• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Melita Meme Estetiği Ameliyatı

Teşekkür ederim canım. Benim meme dokum var ama zayıf biriyim . Meme üstünden bastirinca bile kaburgalarimi hissediyorum. Derim de ince sanırım belki o yüzden kas altı oneriyorlardir. Aklıma takıldı benim de. Bir de bazı sonuclar gördüm resmen silikon ayrı tepe geniş çaplı meme üstünde ayrı tepe öyle anlatmaya calisiim. Ürküyor insan haliyle meme dokum yok diyorsun kas altı yaptıranlar sizde öyle sorun yoktur eminim ki. Bende oluşur mü diye endişeleniyorum.
Bu arada seninkiler mentor mü? İlk kac gün sıkıntı yasadın ve son olarak resim görmem mümkün mü? Sagol canim

Canım bak,benim gögüs dokum zayıf degil.Ama araştırma yaptıgım dönemlerde bazı doktorlar bana kas altı yöntemini uygun görmüştü.Bir doktor dual plan demişti,iki doktorda kas zarı altı demişti..Diger tüm doktorlar kas altı yöntemi demişti..Şimdi sen kaburgalarını hissediyorsan ve en önemli detay derin inceyse kas altı yönteminden başka yöntem uygulanırsa protezi hissetme olasılıgın çok yüksek canım.Melita arkadaşımızda zayıf bir bayan.Hiç meme dokusu yoktu ve açık tenli bir bayan derisi inceydi.Bakınca hani damarlar belli olurya sarışın bayanlarda,işte öyle bir arkadaşımız.Hatta bilmeyen biri yabancı bir bayan oldugunu sanır :34:.Ben bizzat gördügüm için söylüyorum bunları.. Bu yüzden arkadaşımıza kas altı yöntemi tercih edildi.Böyle durumlarda genelde kas altı tercih edilir,yada meme dokusu çok azsa protezi en iyi saklayan üzerini en iyi örten yöntem kas altı oldugu için..Bilmem anlatabildimmi??
Doktorun sana bu yöntemi uygun gördüyse,başka doktorlarlada görüştüysen onlarda bu yöntemi uygun gördüyse endişe etme bence :34: Güven artık..Bendede Mentor marka protez var canım.Kıvamından,duruşundan çok çok memnunum..Zaten protezlerin dereceleri varGögüs yapına göre yumuşak,orta sert,sert protez tipi tercih ediliyor ama genelede en yumuşak olan kıvam yani 1. derece protez kullanılıyor :34:

Sana da teşekkür ederim canım resimlerini incelemiştim. Güle güle saglikla kullan cicilerini. Hissetmeden de çok güzel darısı yeni yaptiracak olanlarin basına. Ben de cocuk emzirdim ve oncesinde de küçük olan göğüslerin boşaldı. Hafif de bı sarkma oldu tabi ve bu durumda olanlara genelde fasya alti uygulanmis ( senin gibi ) ama doktorlardan kas altı öneren de var o yüzden hala yöntem konusunda emin olamıyorum . Hiç benim durumumda olup da kas altı olan var mı acaba? Araştırmaya devam bakalım. Seninkiler de mentor muydu? Kıvamları nasil? Ve ozel olacak belki ama eşinin düşünceleri neler? Negatif herhangi bir yorumu oldu mü hiç?

Melbacım....benimkiler de Mentor yuvarlak yüksek profil....tabi ben Arion olmasını istiyordum ama dr Mentor kullanıyormuş...Kıvamı baya iyi, nasıl desem, sütyen olmadığı zaman normal bir göğüs, sütyenli olduğunda çok daha büyük duruyorlar.benim bir göğüsüm küçük diğeri de büyük idi...hep sağ tarafımla emzirdiğimden..ondan bir tarafa 275 cc, diğerine ise 300 cc kullanıldı...burada bir aralar yazmıştım, ben kimseye söylemeden eşim yurt dışındayken ameliyat oldum, yani tek başıma gittim.....ve eşim çok ama çok beğeniyor ve seve seve kullanıyor cicişlerimi :17::17::17::17:

