• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Melih Gökçek mazbatasını aldı

benim ne demek istediğim açık net belli değil mi ya ?
diyorum ki evet çöpten seçim tutanakları çıktı iddiası var
peki kim neden atar çöpe , bu suçu işleyen akp olsa neden iz bıraka bıraka yapsın :)
ya bunu kastediyorum bana antalya izmir ne alaka diyorsunuz valla garip :)
birileri bunu bile bile yapıyor bunu neden anlamıyorsunuz yahu ?
göz göre göre yapılan birşey var ortada, kasıtlı yapılıyor , bariz belli işte :)

peki kim neden atar çöpe , bu suçu işleyen akp olsa neden iz bıraka bıraka yapsın :)
göz göre göre yapılan birşey var ortada, kasıtlı yapılıyor , bariz belli işte :)

alaray boşuna uğraşma bence . chp kaybetmez fikirleri bu. ondan sürekli kaybediyorlar. :72:

Nee Menderes Türel 3gün önce çöplerde evrak mı karıştırıyor ??
Eki Görüntüle 1054509

Bak alaraey burda bu adamın yaptıgı dogrudur.Buna asla lafım yok.Hakkını sonuna kadar arayacaktır.Ama burda gelip chp konteynrları mı karıştırıyor seçim sonraları diye ahkam kesilmesin !
Neymiş bu tarz seyler hep chp'yı bulmuyormus.
Neymiş çopleri konteynrları karıstıranlar sadece chpliler değilmiş.
Hakkını aramanın adı çöp karıştırmak değilmiş.
Saygılar sevgiler alaraey.:42:

evet bu olayı biliyorum
yolsuzluk dosyaları bunlar demekki imha etmeyi beceremiyorlar :)))
evet suçlu kendini ele verdi :)) seçim tutanaklarının imha edilme şekliiyle bu yolsuzluk imha edilme şekli aynı :))
şaka bir yana :)
bir okulda, seçimlerde sadece akp liler olmaz ,
polisi var , sandık başkanı var vs var ....
soruyorum bunların hepsi mi AKP Lİ :)
veya soruyorum bu oylar çöplere atılırken CHP si MHP si nerdeydi :)) uyuyorlarmıydı :))
ki o kadar da çağrı yaptı sn. kılıçdaroğlu :)
seçmeni , görevlisi bir oya sahip çıkamıyorsa , seçim tutanaklarına sahip çıkamıyorsa yorum yok :))))

alaray boşuna uğraşma bence . chp kaybetmez fikirleri bu. ondan sürekli kaybediyorlar. :72:

hahah doğru söylüyorsun evet bişey yazmıcam bu konu ile ilgili bir daha :))
haberlerdeki yorumları biraz okusunlar bunlara inananlara millet katıla katıla gülüyor :)))
ben ne desem boş ben ortada bir mantıksızlık var diyorum onlar ne diyor aman boşverdim :))
neye isterslerse ona inansınlar :)))))

CHP'LİLER NEREDEYDİ?
Başta CHP'nin az farkla kaybettiği Ankara ve Antalya olmak üzere Türkiye genelinde sandıklarda şaibe arayan CHP'nin sandık sonuç tutanakları için çağrı yapması da dikkati çekti. Sosyal medya üzerinden yapılan çağrılarda bölge ve sandık numarası verilerek o sandıklara ait tutanakların CHP'ye ulaştırılması istendi. Bu tür yayınlar, CHP'nin sandık görevlileri seçim günü sandık başında değil miydi sorularını gündeme getirdi. Zira sandık sonuçları, sandık kurulu üyelerine ayrı ayrı ıslak imzalı olarak veriliyor.
yeni şafak alıntı

evet bende soruyorum chp liler sandık başında değil miydi :) ?

Buna cevap vermemi istermisin her ne kadar o sandıkta sadece chpliler olmasada.Ufku geniş insanlar sağolsunlar sandık başını sadece akp ve chp'den ibaret sayıyor ve biz bunlara laf anlatmaya çalışıyorum.Oh my goodness :1:

Canın dedektikfiçik falan mı oynamak istiyor kanıt bırakıyorları ima ediyorsun.Bile bile yapıyorlarmış hatta kasıtlı yapılıyormuş.Parti ayırt etmeksizin ortadan hokus pokus pusula imha etmenin nesi kasıt olabilir ?Partı ayırt etmeksizini boldluyorum göresin diye ona göre acıklama yaapasın diye.Ilahı komiksin :)
Ayrıca kim neden atarı soracagın merci burası değil.

