Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlu uğurlu olsn inş.kimse aptal cahil değil!insanlar kimden memnunsa onlar iktidarda kalır.misal ege chp.doğu bdp.veya biçok yer akp ise e bu insanlar e demek ki kendi zihniyetine yakın olanı seçerler.buna da saygı duymak düşer.ona bakarsanız ben de chp yi hiç ama hiç sevmiyorum.o zaman izmiri ve b.ş.b.b.kötüleyeym yok şöyle yok böyle diyeyim.ne kadar saçma ve seviyesizce !!!!!bu yerel çeçimlerde hem hizmete hem zihniyete bakılr.chp tarih oldu.akp tarih yazdı.yola devam...
akp chp yi tarihe gömdüm diyerek tarih yazdı.bu ülkenin seçmenlerine saygı duyun.tek gerçek sandık!e tabi sandığa da sahte oy falan da filan dersnz.öyle olsaydı eğer,chp genel müdürü başbakan koltuğunda olurdu bugün,müdürlük koltuğunda değil.çok komiksiniz.Size kimse aptal cahil demedi neden boyle bur itham da bulundunuz ki ben eleatirirken genelde partiyi elestiririm ki evet akp yolsuzlukta tarih yazdi yazmadi demiyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
akp chp yi tarihe gömdüm diyerek tarih yazdı.bu ülkenin seçmenlerine saygı duyun.
onlar sayesinde ampül avize oldu:)))onlar ise sonuç ortada...
benim lafım seçmeni cahil aptal yerine koyanlara size değil....saygı çerçevesinde tabiki fikir beyan edilebilir.ben de akp ye oy veren biri olarak hakaret edilen oluyorum malesef.yok akpye oy veren cahildr makarnacıdr vs.ben bi eğitmen olarak ve eşim de kamudan biri olarak akpciyz.köylüsü de var doktoru da var çöpçüsü de var her meslekten insan var.evet insan.Saygi duyuyoruz ama fikir de beyan edebiliriz keza rte capulcu diyor mesel fikir beyan etmek bi saygisizlik degildir oyle olsaydi en buyuk saygisiza oy vermezdini degil mi ? Saygiyi seviyorsunuz sanirim
onlar sayesinde ampül avize oldu:)))onlar ise sonuç ortada...
Mansur Yavaş tüm belgeleri yayınladı basın toplantısında. Hala neyin savunmasıdır bu anlamış değilim.
Sırf mühürsüz tutanakların ezici sayısı nedeniyle bile yeniden seçime gidilmesi gerekir.
Belgelerle iftira mı atılırmış? Havaya konuşulmuyor, adamın elinde onca veri var.
sen de ankaralı mısın , eskişehirli misin, izmirli misin anlanmadım gitti. heryere yetişiyorsun maşallah
çok uzun yazıyorsun ama her defasında içi boş yazıyorsun
ayrıca kime göre neye göre haklısın,herkes beni haklı bulur demişsin
yo biz seni haklı falan bulmuyoruz
benim lafım seçmeni cahil aptal yerine koyanlara size değil....saygı çerçevesinde tabiki fikir beyan edilebilir.ben de akp ye oy veren biri olarak hakaret edilen oluyorum malesef.yok akpye oy veren cahildr makarnacıdr vs.ben bi eğitmen olarak ve eşim de kamudan biri olarak akpciyz.köylüsü de var doktoru da var çöpçüsü de var her meslekten insan var.evet insan.
benim lafım seçmeni cahil aptal yerine koyanlara size değil....saygı çerçevesinde tabiki fikir beyan edilebilir.ben de akp ye oy veren biri olarak hakaret edilen oluyorum malesef.yok akpye oy veren cahildr makarnacıdr vs.ben bi eğitmen olarak ve eşim de kamudan biri olarak akpciyz.köylüsü de var doktoru da var çöpçüsü de var her meslekten insan var.evet insan.
Medim işte anlamak istemeye hiçbirşey anlatamazsın ki. Akp belgesi kanıtı olmadan, tutanağı, usulsüzlüğü olmadan oyları tekrar saydırdı ama nedense Mansur Yavaş'ın elinde belgeler olmasına rağmen kabuıl edilmedi ve hala bize havaya konuşuluyor, iftira atılıyor, sindirilmiyor deniyor. Akp nin aradığı hakkı bizim de aramamız nedn sorun oluyor bu sıfatlara maruz kalıyoruz da akp haklı oluyor yeniden sayımlarda cevap verenm yok hep cevaplar yüzeysel farkındaysak direkt hakaret söylediğimiz cümlelere birebir yanıt veren olmadı şimdiye kadar.
