• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Melih Gökçek mazbatasını aldı

ben gerçekten merak edıyorum nasıl bu kadar kör olabılırsınız dıye?? yok ıftıra atıyormuşuz,yok cekememısız,yok soyle yok böyle...kendısı zaten ıtıraz ede ede bu noktaya geldı..bunuda mı görmüyorsunuz..

Ya bu chp liler hep iddia ediyor.ellerinde kanit varmi desen hiçbişey yok.yani sayimda gercekten akp liler dışında kimse yoktu sanırsın. Yani bir türlü kabullenmek istemiyolar ama gerçek bu.calismayana oy yok.ne duysalar arastirmadan dogrumu degil mi diye hemen yaygara yapiyolar.yani melih gokcek in kazanmis olmasi neden bu kadar şaşırtmış şaştım dogrusu.Adam çalışıyo niye kazanmasin ki.Antalya bakti olmuyo bu işler ideolojiyle falan döndü akp ye.kendi memlekinde bile başarılı olamayan bi genell baskaniniz varken Ankara da başarısız olmak cok dogal.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Siz işinize gelmeyeni görmek istemiyorsunuz her yerde gösterildi tutulan tutanaklar sandık kayıtlarıyla ysk kayıtlarının birbirini tutmadığı çok açıktı. Peki cevap istiyorum buna istediğiniz cevap verebileceğiniz cümlelere cevap veriyorsunuz da şunu soruyorum ben de bizim ki çekememezlikse akp nin itirazları nedirhani sanırsın sandık başında ssadece akp liler vardı demişsiniz de ak partinin itiraz ettiği ağrıda 15 kez saydırdığı yerlerde sandık başında sadece diğer partiler mi vardı işinize gelen yerde seçim güvenilir tutanaklar usulsüzlükler yalan akp alamadığı yerlerde usülsüzlülk var öyle mi kusur bakmayın akp nasıl itiraz ediyorsa bizim de o kadar hakkımız var.

ya artık bu chp zihniyetine gülmekten başka bir şey yapamıyorum .
kendileri birşeyleri kazanamayınca iftiradan başka yaptıkları hiçbirşey yok .
gözleriyle görmedikleri halde işleri güçleri iftira atmak ,çamur at izi kalsın psikolojisi.
insna yenilgiyi de onurlu bir şekilde kabul eder ki gerçekten helal olsun dersin ama bunlarda asla bu durum olmayacak..
işleri güçleri iftira atmak ,itiraz etmek ,suçlamak ,başka yaptıkları bir şey var mı allah aşkına ..
yapacak bir şey olmadıkları için zaten bu kadar herşeye muhalifler ,adam gibi bir planları projeleri olsa böyle ufak işlerle uğraşmazlardı zaten .ak parti seçmenine körü körüne bağlılar deniyor da asıl körü körünelik izmirde var ,çöplükten pislikten öleceklerini bilseler asla ak partiye oy vermezler .
hani hizmete bakılacaktı ,bırakın bu işleri artık ,başkalarına gelince körü körüne oluyor kendinize gelince normal oluyor öylemi ..
valla ak parti izmirde bu kadar gözü kapalı seçmene rağmen çok iyi oy aldı ,az kaldı izmir de alınacak inş.
ankaraya gelelim ,melihin alacağını bi kaç gün önce söylemiştim de bana nerden biliyorsun denmişti
biz bişey bilmeden söylemeyiz elbet ve de haklı çıktım .
ben melihten memnunum ,hakeza Çankaya belediyesinin rezilliğini de görüyoruz ,chp bu millete hem belediyeceilikte hem siyasette hiçbirşey vermemiştir
chp belediyeleri rezil durumdadır ,hizmet anlayışları olmadığı için de bir chp belediyesine asla oyumu vermem ,daha çok debelensinler ,melihe de hayırlı olsun ..

