• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meleklerle konuşuyorum

Bitiremedim kaldı ama kendi günlük yaşamınız ve maneviyatınız ile ilgili düşünmeye yonlendiren bir kitap. Tavsiye ederim eğer meleklerinizle ufak tefek iletişimleriniz olsun istiyorsanız okuyun. Karşınıza geçip neden namaz kılmadin demesi çok ileri bir boyuttur. Böyle birşeyi amaçlamıyor zaten kitap. Daha safça ve huzur verecek mesajlar alabilmenize yardımcı oluyor.
Beki İkela Erikli den meleklerle görüşüyorum yalanı

Beki İkela Erikli adında ki yahudi meleklerle iletişime geçiyorum diyerek insanları kandırıyor.. aslında iletişimde olduğu cin lerdir..bu aldatmaya karşıuyanık olun.. işte aşağıda Beki İkela Erikli söylediği bazı saçmalıklar

17 BAŞMELEK İLE ÇALIŞIYORUM’

- Ne öğrendin peki bir haftada?

Meleklerin mesajlarını almayı ve iletmeyi.

- Yahu ben bir haftada cep telefonuyla mesaj atmayı öğrenemedim? Neyse, 4 büyük melek var değil mi?

Kuran’da ve bütün kutsal kitaplarda 4 büyük melekten bahsediliyor. Onun dışında bizimle çalışan pek çok başmelek var. Şu ana kadar aktif olarak 17’siyle çalıştım.

- 17 mi? O kadar çok melek var mı?

Dünyada yaşayan herkesin 2 meleği olduğunu düşünürsen, onlara hizmet eden meleklerin sayısını tahmin et.

- 4 büyük meleğinkini biliyoruz da başmeleklerin görevi ne?

Onlar da farklı konularda insanlara yardım etmek için burada.

- Nasıl?

Çok basit. Bir şey iste ve olsun. Meleklerden istekte bulunduğumuzda önümüzdeki engelleri kaldırıyoruz. İmanın şartlarından biri meleklere inanmak, Müslüman bir ülkede yaşadığımıza göre onlara inancımız tam zaten.

- Sen Müslüman mısın?

Hayır, Musevi’yim ama bütün dinler aynı şeyi söylüyor.
:70: önce Kur'an ı Kerim i okuyun. Allah I'n kelamını . Insanları yanlış yönlendirecek tavsiyelerde bulunmaZsınız.

Beki İkela Erikli den meleklerle görüşüyorum yalanı

Beki İkela Erikli adında ki yahudi meleklerle iletişime geçiyorum diyerek insanları kandırıyor.. aslında iletişimde olduğu cin lerdir..bu aldatmaya karşıuyanık olun.. işte aşağıda Beki İkela Erikli söylediği bazı saçmalıklar

17 BAŞMELEK İLE ÇALIŞIYORUM’

- Ne öğrendin peki bir haftada?

Meleklerin mesajlarını almayı ve iletmeyi.

- Yahu ben bir haftada cep telefonuyla mesaj atmayı öğrenemedim? Neyse, 4 büyük melek var değil mi?

Kuran’da ve bütün kutsal kitaplarda 4 büyük melekten bahsediliyor. Onun dışında bizimle çalışan pek çok başmelek var. Şu ana kadar aktif olarak 17’siyle çalıştım.

- 17 mi? O kadar çok melek var mı?

Dünyada yaşayan herkesin 2 meleği olduğunu düşünürsen, onlara hizmet eden meleklerin sayısını tahmin et.

- 4 büyük meleğinkini biliyoruz da başmeleklerin görevi ne?

Onlar da farklı konularda insanlara yardım etmek için burada.

- Nasıl?

Çok basit. Bir şey iste ve olsun. Meleklerden istekte bulunduğumuzda önümüzdeki engelleri kaldırıyoruz. İmanın şartlarından biri meleklere inanmak, Müslüman bir ülkede yaşadığımıza göre onlara inancımız tam zaten.

- Sen Müslüman mısın?

