Meme büyütme ameliyatı dün oldum yardımmm

benim düğünüme 2,5 ay var şuan..forumda 4 aylık olanlar bile taş gibi sert olduğunu söylüyorlar.2 aya biraz yumuşayacağını bilsem olurum belki..yani balon gibi gergin değilde en azından diri bir göğüs gibi duruyorsa olabilirim..siz evlimiydiniz? birde doktorunuz kimdi
Evliyim cnm 2çocuğum var, zaten evlendiğimdede çok büyük değildi benimkiler ama diriydi dikti, emzirme dönemleri sonrası başladı bende sönme ,yumuşama, yatınca dümdüz oluyordu falan, oyüzden yaptırdım sonunda kurtuldum. Evlenicen kişinin haberi var dimi ameliyat düşüncenden, çünkü haberi olmaması gibi bişey söz konusu olamaz, ama bir evlilik kısa zaman kalmış bence iyi bi zamanlama olmaz şuan yaptırırsan cnm

Evliyim cnm 2çocuğum var, zaten evlendiğimdede çok büyük değildi benimkiler ama diriydi dikti, emzirme dönemleri sonrası başladı bende sönme ,yumuşama, yatınca dümdüz oluyordu falan, oyüzden yaptırdım sonunda kurtuldum. Evlenicen kişinin haberi var dimi ameliyat düşüncenden, çünkü haberi olmaması gibi bişey söz konusu olamaz, ama bir evlilik kısa zaman kalmış bence iyi bi zamanlama olmaz şuan yaptırırsan cnm
yani 2 aya iyileşme ihtimali düşükmü diyorsunuz..hiç riske almayayım.Şuan nişanlıma böyle bi durumdan bahsetmedim.Sanki bu bi eksiklikmiş gibi birazda çekiniyorum.Kendi göğsümde ergenliğe yeni giren kız gibi düşünün.İlk tepkisi özgüvenimi kırarsa diyede tedirginim.Boyum 1.62 kilom 48..son çare kilo almaya çalışıcam 55-56 kilo olursam belki biraz varmış gibi durur

kızlar bugün ameliyatımı oldum doktor 380 400 ideal sana demişti 440 koymuş ve hiç abartı durmuyo şuan için hiç sorunumda yok şükürler olsun sadece göğsümde ağırlık hissediyorum hiç düşünmeden yaptırın korkulacak bisey yokmuş :)

kızlar yanlar ve üstlerde acaip bir baskı var bunun için bisey yaptınızmı buz falan
Canım merhaba bende de oyleydi 22 yaşında bekarım doktorum gençlerde dokular sıkı oldugu için protezin baskısı daha cok hissediliyor dedi ve aşağı inmesi için lipoelastic special meme sabit bandı verdi google a yazınca çıkıyo canım. 10 gundur baya fark var daha da kullanıcakmışım bakalım

Canım merhaba bende de oyleydi 22 yaşında bekarım doktorum gençlerde dokular sıkı oldugu için protezin baskısı daha cok hissediliyor dedi ve aşağı inmesi için lipoelastic special meme sabit bandı verdi google a yazınca çıkıyo canım. 10 gundur baya fark var daha da kullanıcakmışım bakalım

ozaman baskı olmuyormu

Merhabalar cok tesekkur ederim :) su an 6. Gunumdeyim cok sukur her sey gayet iyi her işimi kendim görüyorum günlük hayatıma işime döndüm. Ama kollarımı çok kaldırmaya cesaret etmedim acikcasi henuz. sadece ilk 2 gun zor bence o da ağrı acı yok gibi ama hareket kısıtlılığı açısından. Benimki koltukaltı iziyle kas zarı altına yapıldı. Doktorum nişantaşında profesor canim ücret olarak 18bindi. Hastane de yine nişantaşında. İsim veriliyo mu bilmiyorum ama youtube a izsiz meme büyütme yazınca ilk çıkan profesör kendisi çok çok tatlı :)
Ameliyat yeriniz kol altımı acaba ?

X