Meme büyütme ameliyat günlüğüm

Ameliyatımın 9. Günü

Bugun gezmeye cikardim onlari.:KK6: Uslu durdular ve hic sorun cikarmadilar. Ara ara kasinip durdular gerci ama olsun o kadar. Cok agir seyler kaldirmiyorum hala...
Masaj icin kullandigim bu bebe yagi hic te iyi olmadi. Saniyorum ondan dolayi sivilce yapti. Artık bebe yağı kullanmayacağım.:KK62:
Artık göğsüme dokunduğumda taş gibi değiller. Masaja devam, lakin bebe yağsız..:KK69:

Ameliyatımın 10. Günü

Artık sabah kalktığımda gogsumde baski hissetmiyorum.:KK73: Sütyenimi sabahlari cikariyorum biraz. Sıkıyor... 80C kup bir sutyenin sıkacağını görmekte varmış kaderde:confused: Halbuki ameliyattan önce doktor bu bedeni denettiğinde ne kadar rahattım. Sporcu sutyenim için söylemek istediğim birşey de, göğüs uçlarımı belli etmemesi. ya benim göğüs uçlarım kayboldu, ya da bu sutyen göstermiyor. Anlamadım...:KK64: Bir ara onunla da fotoğraf çekilir atarım.
Ha bu arada hazır fotoğraftan konu açılmışken, söylemek istediğim bir kaç bişi var.:KK69:

Fotoğraf ekleme mevzusu..

Bu ameliyatı olmayı düşünmeye başladığımda, acaba ameliyat sonucu nasıl oluyor diye kaygılarım vardı. Biraz daha araştırma yaptıkça, 300cc nasıl durur ki, 350 cc nasıl durur ki demeye başladım. Bunlar için de bana en doğru yolu, sizlerin arasından fotoğraf ekleyen ve ekledikleri fotoğrafı görmeme imkan sağlayan yine sizler oldunuz. Tek tek isim yazamasam da hepinize tüm samimiyetimle teşekkür ederim.:KK68:
Artık gün geldi çattı ve sonunda bende ameliyatımı oldum. Benden fotoğrafını esirgemeyenlere bi faydası olmaz ama, benden sonra bu ameliyatı düşünenlere bir fikir olsun istedim. Öncesi ve sonrası şeklinde bir fotoğraf ekledim. Bunu da "beni izleyen" herkes görebilir.

Aslında fotoğraflar özel tabi. Eskiden arkadaş olarak kimi eklersek, fotoğrafımızı onlar görüyordu. Yeni sistemde olay biraz değişmiş, aslında iyi de olmuş ama benim izlediklerim kimler, neye göre seçmişim hepsi birbirine girdi.:KK51:
Bir de şu var, ben her zaman forumda aktif olamıyorum. Gün geliyor, 1 ay girmediğim oluyor. O günler geldiğinde, kimse benden yanıt beklemek zorunda kalmasın istedim.
Fotoğraflara erişimi kolaylaştırdığım için de kendimce ufacık bi sansür uyguladım.:oops: Aslında bilmiyorum internette herşeye erişim bu kadar kolayken, bu fotoğrafları kim ne yapar..:KK48: Aman işte, maksat içimiz rahat etsin. Bu sayede siteye de yeni üyelikler kazandırıyorum gibi geliyor ya neyse...:-) Zaman geçtikçe fotoğraf eklemeye devam edeceğim, ancak o zaman kişileri daha da bir süzgeçten geçireceğim bilginiz olsun şimdiden.
Eh ne diyelim, fikir edinmenizde faydası olur inşallah...:KK58:

minnos26 bilgilerin için çok teşekkürler, aklımdaki soru işaretlerinin çoğunu sildin.. özellikle foto için ayrıca teşekkür ederim , en çok merak ettiğim şey öncesi sonrası ve ameliyattan sonraki izler nasıl görünüyor bu konuda çok araştırma yapıorum ama çoğu kişinin foto görünmüyor, lütfen ameliyat olmuş arkadaşlar hiç olmadı özelden mesaj attıp yardımcı olursanız sevinirim. bende aralık ayında düşünüyorum o zamna kadar tüm bilgileri toplamalıyım :)

Fotograflardan bahsetmisken bu surecimi birazda gorsellerle anlatayim size :KK66:
2014-10-30 14.19.27.jpg

minnos26 bilgilerin için çok teşekkürler, aklımdaki soru işaretlerinin çoğunu sildin.. özellikle foto için ayrıca teşekkür ederim , en çok merak ettiğim şey öncesi sonrası ve ameliyattan sonraki izler nasıl görünüyor bu konuda çok araştırma yapıorum ama çoğu kişinin foto görünmüyor, lütfen ameliyat olmuş arkadaşlar hiç olmadı özelden mesaj attıp yardımcı olursanız sevinirim. bende aralık ayında düşünüyorum o zamna kadar tüm bilgileri toplamalıyım :)
Rica ederim canim saol :) insanlar fotograflarini gizlemekte hakli elbette. Eger meme estetiği konusunda paylasimlarinizi artirirsaniz o kisilerden rica ettiginizde sizleri izlemeye alacaklardir. :KK66:

Fotoğraf ekleme mevzusu..

