anaaamm sen 6000 e mi oldunnnben demekki yeterli indirim isteyememişimmm
ne diyon kızz sennn hep 6000 zaten fiyat sen kaça yaptırdın bakiiimmindirim mi yaptı yoksa
anaamm bu senin indirimsiz fiyatınmı 6000 aboooo ağlamak istiyorumhayatım ben gittim görüştüm 7000 demişti bana fiyat olarak azcık indirim istedim 6500 e anlaştık ancaa sana 6 binmi dedi direkt düşüp bayılırım şimdi
canım bak ben baştan burun ve meme beraber yaptırcaktım tamam mı ikisini bana 10000 dedi hasan bey.sonra burundan korktum ben ikisi beraber ağır olur diye burundan vazgeçtim ama bunu asistanı gül hanıma söyledim telefonda söyledim yanii.tek meme ne kadar dedim.o da 6000 lira dedi bana.ama canım zaten burdaki birçok arkadaş da 6000 e yaptırdı normal fiyat bu diye biliyorum ben seninki niye öyle olmuşnaptın kızz iyice markalar giyinip d e mi gittin de adam seni görünce arttırdı fiyatı
nebilim kız adam beni gördü sarı sarı caddenin sosyete hatunlarından sanıp fiyatı bastı sanırımneyse artık yapcak bişi yok bana geçmiş olsun
hahahah demek ki neymişşş ilk görüşmeye paspal gidilecekmişş
gerçi kızımm ben de sarı sarıyımmmpaspal da gitmedim yanii ayy hasan beyin karşısına da öyle çıkılmaz ki zaten canımm
canım ya ben baştan burun ve meme dedim de sonradan sadece meme dedim ya hatta dedimki memeyi bi olayım iyileşeyim ondan sonra burnu yaptırcam dedim o yüzden bana 6000 dedi sanırım.yanii direk meme için gitseydim bana da seninki civarlarında bişey dicekti bence.
amaaaan neyse tatlım ya ha 6000 ha 6500 helali hoş olsunn hasan beye sonuna kadar.neticeden memnunsan ki öyleyiz zaten para insanın gözüne hiç görünmüyor.
tatlım hasan beyin muayene ücretsiz ameliyata ücret ödüyorsun sadece o da 6000 tl hepsi içinde
canım ayyıldızın magazası var cenk beyin ofısının arka taraflarında orda bulabıılırsın.
berattı aldı ordan bılıyorum.
sorarsan esnaflara sana yardımcı olurlar.. cenk beyın ofısıne yakın bır yer hemde
Tamam canim nese hanim söyledi bi yer ordan aldim ama baska bi marka oda iyi ama ben alicam yinede ayyildizda cünkü baya bi süre kullancam nasil olsa sporcu ve bugün 13 gün oldu ameliyat olali cok mutluyum hersey yolunda yumusadilar biraz ve alistim artik onlara
Canım ben hala kullanıyorum gece yatarken yada iş falan yaparken sporcu sütyenimiÇok rahat oluyor gerçektende.Bende Ay Yıldızın sporcusunu kullanıyorum,çokta memnunum..Tavsiye ederim Maşallah canım,zamanla daha çok memnun olacaksın,iyiki bu ameliyatı olmuşum diyeceksin
Zaten simdiden diyorum iyikide olmusum bu ameliyati cok mutluyum insallah dahada iyi olacak simdi tek korkum kapsül olusmasi masajlara basladim ama cok iyi yapamiyorum dikislerimden dolayi korkuyorum bisey olur diye
masaj konusunda fazla zorlama cnm kendini daha çok yeni ameliyatın dikişlerine zarar verebilirsin benim doktorum 1. aydan sonra başlatmıştı beni masaja
Her doktorun bilgisi tecrübesi ayrı tabi.Banada 2 hafta sonra başlattı masaja yavaş yavaş yaptım yumuşamaya ve rahatlamaya etkisi kesin onu söyleyebilirim.Ağrıyan sert göğüslerime masaj yaptığım zaman rahatladığını biliyorum hatta gece bile kalkıp rahatlaması için masaj yapardım.Şimdi yapmıyorum tabi.herkesin doktoru ayrı şeyler soyluyor sanırım ya benim doktor beni ameliyatan hemen sonra masajlara başlattıbazıları hiç masaj vermiyo bazıları bir ay sonra veriyo bazıları 2 hafta sonra..acaba neden böyle
Zaten simdiden diyorum iyikide olmusum bu ameliyati cok mutluyum insallah dahada iyi olacak simdi tek korkum kapsül olusmasi masajlara basladim ama cok iyi yapamiyorum dikislerimden dolayi korkuyorum bisey olur diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?