- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
Slm bende dün ameliyat oldum sporcu sütyeni alamadim daha hangi markayi önerirsiniz
Geçmiş olsun canım.Ay Yıldız'ın sporcu sütyenini şiddetle öneririm Gerekirse baskıda yapabilirim,sagım solum belli olmaz benim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Slm bende dün ameliyat oldum sporcu sütyeni alamadim daha hangi markayi önerirsiniz
Allah senin iyiliğini versin emi Dolgulu sütyen için çok erken sakın sakın.Alttan üste dogru fazla baskı yapar göğsünün yanlış şekil almasına neden olursun ... Altı demirsiz,dolgusuz sütyen fazla uzun kalmayacak şekilde kullanılacak.Gece sporcu sütyeni takılacak Sor tabi doktoruna
ya şimdi değil arzumcum..ben 17 temmuz ameliyat oldun ya hani bayramdan sonra 23 agustostan sonra sevglimle buluşucam bigün ..o zaman takmam lazım yani aradan bir buçuk ay geçmiş olcak nerdyse o zaman da bi günlük takmamın bi sakıncası olur mu ki..
bu arada ikinci amelyata kafayı takmış durumdayım arzum yani ben 370 cc takılsın istiyorum ..şimdiki 325 cc ..sence 6 ay sonra kaldırabilir miyim içi esner kaldırırım dye düşünyorum ama..doktorcuguma sorcam tabiki..ama bir fikir verin canım sıkılıyr bu boyut konusuna :/
Valla şimdi ben buraya bence olur yazsam doktormu,nerden biliyor,gevelemiş... Falan filan mesajları yazılacak...
Ama şundan eminimki senin doktorun bu ameliyatı onaylamayacak,yapmayacak.. Ama başka bir doktor yapabilir
Sütyen konusuna gelince bir günlük olabilir tabi Rahat ol
Hayırlı iftarlar arkadaşlar.İstanbul için iftar vakti ben otobüste trafiğe takılmış vaziyetteyim... Levent trafiği felç durumda
ah canım ya trafik demek nefret ederim..ya doktorum zaten onaylamıyor gibi ama neden onaylamıyor sence? ben iyice ciddi bir şekilde konuşucam..
ya benim doktorumda büyük protez kullanan bir doktormuş diger hastalrına 400cc falan takmış ama onlarda 30 35 yaşlarında insanlar..bana hatta dediki ben büyük portez kullanan bir doktorum dedi yani büyük yaptığım çok hastam var sana da yapabilecegimin en büyüğünü taktım dedi..benim bünyem bu kadarını kaldırmış diye yani büyüğe sıcak bakmadığından değil..hak veriyorum buna zaten ama ben ikinci ameliyat olsun o zaman daha büyüğünü kaldrırım hani flan diye düşünyorum ..hani ona da olmaz dedi sanki ama detaylı konşmadım bu gittğimde detaylı konuşucam..çünkü forumda da gördüm bazı boyuttn memnun olmyanlr ikinci amelyat düşnüyor doktorları altı ay sonra yaparım diyor demekki olablcek bişey ama ben burdan yorumlayarak bana da olur diyemem tabi..ama ben bu 6 ay içinde hasan fındıkla da görüşmek istiyorum ..kendi doktoruma güvenmedğimden değil ama aklımda kalmasını istemedğimden..ben hasan fındıkı aramıştım zaten asistanıyla konuşmuştum ..ona boyumu kilomu söylemiştim o da görmemiz lazım ama doktorun sana dogru olanı takmıştır zorlasak anca 350 girerdi demişti..ama ikinci ameliyat için onlar ne der onu ogrenmek için gidicem işte Allah izin veirrse..Valla canım trafigi seven kimse yoktur sanırım Canım bazı doktorlar büyük proteze sıcak bakmıyor.Hasta istesede kullanmıyor,yapmıyor işte.Oysa yutdışında 350cc den aşşagısını kullanan doktor çok az.Adı üzerinde meme büyütme ameliyatı bu yahu.Ben ameliyattan önce doktor görüşmelerinde bu anlaşmazlıgı çok yaşadım,gördüm malesef.Bu yüzden çok doktor gezdim,beni anlayacak doktoru aradım.Doktora diyorumki büyük istiyorum bana 300cc den bahsediyor.300cc lik protezi görüyorum avuç içim kadar.Sütyenimin içine koyuyorum onu destekli sütyen takmış halimden bile küçük duruyor penye sütyeniyle..Olmaz diyorum bu beni memnun etmez..Nuh diyorlar peygamber demiyorlar.Hatta yazmıştım ben bunu daha önce ama ben 350-400cc düşünüyorum demiştim bir doktorada sütyen denemesi yaparken yani ben yarı çıplakken odasının kapısını açıp -Lütfen,ben sizin istediginiz gögsü yapamam sizinle anlaşamayız demişti Bir hasta var içerde ve doktor o halde odanın kapısını açıyor düşünün yani Böyle doktorlarda var...beni anlayıp istedigim gögüslere kavuşturan,beni anlayan doktorda var...
