sedosh__ Meme Estetiği Ameliyatı

ameliyat olan arkadaşlara acil şifalar diliyorum kilo olup vermekten gögüslerim biraz deforme oldu ara sıra böyle bir operasyon benim de aklımdan geçmiyor değil..

saol canım ama sana bişey diyim eğer aklında bunu yaptırmak varsa fazla düşünme derim sonra beklediğin için çok pişman olabilirsin :)

slikon ameliyatları gögüs toparlama ameliyatlarından daha m ı pahalı arkadaşlar bilgisi olan var mı bi de bu operasyonu geçiren arkadaşlara arkadşlık teklifi gönderiyorum ki gelişmelerini takip edeyim diye kabul ederseniz sevinirim başka türlü fikir sahibi olamıyoruz

ank32, sütyeni ameliyattan önce alsak hazır olsa daha iyi olur düye düşünüyorum. randevuda silikon büyüklüğüne karar verildikten sonra, dr un diyeceği ölçüde mi alacağız sütyeni? kaç tane almalı? 2 ay kesin kullanılacak mı? 4- 5 tane yeter mi?

bence ameliyattan sonra şişler indiğinde almalısın çünkü ameliyattan önce aşaği yukarı bi cc söyleniyor ama kesin olan ancak ameliyat sırasında karar verilip yapılıyor o yüzden önce alma derim ben..

slikon ameliyatları gögüs toparlama ameliyatlarından daha m ı pahalı arkadaşlar bilgisi olan var mı bi de bu operasyonu geçiren arkadaşlara arkadşlık teklifi gönderiyorum ki gelişmelerini takip edeyim diye kabul ederseniz sevinirim başka türlü fikir sahibi olamıyoruz

toparlamanın ücreti hakkında hiç bi fikrim yok canım yaa..

ne için kafa patlatıyorsun ??? sıcaktan rahatsızlık oluyor ama öyle aman amann bi rahatsızlık deil yanii..benim ameliyatım çok güzel geçti kasaltı olmasına ramen ben çok çabuk atlattım ve kendi işimi kısa sürede kendim yapmaya başladım..benim fotolarım yok koymadım üzgünüm..

iyi bari. inşallah uzuuun bir zaman diliminde bu işi hallederim. keşke foto olsaydı. hasan fındık olduğu için görmem iyi olurdu. sağlık olsun. :KK66:

evet ben daha çok toparlama ameliyatı düşünüyorum, gögüslerim çok büyük olmamakla birlikte küçük de değil.

2 ay önce eşimle vermiş olduğum karar sonucunda meme estetiği olmaya karar verdim araştırmalarım sonucunda doktor hasan fındıka ameliyat olmaya karar verdim 27 temmuz için gün aldım muayene oldum ve dün 28 temmuzda ameliyat oldum.. 10,30 girdiğim ameliyattan 11,45 de çıktım..375 cc kasaltı yuvarlak yüksek profil mentor marka protez taktı.ameliyattn çıktığımda ağrım çok fazlaydı ama bu gün biraz daha iiyim sağ göğsüm sol göğsüme göre çok ağrıyor ve çok şiş şekli bile diğerine göre garip görünüyor :KK43:( ayrıca baya bi ödem var diren sargı falan yapılmadı bana sadece üzerimde korse şeklinde südyen gibi bişey var tecrübeli arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum...

Sedos cugum..geçmiş olsun canım.Aynı doktora ameliyat olmuşuz,doktorumuz gerçektende mükemmel bir insan.Benim 6 buçuk ay oldu ameliyat olalı,emin ol zamanla dahada güzelleşip dogallaşıyorlar.375cc de iyiymiş yani,şanslısın,eminim bomba gibi gögüslere kavuşmuşsundur.Saglıklı günler dilerim canım...

Sedos cugum..geçmiş olsun canım.Aynı doktora ameliyat olmuşuz,doktorumuz gerçektende mükemmel bir insan.Benim 6 buçuk ay oldu ameliyat olalı,emin ol zamanla dahada güzelleşip dogallaşıyorlar.375cc de iyiymiş yani,şanslısın,eminim bomba gibi gögüslere kavuşmuşsundur.Saglıklı günler dilerim canım...

saol canım valla çok güseller ve güselleşmeye devam ediyolar..sana bişey sorcam arzucum göğüslerini hissetmeye başladın mı??

saol canım valla çok güseller ve güselleşmeye devam ediyolar..sana bişey sorcam arzucum göğüslerini hissetmeye başladın mı??

Hissetmek derken ??? Benim hissizlik durumu olmadıki,üstelikte meme ucu kesisi ile ameliyat oldum ben,meme uçlarımda inanılmaz his var.Ama sag gögsümden iki kez ameliyat oldum ben,gögsümün üst kısımda hafif hissizlik olmuştu o da geçti zaten.Sende hissizlik durumu mu var canım?Varsada telaş yapma,zamanla geçecektir emin ol.:KK19:

Hissetmek derken ??? Benim hissizlik durumu olmadıki,üstelikte meme ucu kesisi ile ameliyat oldum ben,meme uçlarımda inanılmaz his var.Ama sag gögsümden iki kez ameliyat oldum ben,gögsümün üst kısımda hafif hissizlik olmuştu o da geçti zaten.Sende hissizlik durumu mu var canım?Varsada telaş yapma,zamanla geçecektir emin ol.:KK19:

bende var canım yaa hatta sadece meme ucu deil ondan daha büyük bi kısmını hissetmiyorum tam olarak gerçi hasan beyle konuştum bu konuyu 6 ay yada 1 sene sürüyor bazı hastalarda dedi umarım geçer :KK43:

bende var canım yaa hatta sadece meme ucu deil ondan daha büyük bi kısmını hissetmiyorum tam olarak gerçi hasan beyle konuştum bu konuyu 6 ay yada 1 sene sürüyor bazı hastalarda dedi umarım geçer :KK43:

Bence geçecektir bu durum,kafaya takma canım.

X