Neden siz her yere yorum yaparken birşey olmuyor da herşeyde ahkam keserken sorun olmuyorda bize gelince mi oluyor. Ben İzmir'de çok bulundum Ankara'da çok arkadaşım var. Çok sorduk gelicez nereleri gezelim diye Ankara'nın belli başlı zaten olan meydanlarından başka birşey diyemediler açıkçası artık gezecek yer yok dediler gençlik parkı bile bitmiş. Alışveriş merkezi gezmek, meydan, park gezmek için gidecek değilim olduğum yerde fazlasıyla var. Çok biliyorsanız siz söyleyin Melih bey Ankara'ya en yapmış Eskişehir'de yaşıyorum ve gelmek isteyen arkadaşlarıma göğsümü gere gere gezebilecekleri yerleri sayıyorum küçücük yer hem de Ankara kaadr bile değil ama başkanımız sağolsun ama adam 20 senedir başkan bir 5 sene daha başkan kalacak en yapmış yanii o vaadettiklerini çoktan yapmış olması gerekmez miydi bunun Ankaralı olmakla alakası yok yani her mantıklı insan sorar bunu 20 yılda ne yapmışta şimdi mi yapacak diye değil mi ama o bize mahsus birşey tabi sormak, sorgulamak size akp olsun da yeter daha başka sorgulamaya gerek yok.
O kadar yazdığım şeyden onu mu buldun evet huyunuz sizin alıştım artık cevap veremeyeceğiniz hiçbir cümleye cevap vermezsiniz oysa ben cevap beklerdim söylediklerime düşünün artık yazdıklarınız o kadar saçmadı ki o kadar şey yazabiliyorum üzerine mesela AKP nin elinde tutanak belge yokken itiraz etme hakkı olmasını ama chp nin öyle önemli bir merkezde nasıl hakkı olmadığını, sandık başında chp liler yok muydu kontrol için derken akp itiraz edeken de sandık başında akp liler yok muydu demeneniz gibi daha bir dolu içi dolu olan şey ama size göre boş tabi.
Haklıyım çünkü cevap veremediğiniz herşeyde otomatik haklı oluyorum Melih başkanın icraatlarını sayan olmadı şimdiye kadar. Siz beni haklı görün diye de yazmıyorum zaten hiçbir zaman göremeyeceğiniz için öyle bir gayem yok artık ben gerçekleri söylüyorum düşündüklerimi akp itirazlarını sorduğumuzda da cevap verebilen olmadı lütfen bize iftiracı filan demeden önce kendi partinizin yaptıklarına da bakın onlarda itiraz ediyorsa onlarda öyle olmuş oluyor. Burada herkes haklı olduğumu biliyor bal gibi ama Melihi tutmuş olmak için tutuyor başka açıklaması var mı hiçbir cümlemize cevap veremediğinize göre Ağrı gibi yerde seçimler tekrar edilecek olsun ama Ankara gibi yerde oylar tekrar sayılmasın bile bu mu eşitlik söyleyin? pardon ama siz cevap vermezsiniz ortaya yazarsınız. Bende hakkımı asla helal etmiyorum öbür dünyada elbet hesaplaşıcaz.
yazdıkların o kadar saçmaki diyen bi insan söyleyecek sözüm olmaz
yine boş boş konuşmuşsunuz vesselam
sanki ben anlatınca,kendisi bana hak vereck boşa neden konuşayım
anlayacakmısın,hak verecekmısın uzlaşabilecekmiyiz yoooo
eeeee o zaman gerek yok yazmaya
herzaman demişimdir hakkınız varsa helal etmeyin bu kadar kolay
sen ve senin gibiler hakkını etmiyor,bizde etmiyoruz şimdi neolacak...
Cevap vermeyeceğiniz şeylere yorumda yapmayın lütfenn..
Kendinize resmen cevap veremediğiniz için bahane arıyorsunuz yok boş konuşuyormuşuz da yol bilmem neymiş..
Farkındaysanız sizin biizmle ilgili her iddianıza hatta iftira atıyorsunuz demelerinize biz cevap verebiliyouz sizden tek cevap yok çünkü mantık yok dediklerinizde olsa zaten cevap verirsiniz bende söyleyecek söz bulamam dimi üzerine demek ki neymiş boş konuşmuyorum.
Bize AKP itirazlarının nasıl elde tutanak, kanıt yokken kabul edilip oyların tekrar sayıldığını, ama Ankara'da bunca kanıta sayılmadığını , Ağrıda kaç sayımdan sonra seçimin nasıl iptal edilebildiğini ama Ankara'da bırakın iptali tekrar oy sayımına bile kabülün nasıl çıkmadığının mantığını açıklayın.