O yüzden diyorum senin doktorunun bunu kabul edecegini,onaylayacagını sanmıyorum.Belki gerçektende olmayacagından diyordur,bilemiyorum ama bunu anlaman için kendi doktoruna degil büyük gögüse sıcak bakan,yapan bir doktor gidip bilgi alacaksın,soracaksın,ögreneceksin.Ona göre ya olabilir diyip bekleyeceksin...Yada olmazmış diyip ümidini kesip oturacaksın,tadını çıkaracaksın..Bu şekilde olurmu,olmazmı,doktorumla tekrar konuşiyim mantıgıyla hiçbir şeyi çözemezsin söyliyim
ya benim doktorumda büyük protez kullanan bir doktormuş diger hastalrına 400cc falan takmış ama onlarda 30 35 yaşlarında insanlar..bana hatta dediki ben büyük portez kullanan bir doktorum dedi yani büyük yaptığım çok hastam var sana da yapabilecegimin en büyüğünü taktım dedi..benim bünyem bu kadarını kaldırmış diye yani büyüğe sıcak bakmadığından değil..hak veriyorum buna zaten ama ben ikinci ameliyat olsun o zaman daha büyüğünü kaldrırım hani flan diye düşünyorum ..hani ona da olmaz dedi sanki ama detaylı konşmadım bu gittğimde detaylı konuşucam..çünkü forumda da gördüm bazı boyuttn memnun olmyanlr ikinci amelyat düşnüyor doktorları altı ay sonra yaparım diyor demekki olablcek bişey ama ben burdan yorumlayarak bana da olur diyemem tabi..ama ben bu 6 ay içinde hasan fındıkla da görüşmek istiyorum ..kendi doktoruma güvenmedğimden değil ama aklımda kalmasını istemedğimden..ben hasan fındıkı aramıştım zaten asistanıyla konuşmuştum ..ona boyumu kilomu söylemiştim o da görmemiz lazım ama doktorun sana dogru olanı takmıştır zorlasak anca 350 girerdi demişti..ama ikinci ameliyat için onlar ne der onu ogrenmek için gidicem işte Allah izin veirrse..
ben yanlış anlmadım seni zaten ..ben de zaten senin dediğin gibi düşünüyorum aklımda 'acaba?' kalmasın diye başka bi dktora sormak istiyorum..senin göğüsleri ve hasan fındıkın yatığı boyutu beğendiğim için ona görüşüp aklımdaki soru işaretinden kurtulmak istiyorum..zaten hasan beyin asistanı da dedi istiyorsanız bizle görüşün ama kendi doktorunuza da güvenin diye..ben de güveniyorum ama görüşüp sormak da insanı rahatlatır..bu arada beni anladığını bildiğim için sana soruyorum çünkü ben de senin gibi dolgun istiyorum ve belirli ölçünün altındaki boyuttan memnun aklmıyorum..sen mesela bu halinden küçük olsa memnun kalır mıydın bi düşün ..ama şükür ki istediğin gibi olmuş çokta güzel olmuş sana imreniyorum..umarım benimki de istediğim gibi olur.. desteğin için teşekür etmeyi unutuyorum bazen sana da herkese de teşkkür ederim ..:) bu arada aynen melita konunu işgal ettik kusra bakma ama ilgimi çeken bi şeyde direk atlıyorum hihihi :) bide bide melitacım geçmiş olsun evet ben de söliyim :)Tabi canım..Aman yanlış anlaşılmasın dediklerim.Ben sana büyüğü olabilirdi falan demiyorum haa.Buz doktor değiliz seni görmedim bilmiyorum,tanımıyorum sonuçta.Sadece demek istediğim şey içinde Acaba? diye bir soru işareti kalmaması.. Bunu giderebilmek adına doktorunla tekrar konuş,başka doktorlardanda