• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Melita Meme Estetiği Ameliyatı

Geçmiş olsun canım.Ay Yıldız'ın sporcu sütyenini şiddetle öneririm :34:Gerekirse baskıda yapabilirim,sagım solum belli olmaz benim :27:

:)))sagol canim ben iki tane zorla bulabildim marka bide ama cenk bey begenmedi cünkü kisa biraz tam dikislerine denk gelcek dedi bide hicbiyerde bulamiyorum o kadar magaza dolastim ya yok yada kisa ayyildiz satan bi yere gideyim o zaman

çok sağol tatlım benim kalçalar olaydır yanii :23: :23: 95 civarı falan iştee öyle olunca 400 ü kaldırdı belki ama şu anda vücudum tamamen orantılı duruyor çok seviyorum bu halimi :9: :9:
kalçan 90 sa biraz daha büyğünü kaldırabilirdi göğüslerin belki ama yineden biz bişey diyemeyiz yavrum yaa sen iyisimi git bi onuş hasan beyle bencee

ee beebğim senin de 95 miş yani bence gayet iyi hiç de kötü abartılck bir büyüklük değilmiş ben bu kadar zayıf olduğum halde 90 yani ve dediğin gibi görüntü olarak kaldrırırdım ama göğüs kafesim ve kaslrım flan sanırım kaldrmazdı çünkü doktorum üstüne basa basa söyledi yapabileceğimin en büyüğünü yaptım diye ..benim de söyleyeck pek bir şeyim kalmıyor ikinci ameliyat istemekten başka..boyum 1.74 müş kilomda 54 oldu memelrle işte ..zayıf olduğumdan da olmamıştır belki..ama ben 5 kilo alcam belki 6 ay sonra olur bilmiyorum ama konuşmadan bilemem :/ ben doktorumu seviyorum aslında ama yaptırmadan önce siteyi daha çok gezsem ben de hasan fındıka mutlaka görünürdüm ..gerçi hasan fındıkın asistanı da boyumu kilomu söleyince 'sana taş çatlasa 350 takılırdı zorlasak' falan dedi..aman ya çok konuştum yine :D ama bütün gelişmelerimi sizlerle paylaşıcam bi bakarsınız 6 ay sonra sizinkiler gibi daha dolgun memelerim olur ya da yine böyle kalır bilmiyorum görüceeezzzz :)[/QUOTE]

boy 1.74 kilo 54 mü :53: tatlım sen çok zayıfsın ama yaa
bence de al birazcık 5 kilo iyi yanii o kadar zayıfsan dr un haklı olabilir
bi de bişey dicem meme ameliyatından sonra kilo artşı oluyormu yaww :44: :44:

ee beebğim senin de 95 miş yani bence gayet iyi hiç de kötü abartılck bir büyüklük değilmiş ben bu kadar zayıf olduğum halde 90 yani ve dediğin gibi görüntü olarak kaldrırırdım ama göğüs kafesim ve kaslrım flan sanırım kaldrmazdı çünkü doktorum üstüne basa basa söyledi yapabileceğimin en büyüğünü yaptım diye ..benim de söyleyeck pek bir şeyim kalmıyor ikinci ameliyat istemekten başka..boyum 1.74 müş kilomda 54 oldu memelrle işte ..zayıf olduğumdan da olmamıştır belki..ama ben 5 kilo alcam belki 6 ay sonra olur bilmiyorum ama konuşmadan bilemem :/ ben doktorumu seviyorum aslında ama yaptırmadan önce siteyi daha çok gezsem ben de hasan fındıka mutlaka görünürdüm ..gerçi hasan fındıkın asistanı da boyumu kilomu söleyince 'sana taş çatlasa 350 takılırdı zorlasak' falan dedi..aman ya çok konuştum yine :D ama bütün gelişmelerimi sizlerle paylaşıcam bi bakarsınız 6 ay sonra sizinkiler gibi daha dolgun memelerim olur ya da yine böyle kalır bilmiyorum görüceeezzzz :)

