Teşekkür ederim, o kadar hissettirebildiysem ne mutlu bana..Merhaba,
Yazdıklarınızı keyifle okudum; hatta sizinle beraber heyecanlandım; drenlerinizin çıkarılması esnasında içim bi tuhaflaştı diyebilirim :) Çok geçmiş olsun. İnşaallah çok mutlu olursunuz. İnşaallah benim ameliyatımın öncesi ve sonrası da anlattıklarınız gibi güzel ve sıkıntısız olur. Muhabbetle..
Saol tatlim . tesekkur ederim bende herkese "darisi başima" derdim.. simdi kendi konumu yaziyorum. Emin ol istedikten sonra herseyin sirasi geliyorYaşadım resmen ellerine yuregine saglik ne güzel anlatmışsın..bu arada geçmiş olsun canm darısı başıma inşallah
Sagol tatlim.. İnsallah neden olmasin istedikten sonra :) sen beni izle 1 foto ekledim. Oncesi ve sonrasi.. Fikir olur sizlereCok keyifli anlatmissin umarim bende ameliyatimi boyle keyifle anlatabilirm.......gecmis olsun misler gibi kullan........( izlemeye alirsan sevinirim)
Estetik konusunda turkiye iyi bi yerdeymis. Gercekten yurtdisindan gelen cok hasta oluyor. Bende diyorum insanlar taa orlardan neden geliyor burayaTamam ona da mail resim attim bakalim ne dicek
Fransa da cok pahali canim
Masallah diyelim once cok cok cok gyzel olmus gule gule kullan canim.....oncesinde accikta olsa varmis benim meme ucunda hafif bastirinca arkadaki kemigi hissediyorsun kabus gibi.....Sagol tatlim.. İnsallah neden olmasin istedikten sonra :) sen beni izle 1 foto ekledim. Oncesi ve sonrasi.. Fikir olur sizlere
Evet zekeriya bey cok güzel ilgileniyor.bana cep numarasini vermisti.ben istanbulda olsaydim onu tercih ederdim.bana diklestirme gerekmez demisti.hem fiyatida baskalarina göre ucuk degil.herseyi telefonda sor, insana detayli cevap veriyorhıımmm istanbuldan zekeriya KUL la görüştün mü? bi de ona mail atsana, ben maille görüşmüştüm, çok iyi bir doktor. Koltuk altı düşünürken zekeriya kul'u istemiştim. koltuk altından yapan nadir doktorlardandı. görüşmedim sadece mailleştik, gerçekten samimi biri olduğu belli. İstanbul'da olsam onu tercih ederdim.
Fransa'da yaşıyorsunuz sanırım. Peki Fransa'da niçin olmuyorsunuz?
ha bu arada, çok teşekkürler canım
Bana yazdi bile canim cok sasirdim acikcasi ve sevindim protezle de diklesir diyor simdilik girmem lazim dedi :) Saol sayendeEstetik konusunda turkiye iyi bi yerdeymis. Gercekten yurtdisindan gelen cok hasta oluyor. Bende diyorum insanlar taa orlardan neden geliyor burayazekeriya beyin bir aksilik olmadigi surece donecegini dusunuyorum. Hatta ben o kadar kisa zamanda dondugune cok sasirmistim.
Evet zekeriya bey cok güzel ilgileniyor.bana cep numarasini vermisti.ben istanbulda olsaydim onu tercih ederdim.bana diklestirme gerekmez demisti.hem fiyatida baskalarina göre ucuk degil.herseyi telefonda sor, insana detayli cevap veriyor
Kizlarrr valla icime su serpildi sayenizde Dr Zekeriya Kul olacak doktorum bu gidisleeee ohh be icim rahatladi bana cevap verdi cok mutluyumBana yazdi bile canim cok sasirdim acikcasi ve sevindim protezle de diklesir diyor simdilik girmem lazim dedi :) Saol sayende
rassig canim sanada cok kisi diklestirme demisti ve yapmadin ve sonuc cok guzel bende sana resim gonderim bi bak bide senden finir alim
Cok sevindim canim..bak gör toparlicak protez..en son alabilidigi büyüklügü iste..zekeriya beyle ben telefonla cok görüsmüstüm..yuvarlak protez iste sakin ha..zaten kendisi böyle hafif sarkik memelerde yuvarlak yapiyorKizlarrr valla icime su serpildi sayenizde Dr Zekeriya Kul olacak doktorum bu gidisleeee ohh be icim rahatladi bana cevap verdi cok mutluyum
Evet canim bana damla oneriyo nedense daha da diklesir diyorCok sevindim canim..bak gör toparlicak protez..en son alabilidigi büyüklügü iste..zekeriya beyle ben telefonla cok görüsmüstüm..yuvarlak protez iste sakin ha..zaten kendisi böyle hafif sarkik memelerde yuvarlak yapiyor
Vardir bir bildigi muhakkak..zaten kontrolde daha net belli olur..sonucta sadece resim elindeki adamin..ama muhakkak güzel bir sonuc cikaracak..dedigim gibi, ben istanbulda olsaydim onda olucaktim..izmir memlekete yakin diye gittim..fiyatida uygun dimi?Evet canim bana damla oneriyo nedense daha da diklesir diyor
Olsun sonucta caresi yok degil.. ins sende cok guzel sonuclar elde edersin...Masallah diyelim once cok cok cok gyzel olmus gule gule kullan canim.....oncesinde accikta olsa varmis benim meme ucunda hafif bastirinca arkadaki kemigi hissediyorsun kabus gibi.....
Iyi bak ne guzel cok sevindim senin adına.. protezle diklesmesi de ayrica guzel. Bu forumda zekeriya beye ameliyat olan cok hasta var. Arastirirsin. Ist. Maltepe de sema hastanesinde yapiyor ameliyatini. Hastaneninde cok guzel oldugunu soylemislerdi.Bana yazdi bile canim cok sasirdim acikcasi ve sevindim protezle de diklesir diyor simdilik girmem lazim dedi :) Saol sayende
rassig canim sanada cok kisi diklestirme demisti ve yapmadin ve sonuc cok guzel bende sana resim gonderim bi bak bide senden finir alim
Evet cok guzel diye okudum burda cok kisi memmun artik kararim kesinona ameliat olacagim insallahIyi bak ne guzel cok sevindim senin adına.. protezle diklesmesi de ayrica guzel. Bu forumda zekeriya beye ameliyat olan cok hasta var. Arastirirsin. Ist. Maltepe de sema hastanesinde yapiyor ameliyatini. Hastaneninde cok guzel oldugunu soylemislerdi.
Evet canim yinede yuvarlak isticegim ne bilim daha cok hosuma gidiyor umarim kirmaz beni ve fiyat cok uygun canimVardir bir bildigi muhakkak..zaten kontrolde daha net belli olur..sonucta sadece resim elindeki adamin..ama muhakkak güzel bir sonuc cikaracak..dedigim gibi, ben istanbulda olsaydim onda olucaktim..izmir memlekete yakin diye gittim..fiyatida uygun dimi?
Hadi hayırlısı olsun bence sen albüm yap foto ekle öncesi diye daha iyi olur :)Evet cok guzel diye okudum burda cok kisi memmun artik kararim kesinona ameliat olacagim insallah
Canim onceki halimi koydum desteksiz sutyenle oteki resimden utaniyorum koymaya ozelden gonderiyorum isteyenlereHadi hayırlısı olsun bence sen albüm yap foto ekle öncesi diye daha iyi olur :)