Meme büyütme ameliyatı dün oldum yardımmm

35 bitecek Ekim ayında,iki çocuğum var,biri 5 diğeri 1.5 yaşında,emzirme olayımız bitti 13 aylıkken.sonra da içleri boşaldı memelerimin ve asimetri oluştu.bu yüzden yaptırmak istiyorum.siz bir yazınızda Cemal hoca için ameliyatı koltuk altı dışında bir yerden yaparsa fiyatın düşeceğinden bahsetmiştiniz çünkü koltuk altından yerleştirmek zor oluyormuş demiştiniz yanlış hatırlamıyorsam,bana göğüs etrafından yapacağını söyledi ve fiyat konusunda farklı bir fiyat vermedi.sorsam mı acaba kendisine bilemedim?zaten asistanı veriyor fiyatı da
Merhaba canim anladimm ben 22 yasindayim bana meme altı veya koltukaltı kesisi olacaktı. Ben koltukaltı istedim. Meme altının fiyati daha uygundu ama ben koltukalti istiyodum. Meme başı konusunda bir fikrim yok malesef :KK43: isterseniz meme altı, meme basi ve koltukalti kesisinde fiyat degisiyo mu falan diye sorun evet bana da asistani vermisti fiyati

Merhaba canim anladimm ben 22 yasindayim bana meme altı veya koltukaltı kesisi olacaktı. Ben koltukaltı istedim. Meme altının fiyati daha uygundu ama ben koltukalti istiyodum. Meme başı konusunda bir fikrim yok malesef :KK43: isterseniz meme altı, meme basi ve koltukalti kesisinde fiyat degisiyo mu falan diye sorun evet bana da asistani vermisti fiyati
Anladım canım,ne kadarlık bir fark vardı peki?

Merhaba arkadaslar ben de düşünüyorum meme estetigi olmayi iki cocuk annesiyim sarkti ici bosaldi ve biri büyük biri küçük. Bu diren dediginiz nedir ameliyat sonrasi cok zor diye duydum neler tavsiye edersiniz. Izmir de oturuyorum.

merhaba, ağrı oluyor evet ama herkes için farklı bazılarında uzun sürebiliyormuş bende çok uzun sürmedi başlarda vardı biraz. doktorunuzu seçerken dikkatli olmanızı öneririm. ankaradayım. ameliyat sonrasında da çok dikkat etmenizi öneririm. iyi günler

Merhaba! Doktorunuz Cemal aygıtın iletişim numaralarını alabilirmiyim yada asistanını internetteki numaraları iptal olmuş

Herkese merhaba Fuat Yüksel ameliyat olan ark varmı ? Varsa memnuniyet dereceleri öğrenebilirmiyim. Arkadaşlar ben İst dışında olduğum İçin ıraya giymem zor doktorum yaptığı ameliyat görmem için doktor beyde resim göndermiyorum dedi hasta mahremiyet açısından o yüzden buradaki ameliyat olan ark yardımcı olabilirmi lütfen

Canım hayırlı olsun bende Çarşamba günü oldum hem dikleştirme hem büyütme❤ Kendini çok kasma olumsuz düşünme hastayım psikolojisine girme çok yardımcı oluyor🙏🏻 Birkaç gün içinde çok iyi olacaksın
Geçmiş olsun..dikleşrirme sonucu izleriniz nasıl acaba..benim de 5 gün oldu ve çok belirgin izler var 😔

Kızlar 10.12 bin arası doktor arıyorum bende nisan sonu düşünüyorum olmayı butcemı cok zorlayarak bu fiyatlara olucam İzmirdeyim bu fiyatlarda yapan doktor varmı bildiğiniz

Vallahi ben ameliyat olalı neredeyse 2 sy olacak 27 sinde kas zari alti 300 cc mentor high porfil damla katıldı cok memnum biraz sabir gerek bir gun hastanede kaldım hastaneden çıkarken direnler çıktı bir hafta gogsume tas baglanmis gibiydi kabur yuruyorsun ameliyat yerim hic acimadi ameluyat sonrsasi 3gun zirh gibi bir sutyen vardi o bana iskence gibiydi etime gömüldü net deyse 4 sporcu sutyenine geçtim bir hafta sporcu sutyeninden sonra normal sutyene geçtim sizilar ve batmalar bir sure devam ediyor bir ayi buldu batmalar ama bir ilac var o sizi ve batmalari geciren onu aliyorsun bu surec daha kolay geçiyor şimdiden geçmiş olsun en. Kisa zamanda guzel görünümünden memnun kalacaksin☺️
Merhaba o zirh gibi sutyen bendede var suan cok daraltiyor sanki sisiriyor gigusleri ve sag gogsumun yaninda yanma oluyor cok rahatsiz ediyor daha 3.gunum doktorum 5 hafta kalacak dedi bu 5 hafta boyunca böyle acimi cekecegim 😭😭

X