canım ya ameliyattan sonra yine basladınmı sigara içmeye?
evet canım amelıyattan bır kac gun oncesı bıraktım amelyattan 7 gun sonra basladım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım ya ameliyattan sonra yine basladınmı sigara içmeye?
ooooof of!!bende aynı dertten muzdarip biriyim.hamileyken bıraktım 1.5 yıl içmed,m ama tekrar başladım8-9 aydır içiyorum bırakmalıyım ameliyattan önce ama yapamıyorum.inşallah bırakabilirim ama eşim fosur fosur içiyo.evde içmiyoruz..ama eğer o içmese bırakmak eminim daha kolay olur umarım bırakabilirim..
sorma canım eş durumu çok kötü, ben çok içiyorum, eşim benim 2 katım içiyor. hatta ben dönem dönem bırakır gibi oluyorum ama evde sürekli içildiği zaman bir noktada eeeh oluyorsun tabi. benim eşimin de saygısızlığı demek lazım. hiç dikkat etmiyor ben içmediğim zamanlarda. paketimde 3 tane kaldı, bakalım yeni paketi ne zaman açıcam
Aman kızlar,bu ameliyatta sigarayı içmemek hatta daha öncesinde bırakmak gerekiyor.Önemli bir mevzu Ameliyattan sonra gögsünüz siyahlaşır,dikiş yerlerinde kabuklanma ve izlerin iyileşmemesi gibi bir durum söz konusu..Dikkat.Benim eşim bazen yanımda içiyordu,o bile etkildiki düşünün yani..
9 gün kaldı ve ben fosur fosur içmeye devam... bi de yakınımda ameliyat olacaklara o biçim ahkam keserim bırakın sigarayı ameliyattan önce diye :26: