- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
Teşekkür ederim canım. Benim meme dokum var ama zayıf biriyim . Meme üstünden bastirinca bile kaburgalarimi hissediyorum. Derim de ince sanırım belki o yüzden kas altı oneriyorlardir. Aklıma takıldı benim de. Bir de bazı sonuclar gördüm resmen silikon ayrı tepe geniş çaplı meme üstünde ayrı tepe öyle anlatmaya calisiim. Ürküyor insan haliyle meme dokum yok diyorsun kas altı yaptıranlar sizde öyle sorun yoktur eminim ki. Bende oluşur mü diye endişeleniyorum.
Bu arada seninkiler mentor mü? İlk kac gün sıkıntı yasadın ve son olarak resim görmem mümkün mü? Sagol canim
Canım bak,benim gögüs dokum zayıf degil.Ama araştırma yaptıgım dönemlerde bazı doktorlar bana kas altı yöntemini uygun görmüştü.Bir doktor dual plan demişti,iki doktorda kas zarı altı demişti..Diger tüm doktorlar kas altı yöntemi demişti..Şimdi sen kaburgalarını hissediyorsan ve en önemli detay derin inceyse kas altı yönteminden başka yöntem uygulanırsa protezi hissetme olasılıgın çok yüksek canım.Melita arkadaşımızda zayıf bir bayan.Hiç meme dokusu yoktu ve açık tenli bir bayan derisi inceydi.Bakınca hani damarlar belli olurya sarışın bayanlarda,işte öyle bir arkadaşımız.Hatta bilmeyen biri yabancı bir bayan oldugunu sanır .Ben bizzat gördügüm için söylüyorum bunları.. Bu yüzden arkadaşımıza kas altı yöntemi tercih edildi.Böyle durumlarda genelde kas altı tercih edilir,yada meme dokusu çok azsa protezi en iyi saklayan üzerini en iyi örten yöntem kas altı oldugu için..Bilmem anlatabildimmi??
Doktorun sana bu yöntemi uygun gördüyse,başka doktorlarlada görüştüysen onlarda bu yöntemi uygun gördüyse endişe etme bence Güven artık..Bendede Mentor marka protez var canım.Kıvamından,duruşundan çok çok memnunum..Zaten protezlerin dereceleri varGögüs yapına göre yumuşak,orta sert,sert protez tipi tercih ediliyor ama genelede en yumuşak olan kıvam yani 1. derece protez kullanılıyor