Hayır, Musevi’yim ama bütün dinler aynı şeyi söylüyor.
:70: önce Kur'an ı Kerim i okuyun. Allah I'n kelamını . Insanları yanlış yönlendirecek tavsiyelerde bulunmaZsınız.
Valla inanıp inanmamak kişiye kalmış. Ben bu kitaba başlamadan önce de dinler arasında ayrım yapmıyordum. Hz İsa da Hz Muhammed de ayetleri Cebrail aracılığıyla aynı tanridan almışlardır. Buna kimi kültür God der kimisi Allah der. Ben tanrı demeyi tercih ederim çünkü diğer dinlerin de tanrısı odur.ve tanrı kelimesi butunleyici bir kelimedir benim için. Kuranı okumak ise itikat yolunda bir adımdır. Meleklere gelince herhalde bir müslüman olarak varlıklarına inanıyorsunuzdur. Öyleyse yüce Allahın bizlere yardımcı olmaları için onları görevlendirmesinde ne gibi abeslik gördünüz anlamadim. Yazık ki size sunulan ve ulaşan bir mesajı almamayı tercih ediyorsunuz. İyi günler dilerim.

Şaka gibi yorumlar. Gerçekten meleklerle konuşulabileceğine inanan insanlar var aramızda. :KK53:

Angie7 senin zaten gerçekten konuştuğuna inanman normal.
Şizofrenler de bizim görmediğimiz şeyleri yaşayıp görüyorlar ve sesler duyuyorlar.
Yani sen illa ki konuşmuşsundur ama bu rahatsızlık belirtisi.

Bir kadın vardı bizim burada, o da dinle alakalı olarak üst düzey insanlarla konuşuyordu ama başka kimse görmüyordu o dediği insanları. Sonrasında ilaç kullandı ve gitti o halüsinasyonlar.

Sendeki de aynı hesap. Görmeye, konuşmaya devam etmen beyninde sıkıntı olduğunun kanıtı.
İlaç bazen yok ediyor o görüntüleri, bazen de işe yaramayabiliyor.

Sen ailene güven. Doktorlara güven. İlaçla beraber gider o melekler umarım.

Ayrıca halüsinasyon gören herkes bana inanmıyorsunuz falan der yani.
Çünkü sadece kendisi görüyor.

Zaten mesele o değil aslında.
Senin meleklerle konuştuğuna herkes inanır.
Ama bu durumun sağlıklı olmadığını da bilip hemen harekete geçerler işte.
Ailen de bunu yapmış.

İnsan beyni kompleks, bir o kadar da çözülememiş bir yapıdır. beyninin yarattıklarına inanıp onlarla diyaloglar kurman kendi içinde çözümlemek istediklerinle alakalı. uzman değilim ama bir uzmandan yardım almanı tavsiye ediyorum. ilaçla tedaviye mecbur kalınmadıkça karşıyım. beynine hükmedebilecek varlıklarız. birinin danışmanlığı eşliğinde bu sorununa umarım bir çözüm bulabilirsin.

Nasil butun dinler bir olabilir. Her gelen kitap bir oncekinin hükmünü kaldırmış tir. Allah neden indir di o zaman Kurani. Tek din islamdir. Kabul etselerde etmeselerde hüküm asla değişmez. Kuran gelince diğerlerinin gecerliligi kalmadi

angie07, meleklerine beni sorar mısın rıca etsem? sonucta sen onlarla konusan özel bir insansın :d

beynin sana oyun oynuyor...sanırım fazla düşünüyorsunuz...

Nasil butun dinler bir olabilir. Her gelen kitap bir oncekinin hükmünü kaldırmış tir. Allah neden indir di o zaman Kurani. Tek din islamdir. Kabul etselerde etmeselerde hüküm asla değişmez. Kuran gelince diğerlerinin gecerliligi kalmadi

doğru sözü ayetlerle kesinleştirelim kardeşim
إِنَّ الدِّينَ عِندَ اللّهِ الإِسْلاَمُ وَمَا اخْتَلَفَ الَّذِينَ أُوْتُواْ الْكِتَابَ إِلاَّ مِن بَعْدِ مَا جَاءهُمُ الْعِلْمُ بَغْيًا بَيْنَهُمْ وَمَن يَكْفُرْ بِآيَاتِ اللّهِ فَإِنَّ اللّهِ سَرِيعُ الْحِسَابِ

