• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Melih Gökçek mazbatasını aldı

gezi olaylarından habersz olduğumu ne blysnz?!DİNDEN DOLAYI YARGILAMAYA HİÇ GİRMEYİN BENCE.YA CHP ZİHNİYETİ YÜZÜNDEN YILLARCA ÖNÜ KESİLEN İMAMHATİPLİLER,YA TÜRBANINDAN DOLAYI OKUYAMAYAN VEYA ÜNİLERE ALINMAYAN KIZLAR???????VS.VS.VS.kim sizi yargılıyormuş ve size zorla ne yaptrlmş ya da mini etk gyosn dye ya da başın açık dye hangi kamu kurumundan içeri alınmdnz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!biz bunları çok yaşadk canım.

Ben bakkaldan ekmek alamadigimi biliyorum. Neyse

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben bakkaldan ekmek alamadigimi biliyorum. Neyse

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
e anlatın da bilelim???benim din konusunda size dedklerimi ben tek başıma değil uluslar bile biliyor...

gezi olaylarından habersz olduğumu ne blysnz?!DİNDEN DOLAYI YARGILAMAYA HİÇ GİRMEYİN BENCE.YA CHP ZİHNİYETİ YÜZÜNDEN YILLARCA ÖNÜ KESİLEN İMAMHATİPLİLER,YA TÜRBANINDAN DOLAYI OKUYAMAYAN VEYA ÜNİLERE ALINMAYAN KIZLAR???????VS.VS.VS.kim sizi yargılıyormuş ve size zorla ne yaptrlmş ya da mini etk gyosn dye ya da başın açık dye hangi kamu kurumundan içeri alınmdnz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!biz bunları çok yaşadk canım.

Yaz, yaz... Neden bunca yolsuzluk, hirsizlik iddialari havalarda ucusurken, ulke itibari, yargi, yurutme yerlerde surunurken, AKP ileri gelenleri paraya doymak bilmezken, ulke mallarini yabancilara peskes cekerken, Erdogan ulkeyi kurt-turk, alevi-sunni diye kutuplara bolmus, Apo'yu kahraman, ulkenin dogusunu Kurdistan yapmisken hala hic birine aldirmayip neden bunlara oy verdiginizi HERKES anlasin, bilsin. Ben yazdim mi kotu oluyorum, tuu kaka oluyorum, saygisiz oluyorum. Sen yaz da insanlar gorsun. Bir ortuye koca ulke nasil satilirmis herkes gorsun. Benden de saygi beklemesinler bosu bosuna... Lanet olsun boyle kutsal davaya...

Son düzenleme:
Yaz, yaz... Neden bunca yolsuzluk, hirsizlik iddialari havalarda ucusurken, ulke itibari, yargi, yurutme yerlerde surunurken, AKP ileri gelenleri paraya doymak bilmezken, ulke mallarini yabancilara peskes cekerken, Erdogan ulkeyi kurt-turk, alevi-sunni diye kutuplara bolmus, Apo'yu kahraman, ulkenin dogusunu Kurdistan yapmisken hala hic birine aldirmayip neden bunlara oy verdiginizi HERKES anlasin, bilsin. Ben yazdim mi kotu oluyorum, tuu kaka oluyorum, saygisiz oluyorum. Sen yaz da insanlar gorsun. Bir ortuye koca ulke nasil satilirmis herkes gorsun. Benden de saygi beklemesinler bosu bosuna... Lanet olsun boyle kutsal davaya...

Sevim kooşşş başörtüsü edebiyatı başlamış :)
Koşarak uzaklaş Saraylım bence :)

Sevim kooşşş başörtüsü edebiyatı başlamış :)
Koşarak uzaklaş Saraylım bence :)

Sevim de kim?:53: Neyse canim, valla ben baslatmadim, kiskirtma var...:27: Neyse zaten, bu konuda fazla birsey de yazacak degilim, herkes fikrimi biliyor zaten...Cizgim degismez.:19:

