Teşekkür ederim canım. Benim meme dokum var ama zayıf biriyim . Meme üstünden bastirinca bile kaburgalarimi hissediyorum. Derim de ince sanırım belki o yüzden kas altı oneriyorlardir. Aklıma takıldı benim de. Bir de bazı sonuclar gördüm resmen silikon ayrı tepe geniş çaplı meme üstünde ayrı tepe öyle anlatmaya calisiim. Ürküyor insan haliyle meme dokum yok diyorsun kas altı yaptıranlar sizde öyle sorun yoktur eminim ki. Bende oluşur mü diye endişeleniyorum.
Bu arada seninkiler mentor mü? İlk kac gün sıkıntı yasadın ve son olarak resim görmem mümkün mü? Sagol canim
Sana da teşekkür ederim canım resimlerini incelemiştim. Güle güle saglikla kullan cicilerini. Hissetmeden de çok güzel darısı yeni yaptiracak olanlarin basına. Ben de cocuk emzirdim ve oncesinde de küçük olan göğüslerin boşaldı. Hafif de bı sarkma oldu tabi ve bu durumda olanlara genelde fasya alti uygulanmis ( senin gibi ) ama doktorlardan kas altı öneren de var o yüzden hala yöntem konusunda emin olamıyorum . Hiç benim durumumda olup da kas altı olan var mı acaba? Araştırmaya devam bakalım. Seninkiler de mentor muydu? Kıvamları nasil? Ve ozel olacak belki ama eşinin düşünceleri neler? Negatif herhangi bir yorumu oldu mü hiç?
Melbacım....benimkiler de Mentor yuvarlak yüksek profil....tabi ben Arion olmasını istiyordum ama dr Mentor kullanıyormuş...Kıvamı baya iyi, nasıl desem, sütyen olmadığı zaman normal bir göğüs, sütyenli olduğunda çok daha büyük duruyorlar.benim bir göğüsüm küçük diğeri de büyük idi...hep sağ tarafımla emzirdiğimden..ondan bir tarafa 275 cc, diğerine ise 300 cc kullanıldı...burada bir aralar yazmıştım, ben kimseye söylemeden eşim yurt dışındayken ameliyat oldum, yani tek başıma gittim.....ve eşim çok ama çok beğeniyor ve seve seve kullanıyor cicişlerimi
Benim eşimde bu halimden gayet memnunSanki hiç ameliyat olmamış gibi diyor ve iyiki yaptırmışız diyede ekliyor yani Bilgin olsun Melba
iyi bayramlar canım bende pazartesi gunu kas altı meme altı kesisi 300cc mentor damla protez konuldu kas altı cok zormus tarifsiz acılaryasadım ne zaman gecıyor agrılar kas altınınzorlugunu kas altı olan anlıyıo
selam kızlaaarrr
uzun bi aradan sonra geldim burdayım
öncelikle hepinizin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum
onun dışında size bayram şekeri olarak cicilerimin resmini ekledim bakın bakalım beyenicekmisinizz :))
Canım benim...Fotograflar yüklenmiş nihayet Çok çok begendim,yorumlarımıda yaptım zaten.Hasan beyin ellerine saglık ,çok başarılı,dogal,dolu dolu gögüsler yapmış yine Allah seni nazarlardan korusun yavrum..Öpüyorum çok ,görüşmek üzere
arzumumm canım Hasan beyi seçmem de senin etkin çok büyük mutluluğumun baş mimarı önce hasan bey sonra sensiinn :) senle konuşmamış olsaydım hasan bey aklıma bilegelmezdi sanırım ogün gittim görüştüm onun samimiyetiylee hiçdüşünmeden ameliyat günü aldım. oyüzdn önce sana sonra hasan beye teşekkürü borç bilirim beni bu güzelliklere kavuşturduğunuzz iiçinn
sende iyisindir umarım
arzum bizim meleğimiz :118: hepimize yardımı dokundu, her içim daraldığında söyledikleri beni hafifletti doktora danışmadım ona danışdığım kadar
arkadaşlar Hasan Bey diren kullanıyor mu?
arkadaşlar Hasan Bey diren kullanıyor mu?
bende diren yoktu :)
Diren ne oluyor canım ? Bir de önceki gögüs altı ve üstü ölçünü merak ettim .Şimdi gayet büyük görünüyor
Diren ne oluyor canım ? Bir de önceki gögüs altı ve üstü ölçünü merak ettim .Şimdi gayet büyük görünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?