Melih Gökçek mazbatasını aldı

ben niye korkayım,istenen her yerde oylar sayılsın. akp liyim ama vicdansız,namuzsuz,hak yiyen biri değilim çok şükür.kim hak ediyorsa o başkan olsun. ben gökçek akp li diye kazansın isterim,yoksa ne ankaradayım,ne ankaralıyım,ne mansuru tanırım (mansur ismini çok severim),ne yapılandan hizmetten,ne ankaralının çektiği çileden haberim yok.ama bu demek değil ki usulsüzlük olsun, hak etmediği bir koltuğa otursun m.gökçek. "er kişi kendinden bilir her işi" diye bir atasözü geldi aklıma şimdi nedensiz:51:

madem böyle düşünüyosunuz neden bana sataşma gereği duydunuz onu anlamadım bende hadi önceden tartışmamız falan olsa anlıycamda ben sizin nickinizi bile ilk defa görüyorum:19::19:

Gökçek'in nasıl yaygara kopardığını, "CHP'ye nasıl oy verirsin, hakkımı helal etmem" diye ağladığını biliyoruz:9: Bunları diyen ve kendini o koltuğa yapışmış gibi gören ve peşinde de bu zihniyetli insanların her türlü şaibeye açık olduğunu düşünüyorum. Neden saydırsınlar ki foyaları çıkar meydana...

evet tabi bide bu ağlama durumlarıda var ki bunlara değinmiyorum bile:ssz::ssz:

Son düzenleme:
Hala birileri hak aramamızı yenilen pehlivan güreşe doymaz olarak yorumluyor.
Birgün haksızlığa uğradığınızı düşündüğünüzde elinizden geleni yapsanızda kimseye sesinizi duyuramadığınızda bizler gelelim aklınıza.

hala ağrı da 16 kez oy sayıldığına ve bunun hukuken mümkün olduğuna inananlar var :9:
arkadaşlar dağılın biz bişey bilmiyormuşuz meğer, hukuken mümkünmüş hahaha ilk defa duydum kahretsin ne caahılım ben böyle ya tuh üzüldüm ben bana :27:

Valla ben de Melih Gökçek'in kazanmasına çok sevindim.ben izmir de oturuyorum. Keşke burda da akp alsaydı da izmir imiz de gelişseydi biraz.chp sayesinde sonradan gorme oldu tum izmir. Çok sanslisiniz ankaralilar kiymetini bilin.inanin izmir de kaldirim disinda bişey yapilmiyo.chp inadına calismiyor. Yani inanin chp mantigini çözemedim. Neden çalışıyorlar aklim almıyor. Bi tutturmuslar Ataturkcuyuz diye başka bişey yok.biz de Ataturkcuyuz.Atamiz değişime ilerlemeye açik bi insandi.zaten bu devrimlerinden de belli.ama şu anki chp degisime ilerlemeye karşı. Kesinlikle istemiyorlar. Yani şunu diyorum o kadar takmislarki partiye Ataturk bile çıkıp gelse akp den adaylığını koysa bu chp liler yine de chp ye oy verir.bu mantiktalar.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Valla ben de Melih Gökçek'in kazanmasına çok sevindim.ben izmir de oturuyorum. Keşke burda da akp alsaydı da izmir imiz de gelişseydi biraz.chp sayesinde sonradan gorme oldu tum izmir. Çok sanslisiniz ankaralilar kiymetini bilin.inanin izmir de kaldirim disinda bişey yapilmiyo.chp inadına calismiyor. Yani inanin chp mantigini çözemedim. Neden çalışıyorlar aklim almıyor. Bi tutturmuslar Ataturkcuyuz diye başka bişey yok.biz de Ataturkcuyuz.Atamiz değişime ilerlemeye açik bi insandi.zaten bu devrimlerinden de belli.ama şu anki chp degisime ilerlemeye karşı. Kesinlikle istemiyorlar. Yani şunu diyorum o kadar takmislarki partiye Ataturk bile çıkıp gelse akp den adaylığını koysa bu chp liler yine de chp ye oy verir.bu mantiktalar.

