Meme büyütme ameliyat günlüğüm

Yok canım ya, benim daha 4 günlüktü doktor tutup bir çevirdi bir çevirdi amanııınn :eek:Tabi o zaman bir de sert.. Dedi böyle masaj yapacaksın. Hiiiiç korkma hiç bir şey olmaz dedi. Tabi ben öyle yapar mıyım kendime, hafif hafif yaptım. Sonra kontrole gidince bir dokundu doktor, kızdı bu neee dedi, hiç masaj yapılmamış dedi :KK57: Tuttu tuttu çevirdi valla.. Şu gün geliyorsun kontrol edicem yaptın mı yapmadın mı diye dedi. Tabi ben korkudan acıdı macıdı yaptım ama birkaç gün sonra nasıl yumuşadı vala ve acımadı bir daha da.. :)
Biran bunlari ben mi yazdim acaba diye dusunmedim degil.:KK48: bir de daha 2. Gun bole masaj yapacaksin diye sıkmasi yok muydu.. 2. Gun yaa daha, bir gun once ameliyattan cikmisim. Hic acima yok bu doktorlarda, yok:KK62:
bu arada o masaj konusunu senmi acmistin hatirlayamadim ama.. sanki o masajlar cok iyi geldi. Ortadaki odem 2 gunde gecti..:KK76:sagol canim

Biran bunlari ben mi yazdim acaba diye dusunmedim degil.:KK48: bir de daha 2. Gun bole masaj yapacaksin diye sıkmasi yok muydu.. 2. Gun yaa daha, bir gun once ameliyattan cikmisim. Hic acima yok bu doktorlarda, yok:KK62:
bu arada o masaj konusunu senmi acmistin hatirlayamadim ama.. sanki o masajlar cok iyi geldi. Ortadaki odem 2 gunde gecti..:KK76:sagol canim
Canım videolar atmıştım evet, özellikle ödem için masaj videosu vardı. Benim çok vaktim olmuyor şu an ama ilk 2 ay hiç aksatmadim. Gerçekten masaj çok faydalı..

Ameliyatımın 25. Günü
Artik goguslerimin uzerine yatabilirim.:KK6: Doktorumun verdigi sure bitti. Bi kac sefer denedim, evet yatilabilir. Test edilip onaylanmıştır.:KK52:
Goguslerim yumusamaya ve sekillenmeye devam ediyorlar.
Cok agir kaldirmak yasak. Yine de arada dayanamadigim ve canimi yaktigim oluyor.:KK51:
Mutfak dolabinin ust raflarina ulasmak icin sandalye kullanıyorum. Aksi halde kollarim ve gogsum acıyor.
Meme ucuna yakın göğüs altinda, silikonu hala hissedebiliyorum. O kisim çok sert oldugundan silikon diye dusunuyorum ama bilemiyorum yine de..:KK64:
Onun haricinde degisen pek birsey yok. Kreme, masaja, mutlu mutlu aynalara bakmaya devam...:KK36:

Prof. Dr. Yakup KARABAĞLI Kanal 26'da:KK73:
Bakın size video da ekledim.:KK33: Ben çok yazdım çizdim birazda doktorum anlatsın olur mu..? Program 1 saat ama başta meme büyütmeden bahsediyolar ya da sunucunun deyimiyle, "küçük memeliler"den diyelim..:KK35:
Ahh ahh benden sonra bu doktora ameliyat olmayı düşünen ve kaynak olarak benim şu yazılarımı okuyan sevgili arkadaşım, bu kadar emeğimin karşılığında benim yerime doktordan bi botoks ısmarlarsın artık :KK48: ilerleyen zamanlarda ona da ihtiyaç olacak :cool:

http://www.kanal26.tv/program/hayatin-icinden/bolum/hayatin-icinden-profdryakup-karabagli

Ameliyatımın 25. Günü
Artik goguslerimin uzerine yatabilirim.:KK6: Doktorumun verdigi sure bitti. Bi kac sefer denedim, evet yatilabilir. Test edilip onaylanmıştır.:KK52:
Goguslerim yumusamaya ve sekillenmeye devam ediyorlar.
Cok agir kaldirmak yasak. Yine de arada dayanamadigim ve canimi yaktigim oluyor.:KK51:
Mutfak dolabinin ust raflarina ulasmak icin sandalye kullanıyorum. Aksi halde kollarim ve gogsum acıyor.
Meme ucuna yakın göğüs altinda, silikonu hala hissedebiliyorum. O kisim çok sert oldugundan silikon diye dusunuyorum ama bilemiyorum yine de..:KK64:
Onun haricinde degisen pek birsey yok. Kreme, masaja, mutlu mutlu aynalara bakmaya devam...:KK36:

Canım benim meme altı kesisiydi, ve dikişlerin altında resmen içeride sütyen demiri varmış gibiydi. Boylu boyunca semsert bir şey vardı içeride.. Bir süre gitmedi o.. Şu an eser kalmadı ama ondan.. Senin de dikişlere yakın bir bölgeyse bundan kaynaklı olabilir.