Melbacım....benimkiler de Mentor yuvarlak yüksek profil....tabi ben Arion olmasını istiyordum ama dr Mentor kullanıyormuş...Kıvamı baya iyi, nasıl desem, sütyen olmadığı zaman normal bir göğüs, sütyenli olduğunda çok daha büyük duruyorlar.benim bir göğüsüm küçük diğeri de büyük idi...hep sağ tarafımla emzirdiğimden..ondan bir tarafa 275 cc, diğerine ise 300 cc kullanıldı...burada bir aralar yazmıştım, ben kimseye söylemeden eşim yurt dışındayken ameliyat oldum, yani tek başıma gittim.....ve eşim çok ama çok beğeniyor ve seve seve kullanıyor cicişlerimi :17::17::17::17:

Benim eşimde bu halimden gayet memnun :17: Sanki hiç ameliyat olmamış gibi diyor ve iyiki yaptırmışız diyede ekliyor yani :34: Bilgin olsun Melba :34:

selam kızlaaarrr
uzun bi aradan sonra geldim burdayım
öncelikle hepinizin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum :29:
onun dışında size bayram şekeri olarak cicilerimin resmini ekledim bakın bakalım beyenicekmisinizz :))

iyi bayramlar canım bende pazartesi gunu kas altı meme altı kesisi 300cc mentor damla protez konuldu kas altı cok zormus tarifsiz acılaryasadım ne zaman gecıyor agrılar kas altınınzorlugunu kas altı olan anlıyıo

iyi bayramlar canım bende pazartesi gunu kas altı meme altı kesisi 300cc mentor damla protez konuldu kas altı cok zormus tarifsiz acılaryasadım ne zaman gecıyor agrılar kas altınınzorlugunu kas altı olan anlıyıo

öncelikle geçmiş olsun canıım evt kas altı gerçekten ağrılı bi ameliyat 3 gün baya sıkıntı çekiyosun ağrılar bıçak saplanıyo gibi olmalar ama 1 haftadan sonra bunlar yawaş yawaş geçiyo ağrı kesicilerinde etkisini unutmamak gerek geriye kalan tek sıkıntı yatıp kalkmaktaki sıkıntı destek almadan bişey yapamıyosun kolunu kaldıramıyosun en kötüsü beni 1 ay boyunca hep ablam yıkadı 1 ay sonra tamamen normal hayatıma döndüm diyebilirim ama 10 gün sonra baya rahatlamış oluyosun yinede kendini yormamaya çalış canım :34:

selam kızlaaarrr
uzun bi aradan sonra geldim burdayım
öncelikle hepinizin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum :29:
onun dışında size bayram şekeri olarak cicilerimin resmini ekledim bakın bakalım beyenicekmisinizz :))

canım öncelikle bayramını kutluyorum ve cicilerine yorum yapmaya gidiyorum :10::10:

Canım benim... :16: Fotograflar yüklenmiş nihayet :34:Çok çok begendim,yorumlarımıda yaptım zaten.Hasan beyin ellerine saglık:46:,çok başarılı,dogal,dolu dolu gögüsler yapmış yine :42::nazar::nazar: Allah seni nazarlardan korusun yavrum..Öpüyorum çok ,görüşmek üzere :34:

Canım benim... :16: Fotograflar yüklenmiş nihayet :34:Çok çok begendim,yorumlarımıda yaptım zaten.Hasan beyin ellerine saglık:46:,çok başarılı,dogal,dolu dolu gögüsler yapmış yine :42::nazar::nazar: Allah seni nazarlardan korusun yavrum..Öpüyorum çok ,görüşmek üzere :34:

arzumumm canım Hasan beyi seçmem de senin etkin çok büyük mutluluğumun baş mimarı önce hasan bey sonra sensiinn :) senle konuşmamış olsaydım hasan bey aklıma bilegelmezdi sanırım ogün gittim görüştüm onun samimiyetiylee hiçdüşünmeden ameliyat günü aldım. oyüzdn önce sana sonra hasan beye teşekkürü borç bilirim beni bu güzelliklere kavuşturduğunuzz iiçinn :34:

