Meme büyütme ameliyat günlüğüm

Canım tam olarak neleri merak ediyorsun? Öyle daha net cevaplayabilirim :) 3 sene oldu benim ameliyat olalı, epey deneyimim var :)
Her şeyiiii.

En önemlisi olduktan bir süre sonra göğüs deforme olup eski güzelliğini de kaybediyor mu? Çok acıyor mu en önemlisi o olsa gerek. Tırssıyorum. :))

Her şeyiiii.

En önemlisi olduktan bir süre sonra göğüs deforme olup eski güzelliğini de kaybediyor mu? Çok acıyor mu en önemlisi o olsa gerek. Tırssıyorum. :))
Benim dediğim gibi 3 yıl oldu, henüz bir deformasyon yok. Bir süre sonra yağ enjekte ettiren arkadaşlar vardı deforme olan kısımlarına.. Ama herkeste olacak diye bir kaide yok, bende olmadı. Protez, kas altına veya kas üstüne konulabiliyor. Kas altına konulan protezin deformasyonu daha düşük bir ihtimal.. Yalnız ameliyat süreci biraz ağrılı geçiyor. Kişiye göre değişiyor tabi bu ağrı durumu, 4 günde araba kullanan da var, benim gibi 4 gün tuvalette donunu bile indirip kaldıramayanlar da var Kas üstü ameliyatı daha ağrısız oluyormuş çünkü kaslar kesilmiyor. Yalnız onun da deforme olması daha kolay, sadece deri taşıyor çünkü o protez ağırlığını.. Kas altı olursa kaslar da protezi çevrelediği için hem daha doğal bir görüntü oluyor hem de sarkma daha geç oluyor. Yine de o ağrıya değer mi dersen, kesinlikle değer.. Sonucu harika oluyor çünkü.. Aynada sürekli sapık gibi kendine bakıyorsun Bence verdiğim en doğru ve güzel kararlardan biriydi bu..

Hemen gidip yarın oluyorum. Çok fena gaza geldim. Zaten niyetimde var.

Ben de kasaltı istiyorum o zaman. Aslında çoğu okuduklarım kasaltı. Çok araştırmadım, ne bileyim iyi bir doktor bulursam yol gösterir diye güvendiğimden mi bilemedim anlamıyorum zaten okuduklarımı da. 85 takıyorum şu an. O da arka kısmından dolayı. Göğsüm normal büyüklükte ama ben daha büyük istiyorum. Ay şu profil fotoğrafındaki kız gibi. Onu göstereceğim doktora. Aynı onun gibi istiyorum.

Ne kadar sürede ağrıların geçti ve en önemlisi doktorun kimdi? Seni de yoruyorum akşam akşam kusura bakma..

Ben devlet hastanesinde olmuştum Sakarya'da, doktorum İlsun Aka.. Kendi özel yerini açtı sonradan, muayenehanesi yine Sakarya'da ama ameliyatlarını İzmit'te özel bir hastanede yapıyormuş. Kendi meme dokun varsa zaten daha güzel, protez daha doğal duracaktır. Meme dokusu olanlarda kas üstü tercih ediliyor sanırım tabi deri gevşek değilse.. Kas altı olunca aşağıya eklediğim durum oluşabiliyormuş. Yine de bu konuda çok kesin bilgilerim yok. Doktor hangisinin uygun olduğunu yapacağı ölçümler ve muayene sonrasında söyler zaten.. Önemli olan doktorunu bulabilmen :)

Ayyy inşallah olmaz.

doktorundan memnundun galiba. Ben adanadayım ya. Senin adına çok çok sevindim inşallah senin gibi yüzüm güler. İzler ne alemde?

Doktor ücreti neydi peki

Burada iyi bir doktor bulunca görüşeceğim ay güvenemiyorum.