fikir al diyorum.. Ona göre evet olmazdı bundan büyüğü Yada olabilirdi ilerisinde bu ameliyatı tekrar olup birazdaha büyütebilirim diyebilirsin Önemli olan gerçektende severek,begenerek,içimize sine sine gögüslerimizle yaşamak mutlu olmak..Soru işaretleri varsa bunları çözmek Seni çok iyi anlıyorum canım merak etme..Her ne kadar etraftaki kişiler güzel desede en önemlisi senin ne düşündügündür.. Bu ameliyatı olmadan önce eşim,arkadaşlarım bana hiç gereği yok göğüslerin çok güzel diyorlardı ama mutlu değildim.Şimdi ameliyat oldum bede mutluyum..Önemli olanda bu
Melita canım konunu işgal ettik canım kusura bakma.Arada oluyor ama böyle şeyler sen kızmazsın biliyorum Sen nasılsın arkadaşım? Valla seni yeni halinle görmek için sabırsızlanıyorum dogrusu
ya benim doktorumda büyük protez kullanan bir doktormuş diger hastalrına 400cc falan takmış ama onlarda 30 35 yaşlarında insanlar..bana hatta dediki ben büyük portez kullanan bir doktorum dedi yani büyük yaptığım çok hastam var sana da yapabilecegimin en büyüğünü taktım dedi..benim bünyem bu kadarını kaldırmış diye yani büyüğe sıcak bakmadığından değil..hak veriyorum buna zaten ama ben ikinci ameliyat olsun o zaman daha büyüğünü kaldrırım hani flan diye düşünyorum ..hani ona da olmaz dedi sanki ama detaylı konşmadım bu gittğimde detaylı konuşucam..çünkü forumda da gördüm bazı boyuttn memnun olmyanlr ikinci amelyat düşnüyor doktorları altı ay sonra yaparım diyor demekki olablcek bişey ama ben burdan yorumlayarak bana da olur diyemem tabi..ama ben bu 6 ay içinde hasan fındıkla da görüşmek istiyorum ..kendi doktoruma güvenmedğimden değil ama aklımda kalmasını istemedğimden..ben hasan fındıkı aramıştım zaten asistanıyla konuşmuştum ..ona boyumu kilomu söylemiştim o da görmemiz lazım ama doktorun sana dogru olanı takmıştır zorlasak anca 350 girerdi demişti..ama ikinci ameliyat için onlar ne der onu ogrenmek için gidicem işte Allah izin veirrse..
ya canım benımde 375 oldu kı hıc meme dokum yokken..belkıde doktorun onu sıgdırabıldı.. mesela arzumla berattının meme dokusu esnek ve arzum 400 berattıde 425 ı kaldırabıldı..ha doktorum bunlar bana denese olurmuydu , bence olmazdı nedenıde derım o kadar fazla esnek degıl ve dıkıslerım kapanmayabılırdı..
bence bı 6 ay bekle eger yıne memnun olmazsan yenıletırsın..
Papatya arkadaşımızda bekar bir bayan ve hiç göğsü yoktu.400cc oldu mesela.. Demekki Gögüs yapısı genişti. Gerilme falanda olmadı sığdı yani... Ama maşallah arkadaşımızın boyu posu var,poposuda Maşallah yani Bunlarda önemli detaylar..
evet işte kişiden kişiye gore degısıyo..benımde keske bı 400 olabılseydı..
halımden memnunum ama ınsan bazen açgözlü olabılıyo..hep daha fazlasını ıstıyo
ya şimdi değil arzumcum..ben 17 temmuz ameliyat oldun ya hani bayramdan sonra 23 agustostan sonra sevglimle buluşucam bigün ..o zaman takmam lazım yani aradan bir buçuk ay geçmiş olcak nerdyse o zaman da bi günlük takmamın bi sakıncası olur mu ki..