Sen her yerde söyledin zaten akp alacakta alacak diye Ankara için ben demiştim demenin anlamı yok yani İzmir için de Eskişehir için de dediniz ama olmadı. Ayrıcaaa hiç birşey bilmeden birşey söylemeyiz diye sen hiç deme istersen. Daha itirazlar kabul edllip oylar sayılmaya başlamadan yandaş gazetelerde çıkan Melih Gökçek sayımlarda oyunu 9.000 daha arttırmış haberlerini aslını astarını araştırmadan inanıp yazmış bir insansın sen ki gördüğün gibi sayımlara itiraz geldi yani oylar sayılmadı o haberde asparagas çktı değil mi demek ki ezbere konuşuyorsun :9:

Ne demek iftira, çamur atmak, siz de gözünüzle görmediniz sonuçta olanlar demek ki sizde gözü kara şekilde savunuyorsunuz işte ki elde tutanaklar var, uyuşmayan sandıklar var ysk ile. Kaldı ki maden seçimlere itiraz etmek sindirememek, iftira atmak, çamur atmak o zaman aynı şeyi akp de yaptı. Onlarda muhalifler, onlarda sandığa sayglılı değiller değil mi kaç yerde kaç kere itiraz eden akp yi görmezsiniz değil mi onlara gelince hak aramak oluyor da bize gelince neden böyle oluyor mantıksızlık burada zaten biz de buna karşı çıkıyoruz ve bu ülkede yaşıyorsak en az akp kadar hakkımız var itiraz etmeye.

Aradaki fark 10 puan olacak demişti Gökçek sizde burada bu firi desteklemiştiniz ama öyle de olmadı arada fark çok az ve böyle emsalleri başka yerde saydırdı akp hatta ağrıda aştı artık 15 kez saydırdı be biz diyene bakın bakın derler. Ankara gibi merkez bir yerde sayılmaması artniyetten başka birşey değil. Gökçek'te biliyordu sayılmayacağını o yüzden rahattı bu kadar zaten işini ayarlamıştı. Maden o kadar güveniyordu kendine hatta oylarının artacağını düşünüyordu Mansur bey ile beaber o da itraz sunsaydı ilçe ve il seçim kurullarına kendini aklasaydı ona söylenenleri temize çıkarsaydı ve daha da güçlenerek başkan olsaydı.

Bir de Ankara'dan memnunun demiyorsunuz gülünçsünüz adam daha 2. dönemi fian değil 5. kez seçildi tam 4 tam dönem başkanlık yaptı yani 20 sene. Dile kolay 20 sene ne yaptı yaa. Körü körüneyse İzmrir için laf diyenler 20 senedir Gökek'e oy veriyor hemde elle tutulan hiçbirşey yapmamışken yahuu adam bu seçimler hava metrosu, yok ankaparkta, denizde, atıp tutuyor da sormazlar mı 20 senede ne yaptın da şimdi ne yapacaksın diye noral bir metroyu bile bitiremedi ulaştırma bakanlığona sevketti be ne diyorsunuz. Ankara'da ne var söyleyin 20 ssene önce gidip bir de şimdi gidenlerin vaay ne kadar değişmiş diyecekleri ne var söyleyin. Valla Bizim başkanımız öyle şeyler yaptı ki gelenler vay beee diyorlar Bozkırda bir hayat verdi Eskişehir'e. MHayran kalmayan yok Melih bey ne yaptı çok şey yaptı demekle olmuyor çer çöp geçin bu işleri her yağmurda görüyoruz Ankara'yı. :27: neyse nasılsa bunlara da cevap vermeyeceksiniz çünkü cvap veremeeceğiniz şeylerde polemiğe girmek istemiyorum olaylarına giriyorsunuz.

Daha da yazmam bu konuya ben diyeceğimi dedim haklı oldğumu da buradaki herkes biliyor kabullenmek istemiyor. Saygılarrr.. :42:

Son düzenleme:

Sen her yerde söyledin zaten akp alacakta alacak diye Ankara için ben demiştim demenin anlamı yok yani İzmir için de Eskişehir için de dediniz ama olmadı. Ayrıcaaa hiç birşey bilmeden birşey söylemeyiz diye sen hiç deme istersen. Daha itirazlar kabul edllip oylar sayılmaya başlamadan yandaş gazetelerde çıkan Melih Gökçek sayımlarda oyunu 9.000 daha arttırmış haberlerini aslını astarını araştırmadan inanıp yazmış bir insansın sen ki gördüğün gibi sayımlara itiraz geldi yani oylar sayılmadı o haberde asparagas çktı değil mi demek ki ezbere konuşuyorsun :9:

