Melih Gökçek mazbatasını aldı

Aihm e gidecekler kanit topluyorlar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

allah allah oylarımıza bile karışacaksınız nerdeyse sana ne kime oy verdiysek verdik.özgür irademle başbakanıma melih gökçek 'e ve ak partime verdim.hayır bir milyon kere saysanızda alamazsınız demiştik dimi :1: mhp chp cemaat hepsi birleşti bi ak parti olamadı varya.buna gülünür işte :1::1::1::1:

Henuz sayim yapilmis degil ki :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu ülkenin kurtarıcısı kurucusu
Mustafa Kemal Atatürk'e ayyaş diyen bir partinin mensubu bu adam daha bir şey söylemeye gerek yok ne ona nede onun taraftarlarına

Melih Gökçek bir önceki seçimden de alın açıklığıyla çıkamamıştı ki; ardında türlü şaibeler bırakmıştı. Bu seçimde de gerek sayıma müdahale ederek, gerek şahısları kışkırtarak üslubunu ortaya koydu. Kendisinin Ankara'ya hiçbir katkısı olmamakla birlikte Mansur Yavaş gibi birinin yapacağı hizmetleri de engellemiştir.

Umuyorum ki Ankara Belediyesi gerçekten hakedene emanet edilir.

bu oyların yeniden sayılmasındaki korku nedendir acaba:23::23:

Melik Gökçek Ankara'ya ne katmış acaba?
Ankara'lı arkadaşlarımın hepsi şikayetçi şehirlerinden ama tutup yine de bu adama oy veriyorlar:9:
Futbol takımı değil ki bu ömür boyu destekleyesin, yanlışsa, faydasızsa neden oy veriyorsun yok çok düzgünse neden şikayet ediyorsun :)

Melik Gökçek Ankara'ya ne katmış acaba?
Ankara'lı arkadaşlarımın hepsi şikayetçi şehirlerinden ama tutup yine de bu adama oy veriyorlar:9:
Futbol takımı değil ki bu ömür boyu destekleyesin, yanlışsa, faydasızsa neden oy veriyorsun yok çok düzgünse neden şikayet ediyorsun :)

bunu arkadaşlarına sor. eğer begenmiyorlarsa daaha iyisi yok diye düşünmüş olabilirler. ben 1998 de gittim ankaraya ooo baya olmuş. başkanı kimdi falan bilmiyorumm ama çok güzeldi ankara. metroya binmiştim ilk defa. süperdi . o zaman metro vardı . başka şehirlerde varmıydı bilmiyorum.:72:

Son düzenleme:
CHP avukatı bile Ankara'da seçimi kaybettik, zaten aradaki fark kapanmazdı demedi mi ???

tolin, seçim akşamı başka bir konuda ankarayı alamaz diyordun gökçek için,şimdi şaibe mi var diyorsun:1:

bunu arkadaşlarına sor. eğer begenmiyorlarsa daaha iyisi yok diye düşünmüş olabilirler. ben 1998 de gittim ankaraya ooo baya olmuş. başkanı kimdi falan bilmiyorumm ama çok güzeldi ankara. metroya binmiştim ilk defa. süperdi . o zaman metro vardı . başka şehirlerde varmıydı bilmiyorum.:72:

Soruyorum ve cevapları da son cümlede gizli. Bir partiden kedi çıksa onu desteklerim misali cevaplar o yüzden kızıyorum zaten:)

arkadaşları kriter olarak göstereceksek yandık hahah :)))
benim arkadaşlarda çok memnun mesela ve bide chp liler :))
tabi seçim yaklaşınca birden memnun olmamaya başladılar o ayrı :9:

tolin, seçim akşamı başka bir konuda ankarayı alamaz diyordun gökçek için,şimdi şaibe mi var diyorsun:1:

evet lafımın arkasındayım şaibe var diyorum madem o kadar kendınıze güveniyosunuz saydırın tekrar oyları bize kapak yapın neden yapamıyosunuz ya birisi cevap versin bana neden oyların yenıden sayılmasından bu kadar korkuluyo ortaya konuşanlardan birisi cevap versin bana:ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:

ağrıda sayımların 16 kez felan yapıldığını kim söyledi ya, bu hukuken mümkün değil ki :9:

evet lafımın arkasındayım şaibe var diyorum madem o kadar kendınıze güveniyosunuz saydırın tekrar oyları bize kapak yapın neden yapamıyosunuz ya birisi cevap versin bana neden oyların yenıden sayılmasından bu kadar korkuluyo ortaya konuşanlardan birisi cevap versin bana:ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:

Gökçek'in nasıl yaygara kopardığını, "CHP'ye nasıl oy verirsin, hakkımı helal etmem" diye ağladığını biliyoruz:9: Bunları diyen ve kendini o koltuğa yapışmış gibi gören ve peşinde de bu zihniyetli insanların her türlü şaibeye açık olduğunu düşünüyorum. Neden saydırsınlar ki foyaları çıkar meydana...

pek çok yerde bi sürü partiye red kararı çıkmış zaten
hepsi de kanıtımız var diyo
ben bu işi anlamadım
neye göre kabul ediliyo ya da reddedliyo acaba

Son düzenleme:

ben niye korkayım,istenen her yerde oylar sayılsın. akp liyim ama vicdansız,namuzsuz,hak yiyen biri değilim çok şükür.kim hak ediyorsa o başkan olsun. ben gökçek akp li diye kazansın isterim,yoksa ne ankaradayım,ne ankaralıyım,ne mansuru tanırım (mansur ismini çok severim),ne yapılandan hizmetten,ne ankaralının çektiği çileden haberim yok.ama bu demek değil ki usulsüzlük olsun, hak etmediği bir koltuğa otursun m.gökçek. "er kişi kendinden bilir her işi" diye bir atasözü geldi aklıma şimdi nedensiz:51:

daha ülkede olan gelişmelerden haberiniz yok burda savunma yapmaya kalkıyosunuz ağrıda oylar 16 kere sayıldı ve 16 sındada bdp kazandı:19::19::19::19:

Back