çok güzel açıklamışsın,ama anlayana işte...

madem böyle düşünüyosunuz neden bana sataşma gereği duydunuz onu anlamadım bende hadi önceden tartışmamız falan olsa anlıycamda ben sizin nickinizi bile ilk defa görüyorum:19::19:

sataşmak değil niyetim, yorumlarınızı görünce aklıma geldi. hatırlamamanız gayet normal o akşam bin kişiye laf yetiştirmeye çalışıyordunuz.

Eklentiler

• $Adsýzj.jpg
    $Adsýzj.jpg
    58,8 KB · Görüntüleme: 38
  • $Adsýz.jpg
    $Adsýz.jpg
    40,8 KB · Görüntüleme: 65
:

:42::42::42::42::42::46::46::46::46::46:

Keske yeniden seçim yapılsaydı Ankaramızda. Eminim yine Melih baskaımız alırdı. Çalıskan, karizmatik seviyoruz kendisini :))

sataşmak değil niyetim, yorumlarınızı görünce aklıma geldi. hatırlamamanız gayet normal o akşam bin kişiye laf yetiştirmeye çalışıyordunuz.

ne söylediysem lafımın arkasındayım madem bu kadar araştırmacısınız şu sorularımada mantıklı cevaplar verin eyvallah diycem;
1-neden o gece aradaki oy farkı cok azken sadece yenimahalle ve cankayanın oyları kalmışken sayım 1 saat boyunca durdu ve bı anda melih gökçek aradaki oy farkını açtı bana bunu açıklayabılırmısınız?sizde gayet iyi biliyosunuz ki çankaya ve yenimahalle Ankara nın İzmiri gibidir yani oradan melih gökçeğe oy gelmeyecegi bellidir..
2-seyranbağlarında çöp arabasından çıkan tutanaklar hakkındada konuşalım o konudaki düşüncenizizde alalım?
3-madem bu kadar güveniyosunuz kendınıze biz zaten kazanıcaktık işte biz kazandık diyosunuz madem öyle oyların yeniden sayılmasından neden bu kadar korkuyosunuz?
4-son olarakta şu resmi paylaşmak istiyorum Eki Görüntüle 1054225 buyrunuz:42:

Valla ben de şöyle düşünüyorum. Apn nin en cok istediği yer Izmir di.egerki secimlerde hile yapma gibi bi lüksü olsaydı emin olun ki bunu en başta izmir de yapardiBinali yildirim gibi bi bakan harcandi Izmir de.egerki sayimlarda öyle kafasina gore istediğini galip cikarabiliyosa akp bunu en başta izmir de yapardı.

Kim neye istiyorsa oyunu vermiş, verdiği partide kazanmış, neyin vicdanını yapacak bu kişiler anlamadım,
vicdanları rahat mı diye soruluyorda her konuda.
İnsanlar haklarını kullanınca, sizin istediğiniz kişi seçilmeyince, başkaları vicdan azabından ölecek mi?
Hayırlı olsun Ankara için inş.

Ben hayırlı olsun diyemiyorum. Resmen seçimlerden önce hakkımı helal etmem filan diyip olayı yine dine bağladı hiç alakasız şekilde ki bu insan 5. kez başkan oldu daha doymadı mı herkesin istediğini seçme özgürlüğü varken neyin hak helal etmemesiymiş sanki babasının hayrına yaptı o görevi karşığını fazlasıyla aldı. Hiçbir zaman ağzından yaşına yakılşır saygılı sözler duyamadık. Twitter da tıpkı başbakan gibi kendine oy veermeyen seçmene alay eden, küçümseyen şeyler yazan biri kendisi bir başkana yakışır mı. Hemen baştan konuşmayın da, küpe hediye edeyim de takın kulağınzıa küpe olsunda neler neler bu insan mı başkan yani. Bir de Mansur Yavaş'ın bu kadar olan şeylere rağmen konuşmalarını okuyun. seviyeli, saygılı, naif. İnsanı rahatlatıyor.

