Canım,hepimizin gögsünde ufak tefek asimetriker var tabi.Bazen bu meme büyütme ameliyatlarından sonra bu asimetriler daha göze çarpar duruma gelebiliyor malesef

Benim meme ucu asimetrim olmuştu,çok kafaya takmıştım mesela.Ama gören sen manyaksın,birşey yok normal diyordu yani

Neyse,sonuçta ameliyattan sonra çok kusursuz bir sonuç beklemek hayal kırıklıgına ugratabilir tabi.Bu yüzden mümkün oldugunca isteklerinizi,beklentinizi doktorunuzla çok net bir şekilde konuşun.Konuşmaktan çekinmeyin lütfen..
Melitamın gögüslerine gelinceee....

Gerçektende harika

Gögüs arası yakınlıgı,büyüklügü herşey çok güzel oldu ..Arkadaşım diye söylemiyorum ama gerçekler yani

Görmen lazım diyorum ve susuyorum

Ameliyattan sonra ilk bir hafta çok dikkat etmen gerek..Çocugu kucaga almalar,kaldırmalar yasak..Allah korusun bir anda yapacagı ters ani bir hareket herşeyi alt üst edebilir

Birinci aydan sonra rahata kavuşursun tabi,ama yinede herşey agır agır yavaş yavaş olmalı bence

Doktorun ve senin vücudunun iyileşme tepkisi yönlendirecektir zaten.. Korkma,bebegim mışıl mışıl uyudugu zaman ona sarılabilirsin.Ayaklarına koyup sallayabilirsin

Sımsıkı sarılamasanda ona yakın olabilecegin birçok pozisyon bulacaksın canım

Ahh ahhh..Annelik işte