- 7 Kasım 2018
- 10
- 2
- 6
- 32
- Konu Sahibi Balliciklokma1234
-
Merhaba cnm ameliyatı nerde bi kime yaptırdın ücretini de öğrenebilir miyimkızlar bugün ameliyatımı oldum doktor 380 400 ideal sana demişti 440 koymuş ve hiç abartı durmuyo şuan için hiç sorunumda yok şükürler olsun sadece göğsümde ağırlık hissediyorum hiç düşünmeden yaptırın korkulacak bisey yokmuş :)
ankara medikal park hastanesinde ömer ekin canm 10bini bulduMerhaba cnm ameliyatı nerde bi kime yaptırdın ücretini de öğrenebilir miyim
Teşekkür ederim tatlımankara medikal park hastanesinde ömer ekin canm 10bini buldu
Merhaba ameliyatınızı nerde kime oldunuz ücretinide öğrenebilir miyimCanım hayırlı olsun bende Çarşamba günü oldum hem dikleştirme hem büyütme❤ Kendini çok kasma olumsuz düşünme hastayım psikolojisine girme çok yardımcı oluyorBirkaç gün içinde çok iyi olacaksın
Merhaba ameliyatınızı nerde kime oldunuz ücretinide öğrenebilir miyimBen de bugün taburcu oldum. 325 dual plane yapıldı. Dün ameliyat tan sonra çok kustum hala bişey yiyemiyorum. Buyüzden çok halsizim ayağa kalkınca başım dönüyor. Şu günleri bi atlatsak. Hiç geçmiycek gibi geliyor.
Canim merhaba ben İstanbulda Prof. Dr. Cemal Aygıt a ameliyat oldum. Kas zarı altına koltukalti kesisiyle yapıldı. Çoook memnunumMerhaba kızlar İstanbulda ameliyat olanınız var mi doktor önerilerinize ve fiyat bilgisine ihtiyacım var
merhaba istanbulda ameliyat oldum ,doktorumdan çok memnunum prof Fuat YükselMerhaba kızlar İstanbulda ameliyat olanınız var mi doktor önerilerinize ve fiyat bilgisine ihtiyacım var
meme ucundan kesiyle oldum, 12 bin , 1 gece hastane , her bunye farklıdır ama çabuk iyileştim herkes şaşırdı :)merhaba istanbulda ameliyat oldum ,doktorumdan çok memnunum prof Fuat Yüksel
Merhabalar İstanbul’da ameliyat oldum Dr karaca başarana hem dikleştirme hem protez 16.500 tuttu. Çok çok memnun kaldım çok tavsiye ederimMerhaba ameliyatınızı nerde kime oldunuz ücretinide öğrenebilir miyim
mesela şöyle düşün, sen hasta değilsin ve bu ameliyat seni istediğin sonuca götürecek :) doktoruna güven, eminim.daha önce yüzlerce ameliyat yapmıştır, hayalini kurduğun iç çamaşırı ya da bikini modellerine bak 2019 yaz neler varmış diye:) tahammül edilmez ağrılar sızılar yok inan, kuvvetli agri kesiciler var cünkü, sadece birkac gun yaninda biri olsun , günler çabuk geçiyor bugün benim 21 oldu ,iyileştim bile,cesur olSalı günü ameliyat olucam Allah’ın izniyle ama çok korkuyorum için çok tuhaf çok üzülüyorum bunlatı nasıl yenebilirim yardımcı olabilirmisiniz
Kesinlikle öyle ama bende memede asimetri var mecburiyetten ameliyat masasına yatıcam doktorum a korkuyorum dedim niye korkuyorsun dedi psikolog a gitmeyi bile düşündümmesela şöyle düşün, sen hasta değilsin ve bu ameliyat seni istediğin sonuca götürecek :) doktoruna güven, eminim.daha önce yüzlerce ameliyat yapmıştır, hayalini kurduğun iç çamaşırı ya da bikini modellerine bak 2019 yaz neler varmış diye:) tahammül edilmez ağrılar sızılar yok inan, kuvvetli agri kesiciler var cünkü, sadece birkac gun yaninda biri olsun , günler çabuk geçiyor bugün benim 21 oldu ,iyileştim bile,cesur ol