boy 1.74 kilo 54 mü :53: tatlım sen çok zayıfsın ama yaa
bence de al birazcık 5 kilo iyi yanii o kadar zayıfsan dr un haklı olabilir
bi de bişey dicem meme ameliyatından sonra kilo artşı oluyormu yaww :44: :44:[/QUOTE]
hayır nerden cıktı şekerim ? ama memelerinin agırlığı ne kadrsa tartıda okdr fazla çıkarsın vucudnda özel bi artış olacgnı sanmam ben de olmadı

:)))sagol canim ben iki tane zorla bulabildim marka bide ama cenk bey begenmedi cünkü kisa biraz tam dikislerine denk gelcek dedi bide hicbiyerde bulamiyorum o kadar magaza dolastim ya yok yada kisa ayyildiz satan bi yere gideyim o zaman

canım ayyıldızın magazası var cenk beyin ofısının arka taraflarında orda bulabıılırsın.
berattı aldı ordan bılıyorum.
sorarsan esnaflara sana yardımcı olurlar.. cenk beyın ofısıne yakın bır yer hemde

canım ayyıldızın magazası var cenk beyin ofısının arka taraflarında orda bulabıılırsın.
berattı aldı ordan bılıyorum.
sorarsan esnaflara sana yardımcı olurlar.. cenk beyın ofısıne yakın bır yer hemde

Kızlar zaten Ay yıldızın sporcu sütyeninin kutusu üzerinde ameliyat sonrasi sütyen yazıyor..Doktorunuz çok begenecek bu sütyeni,sizde çok rahat edeceksiniz eminmki :34:

Kızlar zaten Ay yıldızın sporcu sütyeninin kutusu üzerinde ameliyat sonrasi sütyen yazıyor..Doktorunuz çok begenecek bu sütyeni,sizde çok rahat edeceksiniz eminmki :34:

evet ayyıldızın sütyeni çok güzel ama fiyat olarakta çok güzel olduğunu söylemeden geçemiycem :52: tek sütyenlede 3 ay geçmezki anacıııımmmm :9: oyüzden ben M&S dan 2 li yarım atlet tipinde olanları almıştım onuda tavsiye ederim.

evet ayyıldızın sütyeni çok güzel ama fiyat olarakta çok güzel olduğunu söylemeden geçemiycem :52: tek sütyenlede 3 ay geçmezki anacıııımmmm :9: oyüzden ben M&S dan 2 li yarım atlet tipinde olanları almıştım onuda tavsiye ederim.

Canım İnternet sitesini takip et.Bende indirime girdiginde alıyorum.Yüzde 50 indirim oluyor..Yada ben haber veririm sizi indirime girdiginde :34: Ben ilk aldıgım sütyeni hala kullanıyorum canım biliyormusun..İnan çokta dayanıklı.Ay Yıldızın ürünleri öyle birkaç yıkamayla agızları gözleri yamulmuyor merak etme :34: M&S Deki sütyenleride biliyorum ben.Aman allahım faci bir görüntü veriyor onlar..:9: Uçları huni gibi duruyordu.Şahsen iç giyimime özen gösteren bir bayan olarak kullanmam ben onları :50:

geçmiş olsun cnm gözün aydınn ne kadara mal oldu sana bu amaliyat bide resim koyduysan eklermisin senin cicilerşde görmek istiyomm

Melitacım Hasan Fındık muayene ücreti alıyordu sanırsam, en son ne kadardı bilgi verebilir misin?

Melitacım süper bir fikir!!!! yakında toplanıyoruz ya o zaman Arzum hepimizi bir çeksin valla :))))))...uzman gözüyle :)))))

aynen valla bugün muayne sonrası alışveriş yapcaktım sonra dedim aaa arzuyla alırım da fotolarımı çeker bariii şimdi boşa gitmesin dedim vazgeçtim :9:

Back