• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Melita Meme Estetiği Ameliyatı

rahatlıyorum deneyimli arkadaşların yazdıklarını okuyunca... umarım sağlıkla geçer hepimiz için bu süreç... :nazar:
bazı nedenlerden alışverişi de erteliyorum. bu ayın ortaları gibi ciciler biciler de alırım, foto da yüklerim.

Alışveriş için çok erken zaten canım.Bekle birazdaha.Ödemli halleriyle sütyenler göğüslere oturmuyor zaten.Biraz yumuşasınlar öyle almaya başlarsın.Zaten sporcu sütyeninden başka sütyenle rahat edemeyeceksin,acele etme :34:

merak etme yaprakçım ben 1 ayımı doldurduğum halde sağ göğsümün üst tarafı hala şiş sol oturmuş waziyette tam kıwamında ama diğeri henüz oturmadı iyileşme süreçleri farklı oluyo sıkıntı yapma canım inş. sorunsuz atlatıcaz bu dönemleri hayırlısıyla :34:

ödem değil canımı sıkan. ağrı oluyor sağ göğsümde. sürekli değil ama... inş sağlıkla geçer ömür boyu, hepimiz için. :nazar::nazar:

Alışveriş için çok erken zaten canım.Bekle birazdaha.Ödemli halleriyle sütyenler göğüslere oturmuyor zaten.Biraz yumuşasınlar öyle almaya başlarsın.Zaten sporcu sütyeninden başka sütyenle rahat edemeyeceksin,acele etme :34:

sporcu sütyeniyle aram iyi. 6 ay da giyebilirim bir sene de. sadece merak ediyorum, bir de arkadaşlara sözüm var, foto yükleyeceğim ya.

ya ameliyattan bir ay sonra falan göğüsler ne durumda oluyor sütyen takılabiliyor mu arzum ?

ya ameliyattan bir ay sonra falan göğüsler ne durumda oluyor sütyen takılabiliyor mu arzum ?

Balensiz,desteksiz sütyen takılabilir..Acele etme derim ama,çünkü bu dönemlerde gögüs şeklini alıyor ve sporcu sütyeninden başka sütyeler gögsünün farklı bir biçimde gelişmesine neden olabilir :34: Saatlik talabilirsin ama,uzun süreli üzerine kalmayacaksa sonra sporcu sütyenine devam :34:

Balensiz,desteksiz sütyen takılabilir..Acele etme derim ama,çünkü bu dönemlerde gögüs şeklini alıyor ve sporcu sütyeninden başka sütyeler gögsünün farklı bir biçimde gelişmesine neden olabilir :34: Saatlik talabilirsin ama,uzun süreli üzerine kalmayacaksa sonra sporcu sütyenine devam :34:

hmm ..ya şimdi mesela hep evdeyim genelde bi kerelik falan takabilirim dimi? bide eylülde okulum var o zaman sporcu sütyeni takamam ben ..bana doktor üç ay tak demişti okulum başladgnda iki ay falan olmş oluyo iki ay sonra takmaya bşlsam eve gelince sporcu sütyenini taksam olur gibime geliyo

hmm ..ya şimdi mesela hep evdeyim genelde bi kerelik falan takabilirim dimi? bide eylülde okulum var o zaman sporcu sütyeni takamam ben ..bana doktor üç ay tak demişti okulum başladgnda iki ay falan olmş oluyo iki ay sonra takmaya bşlsam eve gelince sporcu sütyenini taksam olur gibime geliyo

canım bende senin gibi düşündüğümden sordum doktoruma bu sporcu sütyeniyle ince askılı badilerimi elbiselerimi giyemiyorum bunların penye straplez olanları var giyebilirmiyim demiştim. doktorumda kıyafetine göre günlük olarak kullanabilirsin ama akşam üstünü değiştirdiğinde sütyenide değiştirip sporcuyu kullanmalısın demişti hatta gerekirse balenli sütyen bile kullanabilirsin demişti uzun süreli olmadığı sürece ;) sende öyle yapabilirsin sanırım

başka konu başlığında okudum yazdıklarını. buraya da ekliyorum yazdığımı melitacım.

geçmiş olsun canım. çözümsüz şeyler değil madem, üzme kendini..
doktorlar da bazı durumlarla ilk kez karşılaşıyorlar. bu, işlerinde iyi olmadıkları anlamına gelmez bence. ne şanslısın ki doktorun da geçiştirmemiş. güzel haberlerini mutlaka ilet. arkadaşlarımızın mutluluğu bizim de mutluluğumuz canım. :54:

başka konu başlığında okudum yazdıklarını. buraya da ekliyorum yazdığımı melitacım.

neyle ilgili yazdın o yorumu yaprakçım ben ne yazdığımı tam olarak hatırlamıyorumda kaçırmışım yorumunu şimdi okuyunca kal geldi biraz :) :1:

canım bende senin gibi düşündüğümden sordum doktoruma bu sporcu sütyeniyle ince askılı badilerimi elbiselerimi giyemiyorum bunların penye straplez olanları var giyebilirmiyim demiştim. doktorumda kıyafetine göre günlük olarak kullanabilirsin ama akşam üstünü değiştirdiğinde sütyenide değiştirip sporcuyu kullanmalısın demişti hatta gerekirse balenli sütyen bile kullanabilirsin demişti uzun süreli olmadığı sürece ;) sende öyle yapabilirsin sanırım

