Meme büyütme ameliyat günlüğüm

S se__da
Tesekkur ederim canim. Isine yaramasina sevindim. Forumu takip ediyorsan okumussundur. Fotograflarmizla ilgili zaman zaman sorun yasiyoruz. Mevcut halinin fotografini koyarsan, yine izlemeye alabilirim. Kac cc onerdi doktorun ?

minnos26 minnos26 Valla üşenmedim hemen fotoğraf çektim ve koydum. İlk defa fotoğraf koyduğum için de baya zorlandm ama yapabildim!! :) dr bana 300cc önerdi ama ameliyatta kesinleşir dedi. Yorumlarnı bekliyorum :)

minnos26 minnos26 Valla üşenmedim hemen fotoğraf çektim ve koydum. İlk defa fotoğraf koyduğum için de baya zorlandm ama yapabildim!! :) dr bana 300cc önerdi ama ameliyatta kesinleşir dedi. Yorumlarnı bekliyorum :)
yorumumu yapmıştım ama bir de burdan yazayım. Meme dokunuz var. ama eğer beklentiniz yine de yüksekse, 300 küçük gelebilir. izlemeye alıyorum sizi bi bakın. doktorlar hep küçük ister, önemli olan siz ne istiyorsunuz?

minnos26 minnos26 ben çook büyük istemiyorum ama tabiki yaptırdığıma da değsin istiyorum. Öncesi halimiz yakın gibi geliyor bana. Bana 300 yeterli olacaktır sanıyorum ki.. Sonradan pişman olmaktan da çok korkuyorum! Tam 1ayım kaldı. Bakalım neler olacak.. O zaman bir konu da ben açacağım :KK70:

minnos26 minnos26 ben çook büyük istemiyorum ama tabiki yaptırdığıma da değsin istiyorum. Öncesi halimiz yakın gibi geliyor bana. Bana 300 yeterli olacaktır sanıyorum ki.. Sonradan pişman olmaktan da çok korkuyorum! Tam 1ayım kaldı. Bakalım neler olacak.. O zaman bir konu da ben açacağım :KK70:
"tamam çok büyük olsun istemiyorum ama yaptırdığıma da değsin istiyorum" zavallı doktor, bu cümleyi kaç defa duydu acaba benden:KK53: ve sonuç olarak evet, yaptırdığıma değdi. daha büyük yapsaydı da şikayet etmezdim, ama daha küçüğüne şu şekilde tepki verme ihtimalim yüksekti -->:KK34:...
yani eğer önceki dokularımız yakınsa, kasaltı olacaksa... ben 300den yukarı çıkmanı önerirdim. ama diyorsanki ben senin göğüslerini büyük buldum, daha küçük istiyorum... o zaman tamam, 300 senin için ideal (ki benim göğüslerim sporcuda 80C, öle büyük değil yani)

Minnos beni de takip eder misin ben ocakta kesin yağ aldiriorum ama göğüs büyütme konusunda finansal desteği sağlama asamasindayim:)ikisi bi arada olsun istiyorum.senin fotolarini görmüştüm ilk zamanlar ama sonradan özel yaprin sanirim göremedim.küçülme oldu mu son halini merak ediyorum.ben de 325-350 civari düşünüyorum.inşallah onun parasini da ayarlayabilirim.

Minnos beni de takip eder misin ben ocakta kesin yağ aldiriorum ama göğüs büyütme konusunda finansal desteği sağlama asamasindayim:)ikisi bi arada olsun istiyorum.senin fotolarini görmüştüm ilk zamanlar ama sonradan özel yaprin sanirim göremedim.küçülme oldu mu son halini merak ediyorum.ben de 325-350 civari düşünüyorum.inşallah onun parasini da ayarlayabilirim.
maalesef güvenlikten ötürü kapatmak zorunda kaldım. mevcut fotoğrafınızdan albüm yaparsanız, izlemeye alabilirim. en son ne zaman gördün bilmiyorum ama küçülmedi.

Anliyorum ve saygi duyuyorum.inşallah ocakta ben de foto yüklemiş olucam o zaman eklesiriz:)
teşekkür ederim anlayışınız için. ameliyat öncesi fotoğrafınızı ekleseniz de olur. yani amaç, karşımızdaki kişinin ne kadar ciddi, ne kadar kadın olduğunu anlamak :)

