meme ameliyatından bir kez daha cayma sebebim :((

Bu konuyu okudukca bi yerim kaşınsa/agrısa silikondan bilir oldum :KK53: ama adelia adelia nin da dediği gibi yediğimiz bi cok gıdanın hele de en cok sevdiğim tatlıların kanser riski varken memislerimin tadını çıkarmak en guzeli :KK47:

Bu konuyu okudukca bi yerim kaşınsa/agrısa silikondan bilir oldum :KK53: ama adelia adelia nin da dediği gibi yediğimiz bi cok gıdanın hele de en cok sevdiğim tatlıların kanser riski varken memislerimin tadını çıkarmak en guzeli :KK47:
Yahu ben de öyle oldum, sevgili hannah hannah tan sonra kolum uyuşsa silikon mu yaptı demeye başladım. hannah hannah , sana Gıcık oluyorum :KK70: haksız demiyorum kendisine ama ..... Neyse beni rahatsız eden şeyi yazmıştım zaten. Bi daha yazmaya gerek yok .

yanlış anladın sanırım.
üç maddeyi sayıp bunlar insan vücuduna zararlı değil dedi. ben onun dediklekini aktarıyorum

tamam işte silikona göre daha uyumlu vücutla. eğer öyle dediyse doktorunuz neden titanyum kaplı implant istemediniz. fiyat olarak biraz daha pahalı biliyorum. istememe sebebiniz maddi açıdanmıydı demek istedim.

Platin kaplama silikon mu var allasen :KK70: Güldüm epeyce..

hannah sen neden hala buralardasın anlamıyorum. Bir insan proteze bu kadar karşı olup neden hala bu konu hakkında bilgi toplamaya çalışır ki?

şaka yaptığınızı farz ediyorum titanyum kaplı silikonlar uzun bir süredir var sadece pahalı oldukları için tercih edilmiyor. faydalı fikirlerin varsa paylaş yoksa lütfen kirlilik yaratıp konuyu başka yerlere çekme. paylaşım alanı burası chorn hastalığına sebep olabildiğini bilmiyordum. doktor olmama rağmen bunu burdan öğrendim. amacım içimi rahatlatıp benimde ameliyat masasına yatmam.silikona karşı olduğum nerden çıktı. hayalini kurduğum birşey ama önce içimi rahatlatmam lazım.

Yahu ben de öyle oldum, sevgili hannah hannah tan sonra kolum uyuşsa silikon mu yaptı demeye başladım. hannah hannah , sana Gıcık oluyorum :KK70: haksız demiyorum kendisine ama ..... Neyse beni rahatsız eden şeyi yazmıştım zaten. Bi daha yazmaya gerek yok .

kızlar saçmalamayın lütfen gerçekten ihtiyacınız olduğunu düşünüyorsanız sizi gerçekten çok mutlu ediyorsa silikonlarınız size zarar değil mutluluk verir. benim söylemek istediğim benim gibi sağlığına aşırı takıntılı biriyse ozaman bu bana zarar veirir. herkes farklı sonuçta gerçekten iş düşüncede bitiyor. tetikliyorsun çünkü. birde memesi olupda yine silikon taktıranlar var bence onlar gereksiz.

Aa bir bayan daha var seninle aynı gün ameliyat olacak İlsun hanıma.. Mesaj atmıştı bana, konuşmuştuk.

kızlar lütfen bunları burda tartışmayalım. ayrıca sizin gerçekten silikona ihtiyacınız varmış , bence taktırmasaydınız daha çok stres yapıcaktınız. sizi bu kadar mutlu eden şey size zarar vermeyecektir. çünkü taktırmasaydınız bu sefer sürekli aklınızda olup üzülücektiniz.