Bu ameliyatı olmayı düşünmeye başladığımda, acaba ameliyat sonucu nasıl oluyor diye kaygılarım vardı. Biraz daha araştırma yaptıkça, 300cc nasıl durur ki, 350 cc nasıl durur ki demeye başladım. Bunlar için de bana en doğru yolu, sizlerin arasından fotoğraf ekleyen ve ekledikleri fotoğrafı görmeme imkan sağlayan yine sizler oldunuz. Tek tek isim yazamasam da hepinize tüm samimiyetimle teşekkür ederim.:KK68:
Artık gün geldi çattı ve sonunda bende ameliyatımı oldum. Benden fotoğrafını esirgemeyenlere bi faydası olmaz ama, benden sonra bu ameliyatı düşünenlere bir fikir olsun istedim. Öncesi ve sonrası şeklinde bir fotoğraf ekledim. Bunu da "beni izleyen" herkes görebilir.

Aslında fotoğraflar özel tabi. Eskiden arkadaş olarak kimi eklersek, fotoğrafımızı onlar görüyordu. Yeni sistemde olay biraz değişmiş, aslında iyi de olmuş ama benim izlediklerim kimler, neye göre seçmişim hepsi birbirine girdi.:KK51:
Bir de şu var, ben her zaman forumda aktif olamıyorum. Gün geliyor, 1 ay girmediğim oluyor. O günler geldiğinde, kimse benden yanıt beklemek zorunda kalmasın istedim.
Fotoğraflara erişimi kolaylaştırdığım için de kendimce ufacık bi sansür uyguladım.:oops: Aslında bilmiyorum internette herşeye erişim bu kadar kolayken, bu fotoğrafları kim ne yapar..:KK48: Aman işte, maksat içimiz rahat etsin. Bu sayede siteye de yeni üyelikler kazandırıyorum gibi geliyor ya neyse...:-) Zaman geçtikçe fotoğraf eklemeye devam edeceğim, ancak o zaman kişileri daha da bir süzgeçten geçireceğim bilginiz olsun şimdiden.
Eh ne diyelim, fikir edinmenizde faydası olur inşallah...:KK58:
Cok iyi dusunmussun canim bende ayni senin gibi yapacagim ve yardimlarin ayrica resimlerin icin cok tsk ederim

Ameliyatımın 9. Günü

Bugun gezmeye cikardim onlari.:KK6: Uslu durdular ve hic sorun cikarmadilar. Ara ara kasinip durdular gerci ama olsun o kadar. Cok agir seyler kaldirmiyorum hala...
Masaj icin kullandigim bu bebe yagi hic te iyi olmadi. Saniyorum ondan dolayi sivilce yapti. Artık bebe yağı kullanmayacağım.:KK62:
Artık göğsüme dokunduğumda taş gibi değiller. Masaja devam, lakin bebe yağsız..:KK69:

selam canım bende göğüs büyütme ameliyatı oldum, bugün 6.günüm ama çok şiş üstüm yani göğüslerim çok yukarda gbi :KK43: ne zman iner acaba şişlik sende de böylemiydi? bide resim varsa görebilirmiyim, şimdiden teşekkürler..

selam canım bende göğüs büyütme ameliyatı oldum, bugün 6.günüm ama çok şiş üstüm yani göğüslerim çok yukarda gbi :KK43: ne zman iner acaba şişlik sende de böylemiydi? bide resim varsa görebilirmiyim, şimdiden teşekkürler..
Canım geçmiş olsun. Atlatmışsın. Senin hem dikleştirme hem protezdi değilmi. Ne takıldı cc, kas altı/üstü, kesi yerin nerden? Dikleştirme memebaşındanmı lolimi? Yuvarlak, high? Çok soru oldu galiba.

Canım geçmiş olsun. Atlatmışsın. Senin hem dikleştirme hem protezdi değilmi. Ne takıldı cc, kas altı/üstü, kesi yerin nerden? Dikleştirme memebaşındanmı lolimi? Yuvarlak, high? Çok soru oldu galiba.

canım çok sağol doktor ameliyat öncesi tekrar muayene etti dikleştrme konusunda kararsızdı zaten sonrada gerek yok zaten dikleşir dedi o yzden sdc protez ameliyatı oldum 300 cc takıldı baya büyüdüler kas altı yuvarlak ama bi garip duruyo üstlerim çok şiş yani protez çok yukarda gbi acaba herkestede mi böyle? :KK43:

canım çok sağol doktor ameliyat öncesi tekrar muayene etti dikleştrme konusunda kararsızdı zaten sonrada gerek yok zaten dikleşir dedi o yzden sdc protez ameliyatı oldum 300 cc takıldı baya büyüdüler kas altı yuvarlak ama bi garip duruyo üstlerim çok şiş yani protez çok yukarda gbi acaba herkestede mi böyle? :KK43:
Gecmis olsun canim onceki ve sonraki halini gorebilirmiyim bende ameliat olacagim yakinda biliyorsun

Daha 6. Gun cok erken canim benim 2 hafta oldu hala sisler ve yukaridalar diyebilirim. En az bi 20 gune ihtiyaclari var diye dusunuyorum yarin kontrolum var doktora sorucam
Fotografimi profilden gorebilmen lazim simdilik tek foto var yarin yenisini eklemeye calisicam.:KK66:

Çok iyi ozaman demekki dikleştirmeden toparladı. Sabır ozaman canım.
Resim yüklersen haber ver.
Takip edelim seni.

