Melita Meme Estetiği Ameliyatı

aramıza hoşgeldin....güle güle kullan...bir mutlu bayanı daha görmek bizi de mutlu eder :)))))))))))).....albüm yok ama...lütfen ekle

aramıza hoşgeldin....güle güle kullan...bir mutlu bayanı daha görmek bizi de mutlu eder :)))))))))))).....albüm yok ama...lütfen ekle

Ekler ekler... O kadar foto baktıktan sonra tabiki kendiside ekleyecektim ama Bekliyoruz yavru,kendini hazır hissedince hemen koy şöyle bir iki poz Fotoğrafçın olabilirim,evlere gidilip foto çekilir

aramıza hoşgeldin yeni cicişlerin hayırlı olsun canım.

aramıza hoşgeldin yeni cicişlerin hayırlı olsun canım.

CANIM BEN ÖZELDEN MESAJ ATAMIYORUM SANA.100 mesajım olmalıymış...Kadınlar klubündede yeniyim.beni nasıl bulabilirsin bilmiyorum ki.face i bi süre kapatmak zorundayım.ordan da bakamam fotoğraflarına...artık nasıl yapalım bilemedim.öptüm seni

Melita Merhaba,

Gecmis olsun sana. Artık keyfini suruceksin. Benim de 6. gunum ameliyat olali. Dual plane 300cc meme altı kesisi oldum ben de ...aynı senin dediklerin gibi ilk 2 gun saglam agrım oldu ama her gecen gun iyilesiyorum. birsey sormak istiyorum. Benim sadece kesi yerlerinde bandaj var onun dısında korse sudyen giydim sıkı bir sekilde. Dren falan yok. Bir sıkıntim da olmadi. Yarin dikislerim alinicak. Sen boyle bir korse sudyen giydin mi onu anlayamadim. Sporcu sudyenine ne zmn gectin? bu sıkı sudyenden sonra o bile bana super gelicek. Bir de senin doktorun dus alma ve denize girme surecleri hakkında ne diyor? gorusmek dilegiyle:))

her geldiğimde mutluluk dolu açılan başlıkları okumak paha biçilemez
hayırlı olsun sağlıcakla kullanman dileğiyle aramıza hoş geldin

teşekkür ederim cnm sanada geçmiş olsun. şöyle söyliyim bende ameliyattan çıktığımda üzerimde sadece ameliyat sonrası korse sütyen vardı, dren fln yoktu ekstradan bi sargı falanda yoktu dediğin gibi sadece dikiş yerlerinde bandajlar vardı okadar benim 2.haftamda alındı dikişlerim ve iki hafta sonra sporcu sütyenine geçtim ben o korse sütyen baya bi canıma okumuştu diyebilirim. sporcu sütyenine geçince rahatlıyorsun ama benim uçlarım okadar hassastıki ilk zamanlar sporcu sütyeni bile canımı yakıyodu diyebilirim.:) onun dışında ben 10.günümde 10dk lık bi ılık duş alıp öyle kontrole gittim bana söylenen oydu onun dışındada dikişler alındıktan sonra sınırsız duş alma özgürlüğüne kawuşuyosun
deniz olayınada gelirsek yakın zamanı bilmiyorum ama doktorum tatile fln gidicekmisin diye sordu zaten bana en son gittiğimde bende eylülde gideceğimi söyledim ozamana kadar zaten 2,5 aylık olmuş olucam denize girmek yüzmek ws. herşey serbestmiş

umarım memişlerinn istediğinden çok daha güzell olur güle güle sağlıkla kullan cicişlerinii
herzamanki gibi sölemeden geçemicem darısı bütün bekleyenlereee

melita çok geçmiş olsun.. güle güle kullan ahh yaa inş bende olurum.. çok özeniyorum böle yazıları okudukça..

teşekkür ederim kızlar darısı olmak isteyen bütün arkadaşlarımın başına

Yavrum bu zamana kadar yaşadıgın süreçlerden bahsetsene biraz..Nasıldı,nasıl oldu..Degişimi anlat bizlere Anlatki ameliyat olmayı düşünen,yani ameliyat olan arkadaşlarımıza bilgi olsun

Yavrum bu zamana kadar yaşadıgın süreçlerden bahsetsene biraz..Nasıldı,nasıl oldu..Degişimi anlat bizlere Anlatki ameliyat olmayı düşünen,yani ameliyat olan arkadaşlarımıza bilgi olsun

hemen bahsediyim arzucum :)
ilk zamanlar baya şişlerdi şimdi yawaş yawaş ödemlerim gidiyo sol taraf yerine oturmuş gibi ama sağ göğsümün üst tarafı hala biraz şişik o henüz oturmadı.masaj yapıyorum her akşam 15 dk kendimi mıncıklama seansı buarada ilk masaj baya can yakıyomuş hasan bey masaj yaparken resmen çığlık attım diyebilirim. :))

canım benım masajla daha guzel bı hal alacaklar . ama artık foto beklıyoruz senden de

aramiza hosgeldin melita cok gecmis olsun canim ve hayirli olsun.evet sendende foto bekliyoruz heyecanla boncuklarini da takayim umarim cok mutlu olursun

her geldiğimde mutluluk dolu açılan başlıkları okumak paha biçilemez
hayırlı olsun sağlıcakla kullanman dileğiyle aramıza hoş geldin

seninle ayni duygulari paylasiyorum karamelim. bi suredir yoktum bugun bir baktim aramiza yeni arkadaslar katilmis.hele ki cok istedigini soyleyen ve hemen isteyen arkadasleri gorunce nasil mutlu oldum anlatamam,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…