İyileşme sürem ne kadar sürer sence

Bir de ne kadar süre böyle güzel dik dolgun kalır deforme olur mu sonra acaba

Ben doktorumdan çok memnundum. Devlet hastanesinde olduğum için daha ucuzdu 5200 gibi bir şey ödemiştim. Özelleri bilemiyorum ne kadara mal oluyor, 8000 civarıydı o zamanlar.. İzlerim eğilip de dikkatli bakarsan görünüyor sadece çünkü tam meme altı çizgisinde kalıyor.
İyileşme süreci kişiye göre değişiyor. İlk 4 gün genelde zor geçiyor hareket açısından.. İlk 15 gün kolları 90 dereceden fazla açmak hem sakıncalı hem de zaten kaldıramıyorsun istesen de.. Haliyle giyinmek, soyunmak, saç toplamak sıkıntı olabiliyor. Sonrasında iyileşme hızlanıyor. 1 aya normal yaşamına dönüyorsun. Tabi bunlar kas altı ameliyatından sonra olanlar. Kas üstü daha çabuk iyileşiyor.
Ne kadar sürede deforme olur bilemiyorum, uzun zamandır forumdayım açıkçası ufak tefek düzeltilebilir deformeler dışında büyük bir deformasyon görmedim. Hamilelik ve emzirme sonrası haliyle deformasyon olur diye düşünüyorum.

Canım tam olarak neleri merak ediyorsun? Öyle daha net cevaplayabilirim :) 3 sene oldu benim ameliyat olalı, epey deneyimim var :)
Merhaba ben burun ve meme estetiğini aynı anda olucam.Kas altı 400 cc uygun gördü doktorum.
Burun estetiği olduktan sonra burnumda tampon tıkalı olacak ağzım açık uyumal zorundayım bu da beni sabaha kadar sık sık su içirmek zorunda bırakıyor.Bardaktan su içemiyecek kadar kullanamayacakmıyım kolumu acaba

İlk 4 gün tek başıma yastığa yatıp doğrulamadım ben.. Zaten 3 yastıkla yatıyordum hatta 4 oluyordu bazen.. Tamamen yatamıyorsun geriye doğru meyilli oturur gibi yatıyordum. Gece kaymışım mesela biraz aşağı, saatlerce kalkmaya çalıştım başaramadım, en son salya sümük anne diye bağırıyordum ki bağırınca göğsüm felaket acıdığı için sesim de çıkmıyordu. Ay o gece berbattı.

Of çok korkuyorum ya bardağı bile taşıyamıcak kadar ağrım olacağını bilmek çok korkunç
Birde sizin ki kaç cc acaba 400 çok büyük olmaz değil mi çok kafam karışık

Of çok korkuyorum ya bardağı bile taşıyamıcak kadar ağrım olacağını bilmek çok korkunç
Birde sizin ki kaç cc acaba 400 çok büyük olmaz değil mi çok kafam karışık
Benim 325ti, 400 de güzel olur bence :) Ağrı eşiğim düşüktür benim, daha az ağrı ile atlatanlar da var.

Benim 325ti, 400 de güzel olur bence :) Ağrı eşiğim düşüktür benim, daha az ağrı ile atlatanlar da var.
3 günden sonra yemek yapmak zorundayım.İkiz 15 aylık bebeklerim 5 yaşında kızım var hepsiyle tek başıma ilgilenmeliyim.Tam olarak kaç günde zorla da olsa bişeyler yapabilirim acaba ?3 günden sonra olur mu

Genel olarak ilk 4 gün ağır geçiyor. Kollarımı sadece dirseklerden kırabiliyordum başka hareket ettiremiyordum ben.. Zaten kucağınıza bebek falan almamalısınız bir müddet, kanam riski vs olabilir Allah korusun. Kolları hareket ettirmemek gerekiyor zorunda kalmadıkça sürtünme olmasın diye, kaslar kesilmiş oluyor çünkü.. Yanınızda yardım edecek biri olması lazım mutlaka..

İlk 4 gün yanımda eşim olacak yada 5 gün sonrası tek başımayım.Ağrı olayı beni baya korkutuyor

Yazıyı sonuna kadar okudum, sanki kendim ameliyata girecek gibi huylandım, beni ameliyat, dikiş vb düşünceler huylandırır ve kaşıntı başlar saçma ama psikolojik işte... Üslubunuz çok hoşuma gittiği için kaşıntılar içinde de olsa okudum, geçmiş olsun bu arada

Teşekkür ederim şükür geçti bile

Tikkabilla tatlım nasılsın.

teşekkür ederim öncelikle. Ameliyat olalı 4 sene oldu. Hiçbir pişmanlığım yok. Aksine hep iyi ki yaptırmışım derim. Yalnız burda önemli olan ne istediğinize iyi karar vermek. Yaptırdıktan sonra küçük olmasına rağmen büyük oldu diye çıkarttıranları da görmedik değil. İyi karar vermek lazım o yüzden, sonuçta bu ameliyat.. dövme değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…