Ne demek iftira, çamur atmak, siz de gözünüzle görmediniz sonuçta olanlar demek ki sizde gözü kara şekilde savunuyorsunuz işte ki elde tutanaklar var, uyuşmayan sandıklar var ysk ile. Kaldı ki maden seçimlere itiraz etmek sindirememek, iftira atmak, çamur atmak o zaman aynı şeyi akp de yaptı. Onlarda muhalifler, onlarda sandığa sayglılı değiller değil mi kaç yerde kaç kere itiraz eden akp yi görmezsiniz değil mi onlara gelince hak aramak oluyor da bize gelince neden böyle oluyor mantıksızlık burada zaten biz de buna karşı çıkıyoruz ve bu ülkede yaşıyorsak en az akp kadar hakkımız var itiraz etmeye.

Aradaki fark 10 puan olacak demişti Gökçek sizde burada bu firi desteklemiştiniz ama öyle de olmadı arada fark çok az ve böyle emsalleri başka yerde saydırdı akp hatta ağrıda aştı artık 15 kez saydırdı be biz diyene bakın bakın derler. Ankara gibi merkez bir yerde sayılmaması artniyetten başka birşey değil. Gökçek'te biliyordu sayılmayacağını o yüzden rahattı bu kadar zaten işini ayarlamıştı. Maden o kadar güveniyordu kendine hatta oylarının artacağını düşünüyordu Mansur bey ile beaber o da itraz sunsaydı ilçe ve il seçim kurullarına kendini aklasaydı ona söylenenleri temize çıkarsaydı ve daha da güçlenerek başkan olsaydı.

Bir de Ankara'dan memnunun demiyorsunuz gülünçsünüz adam daha 2. dönemi fian değil 5. kez seçildi tam 4 tam dönem başkanlık yaptı yani 20 sene. Dile kolay 20 sene ne yaptı yaa. Körü körüneyse İzmrir için laf diyenler 20 senedir Gökek'e oy veriyor hemde elle tutulan hiçbirşey yapmamışken yahuu adam bu seçimler hava metrosu, yok ankaparkta, denizde, atıp tutuyor da sormazlar mı 20 senede ne yaptın da şimdi ne yapacaksın diye noral bir metroyu bile bitiremedi ulaştırma bakanlığona sevketti be ne diyorsunuz. Ankara'da ne var söyleyin 20 ssene önce gidip bir de şimdi gidenlerin vaay ne kadar değişmiş diyecekleri ne var söyleyin. Valla Bizim başkanımız öyle şeyler yaptı ki gelenler vay beee diyorlar Bozkırda bir hayat verdi Eskişehir'e. MHayran kalmayan yok Melih bey ne yaptı çok şey yaptı demekle olmuyor çer çöp geçin bu işleri her yağmurda görüyoruz Ankara'yı. :27: neyse nasılsa bunlara da cevap vermeyeceksiniz çünkü cvap veremeeceğiniz şeylerde polemiğe girmek istemiyorum olaylarına giriyorsunuz.

Daha da yazmam bu konuya ben diyeceğimi dedim haklı oldğumu da buradaki herkes biliyor kabullenmek istemiyor. Saygılarrr.. :42:

sen de ankaralı mısın , eskişehirli misin, izmirli misin anlanmadım gitti. heryere yetişiyorsun maşallah

çok uzun yazıyorsun ama her defasında içi boş yazıyorsun :27:
ayrıca kime göre neye göre haklısın,herkes beni haklı bulur demişsin
yo biz seni haklı falan bulmuyoruz :51:

çöp den seçim tutanakları çıkmış :) komik olmayın ya allah aşkına :)
sen böyle önemli bir suç işleyeceksin ve bunu çöpe atacaksın :))) çöpleri de kim karıştırıyor öyle her seçim sonrası birilerine bu görev veriliyor galiba :))))))))))
seçim tutanaklrını yakarsın yada gidip en uzak yere gömersin okulun dibindeki çöpe kim koyar yaaa :))))

O cümleyi ben kurduğum için cevap vereyim.
Ne demek neyin vicdanını yapacak? Ankarada tam bir şaibe örneği, usülsüzlük yaşanıyor..Hiç mi takip etmiyorsunuz haberleri, belgeleri, tutanakları?
Hadi takip etmiyorsunuz, diğer illerde reddedilmeyen itirazlar, acaba Ankarada neden edildi diye hiç mi düşünmüyorsunuz?