Başbakan demiş yenilen pehlivan güreşe doymazmış diye. Peki neden akp birçok yerde itiraz etti sonuçlara onlara gelince hata var sayılabilir ki Ağrı kaçıncı kez sayıldı. Yalova da Muğlanın ilçelerinde başkanlar değişti yani akp kendisi itiraz ederken başkası itiraz edince neden bu laflar kullanılıyor o zaman aynen o szöleri kendisi için de kullanmış olmuyor mu. Ayrıca o yerler Ankara gibi önemli yerlerde değil ama orası bir başkent yani bir iddia varsa, bununla ilgili tutanaklar, uyuşmazlıklar varsa tabii ki tekrar sayılmalı böyle merkez bir yerde çünkü Melih Gökçek'in seçim akşamı iddia ettiği gibi 10 puan fark yok arada emsallerinin hepsi sayılmışken bunun reddedilmesi her türlü iyi niyeti yok eder. Zaten en baştan Melih çok rahattı çünkü reddedileceğini biliyordu bunu en başrata da söyledim o işini ayarlamıştır ondan rahat diye.

Bu adam Ankara'ya ne yaptı ya artık sürekli kazandığı için o kadar rahat ki ağzına geleni söyleyebiliyor hem de o zaman yasaklı olan twittere giripte söylyor yani yasağı yine başbabakanın bir başkanı deliyor o da ilginç doğrusu. Yani ben Eskişehir'de yaşıyorum orada yaşayan arkadaşlarıma gelmek istiyorum hani yakı nerelerde gezebilirim diye valla pek birşey yok diyorlar gençlik parkı bile bitmiş. Ne yapmış yani metroyu bile bitirmeyi beceremeyen ulaştırma bakanlığıa devreden bir insandan bahsediyoruz her yağmurda göl olan Ankara'dan bahsediyoruz. Eğer oyları tekrar saydırsaydı yine o çıksaydı bizde bma saygı duyabilirdik. Ama kim kul hakkı yiyorsa ya bu dünyada ya öbür dünyada elbet hesabı sorulur ama sanmamöbür dünyaya kalacağını. Kendilerine gelince her itiraz mübah bize gelice yok. Çifte standart böyle böyle birşey.

Son düzenleme:
Aynen katılıyorum Tiryandafila.

Valla ben de şöyle düşünüyorum. Apn nin en cok istediği yer Izmir di.egerki secimlerde hile yapma gibi bi lüksü olsaydı emin olun ki bunu en başta izmir de yapardiBinali yildirim gibi bi bakan harcandi Izmir de.egerki sayimlarda öyle kafasina gore istediğini galip cikarabiliyosa akp bunu en başta izmir de yapardı.

İzmir'de mi yapmayın Allah aşkına o kadar oy farkına neyin hilesini yapabilir İzmir anlamaz mı bunu. Arayı fazla açamazlar ki sonuçta o kadar değiştirecek kadar. Anlaşılır yanii illa sandıklar kontrol edilir insanlar tarafından kendi sandıklarına bakabiliyor insanlar. Ysk ya farklı yansıtılamazdı yani. İzmir2de bunu yemezdi hakkını arardı o kadar farkın arası hangi hileyle kapanır. Binali bey gibi bakan harcandı diyorsunuz da nereden biliyorsunuz Binali beyi. İzmir hayatta akp ye vermez orayı neden çünkü özgürlüklerine her ilden daha düşkündür de ondan. İzmir'in farklı bir dibndarlığı var diyenlere, kızlı erkekli gezmelerine oturmalarına karışanlara, hayat tarzına karışanlara, kendilerini o çocukların anası babası sanıp, namuz bekçiliğine soyunanlara oy çıkmaz İzmir'de herkes bilir. Ama Ankara gibi bir yerde yapılabilir yapıldı da ama arayı açamadılar gördüğünüz gibi çünkü daha da göze batardı. Oyların yenildiği ortaya çıkardı. Ama daha bitmedi artık seçimin yenilenmesi var haa birşey çıkmasa da zaten Mansur Yavaş'ı herkes benimsedi o kadar saygılı herkesi kucaklayan sözler yazdı ki Mansur bey gerçekten Melih beyin yazdıkları onun yazdıklarını görünce daha da göz tırmaladı. Bir insan aldığı oylardan böbürlenip böyle olmamalı, insanları aşağılamamalı, birleştirici olmalı, saygolı olmalı ama ne yazık ki göremiyoruz.

