Meme büyütme ameliyatı dün oldum yardımmm

Ben ameliyattan önce , aman büyük olmasın 250 yeter demiştim doktora. Ufak tefek bi kadınım yürüyen meme olmak istemiyorum demiştim. 300 altında hiç yapmıyorum dedi ben de o zaman size bırakıyorum dedim aslında şimdi şiş hali bile çok büyük görünmüyor. Ödemler geçince resim atarım 😜
Anladim canimm high profil mi orta profil mi

Canım hayırlı olsun bende Çarşamba günü oldum hem dikleştirme hem büyütme❤ Kendini çok kasma olumsuz düşünme hastayım psikolojisine girme çok yardımcı oluyor🙏🏻 Birkaç gün içinde çok iyi olacaksın
Geçmiş olsun..Ankara’da mı oldunuz..kime oldunuz. Ve ücret ne kadardı acaba

Ca
Kızlar dun meme buyutme ameliyatı oldum. Kas zarı altı teknikle koltukaltından. Sola 275cc saga 300 cc mentor high profil kondu. Bugun taburcu olduk hastaneden ağrı sızı çok yok ama hareket kısıtlılığı var. Ne zaman eski halimize donebiliyoruz acaba lutfen yardim eder misiniz
Canım 3 günden sonra hızla toparlanacksın 5 gün sonra daha rahat hatireket edeceksin ama eski haline tamamen dönmen 1,5 ayı alır bu süreçte dikkat et kendini yorma zorlama iyiyim diye ağrın artar sabırla herşey mükemmel olacak

Ca
Canım 3 günden sonra hızla toparlanacksın 5 gün sonra daha rahat hatireket edeceksin ama eski haline tamamen dönmen 1,5 ayı alır bu süreçte dikkat et kendini yorma zorlama iyiyim diye ağrın artar sabırla herşey mükemmel olacak
Canim cok tesekkur ederim cok sukur iyiyim bugun 5. Gunum 3. Gunden beri yataktan kendim kalkiyorum cok sukur bugun de gayet normal hayatima dondum hocaya kontrole gittim drenlerim alindi oh cok rahatladim. Bebek kremlerimi yazdi duşta ve sonrasinda kullanmam gereken. Bi tane daha sutyen verdi perşembeden sonra o sutyeni sabah bu ameliyat sutyenini de akşamları takıcakmışım :))

Canim cok tesekkur ederim cok sukur iyiyim bugun 5. Gunum 3. Gunden beri yataktan kendim kalkiyorum cok sukur bugun de gayet normal hayatima dondum hocaya kontrole gittim drenlerim alindi oh cok rahatladim. Bebek kremlerimi yazdi duşta ve sonrasinda kullanmam gereken. Bi tane daha sutyen verdi perşembeden sonra o sutyeni sabah bu ameliyat sutyenini de akşamları takıcakmışım :))
gündüz takacağınız sütyen nasıl bişey acaba???

Göğüs bölgeni ve kolları zorlamayacak şekilde yürümek basit hareketlerde bulunmak süreci hızlandıracaktır. Elim kesildiğinde tamamen iyileşmesi haftaları alabiliyor, acı daha erken geçiyor ama tam iyileşme epey zaman alır. Vücuduna kendisini toparlaması için zaman tanı, su tüketimine ve kaya tuzu kullanmaya bence önem ver, vücuduna al bunları ye çabuk iyileş diyebileceğin gıdaları bol bol sağla.

Göğüs bölgeni ve kolları zorlamayacak şekilde yürümek basit hareketlerde bulunmak süreci hızlandıracaktır. Elim kesildiğinde tamamen iyileşmesi haftaları alabiliyor, acı daha erken geçiyor ama tam iyileşme epey zaman alır. Vücuduna kendisini toparlaması için zaman tanı, su tüketimine ve kaya tuzu kullanmaya bence önem ver, vücuduna al bunları ye çabuk iyileş diyebileceğin gıdaları bol bol sağla.
Cok tesekkur ederim canim kaya tuzunu senden duydum nasil faydalari var acaba bi de nereden bulabilirim

Ballilokma123 çok geçmiş olsun ayırca hayırlı olsun.
Nerede oldun biraz hastaneden ve doktordan bahseder misin? Ne kadar talep ettiler.
II. Günüm demiştin nasıl ağrın azaldı mı? hareket kabiliyetin nasıl?