Elbette vicdanları rahat mı diye sorarım. Mansur Yavaşa verilen o kadar oyun, o kadar vatandaşın hakkı ne olacak?

Diyelim ki bu söylediklerinzi doğru olsun (?) insanlar partisine verdikleri oy için neden vicdan yapsınlar.
bu söyledikleriniz yaşanmış olsa bile, bu insanların bir suçu yok bu işte, onlar oylarını verdi,
içleri tabi ki rahat olacak.
Düşünüp düşünüp, ya bu işin içinde bir usulsüzlük olabilir, haberlere bak, keşke mansura mı
verseydik diyecekler. Saçma değil mi?
Eğer mansur kazansaydı, ak pak bir seçim olacaktıda sizin vicdanınız çok mu rahat olacaktı?
Mansura verilen oylar sizi ilgilendiriyor, akp ye oyunu veren kişi ne yapsın, herkes hakkını arasın, hakkı varsa,
milletin suçu ne? Ben kendimce hakkımı kullanıyorsam, başkasının oyunun hakkını niye yiyeyim?
Herkesin vicdanı çooook rahattır emin olun, kabullenmek lazım.
Benim oturduğum semti akp nin elinden chp aldı, adam çalıştı aldı, inş hayırlısı olur,
demeyi bilmek lazım.

Ben hayırlı olsun diyemiyorum. Resmen seçimlerden önce hakkımı helal etmem filan diyip olayı yine dine bağladı hiç alakasız şekilde ki bu insan 5. kez başkan oldu daha doymadı mı herkesin istediğini seçme özgürlüğü varken neyin hak helal etmemesiymiş sanki babasının hayrına yaptı o görevi karşığını fazlasıyla aldı. Hiçbir zaman ağzından yaşına yakılşır saygılı sözler duyamadık. Twitter da tıpkı başbakan gibi kendine oy veermeyen seçmene alay eden, küçümseyen şeyler yazan biri kendisi bir başkana yakışır mı. Hemen baştan konuşmayın da, küpe hediye edeyim de takın kulağınzıa küpe olsunda neler neler bu insan mı başkan yani. Bir de Mansur Yavaş'ın bu kadar olan şeylere rağmen konuşmalarını okuyun. seviyeli, saygılı, naif. İnsanı rahatlatıyor.

Başbakan demiş yenilen pehlivan güreşe doymazmış diye. Peki neden akp birçok yerde itiraz etti sonuçlara onlara gelince hata var sayılabilir ki Ağrı kaçıncı kez sayıldı. Yalova da Muğlanın ilçelerinde başkanlar değişti yani akp kendisi itiraz ederken başkası itiraz edince neden bu laflar kullanılıyor o zaman aynen o szöleri kendisi için de kullanmış olmuyor mu. Ayrıca o yerler Ankara gibi önemli yerlerde değil ama orası bir başkent yani bir iddia varsa, bununla ilgili tutanaklar, uyuşmazlıklar varsa tabii ki tekrar sayılmalı böyle merkez bir yerde çünkü Melih Gökçek'in seçim akşamı iddia ettiği gibi 10 puan fark yok arada emsallerinin hepsi sayılmışken bunun reddedilmesi her türlü iyi niyeti yok eder. Zaten en baştan Melih çok rahattı çünkü reddedileceğini biliyordu bunu en başrata da söyledim o işini ayarlamıştır ondan rahat diye.

Bu adam Ankara'ya ne yaptı ya artık sürekli kazandığı için o kadar rahat ki ağzına geleni söyleyebiliyor hem de o zaman yasaklı olan twittere giripte söylyor yani yasağı yine başbabakanın bir başkanı deliyor o da ilginç doğrusu. Yani ben Eskişehir'de yaşıyorum orada yaşayan arkadaşlarıma gelmek istiyorum hani yakı nerelerde gezebilirim diye valla pek birşey yok diyorlar gençlik parkı bile bitmiş. Ne yapmış yani metroyu bile bitirmeyi beceremeyen ulaştırma bakanlığıa devreden bir insandan bahsediyoruz her yağmurda göl olan Ankara'dan bahsediyoruz. Eğer oyları tekrar saydırsaydı yine o çıksaydı bizde bma saygı duyabilirdik. Ama kim kul hakkı yiyorsa ya bu dünyada ya öbür dünyada elbet hesabı sorulur ama sanmamöbür dünyaya kalacağını. Kendilerine gelince her itiraz mübah bize gelice yok. Çifte standart böyle böyle birşey.

