Meme büyütme ameliyat günlüğüm

kızlar merhama,

dikleştirme ameliyatı olan yok mu aranızda?ben de dikleştirme ve protez düşünüyorum.aslında göğüs ölçüm 90..göğüslerim küçük değil ama kime sorsam protezli dikleştirme olursan çok daha güzel olur diyor siz ne düşünüyorsunuz?
Ben dikleştirme ve protez oldum.ama meme dokun varsa doktor protez önermiyor zaten.yeterli meme dokun varsa yukarı kalkınca direk protezli gibi duruyor zaten.bir arkadaşım yaptırdı sarkma vardı ama büyüktü memeleri muhteşem oldu.protezli gibi duruyor.bence doktorla görüş birlikte karar verin.

Ben dikleştirme ve protez oldum.ama meme dokun varsa doktor protez önermiyor zaten.yeterli meme dokun varsa yukarı kalkınca direk protezli gibi duruyor zaten.bir arkadaşım yaptırdı sarkma vardı ama büyüktü memeleri muhteşem oldu.protezli gibi duruyor.bence doktorla görüş birlikte karar verin.

teşekkür ederim..peki izleriniz nasıl ne kadar oldu ameliyat olalı?bir haftada işe dönebilir miyim sizce?izler kötü gözüküyor mu?

teşekkür ederim..peki izleriniz nasıl ne kadar oldu ameliyat olalı?bir haftada işe dönebilir miyim sizce?izler kötü gözüküyor mu?
Ben iki haftayı tamamladım çok şükür.izler meme etrafı bayağı iyi sayılır ama ters t olan yer belirgin hala.krem kullanıyorum sürekli. Bence işe dönülebilir tabi çok yorucu ve güç gerektiren bir iş değilse.ama bir haftadan sonra bile gün içerisinde zaman zaman dinlenme ihtiyacı duydum tabii.ilk günler izlerle ilgili çok karamsardım ama şimdi daha umutluyum.sadece hissizlik canımı sıkıyor...

Iyi geceler herkeze.Kizlar yeni üyeyim ben de . Ne zamandir meme ameliyatı ile ilgili forumları okuyorum. Minnos26 gerçekten sardı beni. Bir solukta okudum . Yalniz şunu cok merak ettim gerçekten. Bu ameliyatı olmaya nasil karar verdiniz? Sonucta ölüm kalım meselesi değil..Bir de bir arkadaş keşke Olmasaydım diye yazınca gerçekten gereklimi diye düşünmeye başladım. Acaba kendimi ikna etmelimiyim bu konuda.Edemiyorum çünkü. Seneler önce olanlar iyiki olmuşum diyorlarmı hâlâ? Bir de protez bir ağırlık hissi veriyormu? O ağırlık sarkma yaparmı?
Bilgisi olan varsa cevaplayabilir mi acaba

Kızlar push up sütyen kullanamıyormuyuz yani sütyen seçimim nasıl olucak ?????

canım doktorum bana balensiz sütyen kullanmamı söyledi. Push-up lı sütyenler konulan silikonun şeklini bozabilir demişti. Zaten ameliyat sonrası o kadar güzel bir görüntü oluyor ki sütyen kullanma ihtiyacı bile duymuyorsun şahsen ben öyleyim en azından :KK68:

Kızlar push up sütyen kullanamıyormuyuz yani sütyen seçimim nasıl olucak ?????

canım doktorum bana balensiz sütyen kullanmamı söyledi. Push-up lı sütyenler konulan silikonun şeklini bozabilir demişti. Zaten ameliyat sonrası o kadar güzel bir görüntü oluyor ki sütyen kullanma ihtiyacı bile duymuyorsun şahsen ben öyleyim en azından :KK68:

Yanıtın için çok teşekkür ederim canım işte daha da daha da diye diye oluyorum böyle neyse artık uyucaz kurallara salıp salıp gezesim var memelerimi :KK70:

merhaba, ben de tıp fakültesinde oldum ancak yakup karabağlı yaptı. sizin doktorunuzu bilmiyorum. benim de 350 cc tabi önceki dokunuzda çok önemli. yarın ameliyatınız var şimdiden geçmiş olsun.
sormak istediğiniz bişi var mı?
Merhaba bende yakup beye meme büyütme ameliyatı olmak istiyorum, ne kadara oldunuz??

X