Git gide guzel sonuclar alacaksin eminim resimlerine baktim ve cok guzel duruyorlar tabi biraz odem var daha belli ama insallah bizde senin gibi mutlu oluruz tsk ederim dileklerin icin :)Ameliyatımın 15. Günü
Ameliyatin ilk gunlerindeki korkular yerini cilt problemlerine birakti. Bu sure icerisinde doktorla yeniden görustum. Gunduzleri sutyeni cikarmami soyledi. Amaç, silikonlarin daha fazla hareket etmesi ve odemi biran once atmasi. Sadece gece yatarken takicam artik. Masaja daha fazla onem vermeliyim. Gosterdigi sekilde, her goguse gunde 3 dakika...
Gogsumde sivilcelerle ugrasiyorum bir yandan da, geceleri ilac surmeden yatmiyorum.
Kesi yeri izlerini problem ediyorum. Kontrole gitmeden once hergun bakip bakip ic geciriyorum. Kesi yerinin oldugu yer kabariyor ve rengi aciliyor. Bole kalacak diye korkuyorum. Nihayet kontrol gunu geldiginde, doktora gosteriyorum. Cildimin hassas oldugunu ancak gececegini soyluyor. 6 ay sure tanimami istiyor. Bu arada doktordan bir ilac ismi istiyorum. İlk verecegi ilactan cildim hassas oldugu icin vazgeciyor. Baska bir ilac veriyor. Dermatix Si. Fiyat=37 tl sgk artik karsilamiyormus. Eczane de karsiladigini soyledi, bu konuda kafam biraz karisti. Eger sgk bunu karsiliyorsa doktor neden yazmadi? Hangi taraf hakli bilmesem de biraz sinirleniyorum bu konuda. İlac seffaf bir jel formunda. Parmaginizin ucuna ufak bir miktar aliyor ve iz yerine masaj yaparak suruyorsunuz. Simdiden iz azalmaya basladi, yine de ilacin ise yaradigini soylemek icin henuz cok erken.Eki Görüntüle 1292933
Ameliyattan 3 hafta sonra yüzükoyun da yatabilirmisim. Bu durumda sadece 1 haftam kaldi. Gun saydigim bir durum degil, bu sekilde de rahat uyuyabiliyorum.
3 ay sporcu sutyenini kullanacağım. Bu aralarda telli sutyen kullanmak tamamen yasak. Zaten suan ne telli ne de balenli bir sutyene ihtiyacim yok. Sutyenin verdigi gorunusten daha fazla dik duruyor.
Odemlerimi tam olarak atmadim. Hapsirmak ve oksurmek goguslerimin tam ortasini acitiyor. Bazen de ara ara kasiniyor. Herhangi bir hissizlik durumu soz konusu degil. Sadece goguslerimin altini kasirken bir tuhaf hissediyorum kendimi. Bazen bir sivrisinek ayaginizin tam altini ısırırda, kasiyamazsiniz ya.. ayni o hissi yasiyorum o anda.
Hala cok agir seyler tasimiyorum. Gogus kaslarimi calistiracak spor yasak.
20 gun rapor aldım. Raporda yumusak doku zedelenmesi gibi bisi yaziyor. Kimsenin aklina gogsume silikon taktiracagim gelmez. En azindan ben ole umuyorum diyebilirim. Eger calisiyorsaniz mutlaka raporunuzu alin. En azindan 10 gun alin. Ben sirf bunun icin doktor degistirdim. Yine olsa, yine ayni karari verirdim.
Özetle; goguslerim gun gectikce sekle girmeye basladi. Silikonlara henuz alisamadim. Oynadiklari zaman rahatsiz ediyolar. Gunluk islerimi yapmaya engel bir durum yoksa da, kollarım agır isleri yapabilecek duruma gelmedi henüz.
Mamafi cancağızlarım ben bu ameliyati oldugum için çok mutluyum. daha iyi sonuclar sizlerin olsun insallah..