sende iyisindir umarım

arzum bizim meleğimiz :118: hepimize yardımı dokundu, her içim daraldığında söyledikleri beni hafifletti doktora danışmadım ona danışdığım kadar :9:

arzumumm canım Hasan beyi seçmem de senin etkin çok büyük mutluluğumun baş mimarı önce hasan bey sonra sensiinn :) senle konuşmamış olsaydım hasan bey aklıma bilegelmezdi sanırım ogün gittim görüştüm onun samimiyetiylee hiçdüşünmeden ameliyat günü aldım. oyüzdn önce sana sonra hasan beye teşekkürü borç bilirim beni bu güzelliklere kavuşturduğunuzz iiçinn :34:

sende iyisindir umarım

Canım benimm,Hasan beyi seçmemde burada forumda bir arkadaşında bana çok yardımı olmuştu biliyormusun :31: Onun sayesinde bu kadar mükemmel,anlayışlı,yardımsever bir doktorla tanışma karşılaşma imkanım oldu :16: Ben sonucumdan memnun kaldıgım için şimdide burada başka ameliyat olmayı düşünen arkadaşlara yardımcı olmaya çalışıyorum.Hem bu zamana kadar edindigim bilgilerimle hemde sürecimle ilgili.Ben kendimi çok şanslı hissediyorum bu konuda,ne güzel mutluki sende sonuçtan çok memnun kaldın.Bir doktor mükemmelde olsa herkese uygun bir doktor olamıyabiliyor.Yani ben memnun kalırım ilgisinden,ameliyat sonucundan ama bir başkası hiç elektrik almaz.Bu işler böyledir işte.Mesela ameliyat olmadan önce burada çok çok övgüyle bahsedilen doktorlardan ben hiç hoşnut ayrılmadım muayenehanesinden.O yüzden ben hep derimki tek doktora baglı kalmayın,birkaç doktorla mutlaka görüşün,sizin için en uygun olan doktoru siz bulacaksınız.Buna siz karar vereceksiniz,başkası bunu bilemez.Ben sana bir vesile oldum demekki.Hasan beyle görüştün,istedigin cevapları aldınki hemen tarih aldın ameliyat için.Ameliyat sonucunda ne güzel başarılı geçti ve mutlusun :16:İşte önemli olanda bu zaten :34: Bunu yakalayabilmek önemli olan.nede güzelki seninle tanışma imkanım oldu.Seni çok çok öpüyorum tatlım,tekrar görüşmek üzere diyorum ve Kurban Bayramınıda kutluyorum tekrardan :54:

arzum bizim meleğimiz :118: hepimize yardımı dokundu, her içim daraldığında söyledikleri beni hafifletti doktora danışmadım ona danışdığım kadar :9:

Sagol canım benim.Ne mutluki bana sizlere yardımım dokunuyor.Bu beni çok mutlu ediyor inan.Öpüyorum seni,yardım için her zaman buradayım tatlım :54:

Diren ne oluyor canım ? Bir de önceki gögüs altı ve üstü ölçünü merak ettim .Şimdi gayet büyük görünüyor :nazar:

Dren,ameliyat esnasında meme içinde olan küçük kan sızıntıları içeride birikmesin,bu kan artıkları dışarıya atılsın diye konuluyor canım :34: Ameliyattan sonra hastanın durumuna göre degerlendiriliyor.Sızıntı varsa dren koyulur,yoksa eger koyulmaz :34: Arkadaşımız ölçülerini yazacaktır.Ama şunu söyleyebilirimki ölçüleri gayet normal,olması gereken büyüklükteler.Gördügüm için bu kadar net konuşabiliyorum.Ziraz fotograflarda oldugundan daha büyükte görünebiliyor bazen,kendimden biliyorum :31:

Diren ne oluyor canım ? Bir de önceki gögüs altı ve üstü ölçünü merak ettim .Şimdi gayet büyük görünüyor :nazar:

canım benim önceki ölçüler yoktu düzgibi bişeydi alttan çok hafif bi çıkıntı wardı sadece okadar üstü dümdüzdü. öle resimde göründüğü gibide büyük değil eski sütyenli halimin görüntüsündeler şuan sütyen olarak 80b takıorm şuan ;)

Back