Melita Meme Estetiği Ameliyatı

ne diyon kızz sennn hep 6000 zaten fiyat sen kaça yaptırdın bakiiimm indirim mi yaptı yoksa

anaamm bu senin indirimsiz fiyatınmı 6000 aboooo ağlamak istiyorum hayatım ben gittim görüştüm 7000 demişti bana fiyat olarak azcık indirim istedim 6500 e anlaştık ancaa sana 6 binmi dedi direkt düşüp bayılırım şimdi

canım bak ben baştan burun ve meme beraber yaptırcaktım tamam mı ikisini bana 10000 dedi hasan bey.sonra burundan korktum ben ikisi beraber ağır olur diye burundan vazgeçtim ama bunu asistanı gül hanıma söyledim telefonda söyledim yanii.tek meme ne kadar dedim.o da 6000 lira dedi bana.ama canım zaten burdaki birçok arkadaş da 6000 e yaptırdı normal fiyat bu diye biliyorum ben seninki niye öyle olmuş naptın kızz iyice markalar giyinip d e mi gittin de adam seni görünce arttırdı fiyatı

nebilim kız adam beni gördü sarı sarı caddenin sosyete hatunlarından sanıp fiyatı bastı sanırım neyse artık yapcak bişi yok bana geçmiş olsun

gerçi kızımm ben de sarı sarıyımmm paspal da gitmedim yanii ayy hasan beyin karşısına da öyle çıkılmaz ki zaten canımm

gerçi kızımm ben de sarı sarıyımmm paspal da gitmedim yanii ayy hasan beyin karşısına da öyle çıkılmaz ki zaten canımm

ozaman şöyle bi durum var direk meme büyütme fiyatını sorsaydın sadece hasan beye sanada kesin 7000 derdi sen şimdi burundan wazgeçip asistanıyla görüşmüşsün ya o heralde buurun ameliyatından 4000 düşüp sana ona göre 6000 tl fiyat vermişte olabilir bilemiyorum muayneye gittiğimizde sorarızz meme büyütmeyi şuan kaça yapıosunuz die 6000 derse 500 ümü geri isticeemm

canım ya ben baştan burun ve meme dedim de sonradan sadece meme dedim ya hatta dedimki memeyi bi olayım iyileşeyim ondan sonra burnu yaptırcam dedim o yüzden bana 6000 dedi sanırım.yanii direk meme için gitseydim bana da seninki civarlarında bişey dicekti bence.
amaaaan neyse tatlım ya ha 6000 ha 6500 helali hoş olsunn hasan beye sonuna kadar.neticeden memnunsan ki öyleyiz zaten para insanın gözüne hiç görünmüyor.

aynen canım şaka yapıyorum tabikii helali hoş olsun bende memnunum sonucumdan
önemli olan sonucumuz tabiki ayrıca doktorumuda çok seviyorumm hastasının ne istediğini bilen anlayan ona doktor gibi değilde arkadaş gibi yaklaşan biri

Tamam canim nese hanim söyledi bi yer ordan aldim ama baska bi marka oda iyi ama ben alicam yinede ayyildizda cünkü baya bi süre kullancam nasil olsa sporcu ve bugün 13 gün oldu ameliyat olali cok mutluyum hersey yolunda yumusadilar biraz ve alistim artik onlara

Canım ben hala kullanıyorum gece yatarken yada iş falan yaparken sporcu sütyenimi Çok rahat oluyor gerçektende.Bende Ay Yıldızın sporcusunu kullanıyorum,çokta memnunum..Tavsiye ederim Maşallah canım,zamanla daha çok memnun olacaksın,iyiki bu ameliyatı olmuşum diyeceksin

Zaten simdiden diyorum iyikide olmusum bu ameliyati cok mutluyum insallah dahada iyi olacak simdi tek korkum kapsül olusmasi masajlara basladim ama cok iyi yapamiyorum dikislerimden dolayi korkuyorum bisey olur diye

Zaten simdiden diyorum iyikide olmusum bu ameliyati cok mutluyum insallah dahada iyi olacak simdi tek korkum kapsül olusmasi masajlara basladim ama cok iyi yapamiyorum dikislerimden dolayi korkuyorum bisey olur diye

masaj konusunda fazla zorlama cnm kendini daha çok yeni ameliyatın dikişlerine zarar verebilirsin benim doktorum 1. aydan sonra başlatmıştı beni masaja

masaj konusunda fazla zorlama cnm kendini daha çok yeni ameliyatın dikişlerine zarar verebilirsin benim doktorum 1. aydan sonra başlatmıştı beni masaja

herkesin doktoru ayrı şeyler soyluyor sanırım ya benim doktor beni ameliyatan hemen sonra masajlara başlattı bazıları hiç masaj vermiyo bazıları bir ay sonra veriyo bazıları 2 hafta sonra..acaba neden böyle

herkesin doktoru ayrı şeyler soyluyor sanırım ya benim doktor beni ameliyatan hemen sonra masajlara başlattı bazıları hiç masaj vermiyo bazıları bir ay sonra veriyo bazıları 2 hafta sonra..acaba neden böyle
Her doktorun bilgisi tecrübesi ayrı tabi.Banada 2 hafta sonra başlattı masaja yavaş yavaş yaptım yumuşamaya ve rahatlamaya etkisi kesin onu söyleyebilirim.Ağrıyan sert göğüslerime masaj yaptığım zaman rahatladığını biliyorum hatta gece bile kalkıp rahatlaması için masaj yapardım.Şimdi yapmıyorum tabi.

korkma canım devam et masajlarına.. 6 ay yap demıştır sana..
sadece dıkıslerın oldugu yerı cok bastırma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…