hannah hannah , senin iyi niyetinden şüphe etmiyorum. Ama " BEN OLASI ZARARLARINDAN KORKTUĞUM İÇİN YAPTIRAMADIM VE BUNUN İÇİN ÇOK MUTSUZUM....AMA YAPTIRANLARI DA KORKUTAYIM DA ONLAR DA MUTSUZ OLSUNLAR.... OHHH OLSUN ...." Gibi de bi hava seziyorum. Yani arada " SIZ SAZANLAR TUZAĞA YAKALANDINIZ BEN AKILLIYIM KURTULDUM BU TUZAKTAN " dediğini de seziyorum ve BU DURUM BENI RAHATSIZ EDIYOR. SENIN KIMSEYE YARDIM ETMEYE ÇALIŞTIĞINA INANMIYORUM.SADECE BIZI EZMEYE ÇALIŞIYORSUN.

inanamıyorum yaa. ben nedne böyle bir konu açtım biliyormusnuz. kimseye fayda değil ,belki siz bana faydalı şeyler sunarsınzıda benide ameliyata ikna edersinzi diye. ben size zararlarını direk yazmasam .siz direk zararlı değil deyip yaptır kurtul diyicektiniz. yaptırmışsınız bir kere üzülmenizi neden isteyeyim. çok üzgünüm ama amacım gerçekten bu değildi. sadece biride böyle kanıt sunar hastalık yapmadığına filanda beni ikna eden çıkar diye düşündüm ama ne anlaşılmışım. üzüldüm gerçekten. sizi bu kadar rahatsız ediyorsa lütfen okumayın. başkalarını üzdüğümü bilmek benide üzücek.

yani kızlar hepsini okuyamamıştım şimdi okudukça görüyorum, yani sanki zararlarını ben söyledimde öyle çıktı gibi bi hava yaratmışsınız Allah aşkına. ben söylesemde söylemesemde risk varsa var yani.birinde biliyordunuz diğerinde bilmiyordunuz. burası paylaşım platformu lütfen ,ben sadece kendim için yazdım belki benide ikna ederler güzle kanıtlarla diye.ama siz nerelere çekmişsiniz. çok rahatsızsanız lütfne okumayın. çok bilgi benim gibi insanı çok fazla takıntıya sürüklüyor . mutsuz ediyor.

zaten memişlerimde yok.birde siz beni üzdünüz kızlar . ben gerçekten tüm iyi niyetimle burdaydım

Bu kadar güzel anlatılırdi valla.. Bence de kendisinin niyeti yok ve sırf millete evham yaptırmak için gelip yazıyor. He ben hiç takmıyorum o ayrı.. Çok mutluyum halimden..

evham yaptırmak içinmi. şimdi okudukça görüyorum yorumlarınızı sırayla bakamadım.iş yerindeyim. neden evham yaptırmak istiyimki elime ne geçicek. sadece sizi sürekli arada sırada doktora yönlendirir bu hareketim en kötü ihtimalle. buda çok iyi birşey.erken teşhis. hem belki silikon için gidersin başka bir yerindeki şey erken teşhis edilir ve silikonlarına şükredersin. burası paylaşım platformu sizin hoşuna gitmeyen birşey olduğunda bu kadar saldırgan olmanız doğru değil. böyle anlaşıldığı için özür dilerim. ama ben bile bilmediğim birçok şeyi öğrendim. amacım gerçekten bilgi alışverişiydi.

evham yaptırmak içinmi. şimdi okudukça görüyorum yorumlarınızı sırayla bakamadım.iş yerindeyim. neden evham yaptırmak istiyimki elime ne geçicek. sadece sizi sürekli arada sırada doktora yönlendirir bu hareketim en kötü ihtimalle. buda çok iyi birşey.erken teşhis. hem belki silikon için gidersin başka bir yerindeki şey erken teşhis edilir ve silikonlarına şükredersin. burası paylaşım platformu sizin hoşuna gitmeyen birşey olduğunda bu kadar saldırgan olmanız doğru değil. böyle anlaşıldığı için özür dilerim. ama ben bile bilmediğim birçok şeyi öğrendim. amacım gerçekten bilgi alışverişiydi.
Canım bilgi alışverişi için Teşekkürler... Senin bahsettiğin bu olası zararları zaten bilerek, Allah korusun diyerek ameliyat olduk. Ama burada çok az tıpçı var sen gibi, yani bizler sana protezin bilimsel olarak ispatlanmış iyi yanlarını söyleyemeyiz, seni ikna edemeyiz. Senin bu bahsettiğin gerçekler, bizim aklımıza getirmek istemediğimiz şeyler. Hep halının altına süpürdüğümüz, unutmak istediğimiz OLMASI MUHTEMEL sonuçlar. Sen böyle sürekli bundan bahsedince, bu yüzden bi türlü ameliyat olamıyorum deyince, biz çok rahatsız olduk. Bak Dr sun, bir sürü plastik cerrah arkadaşın vardır. Onlar seni ikna edebilir vaz da geçirebilir. Bence bizlerin değil, bilimsel bir çevrenin seni ikna etmesi lazım. Ayrıca ben seni üzmek için yazmadım, sadece ben de uyandırdığın hissiyatı dile getirdim. Sen yine gir foruma yine yaz olası hastalıkları biz de iyice kafayı yiyelim :KK70: neyse, şaka yapıyorum :KK70:

inanamıyorum yaa. ben nedne böyle bir konu açtım biliyormusnuz. kimseye fayda değil ,belki siz bana faydalı şeyler sunarsınzıda benide ameliyata ikna edersinzi diye. ben size zararlarını direk yazmasam .siz direk zararlı değil deyip yaptır kurtul diyicektiniz. yaptırmışsınız bir kere üzülmenizi neden isteyeyim. çok üzgünüm ama amacım gerçekten bu değildi. sadece biride böyle kanıt sunar hastalık yapmadığına filanda beni ikna eden çıkar diye düşündüm ama ne anlaşılmışım. üzüldüm gerçekten. sizi bu kadar rahatsız ediyorsa lütfen okumayın. başkalarını üzdüğümü bilmek benide üzücek.
Kötü niyetli oldugunu düşünmüyorum ama zararlı olamdıgını kanıtlayacak olan kanıt sunacak olan bizlermıyız sence bence sen bu konuyu ya tamamen kafandan sil ya da gıt ol sonradan cok ırdelemeyeceksen cunku senınkı çözümsüz bir soru gibi gelıyor bana

Kötü niyetli oldugunu düşünmüyorum ama zararlı olamdıgını kanıtlayacak olan kanıt sunacak olan bizlermıyız sence bence sen bu konuyu ya tamamen kafandan sil ya da gıt ol sonradan cok ırdelemeyeceksen cunku senınkı çözümsüz bir soru gibi gelıyor bana

öyle söylemeyin bu sitede çok donanımlı insanlar var gerçekten şöyle söyliyim yada, kimi si çıkıp diyor akrabama bi doktor böyle böyle dedi şöyle dedi vs vs çok şey öğrendim bende bu forumdan. çünkü özellikle türkiyedeki doktorlar yeniliğe açık değiller. çok tutucu ve baskıcılar. size çok örnekler vermek istiyorum beni anlamanız için ama etik değil işte malesef çünkü bende doktorum. hatta şöyle söyliyim çoğu araştırma bile bilimsel olana doğru değil. zaten tıp her zaman dogmatiktir değişebilir ama çoğu bilimsel araştırmada doğru değil. bilimsel araştırmalara güvenmek istiyorsanız bağımsız araştırma yapan yerlerin sonuçlarına güvenin. daha fazlasını söylemem doğru olmaz.

takıntı konusuna gelince evet , benim kadar takıntılı olmazsanız bu silikonlar size zarar değil mutluluk verir

hannah hannah , memesizliği sen de biliyorsun. Ben ergenliğimde beden eğitimi dersinden önce soyunma odasında arkadaşların memelerine bakardım gizli gizli... 35 yaşıma kadar bu tam gaz devam etti. Algıda seçicilik diyorlar buna biliyorsun :KK66: Güzel kadın memeli kadın demekti hep. Maymun kadar çirkin olsun ama memeli olsun derdim hep :KK70: 5 ay oldu ameliyat olalı, artık kimsenin memesine bakmıyorum. Ruh sağlığımı yeniden kazandım :KK70:4 yaşındaki oğlum bile , eskiden arkadaşlarımın memelerine yan yan bakıp "Annimin mimisi yok" derdi. Onlar bile farketti " mutluluk2015 ciğim oğlun artık memelerimize bakmıyor " diyorlar. Oğlanın bile ruh sağlığı düzeldi :KK70: inşallah bahsettiğin sıkıntıları buradaki hiç bir arkadaşım yaşamaz. Çünkü ONLAR ÇOK CESUR KADINLAR :KK66: inşallah birgün sen de bu kritik kararı verir ve memelerine kavuşursun. Çok mutluyuz çok. Sen de bu mutluluğu yaşa :KK66:

tamam işte silikona göre daha uyumlu vücutla. eğer öyle dediyse doktorunuz neden titanyum kaplı implant istemediniz. fiyat olarak biraz daha pahalı biliyorum. istememe sebebiniz maddi açıdanmıydı demek istedim.
titanyum kaplı silikon duymadım benim bildiğim mentor nagor natrella gibi markalar sadece fda onaylı bu yüzden diğerlerini kullanmıyor dr lar. eğer fda başka bir ürünü onaylarsa belki olur.

mesela bi dr un sanırım diş dr u minik minik silikonlar üretip bunları memeye enjeksiyon ile sıkmayı deneyerek meme büyütme sağlamış yani kesisiz oluyor ama hep deneme aşamasında

fda onayı olmayan hiçbir şeyi hiçbir dr kullanmaz bizim ülkemizde

hannah hannah , memesizliği sen de biliyorsun. Ben ergenliğimde beden eğitimi dersinden önce soyunma odasında arkadaşların memelerine bakardım gizli gizli... 35 yaşıma kadar bu tam gaz devam etti. Algıda seçicilik diyorlar buna biliyorsun :KK66: Güzel kadın memeli kadın demekti hep. Maymun kadar çirkin olsun ama memeli olsun derdim hep :KK70: 5 ay oldu ameliyat olalı, artık kimsenin memesine bakmıyorum. Ruh sağlığımı yeniden kazandım :KK70:4 yaşındaki oğlum bile , eskiden arkadaşlarımın memelerine yan yan bakıp "Annimin mimisi yok" derdi. Onlar bile farketti " mutluluk2015 ciğim oğlun artık memelerimize bakmıyor " diyorlar. Oğlanın bile ruh sağlığı düzeldi :KK70: inşallah bahsettiğin sıkıntıları buradaki hiç bir arkadaşım yaşamaz. Çünkü ONLAR ÇOK CESUR KADINLAR :KK66: inşallah birgün sen de bu kritik kararı verir ve memelerine kavuşursun. Çok mutluyuz çok. Sen de bu mutluluğu yaşa :KK66:

canım benim inşallah , bu kadar mutlu eden şey seni asla kanser edemez. sen cidden çok takıyormuşssun. darısı başıma :KK36:

titanyum kaplı silikon duymadım benim bildiğim mentor nagor natrella gibi markalar sadece fda onaylı bu yüzden diğerlerini kullanmıyor dr lar. eğer fda başka bir ürünü onaylarsa belki olur.

mesela bi dr un sanırım diş dr u minik minik silikonlar üretip bunları memeye enjeksiyon ile sıkmayı deneyerek meme büyütme sağlamış yani kesisiz oluyor ama hep deneme aşamasında

fda onayı olmayan hiçbir şeyi hiçbir dr kullanmaz bizim ülkemizde

minik minik silikonlar mı? bu duyduğum en saçma teknik. bu bence memede cinayet olur sanırım. belki sen tekniği yanlış hatırlıyorsundur. titanyum kaplı silikonları FDA kabul ediyor olmalı çünkü silikondan daha sağlıklı ama pahalı.ülkemizde yok ama yurt dışında kullanılıyor. şunuda unutmayın FDA kabul ediyor diye gözünüz kapalı güvenmeyin silikon için demiyor , diğer şeyler içinde öyle.çünkü FDA bir çok şeyi göz ardı ediyor ve herşeyde olduğu gibi orada bile malesef ticari amaç güdülüyor.

X