Kim neye istiyorsa oyunu vermiş, verdiği partide kazanmış, neyin vicdanını yapacak bu kişiler anlamadım,
vicdanları rahat mı diye soruluyorda her konuda.
İnsanlar haklarını kullanınca, sizin istediğiniz kişi seçilmeyince, başkaları vicdan azabından ölecek mi?
Hayırlı olsun Ankara için inş.

O cümleyi ben kurduğum için cevap vereyim.
Ne demek neyin vicdanını yapacak? Ankarada tam bir şaibe örneği, usülsüzlük yaşanıyor..Hiç mi takip etmiyorsunuz haberleri, belgeleri, tutanakları?
Hadi takip etmiyorsunuz, diğer illerde reddedilmeyen itirazlar, acaba Ankarada neden edildi diye hiç mi düşünmüyorsunuz?

Elbette vicdanları rahat mı diye sorarım. Mansur Yavaşa verilen o kadar oyun, o kadar vatandaşın hakkı ne olacak?

ne söylediysem lafımın arkasındayım madem bu kadar araştırmacısınız şu sorularımada mantıklı cevaplar verin eyvallah diycem;
1-neden o gece aradaki oy farkı cok azken sadece yenimahalle ve cankayanın oyları kalmışken sayım 1 saat boyunca durdu ve bı anda melih gökçek aradaki oy farkını açtı bana bunu açıklayabılırmısınız?sizde gayet iyi biliyosunuz ki çankaya ve yenimahalle Ankara nın İzmiri gibidir yani oradan melih gökçeğe oy gelmeyecegi bellidir..
2-seyranbağlarında çöp arabasından çıkan tutanaklar hakkındada konuşalım o konudaki düşüncenizizde alalım?
3-madem bu kadar güveniyosunuz kendınıze biz zaten kazanıcaktık işte biz kazandık diyosunuz madem öyle oyların yeniden sayılmasından neden bu kadar korkuyosunuz?
4-son olarakta şu resmi paylaşmak istiyorum Eki Görüntüle 1054225 buyrunuz:42:

4e gülerek cevap vermek istiyorum :9: ciamaatçi mi oldunuz şimdi de? fuat avniymiş,o troll ün yazdıklarını ciddiye aldığınızı zannetmiyorum.
1e gelelim çankaya ve yenimahalle yi sadece chp aldı, e diceksinizki oraların oylarını çıkartınca akp ile chp arasındaki fark 340552(buna az diyorsunuz ya garip geldi) yenimahallede akp ye 146410,chp ye 196308 oy verilmiş. çankaya da akp ye 129191,chp ye 387658 oy verilmiş.dediğiniz gibi baya izmirmiş oralar:) neyse efendim çankayada neredeyse 3 katı oy almış zaten chp. akp hiç almasa chp öne geçmiş olurdu ama orda akp ye de oy çıkmış az da olsa.sayımın durduğunun resmi bir kanıtı yok bildiğim kadarıyla,cihan h.ajansına ne kadar güvenilirse artık. sonuçların girilmesi gecikmiş evet ama bunun nedeni yolları dolduran insanlar. ayrıca bu sayım yapılırken bir akpliler mi oradaydı?
2-bulunan belgeleri neden akp koymuş olsun ki? sandık başkanlarının hepsi mi akpli arkadaş?
3-daha önce de söyledim,nerede diyorsanız oranın oyu sayılsın,kimsenin kimseden korktuğu yok. orada burada korkuyorsunuz demekle biz korkak olmayız. seçim yeniden yapılsın gerekirse,sonuç değişmeyecek eminim.çünkü siz ne kadar aksini iddia etseniz de bu ülke insanları neyin ne olduğunu görüyor artık. sosyal medyaya bakmayın siz,işler oraya göre yürümüyor reelde.
not: iki küçük çocuğum var o yüzden çok sık giremiyorum,girince de bölük bölük yazabiliyorum cevaplarım o yüzden geç oluyor.hayırlı geceler

