Melekler Korusun Show Tv

papatyam süpersin sen :)) yeni bölüm fragmanını eklemişsin
çok teşekkür ederim canım benimŞeniz
yine çok güzel bir bölüm bizleri bekliyor...özgür'ün kalbini çaldığı 6 numaradaki erkan da kim çok merak ettim yoksa bizim özgür kızımız özgür hanım da ona mı aşık olacak acaba CADIARZU biran önce perşembe günü gelse de izlesek yeni bölümü kaydirigubbakcemile4

papatyam süpersin sen :)) yeni bölüm fragmanını eklemişsin
çok teşekkür ederim canım benimŞeniz
yine çok güzel bir bölüm bizleri bekliyor...özgür'ün kalbini çaldığı 6 numaradaki erkan da kim çok merak ettim yoksa bizim özgür kızımız özgür hanım da ona mı aşık olacak acaba CADIARZU biran önce perşembe günü gelse de izlesek yeni bölümü kaydirigubbakcemile4

önemli diil tatlışımmm Şeniz
yok kızz o erkan hoca iştee esin e dio kalbini caldıgın diee Şeniz sositososito

önemli diil tatlışımmm Şeniz
yok kızz o erkan hoca iştee esin e dio kalbini caldıgın diee Şeniz sositososito
ilahi ben kaydirigubbakcemile3
nasılda yanlış anlamışım ya..herkes aşık olunca.. bende özgür'e de biri aşık oldu sandım :utangac: yerimseniben

oooyy oyyyy ipeğin durumuna bende dusmustum..benle tanısmak ısteyen bırıne gonlumu kaptırmıstım bı de ogrendımkı sewgılısı varmıskötükedihüso aboooooo dunyam yıkıldıydı:delphin:

yaaaa cokkk harıkaa bı dızı yaaaaaaaaaaaahihoyyythihoyyyt hem gulduruo hem aglatıohihoyyyt hep hayatın ıcınden:çok üzgünüm: hep yasadıklarımız:çok üzgünüm:

Süt anne ölmesin, bayılıyorum kadının o suratsız hallerine, birde evi (süpür)çektir demezmi..
Bence kalp masajıyla felan tekrar hayata döncek...

aaa... ben belli bir yerden sonrasını izleyememiştim... süt anneyi ameliyata da aldılar yani?
en iyisi netten izleyeyim haftasonu...

acaba ölecek mi
ölmeyecek mi???
ben emin degilim
ikiside ola bilir....
ama insallah ölmez de diziyi keyifle izlemeye devam ederiz
süt anne ayri bir tat katiyor cünkü diziye

kehribar teyze ölmesin ya kuralları süpper....
özgür favorim onu çok beğeniyorum harika espri yapıyo.....
melek harika.....
ay bu dzi süpper olmuş ya...

ya esin peklerin memlektnden anneleri tanışıyo
otoriter bi baba içne kapanık bi aileye sahip
ünv. e gidince kabak ççeği mevzusu oluo yani baskıdan kurtuluo yaa......

kendine güvenl güzelliğinin farkında çekici bi hatun.....

eski sevgilisi tarafından aldatılmış parasızlıktan ev bulamayan kendi çalışan aklına güvenen bi kız

ben de çok seviyorum diziyi..dün barışa fena halde üzüldüm açıkcası...

ayrıca esinin ev arkadaşını oynayan kız ipeğe çok benziyor, kardeşi olabilir mi acaba?

muallanın lafları çok güzel :) ipektoş,esintoş bunların hepsi ceyar,kel kazım :)))ve bunun gibiler ..keyifle izleyebildiğim bi diizi.

fatunuz cum mersi kuşum.....
ben çok zevk alıyom bu diziyi izlerken yahu...
özellikle özgür beni çok güldürüyo....

Back
X