İzmir'de mi yapmayın Allah aşkına o kadar oy farkına neyin hilesini yapabilir İzmir anlamaz mı bunu. Arayı fazla açamazlar ki sonuçta o kadar değiştirecek kadar. Anlaşılır yanii illa sandıklar kontrol edilir insanlar tarafından kendi sandıklarına bakabiliyor insanlar. Ysk ya farklı yansıtılamazdı yani. İzmir2de bunu yemezdi hakkını arardı o kadar farkın arası hangi hileyle kapanır. Binali bey gibi bakan harcandı diyorsunuz da nereden biliyorsunuz Binali beyi. İzmir hayatta akp ye vermez orayı neden çünkü özgürlüklerine her ilden daha düşkündür de ondan. İzmir'in farklı bir dibndarlığı var diyenlere, kızlı erkekli gezmelerine oturmalarına karışanlara, hayat tarzına karışanlara, kendilerini o çocukların anası babası sanıp, namuz bekçiliğine soyunanlara oy çıkmaz İzmir'de herkes bilir. Ama Ankara gibi bir yerde yapılabilir yapıldı da ama arayı açamadılar gördüğünüz gibi çünkü daha da göze batardı. Oyların yenildiği ortaya çıkardı. Ama daha bitmedi artık seçimin yenilenmesi var haa birşey çıkmasa da zaten Mansur Yavaş'ı herkes benimsedi o kadar saygılı herkesi kucaklayan sözler yazdı ki Mansur bey gerçekten Melih beyin yazdıkları onun yazdıklarını görünce daha da göz tırmaladı. Bir insan aldığı oylardan böbürlenip böyle olmamalı, insanları aşağılamamalı, birleştirici olmalı, saygolı olmalı ama ne yazık ki göremiyoruz.

O cümleyi ben kurduğum için cevap vereyim.
Ne demek neyin vicdanını yapacak? Ankarada tam bir şaibe örneği, usülsüzlük yaşanıyor..Hiç mi takip etmiyorsunuz haberleri, belgeleri, tutanakları?
Hadi takip etmiyorsunuz, diğer illerde reddedilmeyen itirazlar, acaba Ankarada neden edildi diye hiç mi düşünmüyorsunuz?

Elbette vicdanları rahat mı diye sorarım. Mansur Yavaşa verilen o kadar oyun, o kadar vatandaşın hakkı ne olacak?

beğenemedim ağzınıza kaleminize yüreğinize sağlık:42::42::42:

çöp den seçim tutanakları çıkmış :) komik olmayın ya allah aşkına :) sen böyle önemli bir suç işleyeceksin ve bunu çöpe atacaksın :))) çöpleri de kim karıştırıyor öyle her seçim sonrası birilerine bu görev veriliyor galiba :))))))))))seçim tutanaklrını yakarsın yada gidip en uzak yere gömersin okulun dibindeki çöpe kim koyar yaaa :))))
ANtalyada copte bulunanlar icin boyle demiyordun ama ya ki onlarda belediyenin arkasinda bulunmustu yarisi yanmis yarisi atilmis halde?