Doğrusu Allah katında din, İslâm'dır; o kitap verilenlerin anlaşmazlıkları ise sırf kendilerine ilim geldikten sonra aralarındaki taşkınlık ve ihtirastan dolayıdır. Her kim Allah'ın âyetlerini inkâr ederse iyi bilsin ki, Allah hesabı çabuk görendir.
ali imran suresi

Yeri burası değil ama söyleyeceğim. Aslolan dinler değil tanrı inancıdır. Dinlere saplandıkça tanrıdan uzaklaşırsınız. Zaten islam da bu yüzden tüm peygamberlere inanmamızı emreder. Hepsi vahiyleri Allah'tan almıştır. Sonradan gelenlerin dini bozması bu gerçeği değiştirmez. Aslina bakarsaniz artık binlerce islam şekli var belki de sizin tuttuğunuz yol bozuk olandır?

Yeri burası değil ama söyleyeceğim. Aslolan dinler değil tanrı inancıdır. Dinlere saplandıkça tanrıdan uzaklaşırsınız. Zaten islam da bu yüzden tüm peygamberlere inanmamızı emreder. Hepsi vahiyleri Allah'tan almıştır. Sonradan gelenlerin dini bozması bu gerçeği değiştirmez. Aslina bakarsaniz artık binlerce islam şekli var belki de sizin tuttuğunuz yol bozuk olandır?

hayır kardeşim aslolan tanrı inancı değildir islam dini ve allah inancıdır. sizin bahsettiğiniz din belki farkında değilsiniz ama hristiyanlıktır. allah,a giden yol islamdır ve islamın gelmesiyle diğer dinlerin işlevi bitmiştir. islam dinini diğer dinlerle bir tutarsanız günahkar olursunuz ayrıca binlerce islam değil islamı yaşayış şekli vardır. islam dini tektir

Meleklerle gerçekten konuşuyorum ve kimse bana inanmıyor. Bu nedenle beni iki kere hastaneye yatırdı ailem ama gerçekten konuşuyorum ve buna kimsenin inanmaması insanı çok kötü etkiliyor.

selam aleykum kardeşim dün bu konuyu gördüm bu konuda biraz bilgim vardı ama iyi araştırıp emin olupsize öyle yardım etmek istedim. sizin melek diye gördüğünüz aslında 3harfliler melekler kendilerini göstermezler insanlara. ve asla tanıtmazlar yardımlarını görünmeden ve konuşmadan yaparlar allahın izniyle. size görünenler müslüman olan cinler neden müslüman diyorum çünkü size namaz kılmanızı söylemişller

Evet kullanıyorum. Herkes gibi siz de inanmıyorsunuz ama gerçekten konuştum. Kimsenin inanmaması da beni deli ediyor :)

kimsenin inanmaması normal çünkü melekler insanlarla konuşmaz size tavsiyem bir an önce cinler hakkında bilgisi olan bir alim bulup ona durumu anlatın müslümanda olsalar sizden ne istediklerini öğrenin yoksa zarar verebilirler. sizin durumunuzda olan bir kaç kişi biliyorum biran önce kurtulun

selam aleykum kardeşim dün bu konuyu gördüm bu konuda biraz bilgim vardı ama iyi araştırıp emin olupsize öyle yardım etmek istedim. sizin melek diye gördüğünüz aslında 3harfliler melekler kendilerini göstermezler insanlara. ve asla tanıtmazlar yardımlarını görünmeden ve konuşmadan yaparlar allahın izniyle. size görünenler müslüman olan cinler neden müslüman diyorum çünkü size namaz kılmanızı söylemişller

tekrar aynı yorumları yazmaya gerek yok.size katılıyorum. konu sahıbının de bunu dıkkate alması gerekır.

Ehli sünnet inancina sahip müslümanlariz. Elbet dinimizi bozmak isteyen reformistler vardir bizde zaten onlarla mücadele ederiz çünkü islama en büyük zarari onlar vermistir

Back