Malum, ameliyatımı başka bir şehirde olduğumdan kontrole gidemiyorum. Bende kafamdaki birkaç soruyu mail atarak sordum. Bunları sizinle de paylaşayım istedim.
GÜNDÜZLERİ SUTYEN KULLANMALI MI, KULLANMAMALI MI?
1-
Gündüzleri hala sutyen takmıyorum, bu şekilde mi devam etmeliyim? Göğüslerimin ortada birleşmesi için takmalı mıyım yoksa?
gündüzleri takmayın dememdeki gaye sizin meme yapınız biraz yukarıda gibi yer çekimi etkisiyle birazcık aşağıya esnerse daha iyi duracağını düşünüyorum. ortada dekolte gibi olması sütyenle alakalı bir şey değil. o sizin meme yapınızdan kaynaklanan birşeydir. zaten doğalı ve doğrusu çıplak olduğunuzda memeler hafif kenara doğru olması gerekir. yoksa ortada birleşik gibi durursa o patolojik bir görüntüdür yani istenmeye görüntüdür. sanki araba farı gibi bir görüntü verir. sütyenle ortada dekolte yapacak ancak üstünüzü çıkardığınızda hafif kenara doğru yayılıp daha doğal ve omuzlarınızla bir parobol oluşturup daha çekici ve daha hoş görünmeyi sağlayacaktır. zaten sütyen olmadan ortada bitişik duruyorsa biz ona biraz problemli ameliyat olmuş diyoruz. (İşte bende tam olarak bu problemli ameliyattan istiyorum:p) herkesin meme yapısı ve dokusu farklıdır. bu yüzden kimisine sütyeni gece gündüz taktırırız kisinide az taktırırız bu süreç herkesde farklılık gösterir.
GÖĞÜSLERİM KÜÇÜLMESİN DOKTOR NOOLLUUUR:KK61:
2-Şuan hala göğsümde ödemler var mıdır? 6. haftayı geride bıraktım, bundan sonra boyutta bir küçülme olur mu?
Şuan ödeminiz bayağı azalmıştır çok az kalmıştır. biz yaklaşık 3 ayda tamamen geçmiş diyebiliriz. ama bu kişiden kişiye göre farklılıklar gösterir. boyutda anormal bir şey değişmez ancak sadece görsel anlamda daha doğal ve kıvrımlar daha göze hoş gelecek şekilde olur. (hadi bakalım, inş:nazar:)
KESİ YERİNE 3 DK MASAJ MI? :KK51:

3-Dermatiksi kremini vermiştiniz. Kremim bitmek üzere. Yine aynı kreme devam mı edeyim?
dermatix jeli enaz 3 kullanacaz.
(3 derken..? 3 gün, 3 ay, 3 yıl..? 3 vakte kadar diyor zannımca:-)) kesi yerindeki izlerin kızarıklığı soldukdan sonra bırakacaz. ayrıca o kesi izlerini sabah aksam 3 dk masaj yapmayıda ihmal etmeyin (biraz indirim yapsanız, en azından ikisini 4 dk ya indirseniz:confused:) memenizden ayrı olarakdan. tabi meme masjınızı yazmama gerek yok biliyorsunuz onuda en az 3 dakika yapmanızı isteyecem. (isteyenin bir yüzü kara, yapmayanın nur olsun:KK70:)
4-son olarakda uygun zamanda kontrola gelmenizi istiyorum.
(geliciğim doktor... çok yakında görüşmek dileğiyle:KK3:)

Tatlım cok aydınlatıcı bir yazı olmus gercekten.bana da yol göstermis oldun böylelikle..yorumlarına da cok güldüm..:KK48: ay senin doktor ne güzel herseyi anlatmis.benimkinin cevaplarini yazayim..

hocam masaj yapayimmi?
-yoo gerek yok

krem süreyimmi?
2 ay süreceksin (ama nasil kac dk? Dimi ama)

balensiz desteksiz sutyen takayim degil mi hocam?(Sordugumda 1 ayliktim )
-yoo hepsini takabilirsin (nasil ama yaa agriyolar daha ve hadi sekilleri bozulursa)

kafama yatmayan seyler oluyor o yuzden size soruyorum bende kizlar..ozellikle masaj icin bisey dememesi kafami karistirdi.minnos canimcim yazdiklarini bende uygulayacagim saol tatlim..

ben dermatix jeli de sadece sürüp yediriyorum toplasan 5 er saniyede sürüyorum yani..1aydır sürdüğüm boşa mı gitti o zaman yaa:KK64:

Tatlım cok aydınlatıcı bir yazı olmus gercekten.bana da yol göstermis oldun böylelikle..yorumlarına da cok güldüm..:KK48: ay senin doktor ne güzel herseyi anlatmis.benimkinin cevaplarini yazayim..

hocam masaj yapayimmi?
-yoo gerek yok

krem süreyimmi?
2 ay süreceksin (ama nasil kac dk? Dimi ama)

balensiz desteksiz sutyen takayim degil mi hocam?(Sordugumda 1 ayliktim )
-yoo hepsini takabilirsin (nasil ama yaa agriyolar daha ve hadi sekilleri bozulursa)

kafama yatmayan seyler oluyor o yuzden size soruyorum bende kizlar..ozellikle masaj icin bisey dememesi kafami karistirdi.minnos canimcim yazdiklarini bende uygulayacagim saol tatlim..
O da iyiymis, kisa ve oz:KK70:
Ya ben o meme masajini bile zar zor yapiyorum, sormaz olaydim bi de kesi yerlerine masaji cikartti:KK53: bu zamana kadar bende oleydim. Kremi yedirip bitiriyodum. Bosa gitmez herhalde yaa sanmam. Benim kesi yerlerimde ilk gunden beri baya iyilesme söz konusu..
ya sana seyi sorayim:KK64: bu dermatiksi kremi doktor sana yazdi mi? Yoksa parayla mi aldin.. eczane bana estetik doktorlari yaziyo dedi. Doktorda artik yazamiyoruz dedi. Kafami karistirdilar:KK64:

