Melita Meme Estetiği Ameliyatı

korkma canım devam et masajlarına.. 6 ay yap demıştır sana..
sadece dıkıslerın oldugu yerı cok bastırma..

Evt canim yapiyorum masajlari 6 ay dedi banada ama dikislerden dolayi alt taraflara fazla yapamiyorum bu yüzden üstler daha yumusak alt taraflar sert hala bide bisey sormak istiyorum 1 haftadir falan gögüs uclarimda hassasiyet var bu normalmi ne kadar zamanda gecer sütyen bile degince rahatsiz oluyorum

dilaracım meme ucu hassasiyeti normal bi durum bendede oldu. benim ameliyatımdan 1 haftasonra başladı hassasiyet dediğin gibi sporcu sütyeni bile canımı acıtıyodu. bu durum bende 1-2 hafta kadar sürdü. seninkide kısa zamanda geçer cnm merak etme

ya kızlar hasan bey bana masaj flan demedi daha bu hafta1 ay olacak bundan sonramı veriyor acaba arzum senin nasıl olmuştu yaa

ya kızlar hasan bey bana masaj flan demedi daha bu hafta1 ay olacak bundan sonramı veriyor acaba arzum senin nasıl olmuştu yaa

papatyacım bana 1. aydan sonra başlattı ama benimkiler henüz yumuşamamıştı ve sağ göğsüm yerine tam oturmamıştı diğerine göre oyüzden msj werdi bana sende böyle bi durum yoksa herşey normalse we zaten yumuşaksa vermeyebilir masajı bidahaki gittiğinde sorarsın

Canım ben başka bir doktora ameliyat oldum, benim doktorumda bana masaj vermemişti. Belkide sende gerek duymadığı için vermemiştir.

Iyi o zaman normal bi durumsa bi ay falan daha gecse sorunlarimiz biter insallah benim bugün 22. Günüm ama alisamadim cok yürürken falan bi agirlik oluyo bende bide sirtim agriyo artik böyle yatmaktan ne zaman yan yatabildin canim sen

Canım ben başka bir doktora ameliyat oldum, benim doktorumda bana masaj vermemişti. Belkide sende gerek duymadığı için vermemiştir.

yok benmkiler kendi kendine yumuşadı zaten ama sağdaki daha yumuşak soldakine göre.neyse bir sonraki randevuda sorarım
ya kızlar benmkiler tabii çok erken daha böyle elleyince falan eline gelior anlaşılıor yani silikon olduğu tam olarak yumuşaması ne kadar zamanı bulur

Biraz daha zamanın var cnm 2.aydan sonra iyice yumuşuyolar.Benim 3.ayım dedikleri kadar varmış daha da doğallaşıyo tam kıvamına geliyo diye.Biraz daha sabret tatlım.

Canım,neredesin yahu?? Tatil bitmedimi daha..Ohh.. Memişleride yaptırdın tabi bu yaz tatil uzun sürdü dimi Dolu dolu... Hadi artık gelde anlat,birkaç fotografta sen ekle.Bak Papatya arkadaşımızda ekledi foto..Sıra sende

geldim kuşummm tatil bitti döndüm ooh be dünya varmış diyebildim artık ve göğsümü gere gere dolaştım plajda papatyacığımın fotolarınıda gördüm çok beğendim bende en kısa zamanda ekliycem canım bekleyin beni dönüşüm muhteşem olucak

HOŞGELDİN CANIMMM..... Valla Papatya arkadaşımıza her yönden kocaman bir Maşallah yani... Sende ekle canım,bakalım,görelim Eminimki tatil harika geçmiştir yani,en kıssa zamanda ayrıntıları alalım lütfen

Melitacim selam. Son durumları merak ettim. Birkaç sorum da olacaktı.
Neden kas altı tercih edildi
Geniş zeminli bir protez takıldı ise önceki gogus kivrimlarin (özellikle alt kısımlar ) belli oluyor mu
Hangi yumusaklik derecesinde protez konuldu
Su an yumusakliklari ne durumda
Protezlerini elle hissediyormusun
Gogus dokunula protezleri ayırt edebiliyormusun
Şimdiden teşekkür ederim canım

