- 8 Kasım 2014
- 235
- 165
- 46
FAZLANAZLI Okuldan bikaç veli arkadaşım gördü :) Hatta biri dokunmak istedi sütyen olmadığını anlayınca mest oldu:) nasıl şımardımm nasıl :) Acı ağrı vız gelir,bugün olsa yine o acıyı çeker yaptırırdım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben sütyen denerken ilk aydır söyledim ameliyatlı diye bayıldı bir ay da nasıl böyle oldu diye izizide göremediği için insan çok mutlu oluyor gerçekten ben biraz daha şanslıyım hiç ağrı çekmedim şükürler olsun. .FAZLANAZLI Okuldan bikaç veli arkadaşım gördü :) Hatta biri dokunmak istedi sütyen olmadığını anlayınca mest oldu:) nasıl şımardımm nasıl :) Acı ağrı vız gelir,bugün olsa yine o acıyı çeker yaptırırdım
harika olurdu belki ödemden dolayı 86 benimki inerse bilemiyorum inmesinn yaa benimde meme altı 68 vlahi gogus 90 olsa cidden iyi olurdu ama o zman dogalolmazdı belki nneyse bunada sukur 4 cmin lafını yapmıcam heheKızlar benim de 325 cc ama 86 yok 84 85 arası geziyor önceden 74 75 arası geziyordu meme altı 69 bel 63 65 arası kalça 92 memeler 90 olsa nasıl olurdu 
harika olurdu belki ödemden dolayı 86 benimki inerse bilemiyorum inmesinn yaa benimde meme altı 68 vlahi gogus 90 olsa cidden iyi olurdu ama o zman dogalolmazdı belki nneyse bunada sukur 4 cmin lafını yapmıcam hehe
Göğüs ölçüm 95 96 falan olsa daha iyi olurdu ama dışardan daha çok belli olurdu,eş dost anlardı,utanırdım herhalde,düşünsene ailecek görüştüğümüz arkadaşlarımın eşleri,komşular,abilerim,eniştelerim anlasa çok utanırdım cidden ... FAZLANAZLI
canım yaa bi hesapladım bugün 5. haftaya gelmişim. foto ekledim 4-5. hafta karşılaştırma :) söylemesen unuturdum iyi ki hatırlattın çünkü fotoğraflarımı tam gününde çekiyorum, ne 1 gün erken, ne 1 gün geç..Tamam tatlim
hha bence bize gögus olsun tasırdık ben 28 ekimde oldum bi ay olmadı daha olucak umarım inmez yaa böyle iyi çunkuu ama gerçi ilk günlere göre indi daha fazla inmesn böyle iyiNe zaman ameliyat oldun sen hatırlıyorum olacağını.. benim ilk zamanlar 89 du manyak olmuştu ama ödem gitti ama böyle daha iyi oldu çıplakken artık gözüme büyük geliyor giyinikken iyi duruyo üç ay oldu nerdeyse sütyen gitmiyorum bana sütyensiz yetiyor büyüklüğü... 90 olsa taşıyamazdım galiba ahehe
Bak gordunmu icime dogmus demekki :)) hemen bakiyorumcanım yaa bi hesapladım bugün 5. haftaya gelmişim. foto ekledim 4-5. hafta karşılaştırma :) söylemesen unuturdum iyi ki hatırlattın çünkü fotoğraflarımı tam gününde çekiyorum, ne 1 gün erken, ne 1 gün geç..
geçmiş olsun takip edemiyorum malesef herkesihha bence bize gögus olsun tasırdık ben 28 ekimde oldum bi ay olmadı daha olucak umarım inmez yaa böyle iyi çunkuu ama gerçi ilk günlere göre indi daha fazla inmesn böyle iyi
benimde kimse farketmedi,destekli sütyen takıyordum bende,şimdi ki halim önceki sütyenli halimden bi tık daha büyük,amaaaan çok ta büyük dursun istediğimiz zaman takarız zuladaki desteklileri nolcak ya,en azından içi dolu olur,yazında gezeriz sütyensiz rahat rahat.Ben yazlık badilerimi tişörtlerimi falan denedim sütyensiz ,çok ta hoş duruyor :)Benim abim babam hiçbir şey fark etmedi çünkü dolgulu tkıyordum ya şimdi sütyensiz geziyorum daha büyük olsa bayan meme olurdum seninde öyle olurdu bence boşverip keyfini çıkaralım :)
valla canım, okumak isteyen bir şekilde bulup okuyor da, okuması zor gelende kolay yoldan soru sorup geçiveriyor. ben ilk sayfada toplamaya çalışıyorum zaten bakalım, bir de hangi günlerimi kaçıncı sayfada yazmışım, ilk mesaja yazdım..minnos26 bu arada senin ameliyat gunlugu sayfanda baska konular acildi surecini okumak isteyene kolay olmiyacak artik
hep laklak, hep laklak.. yeni foto ekledim, gördünüz mü acep.. :)fena kirlettik konuyu,ne ararsan var walla :) hahaaaa :))) minnos26
valla canım, okumak isteyen bir şekilde bulup okuyor da, okuması zor gelende kolay yoldan soru sorup geçiveriyor. ben ilk sayfada toplamaya çalışıyorum zaten bakalım, bir de hangi günlerimi kaçıncı sayfada yazmışım, ilk mesaja yazdım..
yani ben yeterince kolaylık sağladım ama biliyorum, burada yazdığım şeyleri dönüp dönüp tekrar soracaklar bana...
aynen canım valla ne yapalım.. bir de okudum deyip, yazdığım şeyleri soranlar yok mu.. bari dürüst ol, okumadım de, canımı ye..Canım o soru sorma şeysi Allahın emri valla, 2 mesaj önce aynı sorunun cevabını veriyorsun ama yine soran soruyor. Açıp okumaya üşeniyor çoğu..
hep laklak, hep laklak.. yeni foto ekledim, gördünüz mü acep.. :)
insallah canım yaageçmiş olsun takip edemiyorum malesef herkesi
merak etme bu saatten sonra inmez keyfini çıkar :)