Melekler Korusun Show Tv

güzel dizi, ama ipek dizide 17 yasinda birini oynuyor ne alaka yani :) kiz cok büyük gösteriyor...

normal saatinde izleyememiştim dün gece tekrarını izledim sabah erkenden de vermişler sabahta kuzenim izlemiş.hoş bence beğendim ben.kuzenim öğretmen o da beğenmiş.

bnde dün izldim güzel
daha doğrusu izlemek zorunda kladım çünkü tüm haftasonu bu diziyi verdler

bana lazım olan ezginin gunlugunun soyledigi sarkı anne kız kavga edince calmıstı bittim osarkıya bileniniz varmı

izledim ve çok beğendim a.s.bence gerçekten şu günlerde içimizi ısıtacak bir dizi...

ben öyle fazla tv seyreden birisi değilim,,nerdeyse gün boyunca bizim evde tv açık olmaz..
seyrettiğim belli bir kaç program yada dizi vardır onun dışında tv hep kapalıdır..dün gece tesadüfen gördüm önce ismi dikkatimi çekti ''Melekler Korusun'' sonra Özge Özpirinçci (bence özge geleceği çok parlak birisi ) olunca başladım seyretmeye ve beğendim..ben İpek Taşkır'ın o çok hayalini kurduğu okulda okuyacağını ve annesinide ikna edeceğine inanıyorum...
İnsanın en deli dolu hırçın asi olduğu zamanlarıdır gençlik yılları ve hata yapmaya en meğilli olduğu zamanlarıdır, ama hemen yanı başımızdaki;bize yürümeyi, konuşmayı öğreten annelerimiz hayatımızda var olan meleklerimizdir ve bizi hep korurlar..ümit ediyorum ki bu dizide yayından kaldırılmazlar..
36.jpg

kurduğumuz hayaller camdan cam kadar şeffaf içini dışını görüyorsunuz
güneşe tuttuğunuzda gökyüzünün yedi rengi doluyor içine
tüm ihtimallerini biliyorsunuz öyle olası ki bir cam kadar kırılgan hayallerimiz
bir anda hemde hiç beklemediğimiz bir anda darmadağan oluyor....

dün halam´la birlikte izledik.
dizinin sonunda gülmekten öldük ...
bence cok komik ti sonu
bu diziyi izlemekten keyif aliyorum

Özge Özpirinçci´yi Kavak yellerin´de de cok begenmistim... Oyunculugu cok güzel....

Son düzenleme:
önce balikesire götürdü zorla
özlemle filan görüsmesini yasakladi

sonra ipek orda belediyede sahneye cikti
annesi onu orda görünce oyunculugunu cok begendi
sonra hep birlikte istanbula döndüler....

tren istasyonunda birbirlerini kayip ettiler

sonrasi cok komik bence izle :roflol:

melekler-korusun.jpg
mutlaka seyredilmesi gereken bir dizi.. ben bu bölümüde çok beğendim yerimseniben :lepi:
ipek annesinden gizlice şehir tiyatrosunda sahneye çıkıyor yoksa tiyatro kapanacak kapanmaması içinde öğretmenin isteğini ipek kabul ediyor ama annesinden gizlice sahneye çıkıyor.. sahneye konan eserde Anton Çehow'un martı isimli eseri..anneside nilgünden ipek'in tiyatro sahnesine çıktığını öğrenir..bir hışımla gider ipek sahnededir onu seyreder ve o sahnede söylediklerini kendisi için söylediğini düşünür ve eşi kemal'in mezarına gider ve onunla dertleşir..kızımız oturmuş bir bir yazmış milletin gözünün içine baka baka bana demediğini bırakmadı ben bir martıyım deyip durdu sahnede der..ipek gerçekleri öğrenir annesinin onun için ne fedakarlıklar yaptığını.. sonra ona yemek masası hazırlar annesi görünce kaldır desede..sonra dertleşirler ve anne kız istanbula gitmek için hazırlıklara başlarlar..hihoyyythihoyyyt
istanbula varınca melek hanım vapura binerken valizini almak isteyen biriyle tartışır adam ona beddua eder..kaydirigubbakcemile3vapura binerkende binincede annesi ipek'in hiç elini bırakmaz orda sarışın küçük bir kız vardır oda annesinin elini tutmuştur hep gözgöze gelip gülümserler sonra ipek dayanamaz anneciğim elim yapış yapış oldu bırakırmısın der..:utangac:
esin'i erkek arkadaşı çok kötü şekilde döver..Çok üzgünüm çoook kehribar hastadır ama bunu herkesten gizlememektedir olurda kendisine bir şey olursa kızının iyi bir eşle evlenip yuva kurduğunu görmek için kızının görücüye çıkmasını ister...daha çok beğendğim sahneleri var onlarıda sonra yazarım artık ama ben tuttum bu diziyikaydirigubbakcemile5

başlamadan önce reklamları çok beğenmiştim... 2 bölümü de izledim... Aşkı memnu yalan oldu...

ya Esinin sevgilisi kıza dayak atarken içim sızladı ya ; acayip sinirlendim... sanki Özgür neden mutfaktan bir tava alıp kafasına geçirmedi anlamadım... yani içimden geçenler bunlardı o kadar hissederek izledim o sahneyi...

12.jpg

ayrıca melek hanımın trene bindiğinde ipek'in dışarda kalmasıyla ;ipeeeeek ipeeeeeek ay gitti gitti makinist yokmu makinist ..makinist yoksa kondüktördemi yok..kardeşim ne gülüyorsunuz bi yardım edin ne olur kızım kaldı dışarda..Allah'ım ipeeeeek:roflol::roflol::roflol::roflol: demesine bittim...:roflol::roflol:

12.jpg

ayrıca melek hanımın trene bindiğinde ipek'in dışarda kalmasıyla ;ipeeeeek ipeeeeeek ay gitti gitti makinist yokmu makinist ..makinist yoksa kondüktördemi yok..kardeşim ne gülüyorsunuz bi yardım edin ne olur kızım kaldı dışarda..Allah'ım ipeeeeek:roflol::roflol::roflol::roflol: demesine bittim...:roflol::roflol:

sen baya dikkatli izlemişsin... tüm replikler aklında kaydirigubbakcemile3

30.jpg

hayatı seviyorum oyun gibi yaşamak
hep olmadık zamanlarda olmadık şeylerle karşılaşıyoruz
hayatın süprizleri hiç bitmiyor çok istediğimiz bir şeye tam ondan ümidi kesmişken
sahip oluyoruz belkide işin sırrı sadece istemekte inanarak istemekte
herzaman güzel süprizler sunmuyor hayat sanırım burda da işin sırrı
korkmakta korktuklarımız başımıza gelmesin diye korkmamak mı lazım acaba...

bu sözlere ve alttan verilen müziğede bayıldım:asigim:

ve bende hayatı hertürlü zorluğuna rağmen çoooooook ama çoooook seviyoruuuuumyerimseniben

Back
X