ben yine çok büyük zevk alarak izledim:lepi:bu bölümde hoşuma giden sahneleri sizlerle paylaşmak istiyorumyerimseniben
melek hanımın polis hanımla geçen diyaloğu:işportacımısın sen..anneyim evladım anne:CüvCüv:ve ipek'le karşılaştıklarında anne kız sarılmasıŞeniz
esin'le özgür'ün palyaço kılığına girmesi ve esin'in özgür'e seni kimse tanımaz:1ninca:dedikten sonra kızın biri gelip özgür demesi kaydirigubbakcemile3
palyaço özgür'ün mualla'yı korkutması mualla'nın selamun kavlen..hepte mualla'nında karşısına ya tavşan yada palyaço çıkıyor hadi hayırlısı..
ipek'in annesinin elini bırakması için hapşırma numarası da çok zekiceydi..
ipek'in derse geç kalması ve ''kartal kalkar dal sarkar,dal sarkar kartal kalkar'' tekerlemeyi söyleyemediği için gülen o iki kişiye kızsamda ipek onlara şu tekerlemeyi söyleyerek çok güzel ders verdi..umarım doğru yazabilirim,yanlış yazmışsamda ben bu kadar anladım neyapayım

''bir pirinci birinci buse birinci ile birbirine bağlayıp pelte berbere bastı bacak bedri ile beraber balıkesir pazarına parasız giden paytak budala babasıda balbeliden biberli bir papara yedi''kaydirigubbakcemile5
melek hanımı ev tutması konusunda dolandıran insanlara da çok kızsamda ne yazık ki böyle insanlar gerçek hayatta da çok fazla var sadece dizilerde değil yani:mymeka:
siz ne kadar iyi niyetli olursanız olun,karşınızdaki insan kötü niyetli olduktan sonra kimseye güvenemiyor herkesi o insanlar gibi kötü olacağını düşünüyorsunuz..ama sonra karşınıza iyi insanlar çıkınca yinede bir umut ışığının hala var olduğunu,iyi insanların olduğunu insanlığın henüz ölmediğini görüyorsunuz..tıpkı melek hanımın evi 850 liraya tutması gibi..burda evi gösteren adamın melek hanıma evi gösterirken sorduğu sorularda ilginçti doğrusu ; kaç kişisiniz?beslenme düzeniniz nasıl?siz aileydiniz değilmi ? yok kelaynak sürüsüyüz.. kadın tabi sana bu cevabı verir bukadar soru sorarsan.. hey Allah'ım ya.. neticede güzel bir bölümdü yerimseniben dizide emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimle..güzel bir akşam geçirdim onların sayesinde a.s.