- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.178
Seni anlıyorum çünkü bende de var asimetri rahatsızlığı.. O yüzden ilk 2 ay çok ağladım, doktorum bile sende asimetri hastalığı var bence bu konuda tedavi ol çünkü bu yüzden çok mutsuz olabilirsin demişti. En ufak şeyi farkediyorum. Geçmeyecek sandım ama geçti benim o şişlik.. :)belki de..bende bide asimetri hastalığı var eşit görmeyince sinirlerim bozuluyor.insanın sevinçleri de yarım oluyor böyle sıkıntılar olunca.yine de çok şükür tabi halimize..
masajla mı geçti?yoksa kendiliğinden mi indi?ben bıktım oraya masaj yapmaktan sadece oraya yapmıyorum tamamını mıncıklıyorumSeni anlıyorum çünkü bende de var asimetri rahatsızlığı.. O yüzden ilk 2 ay çok ağladım, doktorum bile sende asimetri hastalığı var bence bu konuda tedavi ol çünkü bu yüzden çok mutsuz olabilirsin demişti. En ufak şeyi farkediyorum. Geçmeyecek sandım ama geçti benim o şişlik.. :)
Bence en az bi 3 ay bekle.. bana doktorum ilk gunler bebe yagiyla masaj yap demisti ama sivilce cikinca ben biraktim. Daha iyi olur tabi ki..yaa ben kremle ovsam masaj yapsam daha cabuk yumusar mı acaba?bide benim sağ mememde ilk günden beri daha fazla şişlik vardı.ödemlerim inse de üst kısmında çok çok az bi şişlik kaldı.şişlik değilde hatta sanki protez orda toplanmış gibi.hiç bilmeyen belki anlamaz ama ben ilk günden beri orayla ilgili sıkıntı yaşadığımdan sürekli oraya bakıyorum..yan profilden baktığımda hafif belli oluyor.eşimde burası kalır böyle diyor.1 bucuk ay oldu kalır mı sizce düzelmezmi?
o zaman ben normal masajlarıma devam edeyim biraz arttırarak tabiki.aslında orası öyle kalsa da yapılacak bişey yoktur sanırım..Bence en az bi 3 ay bekle.. bana doktorum ilk gunler bebe yagiyla masaj yap demisti ama sivilce cikinca ben biraktim. Daha iyi olur tabi ki..
Hersey bu forumda onceden ameliyat olanlari izlemekle baslar, kendi konunu acmakla sona erer. Ins darisi senin basina.. Beni izlemeye alirsan, fotografima bakabilirsin
sizi izlemem için, mevcut halinizin fotoğrafını albüm yapmanız, ya da özelden göndermeniz gerekmektedir.Bende bakabilirmiyim aynı ölçüde aynı şekilde ameliyat olduk ama ben bu halinden bişey çıkaramadım
bilemiyorum ki canım, tam da anlamadım sana nasıl bişey olduğunu..o zaman ben normal masajlarıma devam edeyim biraz arttırarak tabiki.aslında orası öyle kalsa da yapılacak bişey yoktur sanırım..
Evet canim bana damla oneriyo nedense daha da diklesir diyor
Tamam özelden gönderiyorum teşekkür ederimsizi izlemem için, mevcut halinizin fotoğrafını albüm yapmanız, ya da özelden göndermeniz gerekmektedir.
kusura bakmayın bunu önlem amaçlı yapmak zorundayız
Asayiş berkemalOyuncak bebek 'i takip edebilirsiniz arkadaşlar, bi sıkıntı yok...
Test edip onaylandimiOyuncak bebek 'i takip edebilirsiniz arkadaşlar, bi sıkıntı yok...
durun! sakin, panik yok!!...Test edip onaylandimitskler birden kirmizi yazi gorunce hemen silecektim bende
Yinede saol iyiki varsin canimmdurun! sakin, panik yok!!...kimseye % 100 guvenemem ama % 90 diyebilirim.. fotograf ok, fotodaki ayrinti ok, konuda orjinallik ok.. arkadasimiz testi basariyla gecmistir. Yinede takip ediyoruz.. bugunlerde bana bile guvenmiyoruz
canım valla yan durup baktığımda solda doğal görüntü var ama sağ taraf memenin üstünde hafif şişlik var yani..pöfff ne dertliyiz biz yaaaa neyse artık o kadar kusur kadı kızında da olur demişler.foto çekip göstereceğim ama koymasak bi dert koysak da farklı yorumlar geliyor malesef.çıplak koymayacağım o yüzden..giyinik çekmeyi denedim o zaman da dediğim sıkıntı farkedilmiyorki görünmüyor yani.bilemiyorum ki canım, tam da anlamadım sana nasıl bişey olduğunu..hani mesela benimde sağ göğsüm daha sonra indi, belki arada hala ufak bir fark vardır dikkat etmediğim. silikon bi yerlerde toplanmaz yaa sanmıyorum
Kırmızı yazı ne ki kızlar minnos26 özelden mesaj gondermistim burdan da yazayım kitle alınan meme yamuk yumuk böyle kalmaz değilmi yaayyy teşekkür ederim
Yani karar senin tabi ama kiyafetli belli olmuyor gerçekten.canım valla yan durup baktığımda solda doğal görüntü var ama sağ taraf memenin üstünde hafif şişlik var yani..pöfff ne dertliyiz biz yaaaa neyse artık o kadar kusur kadı kızında da olur demişler.foto çekip göstereceğim ama koymasak bi dert koysak da farklı yorumlar geliyor malesef.çıplak koymayacağım o yüzden..giyinik çekmeyi denedim o zaman da dediğim sıkıntı farkedilmiyorki görünmüyor yani.
Bazen erkek uye cikiyo, ben onlari dikkat ceksin diye kirmiziyla yaziyorum da onu diyolarKırmızı yazı ne ki kızlar minnos26 özelden mesaj gondermistim burdan da yazayım kitle alınan meme yamuk yumuk böyle kalmaz değilmi ya
Bazen erkek uye cikiyo, ben onlari dikkat ceksin diye kirmiziyla yaziyorum da onu diyolar
kalmamasi lazim. Doktor onu hesaplamistir ama bilemiyorum. Doktoruna sordun mu? Sen direnler cikinca bi ara foto eklede bi de ole gorelim bakalim.