bu arada ikinci amelyata kafayı takmış durumdayım arzum yani ben 370 cc takılsın istiyorum ..şimdiki 325 cc ..sence 6 ay sonra kaldırabilir miyim içi esner kaldırırım dye düşünyorum ama..doktorcuguma sorcam tabiki..ama bir fikir verin canım sıkılıyr bu boyut konusuna :/
zulkutcum bence doktorun sana en uygun protezi takmıştır cnm emin ol herkesin yapısı farklı sonuçta göğüs kafesiininde darlığı ve genişliği söz konusu daha büyüğünü koysaydı belki hem derinin esnemesi sıkıntı olabilirdi hemde çeperi daha büyük bi protez yanlardan taşma yapabilirdi cnm. ben kendimden örnek veriyim hiç göğüs dokum yoktu benim göğüs kafesimde dardı ayrıca asimetri sorunum vardı birine 300 diğerine 350 konuldu çıplak ken fln iyi duruyo ama giyinikken sütyenli halinden farksız mesela ama eminim benim vücudumun alabiliceği en yüksek boyuttur bu çünkü bakıyorum genelde göğüs arası mesafesi kiminde 1-2 parmak açıkken benimki çizgi şeklinde daha büyüğünü koysaydı nereye sığdırıcaktı adam yanlardan taşardı buda hiç hoş olmazdı bence doktoruna güwen ama yinede aklında kalmasın görüş tabiki
Papatya arkadaşımızda bekar bir bayan ve hiç göğsü yoktu.400cc oldu mesela.. Demekki Gögüs yapısı genişti. Gerilme falanda olmadı sığdı yani... Ama maşallah arkadaşımızın boyu posu var,poposuda Maşallah yani Bunlarda önemli detaylar..
[/QUOTE]ya çok enteresan ya anlayamıyorum benim derim sıkı değildir çünkü yumuşak böyle esnek gibi..ve benim göğüs dokum vardı eski dolgulu sütyenli fotom da görmüşsündür hatta..ama işte demek iç tarafla ilgili bir olay mı ne anlmadım ya da göğüs kafesi olayı dediğiniz gibi..ama ben de bi 375 isterdim ya bu arada arzumcum papatya kaç yşındaydı boyu kilosu kaçtı 400 cc ve hiç dokusu yok çok şaşırdım ya ve çok imredimmmmm...şimdi diceksin bana da 400 cc takıldı ama senin dokun baya baya varmış onun hiç yoksa nasıl oldu ohalardayım :0 papatyaaa gel yer değiştireeeliiimmm onları bana veeeeer!!!
tatlım ya ben hasan beye ilk gittiğim randevudan beri aklımda hep 400 vardı ki zaten özellikle söyledim bakın dedim size bilerek geldim ben dikkat çekici bişey istiyorum o kadar bıçak altına yattığıma değsin doğal görünmesine gerekyok ben böyle seviyorum dedim bu konuda gayet güzel anlaştık
sonra muayenede baktı işte derim esnekmiş bi de boy kilo falan boyum 1.72 kilom 59 kalçalı da bir bayanım üstüm zayıf dururken alt tarafım dolgun duruyordu .size 300 aşağısı olmaz demişti hatta dedi boy pos 400 e kadar yolu var dedi o anda dünyalar benim olmuştu valla sarılıp öpesim geldi hasan beyi
ama belki başka dr a gitsem başka bişey dicekti takmcaktı 400 cc.o öyle diyince aha dedim aradığım doktor bu ve başkalarına gitmekten vazgeçtim.hatta inanırmısın sedyeyle ameliyathaneye giderken bile bunu düşünüyodum ya olmazsa göğsüm almazsa 400 ü mutsuz olursam falan filannn ..ama şimdi çok mutluyum boyutlarından çok memnunum haa göğüs dokum da yok denecek kadar azdı yanii 80a yı dolduramıyordum bile htta hasan bey çok mu emzirdin demişti bana ahahhahaha
bence canım madem bu durum seni bu kadar mutsuz ediyor aklında kalmasın git bir danış bence hasan beye nolcak ki ne kaybedersin allah aşkına
melitacım bu arada sana da çok geçmiş olsun canımm yakında peşpeşe yükleriz bombaları
ayy canım ya böyle yazıyorsun ya valla sen yzdıkca ben mutlu oluyorum :) ne güzel imreniyorum valla sana şuanda çünkü ebn de dikkat çekici bir şey istiyordum ama bana olmadı işte :/ sana da olmasaydı eminim doktorun yapmazdı sen şanslıymışsın kaldırmış..senin kalçan kaç cm geliyorki? benim kalçam 90 belim 60 memeler işte 87 88 falan 2 3 cm daha olaydı iyiydi neyse canım seni böyle mutlu görünce valla insan nazar bile değdirir aman maşallah 41 kere binlerce kere :) yakın zamanda foto bekliyorum çook merak ediyorum seninkileri :)