Rica ederim canim saol :) insanlar fotograflarini gizlemekte hakli elbette. Eger meme estetiği konusunda paylasimlarinizi artirirsaniz o kisilerden rica ettiginizde sizleri izlemeye alacaklardir.minnos26 bilgilerin için çok teşekkürler, aklımdaki soru işaretlerinin çoğunu sildin.. özellikle foto için ayrıca teşekkür ederim , en çok merak ettiğim şey öncesi sonrası ve ameliyattan sonraki izler nasıl görünüyor bu konuda çok araştırma yapıorum ama çoğu kişinin foto görünmüyor, lütfen ameliyat olmuş arkadaşlar hiç olmadı özelden mesaj attıp yardımcı olursanız sevinirim. bende aralık ayında düşünüyorum o zamna kadar tüm bilgileri toplamalıyım :)
Cok iyi dusunmussun canim bende ayni senin gibi yapacagim ve yardimlarin ayrica resimlerin icin cok tsk ederimFotoğraf ekleme mevzusu..
Bu ameliyatı olmayı düşünmeye başladığımda, acaba ameliyat sonucu nasıl oluyor diye kaygılarım vardı. Biraz daha araştırma yaptıkça, 300cc nasıl durur ki, 350 cc nasıl durur ki demeye başladım. Bunlar için de bana en doğru yolu, sizlerin arasından fotoğraf ekleyen ve ekledikleri fotoğrafı görmeme imkan sağlayan yine sizler oldunuz. Tek tek isim yazamasam da hepinize tüm samimiyetimle teşekkür ederim.
Artık gün geldi çattı ve sonunda bende ameliyatımı oldum. Benden fotoğrafını esirgemeyenlere bi faydası olmaz ama, benden sonra bu ameliyatı düşünenlere bir fikir olsun istedim. Öncesi ve sonrası şeklinde bir fotoğraf ekledim. Bunu da "beni izleyen" herkes görebilir.
Aslında fotoğraflar özel tabi. Eskiden arkadaş olarak kimi eklersek, fotoğrafımızı onlar görüyordu. Yeni sistemde olay biraz değişmiş, aslında iyi de olmuş ama benim izlediklerim kimler, neye göre seçmişim hepsi birbirine girdi.
Bir de şu var, ben her zaman forumda aktif olamıyorum. Gün geliyor, 1 ay girmediğim oluyor. O günler geldiğinde, kimse benden yanıt beklemek zorunda kalmasın istedim.
Fotoğraflara erişimi kolaylaştırdığım için de kendimce ufacık bi sansür uyguladım.Aslında bilmiyorum internette herşeye erişim bu kadar kolayken, bu fotoğrafları kim ne yapar.. Aman işte, maksat içimiz rahat etsin. Bu sayede siteye de yeni üyelikler kazandırıyorum gibi geliyor ya neyse... Zaman geçtikçe fotoğraf eklemeye devam edeceğim, ancak o zaman kişileri daha da bir süzgeçten geçireceğim bilginiz olsun şimdiden.
Eh ne diyelim, fikir edinmenizde faydası olur inşallah...
Ameliyatımın 9. Günü
Bugun gezmeye cikardim onlari.Uslu durdular ve hic sorun cikarmadilar. Ara ara kasinip durdular gerci ama olsun o kadar. Cok agir seyler kaldirmiyorum hala...
Masaj icin kullandigim bu bebe yagi hic te iyi olmadi. Saniyorum ondan dolayi sivilce yapti. Artık bebe yağı kullanmayacağım.
Artık göğsüme dokunduğumda taş gibi değiller. Masaja devam, lakin bebe yağsız..
Canım geçmiş olsun. Atlatmışsın. Senin hem dikleştirme hem protezdi değilmi. Ne takıldı cc, kas altı/üstü, kesi yerin nerden? Dikleştirme memebaşındanmı lolimi? Yuvarlak, high? Çok soru oldu galiba.selam canım bende göğüs büyütme ameliyatı oldum, bugün 6.günüm ama çok şiş üstüm yani göğüslerim çok yukarda gbine zman iner acaba şişlik sende de böylemiydi? bide resim varsa görebilirmiyim, şimdiden teşekkürler..
Canım geçmiş olsun. Atlatmışsın. Senin hem dikleştirme hem protezdi değilmi. Ne takıldı cc, kas altı/üstü, kesi yerin nerden? Dikleştirme memebaşındanmı lolimi? Yuvarlak, high? Çok soru oldu galiba.
Gecmis olsun canim onceki ve sonraki halini gorebilirmiyim bende ameliat olacagim yakinda biliyorsuncanım çok sağol doktor ameliyat öncesi tekrar muayene etti dikleştrme konusunda kararsızdı zaten sonrada gerek yok zaten dikleşir dedi o yzden sdc protez ameliyatı oldum 300 cc takıldı baya büyüdüler kas altı yuvarlak ama bi garip duruyo üstlerim çok şiş yani protez çok yukarda gbi acaba herkestede mi böyle?
Daha 6. Gun cok erken canim benim 2 hafta oldu hala sisler ve yukaridalar diyebilirim. En az bi 20 gune ihtiyaclari var diye dusunuyorum yarin kontrolum var doktora sorucamselam canım bende göğüs büyütme ameliyatı oldum, bugün 6.günüm ama çok şiş üstüm yani göğüslerim çok yukarda gbine zman iner acaba şişlik sende de böylemiydi? bide resim varsa görebilirmiyim, şimdiden teşekkürler..
Çok iyi ozaman demekki dikleştirmeden toparladı. Sabır ozaman canım.canım çok sağol doktor ameliyat öncesi tekrar muayene etti dikleştrme konusunda kararsızdı zaten sonrada gerek yok zaten dikleşir dedi o yzden sdc protez ameliyatı oldum 300 cc takıldı baya büyüdüler kas altı yuvarlak ama bi garip duruyo üstlerim çok şiş yani protez çok yukarda gbi acaba herkestede mi böyle?
Daha 6. Gun cok erken canim benim 2 hafta oldu hala sisler ve yukaridalar diyebilirim. En az bi 20 gune ihtiyaclari var diye dusunuyorum yarin kontrolum var doktora sorucam
Fotografimi profilden gorebilmen lazim simdilik tek foto var yarin yenisini eklemeye calisicam.
Çok iyi ozaman demekki dikleştirmeden toparladı. Sabır ozaman canım.
Resim yüklersen haber ver.
Takip edelim seni.