korkma canım devam et masajlarına.. 6 ay yap demıştır sana..
sadece dıkıslerın oldugu yerı cok bastırma..
Evt canim yapiyorum masajlari 6 ay dedi banada ama dikislerden dolayi alt taraflara fazla yapamiyorum bu yüzden üstler daha yumusak alt taraflar sert hala bide bisey sormak istiyorum 1 haftadir falan gögüs uclarimda hassasiyet var bu normalmi ne kadar zamanda gecer sütyen bile degince rahatsiz oluyorum
ya kızlar hasan bey bana masaj flan demedi daha bu hafta1 ay olacak bundan sonramı veriyor acaba arzum senin nasıl olmuştu yaa
ya kızlar hasan bey bana masaj flan demedi daha bu hafta1 ay olacak bundan sonramı veriyor acaba arzum senin nasıl olmuştu yaa
dilaracım meme ucu hassasiyeti normal bi durum bendede oldu. benim ameliyatımdan 1 haftasonra başladı hassasiyet dediğin gibi sporcu sütyeni bile canımı acıtıyodu. bu durum bende 1-2 hafta kadar sürdü. seninkide kısa zamanda geçer cnm merak etme
papatyacım bana 1. aydan sonra başlattı ama benimkiler henüz yumuşamamıştı ve sağ göğsüm yerine tam oturmamıştı diğerine göre oyüzden msj werdi bana sende böyle bi durum yoksa herşey normalse we zaten yumuşaksa vermeyebilir masajı bidahaki gittiğinde sorarsın
Canım ben başka bir doktora ameliyat oldum, benim doktorumda bana masaj vermemişti. Belkide sende gerek duymadığı için vermemiştir.
Biraz daha zamanın var cnm 2.aydan sonra iyice yumuşuyolar.Benim 3.ayım dedikleri kadar varmış daha da doğallaşıyo tam kıvamına geliyo diye.Biraz daha sabret tatlım.yok benmkiler kendi kendine yumuşadı zaten ama sağdaki daha yumuşak soldakine göre.neyse bir sonraki randevuda sorarım
ya kızlar benmkiler tabii çok erken daha böyle elleyince falan eline gelior anlaşılıor yani silikon olduğu tam olarak yumuşaması ne kadar zamanı bulur
Canım,neredesin yahu?? Tatil bitmedimi daha..Ohh.. Memişleride yaptırdın tabi bu yaz tatil uzun sürdü dimiDolu dolu... Hadi artık gelde anlat,birkaç fotografta sen ekle.Bak Papatya arkadaşımızda ekledi foto..Sıra sende
geldim kuşummmtatil bitti döndüm ooh be dünya varmış diyebildim artık ve göğsümü gere gere dolaştım plajda papatyacığımın fotolarınıda gördüm çok beğendim bende en kısa zamanda ekliycem canım bekleyin beni dönüşüm muhteşem olucak
Melitacim selam. Son durumları merak ettim. Birkaç sorum da olacaktı.
Neden kas altı tercih edildi
Geniş zeminli bir protez takıldı ise önceki gogus kivrimlarin (özellikle alt kısımlar ) belli oluyor mu
Hangi yumusaklik derecesinde protez konuldu
Su an yumusakliklari ne durumda
Protezlerini elle hissediyormusun
Gogus dokunula protezleri ayırt edebiliyormusun
Şimdiden teşekkür ederim canım
Teşekkür ederim canım. Benim meme dokum var ama zayıf biriyim . Meme üstünden bastirinca bile kaburgalarimi hissediyorum. Derim de ince sanırım belki o yüzden kas altı oneriyorlardir. Aklıma takıldı benim de. Bir de bazı sonuclar gördüm resmen silikon ayrı tepe geniş çaplı meme üstünde ayrı tepe öyle anlatmaya calisiim. Ürküyor insan haliyle meme dokum yok diyorsun kas altı yaptıranlar sizde öyle sorun yoktur eminim ki. Bende oluşur mü diye endişeleniyorum.
Bu arada seninkiler mentor mü? İlk kac gün sıkıntı yasadın ve son olarak resim görmem mümkün mü? Sagol canim
Teşekkür ederim canım. Benim meme dokum var ama zayıf biriyim . Meme üstünden bastirinca bile kaburgalarimi hissediyorum. Derim de ince sanırım belki o yüzden kas altı oneriyorlardir. Aklıma takıldı benim de. Bir de bazı sonuclar gördüm resmen silikon ayrı tepe geniş çaplı meme üstünde ayrı tepe öyle anlatmaya calisiim. Ürküyor insan haliyle meme dokum yok diyorsun kas altı yaptıranlar sizde öyle sorun yoktur eminim ki. Bende oluşur mü diye endişeleniyorum.
Bu arada seninkiler mentor mü? İlk kac gün sıkıntı yasadın ve son olarak resim görmem mümkün mü? Sagol canim
slm Melbacım....ben de zayıfım..ve de zaten avatortan bile belli oluyor (kemikler her yerde ) ama ameliyatım kas zar altı yani kas üstü yapıldı ve hiçbir şekilde silikonu hissetmiyorum...meme dokum vardı ama çünkü önceden emzirmiştim....tabiiki de karar sana aittir...Melita nın yazdığı gibi ben de çalışıyorum ve 4 gün sonra işe başladım ve keşke daha geç gidebilseydim, çünkü sırt üstü ağrı oluyor...dayanılmayacak kadar değil tabii.....inşallah sende aramıza katılırsın...kendine iyi bak
slm Melbacım....ben de zayıfım..ve de zaten avatortan bile belli oluyor (kemikler her yerde ) ama ameliyatım kas zar altı yani kas üstü yapıldı ve hiçbir şekilde silikonu hissetmiyorum...meme dokum vardı ama çünkü önceden emzirmiştim....tabiiki de karar sana aittir...Melita nın yazdığı gibi ben de çalışıyorum ve 4 gün sonra işe başladım ve keşke daha geç gidebilseydim, çünkü sırt üstü ağrı oluyor...dayanılmayacak kadar değil tabii.....inşallah sende aramıza katılırsın...kendine iyi bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?