Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
allah allah oylarımıza bile karışacaksınız nerdeyse sana ne kime oy verdiysek verdik.özgür irademle başbakanıma melih gökçek 'e ve ak partime verdim.hayır bir milyon kere saysanızda alamazsınız demiştik dimi mhp chp cemaat hepsi birleşti bi ak parti olamadı varya.buna gülünür işte
Melik Gökçek Ankara'ya ne katmış acaba?
Ankara'lı arkadaşlarımın hepsi şikayetçi şehirlerinden ama tutup yine de bu adama oy veriyorlar
Futbol takımı değil ki bu ömür boyu destekleyesin, yanlışsa, faydasızsa neden oy veriyorsun yok çok düzgünse neden şikayet ediyorsun :)
bir ara beraberde kutlayalım :))))
iyi akşamlar ...
bunu arkadaşlarına sor. eğer begenmiyorlarsa daaha iyisi yok diye düşünmüş olabilirler. ben 1998 de gittim ankaraya ooo baya olmuş. başkanı kimdi falan bilmiyorumm ama çok güzeldi ankara. metroya binmiştim ilk defa. süperdi . o zaman metro vardı . başka şehirlerde varmıydı bilmiyorum.
bunu arkadaşlarına sor. eğer begenmiyorlarsa daaha iyisi yok diye düşünmüş olabilirler. ben 1998 de gittim ankaraya ooo baya olmuş. başkanı kimdi falan bilmiyorumm ama çok güzeldi ankara. metroya binmiştim ilk defa. süperdi . o zaman metro vardı . başka şehirlerde varmıydı bilmiyorum.
tolin, seçim akşamı başka bir konuda ankarayı alamaz diyordun gökçek için,şimdi şaibe mi var diyorsun
evet lafımın arkasındayım şaibe var diyorum madem o kadar kendınıze güveniyosunuz saydırın tekrar oyları bize kapak yapın neden yapamıyosunuz ya birisi cevap versin bana neden oyların yenıden sayılmasından bu kadar korkuluyo ortaya konuşanlardan birisi cevap versin bana
ağrıda sayımların 16 kez felan yapıldığını kim söyledi ya, bu hukuken mümkün değil ki [
arada 10 oy fark varmiş. ama 3 kez sayılıyor.
evet lafımın arkasındayım şaibe var diyorum madem o kadar kendınıze güveniyosunuz saydırın tekrar oyları bize kapak yapın neden yapamıyosunuz ya birisi cevap versin bana neden oyların yenıden sayılmasından bu kadar korkuluyo ortaya konuşanlardan birisi cevap versin bana