chp bu itirazı ettiği için haber öyle yazmış olmasın sakın :)))))
yani türkçe meali diyorki hem chp sen itiraz ediyorsun da senin adamların yokmuydu sandık başında diyor :)))
anlaşıldı sanırım :)))

wc de yanmış iki kağıt parçasını oy pusulasını zanneden ufku genişlerde beni benden alıyor :)))

ağrı da iki taraf ta seçimlerin yenilenmesini talep etmiş

ak partinin 6 oy farkla kazandığı bi ilçede de mhpnin itirazı sonucu seçim iptal edilmiş

sanırım aradaki fark çok az olan yerlerde iptal ediliyo seçimler :44:

chp bu itirazı ettiği için haber öyle yazmış olmasın sakın :)))))
yani türkçe meali diyorki hem chp sen itiraz ediyorsun da senin adamların yokmuydu sandık başında diyor :)))
anlaşıldı sanırım :)))

Paylaştığın haber kaynağı iyiymiş.
Ama dediğim gibi Ram'lık cocuguma bile birşey anlatabıldıgıme göre sana da anlatabılırım anlarsın yani.
Sorun sandık başında olup olmaması değil birilerinin.Sorun ysk sistemine oyların geçilirişi.Hiç mi paylaşılan caps'leri görmedin.Ysk'nın sitesinde .....'no lu sandıktan misal Millet Partisine 0 oy yazılmıs ama ıslak imzalı evrakta 50 oy gibi ? Görmediysen yaapacak bişey yok maselef alaraey.Bunu da mı ben araştır diyeyim.Araştır bak demekten ben yoruldum :)

Bu adamın ve partisinin destekçileri çoğunlukla islamî kesim oluyor. Ama ne zaman fark edeceksiniz ağzına 'Allah' kelimesini almakla müslüman olunmayacağını? O kadar insanın hakkını gasp ettiler/çaldılar/hakaret ettiler/tüm özgürlükleriniz tek tek gidiyor. Sırf yol yapmakla her şey bitmez. Daha dün ayaklarına kapandıkları/taptıkları fethullahı şimdi nasıl da karalıyorlar. Akp=din diyip,bu adamları savunmaktansa biraz gerçekleri görün kızlar.

Mansur Yavaş tüm belgeleri yayınladı basın toplantısında. Hala neyin savunmasıdır bu anlamış değilim.
Sırf mühürsüz tutanakların ezici sayısı nedeniyle bile yeniden seçime gidilmesi gerekir.

Belgelerle iftira mı atılırmış? Havaya konuşulmuyor, adamın elinde onca veri var.

Paylaştığın haber kaynağı iyiymiş.
Ama dediğim gibi Ram'lık cocuguma bile birşey anlatabıldıgıme göre sana da anlatabılırım anlarsın yani.
Sorun sandık başında olup olmaması değil birilerinin.Sorun ysk sistemine oyların geçilirişi.Hiç mi paylaşılan caps'leri görmedin.Ysk'nın sitesinde .....'no lu sandıktan misal Millet Partisine 0 oy yazılmıs ama ıslak imzalı evrakta 50 oy gibi ? Görmediysen yaapacak bişey yok maselef alaraey.Bunu da mı ben araştır diyeyim.Araştır bak demekten ben yoruldum :)

sizi son kez alıntılıyorum
evet öyle bir durum var zaten ysk açıklama yaptı bu durumu düzelteceğiz diye, ıslak imzalı tutanaklarda hata varsa düzeltilir dedi... zaten size de bu konudan bahseden olmadı, cevap veremeyince buna getirdiniz olayı , halbuki bu durumu bende biliyorum ::)))
ve ben bunu kastetmedim
ya neden anlatamıyorum ben
ben oylar çöpten çıktı , tutanaklar çöpten çıktı kısmını anlatıyorum, yani böyle bir suç işlense neden çöpe atılsın neden imha edilmesin ki bir değil iki değil ....
neye istiyorsanuz inanın valla yoruldum be :) ben neyden bahsediorum siz neye getiriyorsunuz :)))
bana ne istediği kadar sayılsın oylar :) bu itirazını bana değil gerekli mercilere yapacaksınız :)))
ama gerçi çöpe atılan oylar, seçim tutanakları nasıl sayılacak tekrar bilemedim :26:
hem çöpe oy atıldı de hem oylar yeniden sayılsın, çok ilginç doğrusu :)))
oylar yeniden sayılsın itirazı şu durumda komik oldu chp 25 ilçede oyların sayılmasını istemişte :)))))