benim ameliyatimdada iki gogsumden de çok fazla kist çıkarıldı ve ikisine farkli cc lerde protez takıldı, ancak bu bir açık kalp.ameliyati, ya da beyin ameliyatı değil:) endiselenmen, korkman çok normal ancak ,mesela ben kendi korkumu sorguladigimda acı çekmekten korktuğumu ve bu sebeple çok korktuğumu farkettim, eğer acıysa korkun, burada yasayan çok insan yazmış,paylaşmış, elbette ağrı sizi olacak ama tahammül edilemez değil, bu yasına kadar benzer şeyler yaşadın zaten, doktoruna güveniyorsan sadece kendini telkin et ve yaşaKesinlikle öyle ama bende memede asimetri var mecburiyetten ameliyat masasına yatıcam doktorum a korkuyorum dedim niye korkuyorsun dedi psikolog a gitmeyi bile düşündüm
Evet çok haklısınızbenim ameliyatimdada iki gogsumden de çok fazla kist çıkarıldı ve ikisine farkli cc lerde protez takıldı, ancak bu bir açık kalp.ameliyati, ya da beyin ameliyatı değil:) endiselenmen, korkman çok normal ancak ,mesela ben kendi korkumu sorguladigimda acı çekmekten korktuğumu ve bu sebeple çok korktuğumu farkettim, eğer acıysa korkun, burada yasayan çok insan yazmış,paylaşmış, elbette ağrı sizi olacak ama tahammül edilemez değil, bu yasına kadar benzer şeyler yaşadın zaten, doktoruna güveniyorsan sadece kendini telkin et ve yaşa
İnşallah, çok teşekkür ederim sizede çok geçmiş olsunVallahi ben ameliyat olalı neredeyse 2 sy olacak 27 sinde kas zari alti 300 cc mentor high porfil damla katıldı cok memnum biraz sabir gerek bir gun hastanede kaldım hastaneden çıkarken direnler çıktı bir hafta gogsume tas baglanmis gibiydi kabur yuruyorsun ameliyat yerim hic acimadi ameluyat sonrsasi 3gun zirh gibi bir sutyen vardi o bana iskence gibiydi etime gömüldü net deyse 4 sporcu sutyenine geçtim bir hafta sporcu sutyeninden sonra normal sutyene geçtim sizilar ve batmalar bir sure devam ediyor bir ayi buldu batmalar ama bir ilac var o sizi ve batmalari geciren onu aliyorsun bu surec daha kolay geçiyor şimdiden geçmiş olsun en. Kisa zamanda guzel görünümünden memnun kalacaksin☺
Mrblar ben de 28 mayista olacagim kasalti 350/375 cc ayrica diklestirme olacak. Sizin normal haline gelince kac beden takacaginiz belli mi? Ben 85/c istiyorum sanirim yeterli bu silikon boyutuKızlar dun meme buyutme ameliyatı oldum. Kas zarı altı teknikle koltukaltından. Sola 275cc saga 300 cc mentor high profil kondu. Bugun taburcu olduk hastaneden ağrı sızı çok yok ama hareket kısıtlılığı var. Ne zaman eski halimize donebiliyoruz acaba lutfen yardim eder misiniz
Kızlar düzenleme yapıyorum çok soran olmuş doktorum Prof. Dr. Cemal Aygıt bugun 16. Günüm inanılmaz memnunum herkese gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim
Merhaba canim hayirli olsun simdiden :) benim ameliyatimdan 1 bucuk ay gecti artik sutyen kullanmiyorum hiç yani kaç beden oldugumu bile bilmiyorumMrblar ben de 28 mayista olacagim kasalti 350/375 cc ayrica diklestirme olacak. Sizin normal haline gelince kac beden takacaginiz belli mi? Ben 85/c istiyorum sanirim yeterli bu silikon boyutu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?