Canım benim meme altı kesisiydi, ve dikişlerin altında resmen içeride sütyen demiri varmış gibiydi. Boylu boyunca semsert bir şey vardı içeride.. Bir süre gitmedi o.. Şu an eser kalmadı ama ondan.. Senin de dikişlere yakın bir bölgeyse bundan kaynaklı olabilir.
Evet canim aynen dikislere yakin yerler. Onceden meme alti boyunca komple sertti. Simdi yavas yavas geciyo.
bisey sorcam yaa bilen cevaplarsa sevinirim. Bu ameliyatin ilk ayinda adet duzensizligi oluyor mu? Normalde pek gecikmezdim:KK51:

Evet canim aynen dikislere yakin yerler. Onceden meme alti boyunca komple sertti. Simdi yavas yavas geciyo.
bisey sorcam yaa bilen cevaplarsa sevinirim. Bu ameliyatin ilk ayinda adet duzensizligi oluyor mu? Normalde pek gecikmezdim:KK51:

Soruna cevap veremeyeceğim canım çünkü ilaç kullanıyorum ben, o yüzden düzenli :)

Ameliyatımın 30. Günü
Artik goguslerimi elle sıkistırıp ortada bir nebze birlestirebiliyorum.:KK76: Epey yumusadilar. Masaja cok duzenli devam ettigimi soyleyemem.:KK51:
Gogus altindaki sertlik biraz olsun gecse de hala hissediyorum.
Ise giderken bile sutyen takmiyorum. Yok böle bi rahatlik.:KK49:
Bu arada gogsumun uzerine yattigimda ilk defa silikonlarimi hissettim. Balonun uzerine yatar gibi oldum.:KK45: Tuhaf bir his... Gecer herhalde... öyle umuyorum...:KK37:

Ameliyatımın 30. Günü
Artik goguslerimi elle sıkistırıp ortada bir nebze birlestirebiliyorum.:KK76: Epey yumusadilar. Masaja cok duzenli devam ettigimi soyleyemem.:KK51:
Bu arada gogsumun uzerine yattigimda ilk defa silikonlarimi hissettim. Balonun uzerine yatar gibi oldum.:KK45: Tuhaf bir his... Gecer herhalde... öyle umuyorum...:KK37:
Canim sutyen giymeyince meme uclari belli olmuyormu ? Bende rahat rahat oyle dolasmayi hayal ediyorum:KK51:ama masaji ihmal etme cnm dahada yumsayacak ...
Yuzustu yatmayi cok severim bakalim nasil olacak balon hissi bende:KK45:

Ameliyatımın 30. Günü

Canim sutyen giymeyince meme uclari belli olmuyormu ? Bende rahat rahat oyle dolasmayi hayal ediyorum:KK51:ama masaji ihmal etme cnm dahada yumsayacak ...

Ben masaj olayını bıraktım kızlar, bi gr yağ vardı onu da erittim sanırım masajla, protezi hissediyorum her hareketimde, psikolojim bozuldu artık :KK43:

Icimde bi badi oluyor, uzerine genelde triko tarzi kazak giyiyorum. Belli olmuyor.
Arada elimi atip yapiyorum ama.. devamli 3 dk surmuyo mesela.
Bende o his yeni olustu. Odemler gittiginden herhalde

Ben masaj olayını bıraktım kızlar, bi gr yağ vardı onu da erittim sanırım masajla, protezi hissediyorum her hareketimde, psikolojim bozuldu artık :KK43:
Ama masaj kapsul icinde onemli diyorlar. Masajla erimez yaglar bence yaa.. ya da eriyosa ne guzel valla ben sabah aksam gobusume masaj yaparimki o zaman:KK55:
Sikma canini silikon yumusuycak zaten ileride bole kalacak degilya

X