Meme büyütme ameliyat günlüğüm

Tesekkur ederim canim.. elimden geldigince anlatmaya da devam edicem inş. Yuvarlak kullandi. Ama damla mi diye sorman seklini damlaya da benzetmen hosuma gitti tesekkur ederim

Tesekkur ederim canim.. elimden geldigince anlatmaya da devam edicem inş. Yuvarlak kullandi. Ama damla mi diye sorman seklini damlaya da benzetmen hosuma gitti tesekkur ederim
yani şöyle ki, ben yuvarlak goguslerı daha cok begenıyorum galiba, tamam abzı ınsanalrın top gibi cok barız oluyor magazında gorduklerımızın ama, forumda yuvarlak yaptıranlar daha ıyı daha dogal, ben de yuvarlak ıstedım ama doktor gogse benzemıo ben yapmıyorum dıye kestırıp attı:/ pazt tahlıller ıcın gıdıcem , bır daha konusucam belkı ıkna olur :))

Canim onceki halimi koydum desteksiz sutyenle oteki resimden utaniyorum koymaya ozelden gonderiyorum isteyenlere
Ben de utandim ama koydum mecburen ne yapayim.ilk zamanlar hic tecrübem yoktu ve arkadaslar biraz olsun yardimci olsunlar diye koydum.özelden göndermek o zaman hic aklima gelmemisti.
sen ne zaman olucaksin canim. Tarih bellimi?

Ben de utandim ama koydum mecburen ne yapayim.ilk zamanlar hic tecrübem yoktu ve arkadaslar biraz olsun yardimci olsunlar diye koydum.özelden göndermek o zaman hic aklima gelmemisti.
sen ne zaman olucaksin canim. Tarih bellimi?
Belli canim 24 aralik ameliat olacagim insallah cnm

Yuvarlak gogus ilk etapta top gibi dururken, damla ilk gunlerde bile formunda duruyor. Ancak ilerleyen gunlerde yuvarlak daha dolgun duruyor. Cogu doktorda bu yuzden yuvarligi kullanir aslinda.
Bilemiyorum zor bir karar bu forumda damla yaptiran birini hatirliyorum cok hos gorunuyodu. Ama ben ust kisimda dekolte istedigimden 'damla'nin adı bile gecmedi aramizda.

evet yani , yuvarlak da top gibi durmuyo, damlalar da oyle cok sonuk durmuyo ,sonucta 2sı de guzel, ama ben dekolte ıstıyorum,aynen , mesela askılı body giydiğmde ustten gorunsun gibi ,zaten cok derın dekolteler kullanmam ben ,damla ustten hıc gorunmeyecekse hıc ısıme yaramaz ,bakalım hocanın yaptıgı amelıyatların fotolarına bakmak ıstıycem , ordan daha net anlaşırız hocayla galıba

Ameliyatımın 6. Günü

Evden dışarı çıkma fikri pek te sıcak gelmiyor. Ara sıra yatmak istiyorum. Yuttuğum bu ağrı kesici ilaç sanırım uyku yapıyor. Ağrım da kalmadı aslında, içmesem daha mı iyi olur bilemiyorum. Öğlenleri 3 saat uyumaya başladım. Antibiyotik tedavim yarın sabah bitiyor.
Göğüslerim nasıl olmuş diye ara sıra aynaya bakıyorum. Henüz çok şişler, acaba ne zaman inerler diye geçiriyorum içimden.

Ameliyatımın 7. Günü

Bugun kontrolum var. Evden ilk defa cikiyorum. Kafamda birkac soru var. Mesela agrim kalmadi. Agri kesici ilaci kessem artik diyicem. Sararmalar var bazi yerlerimde, kasinti var yine ara ara. Muhtemelen bunlarin hepsi normal diyecek ama ben yine de sorucam. Bir de teller var gogsumde onlari sormaliyim. Telefonuma not aliyorum hepsini. Unutmamaliyim.

Gidiyorum hastaneye. Sekreterine ismimi yazdiriyorum ve sonra oturuyorum biraz. Sekreterin cagirmasini bekliyorum.
15 dakikalik beklemenin ardindan doktorun odasina giriyorum. Gayet guzel, hic bir sorun yok göğsünde diyor. Sararmalar, kasintilar normal. Yalniz beklemedigim birsey var. Bir kumaşı alın, iğneyi ipliğe geçirip, kumaşın bir ucundan batırıp diğer tarafından çıkarın. İşte o şekilde duran mavi bir tel gibi bişiler var. Gunlerdir gogsumden cikan bu teller de neyin nesi diyorum. Ve doktordan korktugum cevabi aliyorum. "Dikisleri haftaya alicaz"

Mutlu oldugum haberse artik gunde 3-4 saat sutyenimi cikarabilirmisim ama gece yatarken mutlaka takmaliymisim. Olsun bu kadar serbestlikte yeter bana. Çünkü bu sutyen, teli, baleni olmamasına rağmen nasıl başarıyorsa bazen canımı yakmayı başarıyor.

