Tesekkur ederim canim. En yakin zamanda darisi sizin basiniza olsun insallah..Canım çok geçmiş olsun.. ben de düşünüyorum. Senin bu günlüğün benim için çok faydalı oldu
Bizde görsek :)belim 63 cm benim yaa 73 yazmışım :)))) bugün görücüye çıktı memeciklerim ,beğeni topladı :)) sevindimmmm çok
Minnos26 beni de izlemeye alır mısın bende 5 aralıkta oluyorum senin fotoların aşama aşama varsa görmek isterim izin verirsencanım yaa bi hesapladım bugün 5. haftaya gelmişim. foto ekledim 4-5. hafta karşılaştırma :) söylemesen unuturdum iyi ki hatırlattın çünkü fotoğraflarımı tam gününde çekiyorum, ne 1 gün erken, ne 1 gün geç..
En azindan ozel mesajla bana mevcut halinizin fotografini atabilirseniz, sizi izlemeye alirim.Minnos26 beni de izlemeye alır mısın bende 5 aralıkta oluyorum senin fotoların aşama aşama varsa görmek isterim izin verirsen
eşim izin vermiyor arkadaşımBizde görsek :)
:) ben de göstercek kimse olmadıgından size gösterip yorum alcam artıkeşim izin vermiyor arkadaşım
Minnos26 msj attım heralde becerdim gibi bi bakar mısın gelmiş miEn azindan ozel mesajla bana mevcut halinizin fotografini atabilirseniz, sizi izlemeye alirim.
Kusura bakmayin bunu kendi guvenligimiz icin yapmak zorundayiz.
Fotograflari haftalik cekip atiyorum ben.. albumumde var..
nerede foto ben göremedim merak ettim son hali nasıl oldu acabacanım yaa bi hesapladım bugün 5. haftaya gelmişim. foto ekledim 4-5. hafta karşılaştırma :) söylemesen unuturdum iyi ki hatırlattın çünkü fotoğraflarımı tam gününde çekiyorum, ne 1 gün erken, ne 1 gün geç..
Fotograflar ozel oldugundan hepimizin albumleri sadece izledigimiz kisilere acik.nerede foto ben göremedim merak ettim son hali nasıl oldu acaba
Izde skar olusumu gerceklesmezse zamanla kaybolup gidiyor. Tabi bu kisinin cildiyle alakali bir durum. Kisiden kisiye degisir.Kızlar peki bişey sorucam ameliyatınızdan sonra iz durumunuz ne oluyor birde göğüsleriniz nasıl ?
Gokce1907 cok gecmiş olsun sana da. 8. Gün ve kalkamıorum dedin amelyatına 8 gün kalmış birine :) sanırım bünyeyle alakalı buSelam cnm oncelikle cok gecmis olsunnnnminnos26 benim ameliyatmn 8.gunu.hala yatakta kurbanlik koyun gibi yatmamla birlikte uyanip kalktigimda bir agri oluyo ve az bi sure bi yarim saat kadar baskisi oluyo.bunada sukur tabii senin 1 ayi gecmis odemlerin ne durumda cnm.birde boyutu nekadar farkediyor ilk gunlerden bugune
Aaa cnm yokyok kesinlikle korkutucu bi durum yok inan ben kendimi ameliyat oncesi kotuye alıştirdm dedmki.nolcak ya en fazla 1 hafta aglarm dedmm ama inan hic oyle bi durum olmadi sadece ben korse sutyeni cikartip penyeyle yattim acele ettm hata yaptım cok canimi acitti en iysi ozellikle yatarken korse sutyeni 1 aya yakin takmakkkk onun disinda kesinlikle korkma heyecan yapma benm korktugm gbi degldi ve saglam agri kesicilerle agri sizi olmadan gunlerini geciriyosunGokce1907 cok gecmiş olsun sana da. 8. Gün ve kalkamıorum dedin amelyatına 8 gün kalmış birine :) sanırım bünyeyle alakalı bu
Bilirim o baskilari berbattir. Ozellikle ilk 3 gun yataktan kaldirildigimda bir sure o sekilde sabit duruyordum.Selam cnm oncelikle cok gecmis olsunnnnminnos26 benim ameliyatmn 8.gunu.hala yatakta kurbanlik koyun gibi yatmamla birlikte uyanip kalktigimda bir agri oluyo ve az bi sure bi yarim saat kadar baskisi oluyo.bunada sukur tabii senin 1 ayi gecmis odemlerin ne durumda cnm.birde boyutu nekadar farkediyor ilk gunlerden bugune
İçime su serptin biraz sagol :) birşey daha sormak istiyorum sigara içen var mı benim 8 gün kaldı içmicektm 15 gün kala ama hala içiyorum yaAaa cnm yokyok kesinlikle korkutucu bi durum yok inan ben kendimi ameliyat oncesi kotuye alıştirdm dedmki.nolcak ya en fazla 1 hafta aglarm dedmm ama inan hic oyle bi durum olmadi sadece ben korse sutyeni cikartip penyeyle yattim acele ettm hata yaptım cok canimi acitti en iysi ozellikle yatarken korse sutyeni 1 aya yakin takmakkkk onun disinda kesinlikle korkma heyecan yapma benm korktugm gbi degldi ve saglam agri kesicilerle agri sizi olmadan gunlerini geciriyosun
Vallaa azcik tut kendini derim ben sonucta istedign sonuc hersye deger birde iyilesme surecinide etkiliyo diye biliyorm ya icmedigim için pekde okumadim aslnda o detaylari.ama internette bicok doktorun yazisi paylasimlari var ben googlede mor olmayan konu basligi birakmadigim icinİçime su serptin biraz sagol :) birşey daha sormak istiyorum sigara içen var mı benim 8 gün kaldı içmicektm 15 gün kala ama hala içiyorum ya