Melekler Korusun Show Tv

çok güzel dizi ilk çıktığı zaman izleyecek bişiy bulamadığım için izlemiştim ama gerçekten güzel öbür ölümünü merakla bekliyorum

ya bu diziyi izlemedim güzeldir veya degildir bilmiyorum ama artık tekrarını verip durmasınlar baydı yaaa nezaman açsam aynı dizi

ben hiç tekrarına denk gelmedim... ne zaman ki ??

aynen canım ilk bölümünün dışında 2. bölümün tekrarına bende hiç denk gelmedim :1no2:
ayrıca iyiki de 1. bölümüm tekrarı olmuş yoksa böylesi güzel bir dizinin varlığından haberim bile olmayacaktı ve yine tekrarı olsa hiç teredüt etmeden izlerimyerimseniben
çok güzel bir dizi bu tabi benim düşüncem..tv de bu kadar işe yaramaz program varken onların içinde insanın içini ısıtıp yüzünü güldüren güldürürkende biraz düşündüren ve bir iki damlada olsa göz yaşı dökmemi sağlayan güzel bir dizi kendimden yaşadıklarıma dair çok şey bulduğum bir dizi:1hug:
ve 3. bölümün fragmanını gördüm tv de çok güzel bir bölüm yine bizleri bekliyorhihoyyyt
tamamını izleyemedim ama melek hanım ev tutmak için ev sahibiyle konuşuyor ev sahibi soruyor; ailemisiniz? melek hanım; yok kelaynak sürüsüyüz diyor :roflol::roflol::roflol: o sözlerin olduğu o sahneyi merakla bekliyorum ve perşembeyi iple çekiyorum kaydirigubbakcemile4

yine çok güsel bi bölümdü çok sıcak bi dizi babam bile severek izledikten sonra:)) bidaki haftanın fragmanını izledim güzel bi bölüm daha bizi bekliyo

kendi okul yıllarımı görüyorum bazen ve çookkk tatlılar ya:lepi: çok severek izliyoruz eşimle birlikte!...

Kavak yelleri gibi bi gençlik dizisi ama güzel bence hümeyra yine oyunculuğunu konuşturuyo inşallah uzun ömürlü bi dizi olur...

gerçekten çok sıcak bi dizi....hele hümeyraya bayılıyorum.farkını hissettiriyor.kızımla beraber izliyoruz.izlemesinden rahatsızlık duymadığım bir dizi.

kaciranlar... neden internetden izlemiyorsunuz???
istediginiz zaman izlersiniz böylelikle... yayin saatlerine bagli degilsiniz?

ben yine çok büyük zevk alarak izledim:lepi:bu bölümde hoşuma giden sahneleri sizlerle paylaşmak istiyorumyerimseniben
melek hanımın polis hanımla geçen diyaloğu:işportacımısın sen..anneyim evladım anne:CüvCüv:ve ipek'le karşılaştıklarında anne kız sarılmasıŞeniz
esin'le özgür'ün palyaço kılığına girmesi ve esin'in özgür'e seni kimse tanımaz:1ninca:dedikten sonra kızın biri gelip özgür demesi kaydirigubbakcemile3
palyaço özgür'ün mualla'yı korkutması mualla'nın selamun kavlen..hepte mualla'nında karşısına ya tavşan yada palyaço çıkıyor hadi hayırlısı..
ipek'in annesinin elini bırakması için hapşırma numarası da çok zekiceydi..

ipek'in derse geç kalması ve ''kartal kalkar dal sarkar,dal sarkar kartal kalkar'' tekerlemeyi söyleyemediği için gülen o iki kişiye kızsamda ipek onlara şu tekerlemeyi söyleyerek çok güzel ders verdi..umarım doğru yazabilirim,yanlış yazmışsamda ben bu kadar anladım neyapayım:utangac:
''bir pirinci birinci buse birinci ile birbirine bağlayıp pelte berbere bastı bacak bedri ile beraber balıkesir pazarına parasız giden paytak budala babasıda balbeliden biberli bir papara yedi''kaydirigubbakcemile5

melek hanımı ev tutması konusunda dolandıran insanlara da çok kızsamda ne yazık ki böyle insanlar gerçek hayatta da çok fazla var sadece dizilerde değil yani:mymeka:
siz ne kadar iyi niyetli olursanız olun,karşınızdaki insan kötü niyetli olduktan sonra kimseye güvenemiyor herkesi o insanlar gibi kötü olacağını düşünüyorsunuz..ama sonra karşınıza iyi insanlar çıkınca yinede bir umut ışığının hala var olduğunu,iyi insanların olduğunu insanlığın henüz ölmediğini görüyorsunuz..tıpkı melek hanımın evi 850 liraya tutması gibi..burda evi gösteren adamın melek hanıma evi gösterirken sorduğu sorularda ilginçti doğrusu ; kaç kişisiniz?beslenme düzeniniz nasıl?siz aileydiniz değilmi ? yok kelaynak sürüsüyüz.. kadın tabi sana bu cevabı verir bukadar soru sorarsan.. hey Allah'ım ya.. neticede güzel bir bölümdü yerimseniben dizide emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimle..güzel bir akşam geçirdim onların sayesinde a.s.

ask-i memnu`yu izliyordum aslinda ama bu diziyi daha cok begendim, hem güldüren sicak aile dizilerini izleyince daha huzurlu oluyor insan, ask-i memnu heycanli bir dizi ama cok kötü örneklerle dolu... bendede yalan oldu

Bu diziye bayildim, özelliklede özgüre =)

ask-i memnu`yu izliyordum aslinda ama bu diziyi daha cok begendim, hem güldüren sicak aile dizilerini izleyince daha huzurlu oluyor insan, ask-i memnu heycanli bir dizi ama cok kötü örneklerle dolu... bendede yalan oldu

Bu diziye bayildim, özelliklede özgüre =)

bence de doğru seçim yapmışsın!....a.s.

Back
X