- 13 Mart 2016
- 113
- 92
- 35
Henüz doktorumun taktığı sütyeni çıkartmam uygun değil canım 1 hafta sonrameme başındanmı oldun benimde aynı senin gibi gögüslerim..çok güzel olmuş birde çamaşırlı foto koysan yada tam karşıdan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Henüz doktorumun taktığı sütyeni çıkartmam uygun değil canım 1 hafta sonrameme başındanmı oldun benimde aynı senin gibi gögüslerim..çok güzel olmuş birde çamaşırlı foto koysan yada tam karşıdan
Ben dikleştirme ve protez oldum.ama meme dokun varsa doktor protez önermiyor zaten.yeterli meme dokun varsa yukarı kalkınca direk protezli gibi duruyor zaten.bir arkadaşım yaptırdı sarkma vardı ama büyüktü memeleri muhteşem oldu.protezli gibi duruyor.bence doktorla görüş birlikte karar verin.kızlar merhama,
dikleştirme ameliyatı olan yok mu aranızda?ben de dikleştirme ve protez düşünüyorum.aslında göğüs ölçüm 90..göğüslerim küçük değil ama kime sorsam protezli dikleştirme olursan çok daha güzel olur diyor siz ne düşünüyorsunuz?
Ben dikleştirme ve protez oldum.ama meme dokun varsa doktor protez önermiyor zaten.yeterli meme dokun varsa yukarı kalkınca direk protezli gibi duruyor zaten.bir arkadaşım yaptırdı sarkma vardı ama büyüktü memeleri muhteşem oldu.protezli gibi duruyor.bence doktorla görüş birlikte karar verin.
Doktorun kimdi canımDoktoruma masaja başlayım mı dedim Evliliklerde masaja çok gerek kalmıyor zaten dedi :) Çok tatlı bir doktorum var açık açık her şey Ohhh :)))
doktorunun çok iyi olduğu memelerinden belli zaten canımcım ayrıca espriliymişteDoktoruma masaja başlayım mı dedim Evliliklerde masaja çok gerek kalmıyor zaten dedi :) Çok tatlı bir doktorum var açık açık her şey Ohhh :)))
Doç. Dr. Atacan Emre Koçman canım :)Doktorun kimdi canım
Evet canım :)doktorunun çok iyi olduğu memelerinden belli zaten canımcım ayrıca espriliymişte
Ben iki haftayı tamamladım çok şükür.izler meme etrafı bayağı iyi sayılır ama ters t olan yer belirgin hala.krem kullanıyorum sürekli. Bence işe dönülebilir tabi çok yorucu ve güç gerektiren bir iş değilse.ama bir haftadan sonra bile gün içerisinde zaman zaman dinlenme ihtiyacı duydum tabii.ilk günler izlerle ilgili çok karamsardım ama şimdi daha umutluyum.sadece hissizlik canımı sıkıyor...teşekkür ederim..peki izleriniz nasıl ne kadar oldu ameliyat olalı?bir haftada işe dönebilir miyim sizce?izler kötü gözüküyor mu?
Kızlar push up sütyen kullanamıyormuyuz yani sütyen seçimim nasıl olucak ?????
Kızlar push up sütyen kullanamıyormuyuz yani sütyen seçimim nasıl olucak ?????
Yanıtın için çok teşekkür ederim canım işte daha da daha da diye diye oluyorum böyle neyse artık uyucaz kurallara salıp salıp gezesim var memelerimicanım doktorum bana balensiz sütyen kullanmamı söyledi. Push-up lı sütyenler konulan silikonun şeklini bozabilir demişti. Zaten ameliyat sonrası o kadar güzel bir görüntü oluyor ki sütyen kullanma ihtiyacı bile duymuyorsun şahsen ben öyleyim en azından
Merhaba bende yakup beye meme büyütme ameliyatı olmak istiyorum, ne kadara oldunuz??merhaba, ben de tıp fakültesinde oldum ancak yakup karabağlı yaptı. sizin doktorunuzu bilmiyorum. benim de 350 cc tabi önceki dokunuzda çok önemli. yarın ameliyatınız var şimdiden geçmiş olsun.
sormak istediğiniz bişi var mı?
Fiyatını sorabilir miyimMerhaba canım benim meme dokum yoktu ikinci hamileliğimden sonra doku kaybı yaşadım doktor 350cc mentor yuvarlak taktı kas altı. 55 kiloyum ameliyat olucam diye 2 ay önceden kilo almaya başladım. Doç. Dr. Atacan Emre Koçman
Yapılacak işleme göre fiyat değişiyor canım. 5000 tl benim kiFiyatını sorabilir miyim