Meme büyütme ameliyatı dün oldum yardımmm

kızlar bugün ameliyatımı oldum doktor 380 400 ideal sana demişti 440 koymuş ve hiç abartı durmuyo şuan için hiç sorunumda yok şükürler olsun sadece göğsümde ağırlık hissediyorum hiç düşünmeden yaptırın korkulacak bisey yokmuş :)
Merhaba cnm ameliyatı nerde bi kime yaptırdın ücretini de öğrenebilir miyim

Merhaba kızlar İstanbulda ameliyat olanınız var mi doktor önerilerinize ve fiyat bilgisine ihtiyacım var
Canim merhaba ben İstanbulda Prof. Dr. Cemal Aygıt a ameliyat oldum. Kas zarı altına koltukalti kesisiyle yapıldı. Çoook memnunum 😍 ben koltukaltı kesisiyle istedigim icin ücreti 18bin tl idi hastanede 1 gun yatiyorsunuz ama kesinlikle değiyo mükemmel bir doktor görüşmeni tavsiye ederim

Son düzenleme:
Salı günü ameliyat olucam Allah’ın izniyle ama çok korkuyorum için çok tuhaf çok üzülüyorum bunlatı nasıl yenebilirim yardımcı olabilirmisiniz
mesela şöyle düşün, sen hasta değilsin ve bu ameliyat seni istediğin sonuca götürecek :) doktoruna güven, eminim.daha önce yüzlerce ameliyat yapmıştır, hayalini kurduğun iç çamaşırı ya da bikini modellerine bak 2019 yaz neler varmış diye:) tahammül edilmez ağrılar sızılar yok inan, kuvvetli agri kesiciler var cünkü, sadece birkac gun yaninda biri olsun , günler çabuk geçiyor bugün benim 21 oldu ,iyileştim bile,cesur ol ✌🏼

Ben dr Sadullah Karun ‘a yaptırdım 3 kere gögüs büyütme ve küçültme
Kafasına göre hareket ediyor.
Gögüslerimi büyüttüm sözde içinde silikon yoktu ikincisinde dava açıyordum dedi tamam yapalım tekrar yine para ödedim büyüttü bu sefer kafasına göre devasal koydu 3 kes 2 gün önce oldum sözde küçültme ama ağırlık kaldırıyorum. Adam beni dolandırdı. Dikişleri açtı deforme olan yerleri düzeltti ama silikonları küçültmemiş. Şuan dank etti. Silikon evrağı vermedi, hastanede amaliyat olduğuma dair veya silikonların segiştiğine dair hiç bir ipucu yok. Parayı aldı telefonu da yüzüme kapattı terbiyesiz. Asla tavsiye etmiyorum , dokularımı mahvetti çocuk yaparken emzirememekte korkuyorum dava açıyorum adama ilk işim.

mesela şöyle düşün, sen hasta değilsin ve bu ameliyat seni istediğin sonuca götürecek :) doktoruna güven, eminim.daha önce yüzlerce ameliyat yapmıştır, hayalini kurduğun iç çamaşırı ya da bikini modellerine bak 2019 yaz neler varmış diye:) tahammül edilmez ağrılar sızılar yok inan, kuvvetli agri kesiciler var cünkü, sadece birkac gun yaninda biri olsun , günler çabuk geçiyor bugün benim 21 oldu ,iyileştim bile,cesur ol ✌🏼
Kesinlikle öyle ama bende memede asimetri var mecburiyetten ameliyat masasına yatıcam doktorum a korkuyorum dedim niye korkuyorsun dedi psikolog a gitmeyi bile düşündüm 😕