Ameliyatımın 8. Günü

Gunde her gogsume 2,5 dakika gogsumun ust kismini asagi dogru daireler cizerek bastirmak suretiyle masaj yapiyorum.
Bu arada sag tarafimda sirtimda bi agri hissediyorum. Kas agrisi gibi dusunuyorum. Aynadan bakiyoruz, megersem direnin ciktigi yermis. Bi 10-15 dk suruyor agri. Sonrasinda geciyor.

Goguslerime gun icinde ozgurluk taniyorum. Hala agir bisiler kaldirmiyorum. Gunluk islerimi yapabilirim ama kollarim eski kuvvetine henuz kavusmadi. Masa basi ise donulebilir belki. Neyse ki ben hala tatildeyim.

Goguslerim yattigimda tas gibi baski yapiyor. Gorusmeye gittigimde elime aldigim 300-350cc lik silikonlarin gogsumde bu kadar baski yapacagini dusunmezdim dogrusu.

Beklentiyi tam olarak anlatmak önemli. Gerekirse fotoğraf götür. Genelde her doktorun bir tarzı oluyor ve o şekilde yapmak istiyor. Modacılar gibi.. Hepsinin kendine özgü bir beğenisi var, çok ta onun dışına çıkamıyor, ya da çıkmak istemiyolar.

Nekadar güzel yazıyorsun, okumakla doyum olmuyor. Resimlerinde varmı? Önceki sonraki halin. Merak ettim.

Çok güzel yazmışşın ne güzel atlatmışsın ameliyathaneye giriş anı korkunç geldi yazdığın herşeyi hissettim sanki resim görebilir miyim ben de? Yanında ailen varmış negüzel benim kimse olmıcak o yüzden cesaret edemiyorum temmuzda düğünüm var acaba evlendikten sonra mı yaptırsam eşim baksın bana:)

Canim hic korkma bende taaa fransadan gelecegim yanliz basima ve tek heri donecegim benim de yanimda kimse olmayacak ama tabi biri olurda yaninda daha iyi olur :)

Canim hic korkma bende taaa fransadan gelecegim yanliz basima ve tek heri donecegim benim de yanimda kimse olmayacak ama tabi biri olurda yaninda daha iyi olur :)
zaten bi arkadaşımız daha vardı senin gibi ondan cesaretlendim:) İnşallah çok güzel olur sonucu da

zaten bi arkadaşımız daha vardı senin gibi ondan cesaretlendim:) İnşallah çok güzel olur sonucu da
Cok kisi yanliz gidip ameliat oldu canim sakin korkma hem doktorunu iyi sec guvende onemli elide hafif olur ve mutlu olursun zaten ilk uc gun biraz biraz zormus

Saol canim oncelikle ama korkma o an hic korkunc degil.. Beni izlemeye aldin saniyorum artik gorebilirsin fotografimi
Yaninda biri olmasi elbette avantaj. Ama forumda tek basina olanlarda var korkutmasin seni soylediklerim. Onlarla gorus, nasil yaptiklarini sor. kas ustu olursan 1 gun agri olur diyorlar. Ama benim kas alti oldu ve ben 3 gun zorluk cektim. O da yattigim zaman yerimden kalkamadim. İlk gunler annem yedirdi hatta suyumu pipetle onlar icirdi. 1. Gun zaten hemsireler yardim eder.dugunden once yaptir bence.. Gelinligi daha guzel tasiyacaksin bu sayede..e bi de diger ozel konu var neyse girmicem o konuya
Ama yine de eger imkanin varsa bi arkadas, bi dost.. Guvenebilecegin, sana destek olabilecek.. Ama yoksa da bosver, inan bana sonucu herseye degiyor.

evet resime baktım çok güzel olmuş güle güle kullan benim senin ilk halın gibi olsa razıyım ama Senin göğsün varmış niye kas altı yaptı göğüs dokusuyla alakalı birşey değil mi bana hiç kas üstü olmaz ozaman...Çok haklısın evlenmeden yaptırmam konusunda bakalım artık:)

Ben bundan önce cenk tokatla görüşmüştüm. O kas üstü yapacaktı. Ama bu doktor kas altını daha uygun gördü. Biraz daha dokun olsa kas üstü yapardım ama kas altı daha iyi durur dedi. Doktorun bakış açısına göre değişiyor biraz. Siz de o konuda müdahale edemiyorsunuz.
Bir an önce güvenebileceğin bir doktor bul ve gerisi için hiç endişe etme. Her şey geçip gidiyor. Ben öle 3 gün dayanılmaz ağrılara maruz kalmadım. Beklediğimden hafif geçti. Tek sorunum tek başıma kalkamamak ve kaldırıldığımda göğsümün acımasıydı.
Başımdan bi nişanlılık geçti. o ara gelinlik denemelerim oldu, göğüs kısmı kötü duruyor gerçekten. O ara ameliyat hiç düşünmediğimden, içine dolgu yaptıracaktım. Yine o aralar iç çamaşırı takımlarına bakıyorudum ve beğendiğim bazı modellerde 75b sutyen yoktu bile, firma o bedeni, o modelinde hiç üretmemiştiİmkanınız var belli ki, hiç ertelemeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…