selam kızlar bende artık bu ameliyatı olmuş biri olarak konumu açıyım dedim :) 28 haziran günü ameliyat oldum dün tam bir ayımı doldurmuş bulunuyorum. dün kontrolüme gittim ve masajlara başladım. asimetri sorunum vardı sola 300 sağa 350 yuvarlak high profil kasaltı konuldu.bu arada doktorum Hasan Fındık. onu seçmem de etkili olan Arzumcuğuma çokçok çok teşekkür ediyorum
iyiki varsın kadınlar kulubü:92:
hoşgeldin canım aramıza..cücüklüler kervanı mı demişti bir arkadaş bizim kervana aramıza katıldın :) güle güle kullan cicilerini.
Konun hayırlı olsun tatlım yeni memişlerinle bir ömür boyu mutluluklar diliyorum cnm.Vay be ne çabuk geçti bir ay bundan sonrası keyif zamanı Allah nazarlardan korusun tatlım.selam kızlar bende artık bu ameliyatı olmuş biri olarak konumu açıyım dedim :) 28 haziran günü ameliyat oldum dün tam bir ayımı doldurmuş bulunuyorum. dün kontrolüme gittim ve masajlara başladım. asimetri sorunum vardı sola 300 sağa 350 yuvarlak high profil kasaltı konuldu.bu arada doktorum Hasan Fındık. onu seçmem de etkili olan Arzumcuğuma çokçok çok teşekkür ediyorum
Konun hayırlı olsun tatlım yeni memişlerinle bir ömür boyu mutluluklar diliyorum cnm.Vay be ne çabuk geçti bir ay bundan sonrası keyif zamanı Allah nazarlardan korusun tatlım.
selam kızlar bende artık bu ameliyatı olmuş biri olarak konumu açıyım dedim :) 28 haziran günü ameliyat oldum dün tam bir ayımı doldurmuş bulunuyorum. dün kontrolüme gittim ve masajlara başladım. asimetri sorunum vardı sola 300 sağa 350 yuvarlak high profil kasaltı konuldu.bu arada doktorum Hasan Fındık. onu seçmem de etkili olan Arzumcuğuma çokçok çok teşekkür ediyorum
geçmiş olsun,darısı başıma olsun. :)
protezin markası ve kullanılan yöntem neydi?şu anda nasılsın?ilk günlerin nasıldı,çok ağrın sızın oldu mu?çalışıyor musun,çalışıyorsan ne zaman başladın :)
gözünaydın ve geçmiş olsun.
ameliyatla ilgili bilgilerini, yaşadıklarını anlatırsan arkadaşlara yardımcı olursun. güzel paylaşımlar dilerim. :112:
gecmıs olsun canım .. güle güle kullan memelerini..
allah senı ve hepımızı nazarlardan korusun..
hayırlı olsun,güle güle sorunsuz kullan inşallah melita
Yavrumm..Konun hayırlı olsun..Geç bile kaldın konu açmakta ama şükür buradasın,bizimlesinSana faydam,yardımım dokunduysa ne mutlu bana arkadaşım Bizi burada buluşturan Kadınlar Kulübünede teşekkürler ediyorum Biz böyle,bizi anlayan bu kadar hanımı,arkadaşı nerden bulacaktık yoksa....
güle güle kullan melitacım konu açtığını arzudan öğrendim ben de perşembe günü hasan beye meme olacağım kas altı olacak meme altı kesissiyle 300cc den fazla koyarız 400 e kadar yolu var dedi ben dikkat çekici bişey olsun istiyorum diye belirttim
canım sana bikaç şey sormak istiyorum.ameliyattan ne kadar süre sonra hangi aralıklarla kontrole gittin?yazarmısın?ben ameliyattan sonra ist dışına çıkıcam da ne kadar süre sonra çıkabilirim?
bu arada foto yükleyecekmisin
teşekkür ederim öncelikle canım :)
şimdi sorularını yanıtlıyım protezim mentor marka yuwarlak kas altı konuldu meme altı kesisiyle şuanda 1.ayımı doldurdum ve çok iyiyim ağrım fln kalmadı şimdi yumuşamalarını bekliyorum masajlara başladım. ilk 3 gün çok yoğun ağrıların oluyo derideki gerginlik hissi kemiklerin batması yatıp kalmada sıkıntı çekmek ve kollarını kullanamamak büyük sıkıntı ama her geçen gün çok daha iyi oluyorsun. ben çalışıyorum ve 10 gün sonra işe başladım (kas altı ameliyatları daha sıkıntılı geçer diyolar diğerlerine göre) ona rağmen 10.günümde gayet iyiydim kendini yormadan kollarını çok fazla hareket ettirmeden her işini görebilirsin
eşekkür ederim yaprakçım ikimizinde gözü aydın
biraz bahsettim ama soran arkadaşlar olursa daha detaylı bilgi verebiilirim tabiki
Gerçekten mi,ben 10 gün izin alamam ki:) 3-4 gün izin alıp haftasonuyla birleştirmeyi düşünüyordum.Neyse daha doktora gitmeden dere-paça olayına girmeyeyim.Tekrar hayırlı olsun,güle güle kullan inşallah:)
melitacım hoşgeldin canım çok sevindim iyi olmanazaman ne kadar da çabuk geçti. aramızda tam 1 hafta var, benim sadece sol göğsümde arasıra ağrı oluyor, sağ göğsümle ilgili bir sıkıntı yok.. inşallah önümüzdeki günler hepimiz için sağlıklı ve keyifli olur yeni cicişlerimizle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?