Ya bu chp liler hep iddia ediyor.ellerinde kanit varmi desen hiçbişey yok.yani sayimda gercekten akp liler dışında kimse yoktu sanırsın. Yani bir türlü kabullenmek istemiyolar ama gerçek bu.calismayana oy yok.ne duysalar arastirmadan dogrumu degil mi diye hemen yaygara yapiyolar.yani melih gokcek in kazanmis olmasi neden bu kadar şaşırtmış şaştım dogrusu.Adam çalışıyo niye kazanmasin ki.Antalya bakti olmuyo bu işler ideolojiyle falan döndü akp ye.kendi memlekinde bile başarılı olamayan bi genell baskaniniz varken Ankara da başarısız olmak cok dogal.

ben o kadar ümitsiz değilim sonuçta kendi adamları olsaydı twitter ve youtube açılmazdı kim açtı onları?anayasa mahkemesi açtı:ssz:

Danisikli dovus.. Twitteri kapatti da ne oldu? Melih basta olmak uzere en cok kendileri yasagi deldiler. Twitter bir gun olsun sustu mu ? Erdogan'in da tukurdugunu yalayacagi yok, Anayasa mahkemesi yolu ile kendileri actilar yeniden..:34: Yanlis dusunuyorsam eger onun da kolayi var, yakinda Anayasi mahkemesi uyelerinin hepsinin suruldugunu duyariz..:53:

ya artık bu chp zihniyetine gülmekten başka bir şey yapamıyorum .
kendileri birşeyleri kazanamayınca iftiradan başka yaptıkları hiçbirşey yok .
gözleriyle görmedikleri halde işleri güçleri iftira atmak ,çamur at izi kalsın psikolojisi.
insna yenilgiyi de onurlu bir şekilde kabul eder ki gerçekten helal olsun dersin ama bunlarda asla bu durum olmayacak..
işleri güçleri iftira atmak ,itiraz etmek ,suçlamak ,başka yaptıkları bir şey var mı allah aşkına ..
yapacak bir şey olmadıkları için zaten bu kadar herşeye muhalifler ,adam gibi bir planları projeleri olsa böyle ufak işlerle uğraşmazlardı zaten .ak parti seçmenine körü körüne bağlılar deniyor da asıl körü körünelik izmirde var ,çöplükten pislikten öleceklerini bilseler asla ak partiye oy vermezler .
hani hizmete bakılacaktı ,bırakın bu işleri artık ,başkalarına gelince körü körüne oluyor kendinize gelince normal oluyor öylemi ..
valla ak parti izmirde bu kadar gözü kapalı seçmene rağmen çok iyi oy aldı ,az kaldı izmir de alınacak inş.
ankaraya gelelim ,melihin alacağını bi kaç gün önce söylemiştim de bana nerden biliyorsun denmişti
biz bişey bilmeden söylemeyiz elbet ve de haklı çıktım .
ben melihten memnunum ,hakeza Çankaya belediyesinin rezilliğini de görüyoruz ,chp bu millete hem belediyeceilikte hem siyasette hiçbirşey vermemiştir
chp belediyeleri rezil durumdadır ,hizmet anlayışları olmadığı için de bir chp belediyesine asla oyumu vermem ,daha çok debelensinler ,melihe de hayırlı olsun ..

Son düzenleyen: Moderatör:
Back