Melekler Korusun Show Tv

yaaaaa amaaa kıssslar bu dızı coook guzel yaaaaaaaaaaaaaaaaaaadelikafaduldendelikafadulden ama yıne huzunlu bıttı aglıcam yaaaaaaaaaaaaaaasenağlamasenağlamasenağlama ipeğin aşkı baskasıyla cıkıooooosenağlama

ayyyyy cok güzeldi bugünnnnnnnnnnnnnn
kıyamam ben ipek e yaaa
ama barış taa iii cocukk inşallah gercek aşık olurr

bence suanda tv dekı ennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn guzel dızı:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:

valla annemlerden çekinmesem ipekle birlikte ağlıcaktım... benim yerime ağladı valla...
ayrıldığım sevgilimin daha 2 gün önce başkası için acı çektiğini öğrenmekle aynı durum sonuçta...
ayrılalı 4 ay oldu nerdeyse ve sevmekten vazgeçmediğim adamı artık sevmekten vazgeçmem gerek...

bir barış da bana bulun yaaa...

bölümle ilgili olarak ;

erkan hocaya sinir oldum... tam bir erkek işte... yok birbirimize sözler vermeyelim ; sadece yaşalım filan... tamam gerçekçiydi aslında ama en başından bir gün gidebilirim ; sana söz vermedim deme hakkını elde etti sanki...
bir de o evde dansetmelerine de sinir oldum... tamamen esini etkilemek için... biri bana yapsa hiç hoşuma gitmezdi ; yapmacık gelirdi sanki...

özgür çok tatlıydı... kimsenin canı yanmasın diye uğraştı... ama başaramadı...

ipek bölümün sonunda ağlayarak annesine sarıldı ya ağlama sebebi olarak ne söyleyecek ben çok merak ettim... ama içimde hissettim o acıyı... ben de sarılmak istiyorum birine...

yine de şu kötü ruh halimde içimi ısıtan bir dizi ... olmasaydı eğer dün akşam çok zor geçecekti benim için...

Neden bilmiyorum ama esinden hiç hoşlanmıyorum, hareketleri mimikleri bana hiç hoş gelmiyor, birde ipek ve özgürün yanında çok büyük duruyor ablası gibi.
İpek e pinokyo diyen çocuk çok tatlı, reklamlarda oynuyorya çok hoşuma gidiyor.

Neden bilmiyorum ama esinden hiç hoşlanmıyorum, hareketleri mimikleri bana hiç hoş gelmiyor, birde ipek ve özgürün yanında çok büyük duruyor ablası gibi.
İpek e pinokyo diyen çocuk çok tatlı, reklamlarda oynuyorya çok hoşuma gidiyor.

esin büyük zaten onlardan :))

ben ona da üzülüyorum... ama onun ipek ve özgür kadar saf olmasını bekleyemeyiz...
hem yaş olarak ; hem de çektiği acıyla farklı bir kişilikte ...

o da mutlu olsun yaaa :)

yalniz kizlar ipegin kendini kurtarmak icin esine ben barisi seviyorum demesi hic güzel degildi...
simdi cocuk ipeginde ona karsi bos olmadigini sanicak... ama gercekleri ögrenince cok üzülücek....

ne süper bir bölümdü bu 5. bölüm:lepi:
özgür'e bayıldım; şofbeni arkadaşından almak için sen o kadar yolu git şofbeni al dolmuşa bin,şöförde 4 kişilik ücret alsın..
özgür şöföre; pardon ama teyzeden kaç kişilik yer aldınız şöför bey yüz ölçümü biraz fazlada demezmi :roflol: sonra kadın bir ara aaaaay ezildim aaaaay şöför bey durdur şu arabayı diye bağırınca... özgür'ün teyzeye verdiği cevap;korkma teyzecim hava yastıkların koruyordur seni demezmi ilahi özgür kaydirigubbakcemile3 o kadar yolu taşı getir eve bağlantılarını yap şofben çalışmasın iyimi :1no2:arkadaş kazığı yedi hemde okkalısından :mymeka:

ipek'in annesini kızdırdığındaki üzüntüsü ve söyledikleride çok güzeldi :))
daha rujumu sileceksin,sen beni öpüp koklamazsan beni uğurlamazsan ben okula gidemem ki hem dua edeceksin bana :çok üzgünüm:
melek hanımda camdan ipek'in arkasından
elimi tutsun altın bulsun,Allah yüzüme gülsün yüreğinden tutsun,kazasız belasız yanıma konsun...diye dua etti, canım anne şefkati işte çocuklar annelerini ne kadar üzselerde onlar hep çocuklarının koruyucu melekleridir dualarıyla hep yanlarında olurlar:CüvCüv:

melek hanım'ın ipek'e karşı neden bu kadar katı vede kuralcı olduğu anlaşıldı baksanıza süt annenin melek hanıma yaptıklarına kadın evlenmiş çoluk çocuğa karışmış ama hala annesinin gözünde o bir küçük kız çocuğu,dışarı çıkarken bile bu yaştaki bir insanın makyajına müdahele yapıyor..dönüşte ise ipek'le beraber eve dönmediği için sorguya çekiyor,bir daha ki yalanında 2 hafta konuşmayacağım deyip,kendisinden gizlice doktordan randevu aldığını öğrenincede konuşmuyor:1closedeyes:
ipek annesinden gizli iş yapınca ayağı burkuluyor,melek hanım annesinden gizli iş yapınca gözü seğiriyor :utangac:
ama anneler çocuklarını,çocuklarda annelerini çok seviyor :1hug::asigim:

ne süper bir bölümdü bu 5. bölüm:lepi:
özgür'e bayıldım; şofbeni arkadaşından almak için sen o kadar yolu git şofbeni al dolmuşa bin,şöförde 4 kişilik ücret alsın..
özgür şöföre; pardon ama teyzeden kaç kişilik yer aldınız şöför bey yüz ölçümü biraz fazlada demezmi :roflol: sonra kadın bir ara aaaaay ezildim aaaaay şöför bey durdur şu arabayı diye bağırınca... özgür'ün teyzeye verdiği cevap;korkma teyzecim hava yastıkların koruyordur seni demezmi ilahi özgür kaydirigubbakcemile3 o kadar yolu taşı getir eve bağlantılarını yap şofben çalışmasın iyimi :1no2:arkadaş kazığı yedi hemde okkalısından :mymeka:

ipek'in annesini kızdırdığındaki üzüntüsü ve söyledikleride çok güzeldi :))
daha rujumu sileceksin,sen beni öpüp koklamazsan beni uğurlamazsan ben okula gidemem ki hem dua edeceksin bana :çok üzgünüm:
melek hanımda camdan ipek'in arkasından
elimi tutsun altın bulsun,Allah yüzüme gülsün yüreğinden tutsun,kazasız belasız yanıma konsun...diye dua etti, canım anne şefkati işte çocuklar annelerini ne kadar üzselerde onlar hep çocuklarının koruyucu melekleridir dualarıyla hep yanlarında olurlar:CüvCüv:

melek hanım'ın ipek'e karşı neden bu kadar katı vede kuralcı olduğu anlaşıldı baksanıza süt annenin melek hanıma yaptıklarına kadın evlenmiş çoluk çocuğa karışmış ama hala annesinin gözünde o bir küçük kız çocuğu,dışarı çıkarken bile bu yaştaki bir insanın makyajına müdahele yapıyor..dönüşte ise ipek'le beraber eve dönmediği için sorguya çekiyor,bir daha ki yalanında 2 hafta konuşmayacağım deyip,kendisinden gizlice doktordan randevu aldığını öğrenincede konuşmuyor:1closedeyes:
ipek annesinden gizli iş yapınca ayağı burkuluyor,melek hanım annesinden gizli iş yapınca gözü seğiriyor :utangac:
ama anneler çocuklarını,çocuklarda annelerini çok seviyor :1hug::asigim:

süper bir hafizan ve ayrica cok güzel yorumlarin var... bence sen editör ol a.s.

bir gün umudun kırılır,küserse sana dünya
her baktığın yüzün ardında başka bir yüz olursa
vazgeçme güvenmekten bir şans daha ver hayata
hayat bazen yanıltır kızdırır insanı
bir bakarsın boşalmış umudun kumbarası
dön bak yine içine orda bir sen bulursun
bir gayret yeniden doğar hayata tutunursun
bir gün büyük kalbin sığmazsa içine
taşkın ırmak olup akarsa ruhun
ve dünya gözünde ufalır giderse
korkma koy ver gitsin
aşktır o kızım aşk !

bir gün umudun kırılır,küserse sana dünya
her baktığın yüzün ardında başka bir yüz olursa
vazgeçme güvenmekten bir şans daha ver hayata
hayat bazen yanıltır kızdırır insanı
bir bakarsın boşalmış umudun kumbarası
dön bak yine içine orda bir sen bulursun
bir gayret yeniden doğar hayata tutunursun
bir gün büyük kalbin sığmazsa içine
taşkın ırmak olup akarsa ruhun
ve dünya gözünde ufalır giderse
korkma koy ver gitsin
aşktır o kızım aşk !

bugün pek bi duygusalımm bu şarkı sözlerini görünce cok hüzünlendimm senağlama

bugün pek bi duygusalımm bu şarkı sözlerini görünce cok hüzünlendimm senağlama

hayırdır canım ne oldu :sm_confused:
bu sözler sema ergenokon'a ait bestede gökhan özkök soliste betül çiftçi yerimseniben
çok sevdim bu şarkıyı ve sizlerle paylaştım canım niyetim asla birilerini üzmek değildi:teselli:a.s.

tatlışımm yok üzmedinn canım benimm Şeniz
dün duydum cok begendmm böyle koyuncada mutlu oldumm cok saoll :)

"elimi tutsun altın bulsun,Allah yüzüme gülsün yüreğinden tutsun,kazasız belasız yanıma konsun..."
bu söz çok hoşuma gitti.gerçekten süper bi dizi..
kızlar siz siz olun muallanın dediği gibi ceyyarlara dikkat edin..:roflol:.

Back
X