Melekler Korusun Show Tv

yok ya kavak yellerinde aslı &efe aşkının hiç olmazsa mantıklı bir açıklaması vardı
çocukluk arkadaşlarıydı iyi tanıyorlardı birbirlerini..böyle olaylar olabiliyor gerçek hayatta
ayrıca bir de denizin yaptığı çok büyük bir adilik vardı ortada
ama özgür barış iğrenç ya ne bileyim bu olay daha ters geldi bana
daha da izlemem heralde

yalnız bence bu mert çok tuhaf şeyler yapıcak gibi geliyor bana. yavaş yavaş huyu suyu değişti gibi.

amannnn erkan kudurdu ve şaşırdı..:1closedeyes:
esinde madem adama ev arkadaşı muamelesi yapacaktın evlenmeseyin o da sapıttı. :1closedeyes:
hele mertin babası ve eylüll yanii pes dedim bir insanın hayatı bu kadar kolay mı mahvediliyoo..alsanaalsanasmile
özgürle barış aşık olurlarsa yuhh artık diyorumm ve de kavak yellerini izlemeyi bıraktığım gibi bunu da bırakıyorummmmm...:umursamaz:

kesinlikleeee katiliyorum yorumunaa.s

katılıyorum mertte sapıtacak ve psikopat olacak ilerde allahım ne saplantılı ilişkiler bunlar
erkan manyak mı ne madem böyle hissedecektin ne diye evlenirsin eylül cadısıyla
ayrıca çok da bencil... kimse dokunmasınmış ona ama kendisi başkalarına dokunabilir farketmez
nasıl sinirliyim bu diziye anlatamam klava: oh biraz içimi döktüm rahatladım

Kızlar 2 haftadır ne fragmanını gördüm tv'de ne de dizi yayınlanırken rastladım valla -tatlicadiarzu-
merak ettim görmedik istiyorum anlattıklarınızı ama diyorum ki bu saçma dizi için artık kotamı harcamaya değmez :umursamaz:
sapıtmışlar akannehir

benimde annem seyrediyordu kızıyordum baka diye şimdi kendim seyrediyorum kınamamak lazımmış

saçmalardan seçmeler koymak lazım bu dizinin adını..
esine çok kızdım evlenmeye karar verdiğinde aşık olabilir merte bir şans verdiğine göre demişdim..
tamam erkanı hala seviyordu ama mertin onun için yaptıkları karşısında kayıtsız kalamazdı...
mert sonuna kadar haklı iyi bile dayandı..
mertide delirtirler dizinin ilerleyen bölümlerinde hatta gıcık eylülle iş birliği bile yapabilir
o kadar saçmaladılarki bunlar olursa şaşırmam...
ipek gerçekden mıy mıy davrandı barışa karşı ...aldatma olayı hariç ama onun dışında
ilkokul çocuğu gibi bir küsüp bir barışması çok saçmaydı...özgürle olabileceğini tahmin ediyodum
özgür ona karşı çok hassas,destek ve anaç...bu da barışın ilgisini çekti.
barışın ama böyle bişey yerine diziye yeni bir oyuncu kız bulsalardı da barış ona aşık
olsaydı daha iyi olurdu kanımca:umursamaz:

ya ben bıraz once fragmanı gordum yanılmıyorsam arabada erkanla esın opüşmüyor baya bi yiyişiyorlardı ya ohaoldumsmile :bbo:

ya ben bıraz once fragmanı gordum yanılmıyorsam arabada erkanla esın opüşmüyor baya bi yiyişiyorlardı ya ohaoldumsmile :bbo:

izledim şimdi..yok artık... ohaoldumsmile
abarttılar iyice diyorum başkada diyecek bişey bulamıyorum... akannehir

Son düzenleme:

2ci tanitimida izledim, Esin ne yapmaya calisiyor anlamadim bilmiyorumkismile

Bi yandan Erkan'la opusuyor diger yandan Mert'le birlikte olmam lazim diyor...

Boyle cozmeye calisacak galiba Erkan'la arasinda ki elektrik cekimini :hulya:

Uff.. Ipek iki arkadasini kaybedecek bu cocuk yuzunden..

özgür ve barış ne itici geldi bana öyle duşta saçma hareketler falan bilmiyorumkismile
ne yapmaya çalışıyolar acaba.. :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…