Melekler Korusun Show Tv

Ne duşu yav? kafamçokkarıştı izleyemiyorumn ben fragmanı ikisinin duşta işi ne? :1shok:

özgür üzgün üzgün oturuyo duşakabinin içinde galiba..( giyinikler kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3)
Barışa kendim için hiçbişey yapmadım diyo.Barış'ta şimdi yapmak istermisin diyo.
birbirlerini ıslatıyolar saçma sapan.. :roflol:

özgür üzgün üzgün oturuyo duşakabinin içinde galiba..( giyinikler kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3)
Barışa kendim için hiçbişey yapmadım diyo.Barış'ta şimdi yapmak istermisin diyo.

demekki kendi için yapabileceği en mühim şey
duş kabinde barış tarafından ıslatılmakmışşş
:ecrin_bebek:

İpekböcüğü yakında derdim vara konu açar.
Eski sevgilim en yakın dostumla duşta şakalaşmış, beni aldatmış sayılıyor mu :roflol:

eeeyyggggg... böyle söyleyince olay daha iğrenç gözüktü gözüme he :roflol: kaydirigubbakcemile3

Eylule bak Ferhunde'yi de gecti (Yaprak dokumu)

Bu sefer Merte de kotuluk yapmaya basladi..

Erkan sanki bulunmaz hint kumasi, birakmadi bi turlu yakasini

Gurursuz kadin :kızgın:

ya bence o arabadakı öpüşme sahnesını erkan ruyasında goruyordur ,yok artık derım bu da olursa

dizilerde sabıttı artık
kim kimle sevgili
kim kimle evli
ve arkadaş anlayamıyorum
herkes takas yapıp duruyor
MELEKLER TAKASTAN KORUSUN

hatta geçen ilk bölümlerine rastladım esinde az gıcık değildi eskiden unutmuşuz şimdi mağdur durumda olunca:oklava:

aynen yaa kanim hic isinmiyor ona esinin yerinde olsam coktan defterini durmustum cok sabredio... hem masali bir aara kucagina aldiya gecen hafta esin suratina vurdu icimin yaglari eridi valla:D

valla hic gozlerinin yasina bakmam hincimi almam lazim:)//// nie bole oldum onuda anlamiom hee simcik :)//// eylul cadisi bizede bulastirdi negatifligini.
":D

sinsi cadı ne olacak kötükedihüso bakışlarından kıl oluyorum kıl

ipek böcüğüde kendi havalarında saf saf çabalayıp duruyo...

Back
X