Melita mrb :) arzum yönlendirdi beni sana.. Sen de Hasan fındık mucizesiymişsin :)) bende görüşmeye gittim salı gunü arzum'la buluştuk hatta beni çok güzel bilgilendirdi Sağolsun.. Senınde avatar resmındeki foto tam benım istediğim büyüklük:) süper görunuyorlar sen hangi hastanede oldun amelıyatını ?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Melita Meme Estetiği Ameliyatı
- Konu Sahibi melita
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Melita mrb :) arzum yönlendirdi beni sana.. Sen de Hasan fındık mucizesiymişsin :)) bende görüşmeye gittim salı gunü arzum'la buluştuk hatta beni çok güzel bilgilendirdi Sağolsun.. Senınde avatar resmındeki foto tam benım istediğim büyüklük:) süper görunuyorlar sen hangi hastanede oldun amelıyatını ?
Melita slm ben üstteki mesajın ismi değişmiş sahibiyim.melisuzun yerıne bunu eklersen çok memnun olurum.teşekkür ederimm
merhaba kızlar, inş. hepiniz mutlu mesut kullanırsınız göğüslerinizi :)) bende düşünüyorum ama fiyatlar nasıl bilemiyorum, biraz bahseder misiniz ?
daha önce kepçe kulaklarımı normalleştirmiştim, 2500 tl tuttu benim bütçemi epey zorladı acaba göğüs büyütme fiyatları nasıldır ?
daha önce kepçe kulaklarımı normalleştirmiştim, 2500 tl tuttu benim bütçemi epey zorladı acaba göğüs büyütme fiyatları nasıldır ?
- 11 Mart 2010
- 858
- 31
- 318
Melita slm ben üstteki mesajın ismi değişmiş sahibiyim.melisuzun yerıne bunu eklersen çok memnun olurum.teşekkür ederimm
merhaba cnm
evet bende Hasan beye ameliyat oldum hiç göğüs dokum yoktu denilebilir kas altı ameliyat oldum asimetri vardı birine 300 diğerinede 350 konuldu zaten ameliyatım Çamlıca alman hastanesinde gerçekleşti cnm merak ettiğin şeyler varsa sorabilirsin yardımcı olmaya çalışırım
- 11 Mart 2010
- 858
- 31
- 318
merhaba kızlar, inş. hepiniz mutlu mesut kullanırsınız göğüslerinizi :)) bende düşünüyorum ama fiyatlar nasıl bilemiyorum, biraz bahseder misiniz ?
3500 den başlayıp 10,000 e kadar gidiyo sanırım fiyatlar ben 6500 tl ödedim
biraz daha beklemem gerekecek (
biraz daha beklemem gerekecek
merhaba cnm
evet bende Hasan beye ameliyat oldum hiç göğüs dokum yoktu denilebilir kas altı ameliyat oldum asimetri vardı birine 300 diğerinede 350 konuldu zaten ameliyatım Çamlıca alman hastanesinde gerçekleşti cnm merak ettiğin şeyler varsa sorabilirsin yardımcı olmaya çalışırım
Muhtemelen bana da öyle olucak! Hem bir meme ucum diğerıne göre daha geniş hemde asimetri var.. Yani giderilmesi geren ufak ama 1'den fazla detay olduğunu söyledi Hasan bey.. Senınkıler müthiş görünüyor ya bayıldım :) ayrıca Alman hastanesi hastane değil baya Pera palace fılan sanki ) ben arzuma ve doktora sormayı unuttum,2 yaşındaki kızımı amelıyattan ne kadar zaman sonra kucağıma alabılrım acaba? Ona bır kaç gün bıle sarılamamak beni öldürür uff
- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
Muhtemelen bana da öyle olucak! Hem bir meme ucum diğerıne göre daha geniş hemde asimetri var.. Yani giderilmesi geren ufak ama 1'den fazla detay olduğunu söyledi Hasan bey.. Senınkıler müthiş görünüyor ya bayıldım :) ayrıca Alman hastanesi hastane değil baya Pera palace fılan sanki ) ben arzuma ve doktora sormayı unuttum,2 yaşındaki kızımı amelıyattan ne kadar zaman sonra kucağıma alabılrım acaba? Ona bır kaç gün bıle sarılamamak beni öldürür uff
Canım,hepimizin gögsünde ufak tefek asimetriker var tabi.Bazen bu meme büyütme ameliyatlarından sonra bu asimetriler daha göze çarpar duruma gelebiliyor malesef Benim meme ucu asimetrim olmuştu,çok kafaya takmıştım mesela.Ama gören sen manyaksın,birşey yok normal diyordu yani Neyse,sonuçta ameliyattan sonra çok kusursuz bir sonuç beklemek hayal kırıklıgına ugratabilir tabi.Bu yüzden mümkün oldugunca isteklerinizi,beklentinizi doktorunuzla çok net bir şekilde konuşun.Konuşmaktan çekinmeyin lütfen..
