• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meleklerle konuşuyorum

Angie7

Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2013
23
1
18
İzmir
Meleklerle gerçekten konuşuyorum ve kimse bana inanmıyor. Bu nedenle beni iki kere hastaneye yatırdı ailem ama gerçekten konuşuyorum ve buna kimsenin inanmaması insanı çok kötü etkiliyor.

Muhtemelen hastaneden çıkarken sürekli kullanmanız için ilaçlar da verilmiştir. Verilen ilaçları düzenli olarak kullanıyor musunuz?

Evet kullanıyorum. Herkes gibi siz de inanmıyorsunuz ama gerçekten konuştum. Kimsenin inanmaması da beni deli ediyor :)

Peki ne teşhisi kondu sana? Bakırköy ruh ve sinir hastanesinde mi yattın eğer İstanbul'daysan?
Ve ne kadar süre yattın?

Hayır başka bir şehirdeyim. Teşhis konulamadı neden konulamadı çünkü ben hasta falan değilim ve gerçekten konuştum. O yüzden de teşhis konulamadı. İlk geldiklerinde ölüm korkum oldu çünkü gerçekten canımın alınacağını sandım. Sonra sen nasıl bir müstlümansın mezhebin ne, namazını neden kılmadın gibi sorular sordular. İki kez hastaneye yattım, annemlerin zoruyla da ilaç kullanıyorum çünkü bana inanmadılar, ilaç kullanmaktan da nefret ediyorum çünkü 10 kilo aldım :(

Korkarsan gelmezler aslında sonuçta melek bunlar senin iyiliğin için varlar. Beki İkala Erikli'nin Meleklerle Yaşamak kitabını okudun mu?

canım konuyu okuyunca yazmadan edemedim
Meleklere okusana Fatiha Ayetel kürsi yada ne biliyosan Allahım sen koru da diyebilirsin bir dener misin ?

Canım sen cok mu supernaturals izledin :-) melekler falan ilginçmiş :KK48:

özellikle nas-felak dualarını oku tatlım.. bir de çevrende kuran bilen varsa cin suresini okuttur kendin için iyi gelir sana.. Allah şifa versin canım umarım görmezsin bir daha bu tür hayaller..

Bide ehli sunnet itikadini koru mutlaka mezhebini sormuslar cünkü. Sana cubbeli ahmet hocanin itikat risalesi kitabini tavsiye ederim. Hersseyde bir hayir vardır. Donus yaparsin insaALLAH

Tavsiye edermisniz si okudunuzmu
Bitiremedim kaldı ama kendi günlük yaşamınız ve maneviyatınız ile ilgili düşünmeye yonlendiren bir kitap. Tavsiye ederim eğer meleklerinizle ufak tefek iletişimleriniz olsun istiyorsanız okuyun. Karşınıza geçip neden namaz kılmadin demesi çok ileri bir boyuttur. Böyle birşeyi amaçlamıyor zaten kitap. Daha safça ve huzur verecek mesajlar alabilmenize yardımcı oluyor.

Back