4e gülerek cevap vermek istiyorum :9: ciamaatçi mi oldunuz şimdi de? fuat avniymiş,o troll ün yazdıklarını ciddiye aldığınızı zannetmiyorum.
1e gelelim çankaya ve yenimahalle yi sadece chp aldı, e diceksinizki oraların oylarını çıkartınca akp ile chp arasındaki fark 340552(buna az diyorsunuz ya garip geldi) yenimahallede akp ye 146410,chp ye 196308 oy verilmiş. çankaya da akp ye 129191,chp ye 387658 oy verilmiş.dediğiniz gibi baya izmirmiş oralar:) neyse efendim çankayada neredeyse 3 katı oy almış zaten chp. akp hiç almasa chp öne geçmiş olurdu ama orda akp ye de oy çıkmış az da olsa.sayımın durduğunun resmi bir kanıtı yok bildiğim kadarıyla,cihan h.ajansına ne kadar güvenilirse artık. sonuçların girilmesi gecikmiş evet ama bunun nedeni yolları dolduran insanlar. ayrıca bu sayım yapılırken bir akpliler mi oradaydı?
2-bulunan belgeleri neden akp koymuş olsun ki? sandık başkanlarının hepsi mi akpli arkadaş?
3-daha önce de söyledim,nerede diyorsanız oranın oyu sayılsın,kimsenin kimseden korktuğu yok. orada burada korkuyorsunuz demekle biz korkak olmayız. seçim yeniden yapılsın gerekirse,sonuç değişmeyecek eminim.çünkü siz ne kadar aksini iddia etseniz de bu ülke insanları neyin ne olduğunu görüyor artık. sosyal medyaya bakmayın siz,işler oraya göre yürümüyor reelde.
not: iki küçük çocuğum var o yüzden çok sık giremiyorum,girince de bölük bölük yazabiliyorum cevaplarım o yüzden geç oluyor.hayırlı geceler

bizde sayılsın diyoruz ama sizin başkanınız sayılmasını istemiyo sayılsın hatta seçim yenilensin Mansur Yavaşın farkı dahada açacagına eminim bakın farkı acacagına diyorum zaten bu secımde bile fark vardı göremediğiniz görmek istemediğiniz şey şu ülke cok ama cok kötü yerlere doğru gidiyo ve bunun sonucunda sadec sız sadece bız değil hepimizin sonu cok cok kotu olucak hala anlayamadınız hiçbir zamanada anlayamayacaksınız:19::19:sosyal medyaya bakmayın siz diyosunuz madem oyle neden kapatılmak için bu kadar uğraşılıyo neden ?çünkü korkular çok büyük:19::19:

ANtalyada copte bulunanlar icin boyle demiyordun ama ya ki onlarda belediyenin arkasinda bulunmustu yarisi yanmis yarisi atilmis halde?

ne farkeder antalya , izmir , ankara olması
ben ne diyorum biliyor musunuz bu suçu işleyen bunu dibindeki çöp konteynırına atmaz hatta çöpe atmaz çok uzak bir yerde imha eder :)
yanmış şeyleride eleştirdim daha önce hep yarım yakılıyor , bu nasıl suç işlemektir, bu nasıl beceriksizliktir diye :)
ayrıca nedense hep chp buluyor bunları :)
seçimden sonra çöp konteynırlarını karıştırıyorlar galiba :))))
wc de oy yakılmış o resmi görmediniz herhalde siz :))) sifon bile çekilmemiş o kadar belli etmekte olmaz yani ya valla komedi :)))

Fuat Avni Gökçek'in başbakana telefonda ağladığını,bunun doğrultusunda başbakanın YSK'ya talimat verdiğini yazmış.

ya birde şu var hemaden AKP seçim sonuçlarıyla oynuyor
niye doğuda genelde bdp alıyor o zaman
tabi AKP zaten chp nereyi kazanacaksa gidiyor hemen ordaki seçim sonuçlarıyla oynama yapıyor :27:
böyle saçmalıkmı olur ya,anca kendinizi kandırın
evet biz inanmıyoruz böyle sahtekarlıklara varmı bi itirazı olan :51:

Son düzenleme:
fuat avninin daha kim oldduğu bile bilinmiyor o yüzden dikkate almıyorum :)
zaten akp hakkında sürekli birşeyler iddia ediyor , iyi niyet olmadığı belli , neyine inanacağım yaa :)
hem çıksın ortaya tanıyalım kendilerini gizli saklı iş yapmasın mert olsun :)))

ne farkeder antalya , izmir , ankara olması
ben ne diyorum biliyor musunuz bu suçu işleyen bunu dibindeki çöp konteynırına atmaz hatta çöpe atmaz çok uzak bir yerde imha eder :)
yanmış şeyleride eleştirdim daha önce hep yarım yakılıyor , bu nasıl suç işlemektir, bu nasıl beceriksizliktir diye :)
ayrıca nedense hep chp buluyor bunları :)
seçimden sonra çöp konteynırlarını karıştırıyorlar galiba :))))
wc de oy yakılmış o resmi görmediniz herhalde siz :))) sifon bile çekilmemiş o kadar belli etmekte olmaz yani ya valla komedi :)))