Agribda ki oy sayimini tum jnt sitelerin haberler yazi soyledi ama asil olay bir haziran da tekrar secime gidilecek agrida . Nkarya gelince melih bugun dedi ki canli roportajda mazbatasini gosteriyordu bana oy verenlere en cok hizmet gidecek diye. Bu adama hala oy veriyorsunuz tek adam yapmaya calisiyorsunuz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

sizi son kez alıntılıyorum
evet öyle bir durum var zaten ysk açıklama yaptı bu durumu düzelteceğiz diye, ıslak imzalı tutanaklarda hata varsa düzeltilir dedi... zaten size de bu konudan bahseden olmadı, cevap veremeyince buna getirdiniz olayı , halbuki bu durumu bende biliyorum ::)))
ve ben bunu kastetmedim
ya neden anlatamıyorum ben
ben oylar çöpten çıktı , tutanaklar çöpten çıktı kısmını anlatıyorum, yani böyle bir suç işlense neden çöpe atılsın neden imha edilmesin ki bir değil iki değil ....
neye istiyorsanuz inanın valla yoruldum be :) ben neyden bahsediorum siz neye getiriyorsunuz :)))
bana ne istediği kadar sayılsın oylar :) bu itirazını bana değil gerekli mercilere yapacaksınız :)))
ama gerçi çöpe atılan oylar, seçim tutanakları nasıl sayılacak tekrar bilemedim :26:
hem çöpe oy atıldı de hem oylar yeniden sayılsın, çok ilginç doğrusu :)))
oylar yeniden sayılsın itirazı şu durumda komik oldu chp 25 ilçede oyların sayılmasını istemişte :)))))

Ya alaraey seçim konusuna cidden hiç vakif değilsin ki ben neyden bahsedıyorum siz nereye getiriyorsunuz diyorsun lafı .
Cidden bilmeyene anlatmak çok zor. Paylaştığın yenişafak haberini dağlara mı yazdın buraya mı ? Cevap istedin verdik nasıl oldugunu şimdi kalkmış ben ne dedim siz ne cevap verdinize getiriyorsun.

Bu arada
Bilemezsin tabi tekrardan nasıl sayılacak :9:
Sen bir sonraki seçimde görev al anlarsın nasıl yapılacagını anca uygulamalı anlayacaksın çünkü :)

Son düzenleme:
Agribda ki oy sayimini tum jnt sitelerin haberler yazi soyledi ama asil olay bir haziran da tekrar secime gidilecek agrida . Nkarya gelince melih bugun dedi ki canli roportajda mazbatasini gosteriyordu bana oy verenlere en cok hizmet gidecek diye. Bu adama hala oy veriyorsunuz tek adam yapmaya calisiyorsunuz

Zaten Melih Gökçek bunu seçimlerden önce de söylemişti en fazla oy aldığı yerlere hizmet edecekmiş bu da zaten onun belediyecilikten bihaber olduğunu gösteriyor:ssz:
Ayrıca normal bir ülkede 6240 tutanakta hata iddiasi olan bir yerde,mazbata almaya kosulmaz.bu iddialari ortadan kaldiracak adalete gidilir :ssz:

Son düzenleme:
Zaten Melih Gökçek bunu seçimlerden önce de söylemişti en fazla oy aldığı yerlere hizmet edecekmiş bu da zaten onun belediyecilikten bihaber olduğunu gösteriyor:ssz:

Soyledi de hatirlmayanlar icin bugun tekrarini hapti sagolsun biz uhutmadik ama oy verenler ya hizmet gelsin diye ya unutkanliktan veriyorlar. Hizmet gelsin diye veriyor iseler daha kotu ne yorum yapayim bilemedim

Ahahaa iyi hatırlattın öyle bişey de demişti dimi :)) Yazık oldu diğer partilerin aldığı ilçelere tek lokma ekmek yok. Oy yoksa hizmet yok.Belediyeciliğini sevdiminin İ.melihi :1:

Ahahaa iyi hatırlattın öyle bişey de demişti dimi :)) Yazık oldu diğer partilerin aldığı ilçelere tek lokma ekmek yok. Oy yoksa hizmet yok.Belediyeciliğini sevdiminin İ.melihi :1:

Dünde Ankara da okuyan arkadaşım geldi bir kaç bir şey anlattı yazık valla Ankara'ya:ssz:

hayırlu uğurlu olsn inş.kimse aptal cahil değil!insanlar kimden memnunsa onlar iktidarda kalır.misal ege chp.doğu bdp.veya biçok yer akp ise e bu insanlar e demek ki kendi zihniyetine yakın olanı seçerler.buna da saygı duymak düşer.ona bakarsanız ben de chp yi hiç ama hiç sevmiyorum.o zaman izmiri ve b.ş.b.b.kötüleyeym yok şöyle yok böyle diyeyim.ne kadar saçma ve seviyesizce !!!!!bu yerel çeçimlerde hem hizmete hem zihniyete bakılr.chp tarih oldu.akp tarih yazdı.yola devam...

Son düzenleme:
Back