Geçmiş olsun canım.Ay Yıldız'ın sporcu sütyenini şiddetle öneririmGerekirse baskıda yapabilirim,sagım solum belli olmaz benim
çok sağol tatlım benim kalçalar olaydır yanii95 civarı falan iştee öyle olunca 400 ü kaldırdı belki ama şu anda vücudum tamamen orantılı duruyor çok seviyorum bu halimi
kalçan 90 sa biraz daha büyğünü kaldırabilirdi göğüslerin belki ama yineden biz bişey diyemeyiz yavrum yaa sen iyisimi git bi onuş hasan beyle bencee
ee beebğim senin de 95 miş yani bence gayet iyi hiç de kötü abartılck bir büyüklük değilmiş ben bu kadar zayıf olduğum halde 90 yani ve dediğin gibi görüntü olarak kaldrırırdım ama göğüs kafesim ve kaslrım flan sanırım kaldrmazdı çünkü doktorum üstüne basa basa söyledi yapabileceğimin en büyüğünü yaptım diye ..benim de söyleyeck pek bir şeyim kalmıyor ikinci ameliyat istemekten başka..boyum 1.74 müş kilomda 54 oldu memelrle işte ..zayıf olduğumdan da olmamıştır belki..ama ben 5 kilo alcam belki 6 ay sonra olur bilmiyorum ama konuşmadan bilemem :/ ben doktorumu seviyorum aslında ama yaptırmadan önce siteyi daha çok gezsem ben de hasan fındıka mutlaka görünürdüm ..gerçi hasan fındıkın asistanı da boyumu kilomu söleyince 'sana taş çatlasa 350 takılırdı zorlasak' falan dedi..aman ya çok konuştum yineama bütün gelişmelerimi sizlerle paylaşıcam bi bakarsınız 6 ay sonra sizinkiler gibi daha dolgun memelerim olur ya da yine böyle kalır bilmiyorum görüceeezzzz :)
:)))sagol canim ben iki tane zorla bulabildim marka bide ama cenk bey begenmedi cünkü kisa biraz tam dikislerine denk gelcek dedi bide hicbiyerde bulamiyorum o kadar magaza dolastim ya yok yada kisa ayyildiz satan bi yere gideyim o zaman
canım ayyıldızın magazası var cenk beyin ofısının arka taraflarında orda bulabıılırsın.
berattı aldı ordan bılıyorum.
sorarsan esnaflara sana yardımcı olurlar.. cenk beyın ofısıne yakın bır yer hemde
Kızlar zaten Ay yıldızın sporcu sütyeninin kutusu üzerinde ameliyat sonrasi sütyen yazıyor..Doktorunuz çok begenecek bu sütyeni,sizde çok rahat edeceksiniz eminmki
evet ayyıldızın sütyeni çok güzel ama fiyat olarakta çok güzel olduğunu söylemeden geçemiycemtek sütyenlede 3 ay geçmezki anacıııımmmm oyüzden ben M&S dan 2 li yarım atlet tipinde olanları almıştım onuda tavsiye ederim.
geçmiş olsun cnm gözün aydınn ne kadara mal oldu sana bu amaliyat bide resim koyduysan eklermisin senin cicilerşde görmek istiyomm
canım artık foto bekliyoruz senden de
cimbomum benim fotoları arzu çekicek cnm görüştüğümüzde :)) ozaman koyarım :)
Melitacım süper bir fikir!!!! yakında toplanıyoruz ya o zaman Arzum hepimizi bir çeksin valla :))))))...uzman gözüyle :)))))
Melitacım Hasan Fındık muayene ücreti alıyordu sanırsam, en son ne kadardı bilgi verebilir misin?
Melitacım Hasan Fındık muayene ücreti alıyordu sanırsam, en son ne kadardı bilgi verebilir misin?
Melitacım süper bir fikir!!!! yakında toplanıyoruz ya o zaman Arzum hepimizi bir çeksin valla :))))))...uzman gözüyle :)))))
tatlım hasan beyin muayene ücretsiz ameliyata ücret ödüyorsun sadece o da 6000 tl hepsi içinde
kızlar peki pesin mi taksitle mi ödeme yaptınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?