Bize chp liler o sandıkların başında değil miydi yahu sayılırken o zaman neden itiraz ediyorlar derken, peki itiraz kabul edilip yine sayılan yerlerde de akp liler sandığın başında değil miydi dememize cevap verin.
Bize iftira, çamur atıyorsunuz, sindiremiyorsunuz derken, AKP itirazlarını neden görmediğinizi, sandığı saygı gösterin derken AKP nin neden işine gelmediği yerlerde saygı göstermediğini madem itiraz edenlere bu yafta yapıştırılıyor aynı yaftayı neden itiraz eden akp başlanlarına da yakıştırmadığını açıklayın.
Bize vaadletlerini sıralayanMelih beyin 20 senede neden bu dediklerini hala gerçekleştirmediğini, bir metroyu bile nasıl kendi bitiremedğini açıklayın icraatlatın açıklayın..
Bu liste uzaaar gider ve hiçbirinne cevap veremezsiniz. O yüzden de ben haklı olurum cevap verilmediği ve aksi söylenmediği sürece de haklıyım sizin haklı görüp görmemenize de ihtiyacım yok gerçi.
Daha da yazmıcam zaten daha hukuki süreç bitmedi hakkımız aranmaya devam ediyor. Sonuç alınır ya da alınmaz bu yukarıda saydığım gerçekleri değiştirmez. Saygılarr.. bu konu da yazacaklarım bitmiştir
e haksız mıyım avize oldu valla:)))))chp ve onun gibi diğer partiler olduğu sürece akp iktidardan düşmeyecektir:)ya benim sinir olduğum neden seçmene saygı duyulmuyoraynen öyle , ampul diye diye avize yaptılar
akp yetmez diyor :))) chp de aldıkları oylarla biz başarılıyız diyor :)))
e haksız mıyım avize oldu valla:)))))chp ve onun gibi diğer partiler olduğu sürece akp iktidardan düşmeyecektir:)ya benim sinir olduğum neden seçmene saygı duyulmuyor
akp neden çabulcu dedi,oy vermedğnz için mi???????????????????????????yoksa gezi parkları bahanesiyle ortalığı karıştırmaya kalkışanlara mı çapulcu dedi!!!akp dört dörtlük partidir desem yalan olr.ama chp sayesinde ampul avize de olur,güneş de olur.ya olay bukadar basit.özetliyeyim.chp mhp vs. ırkçı oldukları için, akp hep zirvede olacaktır.Amacim polemik yaratmak degil ama sunu anlatmak istiyorum oy verdikleriniz bizlere capulcu ayyas kiz ki kadin mi gibi seyler aoyluyor ve biz de insaniz yani oyle olunca ister istemez oy vermeyen ve bu hakaretlerin edildigi kisiler de tepki veriyor sonucta akp de kendi insanina hakret ediyor makarnaci diyen de. Birbirlerinden bir farki yok. Ama once bireyler kendilerini degistirirse bu sorun ortadan kalkar once ozelestiri.
telden yazdığınz içn yazdıklarnz eksik yazlm o yüzden anlymdm?Akp de dinli dinsiz diyor o nolcak? Ben cocukken bu kadar ayirilmiyordum simdi edecegim duaya bile gerek yok aen etmesen de olur diyorlar
gezi olaylarından habersz olduğumu ne blysnz?!DİNDEN DOLAYI YARGILAMAYA HİÇ GİRMEYİN BENCE.YA CHP ZİHNİYETİ YÜZÜNDEN YILLARCA ÖNÜ KESİLEN İMAMHATİPLİLER,YA TÜRBANINDAN DOLAYI OKUYAMAYAN VEYA ÜNİLERE ALINMAYAN KIZLAR???????VS.VS.VS.kim sizi yargılıyormuş ve size zorla ne yaptrlmş ya da mini etk gyosn dye ya da başın açık dye hangi kamu kurumundan içeri alınmdnz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!biz bunları çok yaşadk canım.Diyorum ki onceden bu kadar dinli dinsiz muhabbeti olmuyordu ve beni djnimden inancimdan yargilamiyorlardi ama simdi yargilaniyoruz. Gezi eylemlerine katildiniz mi ? Kim yakip yikmis ? Ben katildim ve orada polisin attigi gaz siktigi su disinda bir aorun yasamadik. Gormeden, tarafaiz haberler okumadan yorumlamayin lutfen bu da bir saygidir.