Daha 6. Gun cok erken canim benim 2 hafta oldu hala sisler ve yukaridalar diyebilirim. En az bi 20 gune ihtiyaclari var diye dusunuyorum yarin kontrolum var doktora sorucam
Fotografimi profilden gorebilmen lazim simdilik tek foto var yarin yenisini eklemeye calisicam.:KK66:

çok sağol tatlım oh valla içim rahatladı :) bende diyorum ne bu böyle bu kadar yukarda bunlar :KK70:

Ameliyatımın 15. Günü

Ameliyatin ilk gunlerindeki korkular yerini cilt problemlerine birakti.:110: Bu sure icerisinde doktorla yeniden görustum. Gunduzleri sutyeni cikarmami soyledi. Amaç, silikonlarin daha fazla hareket etmesi ve odemi biran once atmasi. Sadece gece yatarken takicam artik. Masaja daha fazla onem vermeliyim. Gosterdigi sekilde, her goguse gunde 3 dakika...
Gogsumde sivilcelerle ugrasiyorum bir yandan da, geceleri ilac surmeden yatmiyorum.
Kesi yeri izlerini problem ediyorum. o_OKontrole gitmeden once hergun bakip bakip ic geciriyorum. Kesi yerinin oldugu yer kabariyor ve rengi aciliyor. Bole kalacak diye korkuyorum.:KK43:
Nihayet kontrol gunu geldiginde, doktora gosteriyorum. Cildimin hassas oldugunu ancak gececegini soyluyor. 6 ay sure tanimami istiyor. Bu arada doktordan bir ilac ismi istiyorum. İlk verecegi ilactan cildim hassas oldugu icin vazgeciyor. Baska bir ilac veriyor. Dermatix Si. Fiyat=37 tl sgk artik karsilamiyormus. Eczane de karsiladigini soyledi, bu konuda kafam biraz karisti. Eger sgk bunu karsiliyorsa doktor neden yazmadi? Hangi taraf hakli bilmesem de biraz sinirleniyorum bu konuda.:KK62: İlac seffaf bir jel formunda. Parmaginizin ucuna ufak bir miktar aliyor ve iz yerine masaj yaparak suruyorsunuz. Simdiden iz azalmaya basladi, yine de ilacin ise yaradigini soylemek icin henuz cok erken. collage_20141104104724637.jpg
Ameliyattan 3 hafta sonra yüzükoyun da yatabilirmisim. Bu durumda sadece 1 haftam kaldi. Gun saydigim bir durum degil, bu sekilde de rahat uyuyabiliyorum.:KK69:
3 ay sporcu sutyenini kullanacağım. Bu aralarda telli sutyen kullanmak tamamen yasak. Zaten suan ne telli ne de balenli bir sutyene ihtiyacim yok. Sutyenin verdigi gorunusten daha fazla dik duruyor.:KK66:
Odemlerimi tam olarak atmadim. Hapsirmak ve oksurmek goguslerimin tam ortasini acitiyor.:KK61: Bazen de ara ara kasiniyor. Herhangi bir hissizlik durumu soz konusu degil. Sadece goguslerimin altini kasirken bir tuhaf hissediyorum kendimi. Bazen bir sivrisinek ayaginizin tam altini ısırırda, kasiyamazsiniz ya.. ayni o hissi yasiyorum o anda.:p
Hala cok agir seyler tasimiyorum. Gogus kaslarimi calistiracak spor yasak.
20 gun rapor aldım. Raporda yumusak doku zedelenmesi gibi bisi yaziyor. Kimsenin aklina gogsume silikon taktiracagim gelmez. En azindan ben ole umuyorum diyebilirim.:KK48: Eger calisiyorsaniz mutlaka raporunuzu alin. En azindan 10 gun alin. Ben sirf bunun icin doktor degistirdim. Yine olsa, yine ayni karari verirdim.
Özetle; goguslerim gun gectikce sekle girmeye basladi. Silikonlara henuz alisamadim. Oynadiklari zaman rahatsiz ediyolar. Gunluk islerimi yapmaya engel bir durum yoksa da, kollarım agır isleri yapabilecek duruma gelmedi henüz.
Mamafi cancağızlarım ben bu ameliyati oldugum için çok mutluyum.:KK68: daha iyi sonuclar sizlerin olsun insallah..

X