Melekler Korusun Show Tv

yyaa kızlar hoca hangı kıza aşık yaaa anlamadımm:uhm: dızının reklamında hem ıpekle hem de dıger kızla yakınlasması gosterılıo:uhm: ben ıpekle olmasını ıstıorummm

Dizi gittikçe güzelleşiyor... Bence ipek hocaya karşı platonik aşk yaşayacqak hoca diğer kız varya(rojda demirer) onunla bir elektriklenme olacak gibi geldi bana..

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr tam heyecanlı yerınde bıtttıııısenağlama senağlama yazık ipeğe yaaaaaaaaaaaaaaaasenağlama zawallı kız hocanında kendını sewdıgını sanıoooooooooooooooosenağlama ama hocaya bence esin yakısıo:delphin:

hoca esiniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sevioooo :sm_confused:
esin de cok güzel yaa cok hoşuma gidio benim saçlarına bittimmmmmmm
sositososito
ama ipek im de pek bi tatlııııı senağlama

kıssslaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr allah aşkınaaaaaaa şu ipeğn güzelliğne bakınnnnnnn:1shok: wala hoca ipeğin gercek halını gorse aşkı olur puahauauahahahaha

Eklentiler

• $7190464.webp
    $7190464.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 80
ya klasik türk filmi işte biri ona aşık diğeri öbürüne sonra hoca ipeği sevmeye başlıycak ipek rededicek ama dizi güzel

Bu hocanın ne yaptığı belli değil ki, çok dengesiz gördüm, ipeğada çok samimi davranıyor, yani adam kendine aşık ediyor bilinçli veya bilinççsiz.

kıssslaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr allah aşkınaaaaaaa şu ipeğn güzelliğne bakınnnnnnn:1shok: wala hoca ipeğin gercek halını gorse aşkı olur puahauauahahahaha

zaten kızın gercek hayatta bır sevgılısı varmıs şakkıdıkendı beyanıdır uydurmadımdelikafadulden

ben bu bölümü tam manasıyla kendimi vererek seyredemedim çünkü misafirlerim vardıcokacimcoook
ama arada göz attım ve yine çok güzel bir bölüm seyretmişsiniz bunu biliyorumyerimseniben
canım İpek'im erkan hoca nın kendisine karşı davranışlarını sözlerini yanlış anladı..erkan hocanın niyeti ipek'in içindeki gizli yeteneği açığa çıkarmak destek olmak,her konuda ona yardımcı olmak istiyor çünkü ipek'in okuldan mezun olmadan önce vede mezun olduktan sonrada çok başarılı olacağına inanıyor.
Barış İpek ten
İpek Erkan hoca dan
Erkan hoca Esin den
Esin Yaşar dan hoşlanıyor
sonuç ne olacak derseniz; esin yaşar ı unutacak ve erkan hoca ile birlikte olacak, ipek ilk tek taraflı aşk acısını yaşayacak,barış'ın kendisinden hoşlandığını öğrenecek ve onunla birlikte olacak,barış sevgilisinden ayrılacak kız buna sinir olacak bu arada ikili ilişki aralarını hep özgür yapacak gibime geliyor.şuanda özgür ipek'in erkan hocadan hoşlandığını öğrendi ve özgür erkan hocayla konuşup ipek'e acı çektirmeden nasıl halledeceğini düşünecektir. yada direk ipek'in suratına bu aşk değil canım olmaz sen öğrencisin o hoca der yanlış anlamışsın der özgür bu hiç belli olmaz yerimseniben

Back
X