melbacım meraba cnm yanıtlıyım sorularını hemen
neden kas altı tercih edildi çünkü öncesinde hiç göğüs dokum yok gibi bişeydi
yumuşaklık derecesi 1numaralı olan yani en yumuşağından konuldu ve şuanki yumuşaklıkları gayet iyi yumuş yumuş :))
protezlerimi ben hissetmiorum ama en sonki kontrolümde doktorum göğüs dokun olmadığından çok hafif hissedebiliorum ben protezi dedi oda bu işin içinde olduğu için gayet normal hissetmesi sonuçta birsürü meme yapıo adam :)
geniş zeminli protez dediğinde okumuşsundur belki benim birinde 300 diğerinde 350 var asimetriden kaynaklı ve yüksek profildi benimkiler çünkü göğüs kafesim dardı. protezin kenar çeperini soruyosan onlarıda hissetmiyorum kıwrımlar gayet iyi :)
3.ayımın içindeyim ve gün geçtikçede güzelleşiyolar buna emin ol eskiden yatarken rahatsız olurdum özellikle yüz üstü yattığımda sanki iki tane balon üstüne yatıyomuş gibi hissediodum ama zamanla o histe geçti artık onlar benden bi parça yaptırmak istiyorsan sakın tereddüt etme cnm doğru doktoru bul ve biranönce yaptır sonra neden şimdiye kadar yaptırmadım diye pişman oluyosun çünkü

Teşekkür ederim canım. Benim meme dokum var ama zayıf biriyim . Meme üstünden bastirinca bile kaburgalarimi hissediyorum. Derim de ince sanırım belki o yüzden kas altı oneriyorlardir. Aklıma takıldı benim de. Bir de bazı sonuclar gördüm resmen silikon ayrı tepe geniş çaplı meme üstünde ayrı tepe öyle anlatmaya calisiim. Ürküyor insan haliyle meme dokum yok diyorsun kas altı yaptıranlar sizde öyle sorun yoktur eminim ki. Bende oluşur mü diye endişeleniyorum.
Bu arada seninkiler mentor mü? İlk kac gün sıkıntı yasadın ve son olarak resim görmem mümkün mü? Sagol canim

bende zayıfım cnm merak etme
evet mentor benimkiler ilk 3 gün sıkıntı çekiosun sonrasında hızlı bi iyileşme süreci war zaten sadece yatıp kalkarken zorlanıosun okadar bn ameliyattan 1 hafta sonra işe başladım sen düşün.
ben daha resim eklemedim cnm ama ekliycem en kısa zamanda ozaman görebilirsin tabiki

slm Melbacım....ben de zayıfım..ve de zaten avatortan bile belli oluyor (kemikler her yerde ) ama ameliyatım kas zar altı yani kas üstü yapıldı ve hiçbir şekilde silikonu hissetmiyorum...meme dokum vardı ama çünkü önceden emzirmiştim....tabiiki de karar sana aittir...Melita nın yazdığı gibi ben de çalışıyorum ve 4 gün sonra işe başladım ve keşke daha geç gidebilseydim, çünkü sırt üstü ağrı oluyor...dayanılmayacak kadar değil tabii.....inşallah sende aramıza katılırsın...kendine iyi bak

Kod:

Sana da teşekkür ederim canım resimlerini incelemiştim. Güle güle saglikla kullan cicilerini. Hissetmeden de çok güzel darısı yeni yaptiracak olanlarin basına. Ben de cocuk emzirdim ve oncesinde de küçük olan göğüslerin boşaldı. Hafif de bı sarkma oldu tabi ve bu durumda olanlara genelde fasya alti uygulanmis ( senin gibi ) ama doktorlardan kas altı öneren de var o yüzden hala yöntem konusunda emin olamıyorum . Hiç benim durumumda olup da kas altı olan var mı acaba? Araştırmaya devam bakalım. Seninkiler de mentor muydu? Kıvamları nasil? Ve ozel olacak belki ama eşinin düşünceleri neler? Negatif herhangi bir yorumu oldu mü hiç?

Kod:

Sana da teşekkür ederim canım resimlerini incelemiştim. Güle güle saglikla kullan cicilerini. Hissetmeden de çok güzel darısı yeni yaptiracak olanlarin basına. Ben de cocuk emzirdim ve oncesinde de küçük olan göğüslerin boşaldı. Hafif de bı sarkma oldu tabi ve bu durumda olanlara genelde fasya alti uygulanmis ( senin gibi ) ama doktorlardan kas altı öneren de var o yüzden hala yöntem konusunda emin olamıyorum . Hiç benim durumumda olup da kas altı olan var mı acaba? Araştırmaya devam bakalım. Seninkiler de mentor muydu? Kıvamları nasil? Ve ozel olacak belki ama eşinin düşünceleri neler? Negatif herhangi bir yorumu oldu mü hiç?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…