Ben bak bakalım kim çöpleri karıştırmış Antalyada diyorum sen antalya izmir ne farkeden hep mi chp çöp konteynırı karıştırıyor diyorsun.
Bana şunları bunları görmedin sanırım dıyorsun senin gözler akp olunca lal oluyor farkına varamıyorsun :34:

ya birde şu var hemaden AKP seçim sonuçlarıyla oynuyor
niye doğuda genelde bdp alıyor o zaman
tabi AKP zaten chp nereyi kazanacaksa gidiyor hemen ordaki seçim sonuçlarıyla oynama yapıyor :27:
böyle saçmalıkmı olur ya,anca kendinizi kandırın
evet biz inanmıyoruz böyle sahtekarlıklara varmı bi itirazı olan :51:

Bdp alamıyor merak etmeyin.Defalarca sayılmasına rağmen oyların.Akp'nin 15.itirazı kabul edilip seçim yeniden yapılıyor.
Yalnız ne baskıymış arkadaş allem ettiler kallem ettiler her türlü dolap döndürüp seçimi tekrardan yaptırıyolar.

ağrı da iki taraf ta seçimlerin yenilenmesini talep etmiş

bir link atarmısınız ?
ben antalyada seçim tutanakları çöpten çıktı gibi bir haber bulamadım az önce de aradım taradım yok :)
bir haber gördüm onda yazıyor, o haberde de chp liler buldu ve chp ye olay yerine gelmedikleri için tepki gösterdiler diyor zaten istanbuldan bahsediyor:)

Ben bak bakalım kim çöpleri karıştırmış Antalyada diyorum sen antalya izmir ne farkeden hep mi chp çöp konteynırı karıştırıyor diyorsun.
Bana şunları bunları görmedin sanırım dıyorsun senin gözler akp olunca lal oluyor farkına varamıyorsun :34:

Bdp alamıyor merak etmeyin.Defalarca sayılmasına rağmen oyların.Akp'nin 15.itirazı kabul edilip seçim yeniden yapılıyor.
Yalnız ne baskıymış arkadaş allem ettiler kallem ettiler her türlü dolap döndürüp seçimi tekrardan yaptırıyolar.

bdp alamıyormu doğunun çoğu illeri hep bdpnin
hadi AKP oyları doğudada tekrar saydırıyor diyelim
peki sonuç değişiyormu,yooo yine bdp önde
demekki dolap döndüğü falan yok...

CHP'LİLER NEREDEYDİ?
Başta CHP'nin az farkla kaybettiği Ankara ve Antalya olmak üzere Türkiye genelinde sandıklarda şaibe arayan CHP'nin sandık sonuç tutanakları için çağrı yapması da dikkati çekti. Sosyal medya üzerinden yapılan çağrılarda bölge ve sandık numarası verilerek o sandıklara ait tutanakların CHP'ye ulaştırılması istendi. Bu tür yayınlar, CHP'nin sandık görevlileri seçim günü sandık başında değil miydi sorularını gündeme getirdi. Zira sandık sonuçları, sandık kurulu üyelerine ayrı ayrı ıslak imzalı olarak veriliyor.
yeni şafak alıntı

evet bende soruyorum chp liler sandık başında değil miydi :) ?

Nee Menderes Türel 3gün önce çöplerde evrak mı karıştırıyor ??
$menderess.JPG

Bak alaraey burda bu adamın yaptıgı dogrudur.Buna asla lafım yok.Hakkını sonuna kadar arayacaktır.Ama burda gelip chp konteynrları mı karıştırıyor seçim sonraları diye ahkam kesilmesin !
Neymiş bu tarz seyler hep chp'yı bulmuyormus.
Neymiş çopleri konteynrları karıstıranlar sadece chpliler değilmiş.
Hakkını aramanın adı çöp karıştırmak değilmiş.
Saygılar sevgiler alaraey.:42:

Back