doktor sadece söyledi..recetesiz aldık.ödemiyor devlet sanırım.pek de faydasını gördüm diyemem kremin..gerci konusmak için erken sanırım ..kızarıklıkların solması zaman alıyor demekki..:KK64:

bu arada ben mercimek tanesi kadar sürüyorum sen nasıl bitirdin kremi canımm?benimki olduğu gibi duruyor..eczacı çok az sürsün dikişin kenarlarına taşarsa silsin demişş..dikişten tasarsa değdiği yerleri kavlatıyor..

bu arada ben mercimek tanesi kadar sürüyorum sen nasıl bitirdin kremi canımm?benimki olduğu gibi duruyor..eczacı çok az sürsün dikişin kenarlarına taşarsa silsin demişş..dikişten tasarsa değdiği yerleri kavlatıyor..
Aynen bende cok az suruyorum. Yok bitmedi daha zaten. Ama hani biterse diye hazir digerlerini sormusken onu da sorayim dediydim.
Ben hic silmiyorum tasanlari. Ole kavlatma yapmadi benim cildimde.
Iyi bari parayla aldigina sevindim. Eczaci ole deyince kizmistim doktora icimden. Gerci ben eczacidan diger ilaci almistim. AY unuttumda adini simdi..:KK64:

Aynen bende cok az suruyorum. Yok bitmedi daha zaten. Ama hani biterse diye hazir digerlerini sormusken onu da sorayim dediydim.
Ben hic silmiyorum tasanlari. Ole kavlatma yapmadi benim cildimde.
Iyi bari parayla aldigina sevindim. Eczaci ole deyince kizmistim doktora icimden. Gerci ben eczacidan diger ilaci almistim. AY unuttumda adini simdi..:KK64:

Kızlar ilaçlarımızın adı farklı ama işlevi aynı, ben de silmiyorum taşanları bayağı da taşıyor yani.. Benim meme üstünde ufak çatlaklar oluştu, doktorum onlara da sür dedi, zararı olsa sürdürmezdi.

Kızlar ilaçlarımızın adı farklı ama işlevi aynı, ben de silmiyorum taşanları bayağı da taşıyor yani.. Benim meme üstünde ufak çatlaklar oluştu, doktorum onlara da sür dedi, zararı olsa sürdürmezdi.
Dun bepantene surdum gogsume yani tamamina.. biraz kuruma vardi. Banyodan sonra surdum super yapti. Bayiliyorum o kreme de.. hala yumusacik:KK36:
evet ayni kremler benim cildim hassas diye bunu verdi. Aslinda hassas degil de, ben kesi izlerime biraz mirin kirin edince ole dusundu:KK53: napsin adam:-)

Dun bepantene surdum gogsume yani tamamina.. biraz kuruma vardi. Banyodan sonra surdum super yapti. Bayiliyorum o kreme de.. hala yumusacik:KK36:
evet ayni kremler benim cildim hassas diye bunu verdi. Aslinda hassas degil de, ben kesi izlerime biraz mirin kirin edince ole dusundu:KK53: napsin adam:-)
yaa ben kremle ovsam masaj yapsam daha cabuk yumusar mı acaba?bide benim sağ mememde ilk günden beri daha fazla şişlik vardı.ödemlerim inse de üst kısmında çok çok az bi şişlik kaldı.şişlik değilde hatta sanki protez orda toplanmış gibi.hiç bilmeyen belki anlamaz ama ben ilk günden beri orayla ilgili sıkıntı yaşadığımdan sürekli oraya bakıyorum..yan profilden baktığımda hafif belli oluyor.eşimde burası kalır böyle diyor.1 bucuk ay oldu kalır mı sizce düzelmezmi?

yaa ben kremle ovsam masaj yapsam daha cabuk yumusar mı acaba?bide benim sağ mememde ilk günden beri daha fazla şişlik vardı.ödemlerim inse de üst kısmında çok çok az bi şişlik kaldı.şişlik değilde hatta sanki protez orda toplanmış gibi.hiç bilmeyen belki anlamaz ama ben ilk günden beri orayla ilgili sıkıntı yaşadığımdan sürekli oraya bakıyorum..yan profilden baktığımda hafif belli oluyor.eşimde burası kalır böyle diyor.1 bucuk ay oldu kalır mı sizce düzelmezmi?

Düzelir, benimki düzeldi. Belki de göğüs kemiğin orda daha tümsektir o yüzden öyle görünüyor olabilir.

Düzelir, benimki düzeldi. Belki de göğüs kemiğin orda daha tümsektir o yüzden öyle görünüyor olabilir.
belki de..bende bide asimetri hastalığı var eşit görmeyince sinirlerim bozuluyor.insanın sevinçleri de yarım oluyor böyle sıkıntılar olunca.yine de çok şükür tabi halimize..

X