Ballilokma123 çok geçmiş olsun ayırca hayırlı olsun.
Nerede oldun biraz hastaneden ve doktordan bahseder misin? Ne kadar talep ettiler.
II. Günüm demiştin nasıl ağrın azaldı mı? hareket kabiliyetin nasıl?
Merhabalar cok tesekkur ederim :) su an 6. Gunumdeyim cok sukur her sey gayet iyi her işimi kendim görüyorum günlük hayatıma işime döndüm. Ama kollarımı çok kaldırmaya cesaret etmedim acikcasi henuz. sadece ilk 2 gun zor bence o da ağrı acı yok gibi ama hareket kısıtlılığı açısından. Benimki koltukaltı iziyle kas zarı altına yapıldı. Doktorum nişantaşında profesor canim ücret olarak 18bindi. Hastane de yine nişantaşında. İsim veriliyo mu bilmiyorum ama youtube a izsiz meme büyütme yazınca ilk çıkan profesör kendisi çok çok tatlı :)

merhaba, ameliyatım üzerine 1 hafta geçti, hayata ne çabuk adapte olursanız o kadar çabuk iyileşiyorsunuz, bol sıvı tüketmek, lifli besinler, egzersiz ve kolları zorlamamak benim deneyimlerim oldu, 4.gün duş aldim saçlarımı taradım, 6.gün yataktan tek başıma kalkabildim, zorlamadan yapabilecegim ev işleri ve 6.gün iş başı :) ödemlerim şimdiden azaldı, ilk gün bile sık sık kalkıp yürüdüm, herkese geçmiş olsun, mutlu,sağlıklı yarinlar olsun

merhaba, ameliyatım üzerine 1 hafta geçti, hayata ne çabuk adapte olursanız o kadar çabuk iyileşiyorsunuz, bol sıvı tüketmek, lifli besinler, egzersiz ve kolları zorlamamak benim deneyimlerim oldu, 4.gün duş aldim saçlarımı taradım, 6.gün yataktan tek başıma kalkabildim, zorlamadan yapabilecegim ev işleri ve 6.gün iş başı :) ödemlerim şimdiden azaldı, ilk gün bile sık sık kalkıp yürüdüm, herkese geçmiş olsun, mutlu,sağlıklı yarinlar olsun
Kesinlikle katiliyorum hepimize gecmis olsun. Cok guzel,saglikli,mutlu, bol kahkahali yarinlara uyanalim sevgiler :))

Hayır cnm çıkarma, 6hafta takıcaksın demişti doktor bana ama ben dayanamadım kendimide iyi hissediyorum diye 5.ci haftamda bırakmıştım:))
çıkardığınızda göğsünüz hala çokmu sertti..ilk ne zaman yumuşamaya başladılar? birinin anlamayacağı seviyeye ne zaman geliniyor acaba

çıkardığınızda göğsünüz hala çokmu sertti..ilk ne zaman yumuşamaya başladılar? birinin anlamayacağı seviyeye ne zaman geliniyor acaba
Taş çatlasın 2ay sonra rahatça mıncıklıyordum ben :KK70: sütyeni çıkarttığımda çok sert değildi cnm yumuşamaya başlamıştı bile :)

Ay cok sevindim canimm kac cc hangi yontemle hangi marka takilmisti acaba? Bi de onceden dokun var miydi nasildi 😍😍
Ben dr'a bırakmıştım cnm boyutu ,300cc sığmış kasaltı yuvarlak mentor takıldı,öncedende dokum vardı biraz ama 2emzirme sonucu göğüs nasılsa öyle işte içleri yumuşamış ve biraz sarkıktı, ayaktayken neysede yatınca dümdüz oluyordu işte:)

Taş çatlasın 2ay sonra rahatça mıncıklıyordum ben :KK70: sütyeni çıkarttığımda çok sert değildi cnm yumuşamaya başlamıştı bile :)
benim düğünüme 2,5 ay var şuan..forumda 4 aylık olanlar bile taş gibi sert olduğunu söylüyorlar.2 aya biraz yumuşayacağını bilsem olurum belki..yani balon gibi gergin değilde en azından diri bir göğüs gibi duruyorsa olabilirim..siz evlimiydiniz? birde doktorunuz kimdi

X