Melitamın gögüslerine gelinceee.... Gerçektende harika Gögüs arası yakınlıgı,büyüklügü herşey çok güzel oldu ..Arkadaşım diye söylemiyorum ama gerçekler yani Görmen lazım diyorum ve susuyorum
Ameliyattan sonra ilk bir hafta çok dikkat etmen gerek..Çocugu kucaga almalar,kaldırmalar yasak..Allah korusun bir anda yapacagı ters ani bir hareket herşeyi alt üst edebilir Birinci aydan sonra rahata kavuşursun tabi,ama yinede herşey agır agır yavaş yavaş olmalı bence Doktorun ve senin vücudunun iyileşme tepkisi yönlendirecektir zaten.. Korkma,bebegim mışıl mışıl uyudugu zaman ona sarılabilirsin.Ayaklarına koyup sallayabilirsin Sımsıkı sarılamasanda ona yakın olabilecegin birçok pozisyon bulacaksın canım Ahh ahhh..Annelik işte
Canım,hepimizin gögsünde ufak tefek asimetriker var tabi.Bazen bu meme büyütme ameliyatlarından sonra bu asimetriler daha göze çarpar duruma gelebiliyor malesef Benim meme ucu asimetrim olmuştu,çok kafaya takmıştım mesela.Ama gören sen manyaksın,birşey yok normal diyordu yani Neyse,sonuçta ameliyattan sonra çok kusursuz bir sonuç beklemek hayal kırıklıgına ugratabilir tabi.Bu yüzden mümkün oldugunca isteklerinizi,beklentinizi doktorunuzla çok net bir şekilde konuşun.Konuşmaktan çekinmeyin lütfen..
Melitamın gögüslerine gelinceee.... Gerçektende harika Gögüs arası yakınlıgı,büyüklügü herşey çok güzel oldu ..Arkadaşım diye söylemiyorum ama gerçekler yani Görmen lazım diyorum ve susuyorum
Ameliyattan sonra ilk bir hafta çok dikkat etmen gerek..Çocugu kucaga almalar,kaldırmalar yasak..Allah korusun bir anda yapacagı ters ani bir hareket herşeyi alt üst edebilir Birinci aydan sonra rahata kavuşursun tabi,ama yinede herşey agır agır yavaş yavaş olmalı bence Doktorun ve senin vücudunun iyileşme tepkisi yönlendirecektir zaten.. Korkma,bebegim mışıl mışıl uyudugu zaman ona sarılabilirsin.Ayaklarına koyup sallayabilirsin Sımsıkı sarılamasanda ona yakın olabilecegin birçok pozisyon bulacaksın canım Ahh ahhh..Annelik işte
Bir kaç kez beğenmek istedim ama malesef sadece bir defa yapabiliyorruz:) çok güzel anlatmışsın canım...kucağıma gelmek isteyip alamayacağımı düşündükçe üzülüyorum gösterdiğin alternatifler moral verici gerçekten... Ameliyata gelırsek kusursuz olmayacağının bilincindeyim tabii hasan bey'de %80 başarı sağlanılacak bir amelıyat olacağını söyledı cunku.bu yüzden bunu kafama soktum sonradan üzülmemek için:) geriye parayı denkleştirmek kaldı biraz zorlayacak umarım buluruz bir çaresini çok sağol arkadaşım çok teşekkür ederim....
selam kızlar bende artık bu ameliyatı olmuş biri olarak konumu açıyım dedim :) 28 haziran günü ameliyat oldum dün tam bir ayımı doldurmuş bulunuyorum. dün kontrolüme gittim ve masajlara başladım. asimetri sorunum vardı sola 300 sağa 350 yuvarlak high profil kasaltı konuldu. bu arada doktorum Hasan Fındık. onu seçmem de etkili olan Arzumcuğuma çokçok çok teşekkür ediyorum
iyiki varsın kadınlar kulubü :92:
Melita mrb canım... Az önce merak ettım senın protezlerinin kaç cc olduğunu ona bakıyım dedim benımkıyle aynıymış meğer senın protezlerın ölçüleri :) benımde sağ 350 sol 300. Senın göğüs dokun var mıydı hiç? Sankim benımkıler senınkılerden ufak gibi geldi bana :)
- 11 Mart 2010
- 858
- 31
- 318
Melita mrb canım... Az önce merak ettım senın protezlerinin kaç cc olduğunu ona bakıyım dedim benımkıyle aynıymış meğer senın protezlerın ölçüleri :) benımde sağ 350 sol 300. Senın göğüs dokun var mıydı hiç? Sankim benımkıler senınkılerden ufak gibi geldi bana :)
yok tatlım benm göğüs dokum yoktu pek resimlerde biraz büyük duruyolar ama normalde okadar değiller merak etme :)
yok tatlım benm göğüs dokum yoktu pek resimlerde biraz büyük duruyolar ama normalde okadar değiller merak etme :)
Valla resımdekı büyüklük süper hatta ben 400 cc fılan düşündüm boyutunu ama benımkılerle birebir aynıymış :))
melitanın cicileri çok güzel :))
arska sen ne zaman resim yükleyeceksin bacım bizi merakta bıraktın
Eşim izin vermıyo canım ama bakıcım bır çaresine