Kesinlikle öyle ama bende memede asimetri var mecburiyetten ameliyat masasına yatıcam doktorum a korkuyorum dedim niye korkuyorsun dedi psikolog a gitmeyi bile düşündüm 😕
benim ameliyatimdada iki gogsumden de çok fazla kist çıkarıldı ve ikisine farkli cc lerde protez takıldı, ancak bu bir açık kalp.ameliyati, ya da beyin ameliyatı değil:) endiselenmen, korkman çok normal ancak ,mesela ben kendi korkumu sorguladigimda acı çekmekten korktuğumu ve bu sebeple çok korktuğumu farkettim, eğer acıysa korkun, burada yasayan çok insan yazmış,paylaşmış, elbette ağrı sizi olacak ama tahammül edilemez değil, bu yasına kadar benzer şeyler yaşadın zaten, doktoruna güveniyorsan sadece kendini telkin et ve yaşa ✌🏼

benim ameliyatimdada iki gogsumden de çok fazla kist çıkarıldı ve ikisine farkli cc lerde protez takıldı, ancak bu bir açık kalp.ameliyati, ya da beyin ameliyatı değil:) endiselenmen, korkman çok normal ancak ,mesela ben kendi korkumu sorguladigimda acı çekmekten korktuğumu ve bu sebeple çok korktuğumu farkettim, eğer acıysa korkun, burada yasayan çok insan yazmış,paylaşmış, elbette ağrı sizi olacak ama tahammül edilemez değil, bu yasına kadar benzer şeyler yaşadın zaten, doktoruna güveniyorsan sadece kendini telkin et ve yaşa ✌🏼
Evet çok haklısınız 😊

Vallahi ben ameliyat olalı neredeyse 2 sy olacak 27 sinde kas zari alti 300 cc mentor high porfil damla katıldı cok memnum biraz sabir gerek bir gun hastanede kaldım hastaneden çıkarken direnler çıktı bir hafta gogsume tas baglanmis gibiydi kabur yuruyorsun ameliyat yerim hic acimadi ameluyat sonrsasi 3gun zirh gibi bir sutyen vardi o bana iskence gibiydi etime gömüldü net deyse 4 sporcu sutyenine geçtim bir hafta sporcu sutyeninden sonra normal sutyene geçtim sizilar ve batmalar bir sure devam ediyor bir ayi buldu batmalar ama bir ilac var o sizi ve batmalari geciren onu aliyorsun bu surec daha kolay geçiyor şimdiden geçmiş olsun en. Kisa zamanda guzel görünümünden memnun kalacaksin☺️

Vallahi ben ameliyat olalı neredeyse 2 sy olacak 27 sinde kas zari alti 300 cc mentor high porfil damla katıldı cok memnum biraz sabir gerek bir gun hastanede kaldım hastaneden çıkarken direnler çıktı bir hafta gogsume tas baglanmis gibiydi kabur yuruyorsun ameliyat yerim hic acimadi ameluyat sonrsasi 3gun zirh gibi bir sutyen vardi o bana iskence gibiydi etime gömüldü net deyse 4 sporcu sutyenine geçtim bir hafta sporcu sutyeninden sonra normal sutyene geçtim sizilar ve batmalar bir sure devam ediyor bir ayi buldu batmalar ama bir ilac var o sizi ve batmalari geciren onu aliyorsun bu surec daha kolay geçiyor şimdiden geçmiş olsun en. Kisa zamanda guzel görünümünden memnun kalacaksin☺
İnşallah, çok teşekkür ederim sizede çok geçmiş olsun 😊

Kızlar dun meme buyutme ameliyatı oldum. Kas zarı altı teknikle koltukaltından. Sola 275cc saga 300 cc mentor high profil kondu. Bugun taburcu olduk hastaneden ağrı sızı çok yok ama hareket kısıtlılığı var. Ne zaman eski halimize donebiliyoruz acaba lutfen yardim eder misiniz

Kızlar düzenleme yapıyorum çok soran olmuş doktorum Prof. Dr. Cemal Aygıt bugun 16. Günüm inanılmaz memnunum herkese gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim
Mrblar ben de 28 mayista olacagim kasalti 350/375 cc ayrica diklestirme olacak. Sizin normal haline gelince kac beden takacaginiz belli mi? Ben 85/c istiyorum sanirim yeterli bu silikon boyutu

Mrblar ben de 28 mayista olacagim kasalti 350/375 cc ayrica diklestirme olacak. Sizin normal haline gelince kac beden takacaginiz belli mi? Ben 85/c istiyorum sanirim yeterli bu silikon boyutu
Merhaba canim hayirli olsun simdiden :) benim ameliyatimdan 1 bucuk ay gecti artik sutyen kullanmiyorum hiç yani kaç beden oldugumu bile bilmiyorum 🙈 vücuduma uygun doğal oldu

X