Bir kerelik takabilirsin canım :34: Rahatsız ederse hemen çıkar sporcu sütyeninin geri tak.Gece yatarken spocu sütyenin olsun üzerinde mutlaka :34:Sütyenleriniz balensiz olursa daha iyi olur kızlar.Balzensiz sütyen bulamazsanız,baleni varsa yanından açacagınız ufak bir delikle içindeki demiri çıkartın :34: ve rahatlıkla kullanın :34:

neyle ilgili yazdın o yorumu yaprakçım ben ne yazdığımı tam olarak hatırlamıyorumda kaçırmışım yorumunu şimdi okuyunca kal geldi biraz :) :1:

buyur.dün yazdığın mesaj.
üzerinden çok zaman geçmemiş değil mi?

slm kızlar. çoluk çocuk hastalığı derken 6 gün hastanede yattık anca geri döndüm aranıza. drumla görüştüm bi gögsümün alt kısmında yumuşaklık vardı sordum o memedeki derimin fazla olduğunu 3-6 ay arası takip edeceğimizi ve gerekirse rütus ameliyatı yapacagını söyledi. ama yine de garip geliyor sütyensiz bir sey giydiğimde biri dik diğeri yuvarlak basık duruyor. bi terslik var ama hangi dr yapamamışım derki. sanırım 6 ay sonra düzeltme ameliyatı olacagım basit bi ameliyat değilki ha deyince olasın. canım sıkkın. sizlerinkini gördükçe içim bi garip oluyor :( güzel güle kullanın kızlar. inş yeni ameliyat olacaklar da memnun olurlar.

Son düzenleme:
ben de şaşırdım dünkü hüzünlü mesajını ne çabuk unuttu diye. tüh...

Valla bende şaşırdım yani...Sen onu Hasan beyin hastası sandın ve o konudan kendi konusuna alıntı yaptın demek...Canım merak etme,sorun yaşayan bir hasta zaten eger bu sorununu yazacaksa açıkca..!!!Kendi konusunada yazar,başka konuyada yazar...İnsanlara hemen öyle yargıyla yaklaşmamak lazım.Yani emin olmadan birşeyler yazmak böyle sonuçlar getirebiliyor işte..Banada neden begendin bu mesajı yazmışsın..Konu anlaşıldı sanırım..Ben öyle begenilmeyecek mesajları begenmem.O begen tuşu üzüntülü mesajları veya yararlı dogru olmayan mesajları begenmek için koyulmamış :34: Arkadaşıma katıldıgım için begendim.Neyse artık,biraz daha dikkat ederiz bundan sonra inşallah.Hemende yargılamayız,büyük konuşmayız ..Benmi dogru söylüyorum,senmi diye... :42:

yaprakçım o msj bana ait değil melankolia arkadaşımıza ait sanırım karıştırmışsın. allaha çok şükür bi sıkıntım yok zaten olsada direk yazarım buraya sonuçta doktor babamın oğlu değil. her doktorun her sonucu başarılı olamayabiliyo sonuçta şimdi bi sıkıntımız yok ama bu ilerde olmayacağı anlamınada gelmez bu benim içinde geçerli senin içinde geçerli sıkıntı yapmaya gerek yok bence:34:

oleey bu benı sevindirdi :) yinede sorcam doktoruma tabi de..yani benimkiler bana hala küçük geliyo o yüzden dolgun gösteren sütyen takcam napim :/

Valla bende şaşırdım yani...Sen onu Hasan beyin hastası sandın ve o konudan kendi konusuna alıntı yaptın demek...Canım merak etme,sorun yaşayan bir hasta zaten eger bu sorununu yazacaksa açıkca..!!!Kendi konusunada yazar,başka konuyada yazar...İnsanlara hemen öyle yargıyla yaklaşmamak lazım.Yani emin olmadan birşeyler yazmak böyle sonuçlar getirebiliyor işte..Banada neden begendin bu mesajı yazmışsın..Konu anlaşıldı sanırım..Ben öyle begenilmeyecek mesajları begenmem.O begen tuşu üzüntülü mesajları veya yararlı dogru olmayan mesajları begenmek için koyulmamış :34: Arkadaşıma katıldıgım için begendim.Neyse artık,biraz daha dikkat ederiz bundan sonra inşallah.Hemende yargılamayız,büyük konuşmayız ..Benmi dogru söylüyorum,senmi diye... :42:

ah arzum ahhh.. büyük konuşmakla ne alakası var? iki farklı mesajı bir kişinin sanmak ve iyi niyetle mesaj yazmak mıdır büyük konuşmak?
mesajını okuyan da korkunç bir şey yaptığımı sanacak! :60:

Son düzenleme:
oleey bu benı sevindirdi :) yinede sorcam doktoruma tabi de..yani benimkiler bana hala küçük geliyo o yüzden dolgun gösteren sütyen takcam napim :/

Allah senin iyiliğini versin emi :9: Dolgulu sütyen için çok erken sakın sakın.Alttan üste dogru fazla baskı yapar göğsünün yanlış şekil almasına neden olursun ... Altı demirsiz,dolgusuz sütyen fazla uzun kalmayacak şekilde kullanılacak.Gece sporcu sütyeni takılacak :34:Sor tabi doktoruna :34:

Back