Meme büyütme ameliyat günlüğüm

Git gide guzel sonuclar alacaksin eminim resimlerine baktim ve cok guzel duruyorlar tabi biraz odem var daha belli ama insallah bizde senin gibi mutlu oluruz tsk ederim dileklerin icin :)

Git gide guzel sonuclar alacaksin eminim resimlerine baktim ve cok guzel duruyorlar tabi biraz odem var daha belli ama insallah bizde senin gibi mutlu oluruz tsk ederim dileklerin icin :)
Insallah canim.. cok tesekkur ederim. :) sira odemleri atmaya geldi. sende goruceksin bu gunleri canim, gun gelicek senin konularini okuycaz burda

Insallah canim.. cok tesekkur ederim. :) sira odemleri atmaya geldi. sende goruceksin bu gunleri canim, gun gelicek senin konularini okuycaz burda
Ayyy insallah canim o gun bi gelseydi bende herseyin detayini yazacagim senin gibi cok ise yariyor inan hem rahatlatiyor hemde bilgilendiriyor ya kafamda soru isareti kalmiyor

Ayyy insallah canim o gun bi gelseydi bende herseyin detayini yazacagim senin gibi cok ise yariyor inan hem rahatlatiyor hemde bilgilendiriyor ya kafamda soru isareti kalmiyor
Yazdiklarimin yol gostermesine sevindim. Sende yaz.. herkesin sureci farklidir ne kadar cok bilgi verilirse geride kalanlara o kadar yardimci olur.

Ameliyatımın 20. Günü
Gogsumde hala tek tuk sivilcelerle ugrasiyorum.
Kesi yeri izleri icin aksatmadan kremimi surmeye devam ediyorum. Hizla iyilesiyorlar ancak bunda kremin etkisi nedir, net olarak birsey soylemem imkansiz.
Odemler her gecen gun inmeye devam ediyor. Kasintilarim kalmadi diyebilirim.
Masaja devam. Yalniz doktor masaj yaparken silikonun hareket ettigini hissetmemi istedi. O ne demekse..?
Kolumu cok yuksege kaldirip, birseye uzanmak canimi yakiyor.
Gece cok fazla saga veya sola donmek biraz rahatsiz ediyor. Hala ustlerine yatmiyorum.
Gogus uclarim hassaslasti sanirim. Bazen surtunmelerde acidigini hissediyorum.
Gunduzleri sutyen takmiyorum. Ilk zamanlar bu biraz rahatsız etse de simdilerde rahatim. Geceleri takmak zorundayim ama.
Goguslerimi elle sıkistırıp ortada birlestirmem imkansiz. Hareket etmiyorlar. Yani simdilik bi dekoltem yok. Zaten su anda bi dekolteye ihyacim da yok. Onlar iyi olsun yeter ki...

minnos26 şu günlüğü yazmakla ne iyi yapmışsın gerçekte. Sanırım amelyatımdan sonra hergününü kimbilir kaç kez tekrar tekrar okuyacağım. Ellerin dert görmesin, tskler.

Canım memeler yumuşadıkça masaj yaparken protezi hissedeceksin. Ben bir elimle kavrıyorum o şekilde yuvarlıyorum mesela.. İlk başlarda ben de yapamıyordum :)

Canım memeler yumuşadıkça masaj yaparken protezi hissedeceksin. Ben bir elimle kavrıyorum o şekilde yuvarlıyorum mesela.. İlk başlarda ben de yapamıyordum :)
hımm şuan sert oldukları için hissedemiyorum yanii.. çok sağol canım yaa bende masaj yapıyorum ama acaba yanlış mı yapıyorum diye sindiremiyordum içime.

Bende masaj yaparken protezi hissediyorum..doktorum ezeceksin protezi masajla demisti ama elime gelince korkmaya baslamistim

Senin günlükleri okumak ne zevkli oluyor..sanki o günlerime dönüyorum okurken..

Yani hakikatten sert masaj proteze zarar vermez dimi? Ben korkuyorum ya kayar filan diye

Yok canım ya, benim daha 4 günlüktü doktor tutup bir çevirdi bir çevirdi amanııınn Tabi o zaman bir de sert.. Dedi böyle masaj yapacaksın. Hiiiiç korkma hiç bir şey olmaz dedi. Tabi ben öyle yapar mıyım kendime, hafif hafif yaptım. Sonra kontrole gidince bir dokundu doktor, kızdı bu neee dedi, hiç masaj yapılmamış dedi Tuttu tuttu çevirdi valla.. Şu gün geliyorsun kontrol edicem yaptın mı yapmadın mı diye dedi. Tabi ben korkudan acıdı macıdı yaptım ama birkaç gün sonra nasıl yumuşadı vala ve acımadı bir daha da.. :)

Ben kontrola gidemedigim icin bilemiyorum ve bana kizacak biride yok öyleAma sizler oldukca burada icim rahatliyo inan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…