Evet dediginiz gibi bu hirsizlik yolsuzluklarin hepsi sadece iddiaydi.ulku mallari yabancilara peskes fln cekilmiyo.ornek vereyim turk telekom satilmisti mesala.ama iyiki de satildi.hizmet almaya basladik cunku.karsimizda bi musteri hizmetleri var artik.ilgi var sikayetimizi iletebilecegimiz yer var.satilmadan once telekoma işimiz düştüğünde calisanlar suratimiza bakmiyodu be.muhattap bulamiyoduk calisanlar oturmus orgu oruyodu.ulkenin kimseye satildigi yok tam tersine turkiye bi kimlige kavustu.musluman olup da basortusunu bu kadar kompleks yapmak da neyin nesiydi oyle ya.ulkenjn dogusu kurdistan fln olmadi ayrica.turkiye sinirlari icinde kurdisten fln yok.chp liler sag olsun ama olay cikardikca ulkenin ekonomisini altust ediyolar.piyasayi bozuyolar.herseye ama herseye karsilar.onun disinda bi sey uretmek yada yapilan iyi seyleri taktir etmek yok.sadece karsilar.3.havalimani yapilacak.chp karsi.niye karşı kendileri de bilmiyo.o hava limaniyla alamanya yilda milyon dolarlar zarar edecek cunku.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ya chp liler bari yapilan iyi seyleri destekleyip taktir edinki karşı ciktiginiz şeyler dikkate alınsın. Ama herseye karşı herseye karşı olmuyo.

Ya chp liler bari yapilan iyi seyleri destekleyip taktir edinki karşı ciktiginiz şeyler dikkate alınsın. Ama herseye karşı herseye karşı olmuyo.

sanki o iyi şeyler babasının hayrına yapıldı te allam yarabbim ya:19::19::19:

hırsızlık yolsuzluk konusuna gelince chp 1 sıfır önde ....kasetleriyle tavan yaptı chp.kimsenin kmsye bşey sattığı da yok.kımal genel müdürden duymşsn sanrm:9:akp sayesinde batının kuklası olmaktan çıktk.saygın ülke haline geldk.örtüye ne kadar da kinlisinz tam bi chp zihniyeti yazık!!!!verecek cevabınz olsun önce de öyle saldırıya geçin:37:

Son düzenleme:

chpnin yaptığı tek icraat saldırıya geçmek:)))türkiye hemen hemen tümüyle ampüle döndü.kapak oldu onlara.KAYBETME ACISIYLA NE YAPTIKLARINI NE DEDİKLERİNİ KENDİLERİ BİLE BİLMİYO ANLAMIYO.

akp 2001 de iktidar oldu , üniversitelerde 2011 türban yasağı kalktı, kamuda da 2013 de kalktı...
demekki neden türban değilmiş :)

chpnin yaptığı tek icraat saldırıya geçmek:)))türkiye hemen hemen tümüyle ampüle döndü.kapak oldu onlara.KAYBETME ACISIYLA NE YAPTIKLARINI NE DEDİKLERİNİ KENDİLERİ BİLE BİLMİYO ANLAMIYO.

Basbakanimiz turkiyenin yarisini evde tutuyorum derken guluyolardi bi de.hangi yarisi yok öyle bisey diyorlardı. Bu gezi olaylarindaki ambiansa kanip akp oy alamaz diye dusuyolardi ama basbakanimiz dogru soylemisti yarısını evde tutuyorum derken.:)

Akp zaferden zafere koşuyor:24:
Bu da chp ye kapak oluyor:24:
Genel müdür hala genel müdür:24:
Başbakan cumhurbaşkanı oluyor:24:

Arkadaşlar şunu kabul edin artık. Bu iş kilictarogluyla fln olmaz.daha basarili daha mantikli bi muhalefet lazim.chp basarisiz ve hala ayni kafada devam ediyo

Arkadaşlar şunu kabul edin artık. Bu iş kilictarogluyla fln olmaz.daha basarili daha mantikli bi muhalefet lazim.chp basarisiz ve hala ayni kafada devam ediyo

ya biz burda chp lıyız diye bişey yazdıkmı nerden cıkardınız chp li olduğumuzu size göre bütün muhalefet chp başka kimse yok zaten:19::19:

Akp zaferden zafere koşuyor:24:
Bu da chp ye kapak oluyor:24:
Genel müdür hala genel müdür:24:
Başbakan cumhurbaşkanı oluyor:24:
chp raflarda tozlandı:24:
akp ise tarih yazdı:24:
chp sandıktan cvp aldı:24:
akp ülkeyi ampüle boyadı:24:

ya biz burda chp lıyız diye bişey yazdıkmı nerden cıkardınız chp li olduğumuzu size göre bütün muhalefet chp başka kimse yok zaten:19::19:

Birincisi ben bunu size degil chp lilere yazdim.ikincisi de akp karsiti olanlarin cogu sirf imama kizip oruc bozmak icin chp ye oy verdi.yoksa chp bukadar oyu bile alamazdi.

Back