- 8 Kasım 2014
- 235
- 165
- 46
haklısın canım zaten unuttum artıkhiç canını sıkma lütfen , okudum biraz yazıştıklarınızı, tanımadığın adını bilmediğin yüzünü görmediğin biri için can sıkılırmı hiç , unut gitsin
bu arada yazmadan edemicem ya bi tanede uzun boylu benim ölçülerde biri çıksada kaç cc takmış kaç beden olmuş sorsam diyorum hani :) :)
göğüs ölçüm 86 , altı 73 , basenler utanarak söylüyorum 99Böyle yazınca kötü hissettim ama fiziğimi beğenirler helede kalçamı FAZLANAZLI Oyyy bikaç kilo verip 60 olsam iyi olur sanırım ...
bizim seninle ölçülerimiz neredeyse aynı benimde ameliyattan sonra göğüs 86 oldu bel 61 kalça 94 seninde 325 cc di yanlıs hatırlamıyorsamBen de popom biraz daha çıkık olsun istiyorum ya.. Benim ölçüler de göğüs 86, bel 60 küsür bir şeydi net hatırlamıyorum 65 falan olabilir, kalça da 90..
bizim seninle ölçülerimiz neredeyse aynı benimde ameliyattan sonra göğüs 86 oldu bel 61 kalça 94 seninde 325 cc di yanlıs hatırlamıyorsam
benim eski sütyenli halinden çok azcık buyuk ama dolgun oldu görünus olarak tabi ozaman içi boştuEvet canım 325cc :)
benim eski sütyenli halinden çok azcık buyuk ama dolgun oldu görünus olarak tabi ozaman içi boştuSeninde öylemi demekki zayıflarda 325 cc 86 cm kadar buyukluk yapıyor
Bana denemiş ama yanlardan cıkmıs bu sefer bu tam dogal oldu kımse anlamazBende de aynen tarif ettiğin gibi canım, fazlası da güzel durmazdı bende eminim çünkü kapalı bir bayanım ve abartı dursun istemiyordum. :)
5.500 tl.. eğer bana sorduysanız...Ameliyatınız ne kadar tuttu ?
minnos26 summm gunlugunu ozledim nasil geciyor gunlerin :)
Tamam tatlimonlarla çok ilgilenemiyorum aslında tatlım. bi kesi yerlerine kremimi aksatmıyorum o kadar. epey yumuşadıklarını hissediyorum. sanki 4. haftada bıraktığım gibiymiş geliyor ama 5. hafta fotoğrafını çektiğimde anlarım artık.
sizler için bir de boydan fotoğraf çekmek istiyorum ama fırsat bulamıyorum.
hayat benim için normale döndüğünden çok yazacak birşeyim olmuyor. ama biraz daha zaman geçsin, nasıl birşeymiş silikonla yaşamak, onu yazacağım...
Evet biraz daha büyük olabilirmiş kalça iyi çünkü bi de boy pos var ama ne yapalım sağlık olsun eminim güzeldir.. her vücudun alacağı bi büyüklük var yapacak birşey yokgöğüs ölçüm 86 , altı 73 , basenler utanarak söylüyorum 99Böyle yazınca kötü hissettim ama fiziğimi beğenirler helede kalçamı FAZLANAZLI Oyyy bikaç kilo verip 60 olsam iyi olur sanırım ...
belim 63 cm benim yaa 73 yazmışım :)))) bugün görücüye çıktı memeciklerim ,beğeni topladı :)) sevindimmmm çokEvet biraz daha büyük olabilirmiş kalça iyi ünlü bi re boy pios var ama ne yapalım sağlık olsun eminim güzeldir
belim 63 cm benim yaa 73 yazmışım :)))) bugün görücüye çıktı memeciklerim ,beğeni topladı :)) sevindimmmm çok
Kızlar benim de 325 cc ama 86 yok 84 85 arası geziyor önceden 74 75 arası geziyordu meme altı 69 bel 63 65 arası kalça 92 memeler 90 olsa nasıl olurdu benim eski sütyenli halinden çok azcık buyuk ama dolgun oldu görünus olarak tabi ozaman içi boştuSeninde öylemi demekki zayıflarda 325 cc 86 cm kadar buyukluk yapıyor