- 11 Mart 2010
- 858
- 31
- 318
canım inşallah hayallerindeki gibi olmuşlardır. güle güle kullan.
teşekkür ederim cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım inşallah hayallerindeki gibi olmuşlardır. güle güle kullan.
selam kızlar bende artık bu ameliyatı olmuş biri olarak konumu açıyım dedim :) 28 haziran günü ameliyat oldum dün tam bir ayımı doldurmuş bulunuyorum. dün kontrolüme gittim ve masajlara başladım. asimetri sorunum vardı sola 300 sağa 350 yuvarlak high profil kasaltı konuldu. bu arada doktorum Hasan Fındık. onu seçmem de etkili olan Arzumcuğuma çokçok çok teşekkür ediyorum
iyiki varsın kadınlar kulubü :92:
aramıza hoşgeldin....güle güle kullan...bir mutlu bayanı daha görmek bizi de mutlu eder :)))))))))))).....albüm yok ama...lütfen ekle
aramıza hoşgeldin yeni cicişlerin hayırlı olsun canım.
aaaa bu çok güzel bi haber cnm çok sevindim şöyle söyliyim bende perşembe günü ameliyat olmuştum cumartesi günü gittim kontrole pansuman yapıldı bandajlar değişti
bir hafta sonra tekrar gittim. ve diğer hafta tekrar gittim dikişlerim alındı hasan bey kontrol etti 10 gün sonra tekrar gel dedi ama ben çalıştığım için 10 gün sonra değil 15 gün sonra gidebildim oda dündü zaten bidahaki kontrolüm 1ay sonra :)
şu sporcu sütyeninden kurtulduğum zaman foto yüklemeyi düşünüyorum canım
Melita Merhaba,
Gecmis olsun sana. Artık keyfini suruceksin. Benim de 6. gunum ameliyat olali. Dual plane 300cc meme altı kesisi oldum ben de ...aynı senin dediklerin gibi ilk 2 gun saglam agrım oldu ama her gecen gun iyilesiyorum. birsey sormak istiyorum. Benim sadece kesi yerlerinde bandaj var onun dısında korse sudyen giydim sıkı bir sekilde. Dren falan yok. Bir sıkıntim da olmadi. Yarin dikislerim alinicak. Sen boyle bir korse sudyen giydin mi onu anlayamadim. Sporcu sudyenine ne zmn gectin? bu sıkı sudyenden sonra o bile bana super gelicek. Bir de senin doktorun dus alma ve denize girme surecleri hakkında ne diyor? gorusmek dilegiyle:))
Yavrum bu zamana kadar yaşadıgın süreçlerden bahsetsene biraz..Nasıldı,nasıl oldu..Degişimi anlat bizlere Anlatki ameliyat olmayı düşünen,yani ameliyat olan arkadaşlarımıza bilgi olsun
hemen bahsediyim arzucum :)
ilk zamanlar baya şişlerdi şimdi yawaş yawaş ödemlerim gidiyo sol taraf yerine oturmuş gibi ama sağ göğsümün üst tarafı hala biraz şişik o henüz oturmadı.masaj yapıyorum her akşam 15 dk kendimi mıncıklama seansı buarada ilk masaj baya can yakıyomuş hasan bey masaj yaparken resmen çığlık attım diyebilirim. :))
selam kızlar bende artık bu ameliyatı olmuş biri olarak konumu açıyım dedim :) 28 haziran günü ameliyat oldum dün tam bir ayımı doldurmuş bulunuyorum. dün kontrolüme gittim ve masajlara başladım. asimetri sorunum vardı sola 300 sağa 350 yuvarlak high profil kasaltı konuldu. bu arada doktorum Hasan Fındık. onu seçmem de etkili olan Arzumcuğuma çokçok çok teşekkür ediyorum
iyiki varsın kadınlar kulubü :92:
canım benım masajla daha guzel bı hal alacaklar . ama artık foto beklıyoruz senden de
her geldiğimde mutluluk dolu açılan başlıkları okumak paha biçilemez
hayırlı olsun sağlıcakla kullanman dileğiyle aramıza hoş geldin